Da li ste i vi spremni za perspektivnu IT karijeru? Procijenite na primjerima završnih radova polaznika ITAcademy

Karijera u IT sektoru donosi brojne pogodnosti, pa nije ni čudo što predstavlja profesionalni san većine ljudi.

Oni koji su se odvažili na sticanje IT znanja i vještina pohađaju ITAcademy, a primjeri njihovih završnih radova na kraju školovanja pokazuju koliko su spremni za perspektivnu karijeru u IT svijetu. Ovo su priče samo nekih od njih.

Spremni za IT karijeru - ITA polaznici

Odmah nakon srednje škole odlučio sam se za ITAcademy jer želim postati programer

Sektor informacionih tehnologija je već godinama najperspektivniji, stoga se sve više mladih ljudi odlučuje za usavršavanje u IT svijetu.

Rijad Dautović iz Sarajeva završio je srednju medicinsku školu, a na ITAcademy odlučio je da postane Java programer. Praktičan rad i znanja koja je usvojio tokom školovanja primijenio je pri izradi aplikacije – online biblioteke, gdje možete pronaći sve što vas zanima od modernog sadržaja, ali i stručne literature.

Rijadov kolega sa smjera Java Amar Topčić iz Sarajeva, koji se takođe odlučio da upiše ITAcademy odmah poslije srednje škole, primjenom tehnologija etBeans, IDE, Java, MySQL i JPA, koje detaljno možete usavršiti na ovom smjeru, napravio je nimalo jednostavnu aplikaciju za hotelske rezervacije, a šta mu se najviše dopalo u toku školovanja, prenosi u izjavi:

- Na ITAcademy najviše mi se svidjela kvalitetna oprema, kao i veoma posvećeni i detaljni predavači.

Polaznici ITAcademy spremni za IT karijeru

Kvalitetan program, najsavremenija oprema i mentori koji su stručnjaci u svojim oblastima omogućavaju svim polaznicima ITAcademy da za kratko vrijeme ovladaju znanjima i vještinama neophodnim za uspješnu IT karijeru...

… A da biste počeli, predznanje vam nije potrebno – jer je školovanje na ITAcademy namijenjeno podjednako apsolutnim početnicima i iskusnijim korisnicima informacionih tehnologija.

- Iako sam bio apsolutni početnik, zahvaljujući odličnoj organizaciji na akademiji, predavačima i kursevima, shvatio sam da nije teško i da to volim da radim. Stečena znanja sam iskoristio pri izradi Java aplikacije za propisivanje lijekova – prenio je Aleksandar Mijadžević.

Mogućnosti su brojne, a polaznici i više nego kreativni:

- Moj projekat je bio elektronski dnevnik u srednjim školama. Učenici su mogli da vide svoje ocjene, a profesori su mogli da uređuju i unose ocjene u dnevnik. Tehnologije koje sam koristio pri izradi projekta su: MySQL, ORM, JSF, HTML & CSS, GlassFish server – prenosi Kenan Heganović iz Kaknja.

Znanje koje polaznici dobijaju na ITAcademy nije samo praktično i kvalitetno već je i sveobuhvatno. Oni za kratko vrijeme postaju spremni da samostalno rade različite projekte i zadatke.

Kao potvrdu stručnosti, na kraju školovanja polaznici dobijaju certifikat priznat u cijelom svjetu i stiču mogućnost da polažu za neki od međunarodno priznatih IT certifikata, kao što su Adobe, Oracle, Zend, Autodesk i mnogi drugi.

Polaznice Ivana Šuligoj i Zana Sujoldžić u svom završnom radu napravile su napredne, izuzetno kreativne i korisne aplikacije za vjenčanja koje korisnicima nude sve na jednom mjestu – od fotografa do vjenčanice. Uz to, planovi ovih djevojaka su da iskoriste priliku za sticanje Oracle certifikata koje ITAcademy obezbjeđuje besplatno za polaznike i koji će im osigurati mjesto na poziciji backend Java developera.

Spremni za IT karijeru - završni radovi polaznika

Planiram da pokrenem freelance posao koji će mi biti dodatan izvor zarade

Poslovi u oblasti informacionih tehnologija i programiranja su najplaćeniji poslovi na freelance tržištu, zato ITAcademy polaznici nerijetko odlučuju da se potpuno posvete freelance projektima, ili da pokrenu freelance posao koji će im biti dodatan izvor zarade.

Mirzad Sadović iz Sarajeva je među onim polaznicima koji već imaju svoju uspješnu karijeru, ali se usavršavaju u oblasti koja ih oduvijek zanima, te istovremeno rade, slušaju predavanja i nova znanja planiraju da iskoriste u freelance poslu. Ujedno, pripada i onoj većini polaznika kojima nastava na ITAcademy već nedostaje:

- Cjelokupno školovanje je bilo i više nego odlično, predavač je posvećen i detaljan, kao i svi na akademiji. Moram priznati da mi nastava već nedostaje. Projekat koji sam radio bila je mobile radnja i baza artikala.

Puno praktičnog rada na projektima tokom kog polaznici stiču vrijedno iskustvo u rješavanju realnih zadataka, snažna podrška predavača, bogata biblioteka i najsavremenija IT tehnologija samo su neke od brojnih pogodnosti koje polaznike osposobljavaju za samostalan rad.

ITAcademy obezbjeđuje rad na puno realnih projekata, što mi je omogućilo da samostalno napravim sajt za prodaju igrica i softvera – utisak je Đorđa Avrama sa smjera Frontend JavaScript. No, Đorđe nije jedini ljubitelj video-igrica. Anis Čičković iz Olova sa smjera Web Design napravio je sopstvenu stranicu o gejmingu, koristeći Visual Studio, Dreamweaver, Sublime i Photoshop.

Polaznici ITAcademy započeli IT karijeru

Uz posvećene predavače i kolege naučio sam kako biti odličan dizajner, a znanja sam iskoristio pri izradi vlastitog sajta i pokretanja biznisa

Brzina kojom možete usvojiti znanja na ITAcademy izuzetno je visoka, čemu posebno doprinosi i jedinstvena „Arhitektura saznanja”, patentirani metod za brzo i kvalitetno učenje.

Pored toga što ćete usvojiti praktične vještine, bićete spremni i za pokretanje i promociju vlastitog biznisa. Evo kako je to iskoristio Nedim Ćamo sa smjera Web Design:

- ITAcademy sam, uz podršku roditelja i prijatelja, upisao paralelno sa četvrtim razredom srednje škole. Kroz školu sam shvatio da me zanimaju grafički i web dizajn. Poznavao sam jedan način rada, a sa profesorom i kolegama naučio sam mnogo više načina kako biti odličan dizajner i postao sam samostalan u radu. Moj završni projekat je moj lični sajt, tj. dizajn studio, gdje tržištu predstavljam sebe kao dizajnera i nudim usluge pravljenja logoa, majica, narukvica i brošura. Već imam dosta klijenata i ovo postaje biznis.

Spremni za IT karijeru - Nedim Ćamo

Vrijeme je da i vi usavršite svoje vještine i pripremite se za karijeru u IT svijetu

Na ITAcademy trenutno traje upisni rok po promotivnim cijenama. Stoga, ukoliko razmišljate o dobro plaćenoj i atraktivnoj karijeri, sada je pravo vrijeme da napravite prvi korak i da za manje od godinu dana steknete znanja i vještine koje će vas pripremiti za vašu ulogu u perspektivnom IT svijetu.

ITAcademy će vam pomoći na tom putu, vaše je samo da se prijavite.

  • 14.12.2020 15:54

Komentar