Profesor Triniti koledža održao predavanje za LINK edu Alliance obrazovni sistem

Prof. dr Aleksandar Šević održao je u petak, 16. 12, u Visokoj školi za IT predavanje na temu „Uticaj socijalne metrike na decentralizovane finansijske entitete” za studente, polaznike i zaposlene u okviru LINK edu Alliance, tj. na Visokoj školi za IT, Fakultetu savremenih umetnosti, BusinessAcademy, ITAcademy i InternetAcademy. Predavanje koje su pratili uživo ili putem lajvstrima bilo je odlična prilika da se čuju rezultati relevantnih svetskih istraživanja iz ove oblasti.

Predavanje Aleksandra Ševića

Pročitaj više »
  • 23.12.2022 15:32
  • Nema komentara

Od ITAcademy do Microsoftovog najvrednijeg profesionalca godine: Upoznajte Nemanju Jovića

Ukoliko ste hrabri, radoznali i rešeni da promenite svoj život, onda vam ponekad i svemir namigne. Pa tako krenete da upišete jednu školu, a završite u drugoj, koja se ispostavi kao pun pogodak. A kada na to dodate vredan i posvećen rad, onda je uspeh zagarantovan. Baš kao u slučaju Nemanje Jovića.

Microsoft profesionalac Nemanja Jović

Pročitaj više »
  • 30.11.2022 14:48
  • Nema komentara

„ITAcademy je za mene bio veliki pokretač koji mi je pomogao da u potpunosti promenim svoj život. Čak sam i sina upisao, kako bi i on pronašao svoj put”

Da su ljubav prema tehnici, spremnost za učenje i dobra škola sasvim dovoljne da svoj život promenite iz korena i da od nekoga ko ne zna gotovo ništa iz veb-dizajna i PHP programiranja možete da postanete ekspert koji poseduje svoju uspešnu firmu dokazao nam je Aleksandar Stanković.

Aleksandar je završio smer za dizajn i PHP

Pročitaj više »
  • 29.11.2022 14:59
  • Nema komentara

LINKgroup učesnik na najvećem regionalnom onlajn sajmu poslova

LINKgroup, osnivač ITAcademy, je učesnik-izlagač na Regionalnom sajmu poslova, koji organizuju najveći regionalni sajtovi za zapošljavanje: poslovi.infostud.com iz Srbije, mojposao.net iz Hrvatske, mojposao.ba iz Bosne i Hercegovine, vrabotuvanje.mk iz Severne Makedonije i deloglasnik.si iz Slovenije.

LINKgroup na online sajmu zapošljavanja

Pročitaj više »
  • 19.10.2022 14:14
  • Nema komentara

Zahvaljujući ITAcademy, prvo radno iskustvo stekla sam još u toku srednje škole

Da li se često zapitate kako stići sve na vrijeme? Divite se ljudima kojima sve ide od ruke i uspješno koriste svaki minut, svakodnevno izvršavaju poslovne obaveze, a uporedo se školuju, dodatno usavršavaju, ispunjavaju sve privatne obaveze, bave se hobijem i ostane im vremena da se posvete porodici i prijateljima?

Recept za uspješno planiranje i držanje obaveza, planova i ciljeva pod kontrolom u intervjuu nam otkriva Ivana Kovačević, polaznica ITAcademy.

Polaznica ITAcademy daje savete o organizaciji

Pročitaj više »
  • 15.07.2022 15:24
  • Nema komentara

Stevan Komarica nakon školovanja na ITAcademy: „Pokrećem sopstveni biznis!”

Već dugo ste zaglavljeni na poslu koji vam ne pruža nikakve izazove, koji radite bez mnogo elana i zbog kojeg biste radije ostali u krevetu da prespavate dan? Dobra vest je da, ako razmišljate o promeni, zanimljiviji i bolje plaćen posao vas čeka iza ćoška!

Stevan Komarica je jedan u nizu uspešnih polaznika ITAcademy koji se odvažio da uloži u znanje koje će mu se isplatiti i omogućiti mu da radi posao koji voli.

Polaznik ITAcademy pokrenuo sopstveni biznis

Pročitaj više »
  • 21.02.2022 12:30
  • Nema komentara

Sve što treba da znate o freelanceu iz prve ruke: Upoznajte Aleksandra, uspješnog polaznika ITAcademy

Ako ste među onima koji rade ne sasvim zabavan posao od 9 do 5, a maštaju o boljoj zaradi i radu sa egzotičnih lokacija, plaže, iz omiljenog kafića ili najdražeg kutka u kući, obavezno pročitajte ovaj tekst!

Polaznik ITAcademy

Pročitaj više »
  • 04.10.2021 15:32
  • Nema komentara

Sedmodnevni challenge na ITAcademy u Sarajevu iznjedrio ozbiljne kreativce

Polaznici smjera Web Design na ITAcademy učestvovali su u izazovu u kome su tokom cijele jedne nedjelje svakog dana predavali po jedan kreativan rad.

ITAcademy u Sarajevu - radovi polaznika

Pročitaj više »
  • 23.04.2021 14:38
  • Nema komentara

Polaznici ITAcademy na praksi u LINKhubu: Usavršavanje znanja u sjajnoj atmosferi

Ako ništa drugo, 2020. godina donijela nam je povećan broj fleksibilnih radnih prostora, te su predviđanja da će potražnja za coworkingom i ove godine nastaviti da raste!

Iz tog razloga ITAcademy je specijalno za svoje polaznike, ali i za one koji žele svoj posao da prebace u „otvorenu kancelariju” pokrenula sezonu coworkinga – otvoren je LINKhub!

Polaznici ITAcademy u LINKhub-u

Pročitaj više »
  • 02.04.2021 15:44
  • Nema komentara

Napredna Google pretraga: 8 trikova za bolje filtriranje rezultata

Google je najmoćniji pretraživač koji postoji na tržištu. U potrazi za odgovorima na pitanja koja ih muče, svi polaze od Google pretrage.

Sigurno vam se dešavalo da imate utisak kao da vam Google čita misli i da prosto ne možete da poverujete da vam je kao predlog dao upravo to što vam je bilo potrebno. Reč je o kvalitetnoj optimizaciji sadržaja i naprednim algoritmima ovog pretraživača koji se trude da u svakom trenutku svakom korisniku ponude upravo ono što je njemu najvažnije.

Google pretraga - SEO optimizacija

Pročitaj više »
  • 16.03.2021 17:11
  • Nema komentara