Digital Diploma in Professional Marketing

Za uspešne menadžere u oblasti digitalnog marketinga

CIM Level 6 Digital Diploma in Professional Marketing, jedna od kvalifikacija Chartered Institute of Marketing (CIM), oslikava suštinu svih znanja koja ćete steći na IT Business Departmentu i predstavlja još jednu, zvaničnu potvrdu kvaliteta obrazovanja koje ste stekli na ITAcademy. 

Ovaj sertifikat obezbediće vam suštinsko znanje i veštine koji su vam potrebni da planirate, primenite i upravljate efektnim digitalnim marketinškim kampanjama, kao i da značajno doprinesete operativnim marketinškim planovima u širem kontekstu.

CIM Level 6 Digital Diploma in Professional Marketing

Zašto je ova diploma važna?

Kažu, ako vas danas nema na internetu, kao i da ne postojite. Svaka pažljivo osmišljena marketinška kampanja mora da obuhvata i online oglašavanje i promociju. Zbog toga je uloga stručnjaka za digitalni marketing sve značajnija, a naročito su cenjeni potvrđeni stručnjaci sa vrednom i priznatom diplomom, kakva je CIM Level 6 Digital Diploma in Professional Marketing.

Digitalni marketing je poslednjih godina evoluirao od perifernog elementa marketinga na nivou organizacije do najvažnijeg elementa za komunikaciju i građenje kvalitetnog odnosa sa potrošačima na dinamičnom tržištu.

Ova kvalifikacije iz oblasti digitalnog marketinga obučiće vas da uspešno odgovorite na sve zahteve ovakvog tržišta i da postignete najviše što možete iz novih poslovnih prilika koje ono nudi.

Kome je namenjena CIM Level 6 Digital Diploma in Professional Marketing?

CIM Level 6 Digital Diploma in Professional Marketing namenjena je osobama koje već posluju u sferi marketinga, te zbog toga žele da steknu što više specijalizovanog znanja o digitalnom marketingu i veštine koje mogu da primene u praksi.

Ova diploma je idealna za marketare na operacionim, supervizorskim i menadžerskim pozicijama koji žele da istraže najsavremenije strategije u digitalu. Sa ovom kvalifikacijom usvajate napredna znanja za planiranje digitalnih kampanja. Bez obzira na to koja je vaša pozicija u kompaniji, prednosti koje ćete steći usvajanjem naprednjih znanja iz online marketinga i sticanjem ovog sertifikata su mnogobrojne.

Šta ćete naučiti?

Digitalna strategija

U mnogim organizacijama digitalni marketing je iz serije taktičkih aktivnosti evoluirao u značajan element strategije. Ovaj modul vam nudi temeljno razmatranje mogućnosti digitalnog marketinga koje se mogu utkati u strateško marketinško planiranje.

Razvoj digitalnog iskustva

Digitalna revolucija drastično je izmenila ponašanje potrošača. Ovaj modul nudi vam uvide u digitalno iskustvo potrošača. Potrebno je da se organizacije prilagode ovom promenljivom tržištu i preduzmu korake ka ispunjenju svojih strateških potreba.

Ovladavanje digitalnim kanalima

Digitalni kanali organizacijama donose mnoge prilike i izazove kad je reč o efektivnoj tržišnoj utakmici i komunikaciji sa potrošačima. Ovaj modul posvećen je razvoju strateškog razumevanja u menadžmentu i razvoju digitalnih kanala, kao i faktorima koji su ključni za usaglašenost.

Saznajte više o CIM Level 6 Digital Diploma in Professional Marketing >>

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se