Foundation Certificate in Marketing

Put do vaše profesionalne karijere u marketingu! 

Marketing se stalno razvija i veoma je važno pokazati da idete u korak sa aktuelnim saznanjima i dostignućima u ovoj obasti. Jedan od najboljih i najcenjenijih dokaza za to je CIM sertifikat Foundation Certificate in Marketing.

Akreditovani marketing sertifikat - Foundation Certificate in Marketing | ITAcademyOvaj prestižni sertifikat možete steći nakon školovanja na ITAcademy, čiji je osnivač LINK group akreditovani Chartered Institute of Marketing (CIM) centar.

Ove kvalifikacije su idealne za sve koji žele da nauče više o marketingu, bez obzira da li rade u marketingu ili se bave poslom koji nije direktno povezan sa marketingom. Razlog je što se on implicitno nalazi u svim oblastima poslovanja i bolje poznavanje njegovih principa doprineće ne samo vašem ličnom uspehu u čijoj je osnovi značajan self-marketing, već i većem uspehu vaših ideja, projekata i strategija, jer ćete umeti bolje da ih „prodate”.

Foundation Certificate in Marketing kvalifikacije namenjene su:

  • osobama koje žele da započnu i grade karijeru u marketingu;
  • profesionalcima koji već rade u marketingu, ali žele da pokrenu svoju karijeru.

Za početnike koji žele da postanu marketing profesionalci

Ukoliko nemate prethodnog iskustva i kvalifikacija iz marketinga, Foundation Certificate in Marketing je pravi izbor za vas – predstavlja potvrdu da ste tokom školovanja na ITAcademy usvojili sva potrebna znanja iz marketinga i da ste osposobljeni za napredovanje i građenje uspešne karijere u ovoj sferi.

Nije neophodno da imate napredno predznanje o marketingu da biste se opredelili za sticanje Foundation Certificate in Marketing kvalifikacija – steći ćete ga tokom školovanja, a krunu naprednog znanja koje ste usvojili predstavljaće upravo sertifikat koji ćete dobiti po završetku školovanja.

Za profesionalce koji žele veći uspeh i bolju zaradu

Već radite u marketingu i želite da vaša karijera krene uzlaznom putanjom? Sertifikacija Foundation Certificate in Marketing je naročito pogona za osobe koje čija je profesija direktno povezana sa marketingom i žele da se usavršavaju i saznaju nešto više o ovoj temi.

On je odličan izbor i za sve koji su već započeli profesionalno da se bave marketingom, ali žele da što pre steknu sva potrebna znanja i veštine za veći uspeh i priznanja.

Opremićemo vas svim potrebnim veštinama, znanjima i pristupima u radu da profesionalno i na najvišem nivou obavljate zadatke i igrade značajnu ulogu u marketing timu.

Marketing principi i komunikacija sa klijentima | CIM sertifikat

Šta ćete naučiti i koliku prednost će vam to doneti?

  • Razumećete funkciju marketinga i njegovu ulogu u organizaciji.
  • Savladaćete takozvani 7P (product, price, place, promotion, people, process, physical evidence) marketinški miks i znaćete kako da ga primenite u praksi.
  • Bolje ćete razumeti svoje klijente i potrošače, kao i značaj dobrog odnosa sa njima.
  • Uspešnije ćete komunicirati sa klijentima interno i eksteno, i to koristeći širok dijapazon različitih kanala, sredstava i tehnika komunikacije.

Cilj ovih kvalifikacija je da odgovorite na pitanje: Šta je marketing? ali i da razvijete veštine za rad u timu na različitim zadacima i projektima koji zahtevaju marketinško znanje.

Ove kvalifikacije predstavljaju potvrdu da ste tokom školovanja na ITAcademy stekli sve potrebne veštine da odgovorite na zahteve savremenog poslovanja, kao i da ste razvili temeljno znanje o ključnim principima i idejama u marketingu. To je potvrda da ste potpuno ušli u materiju, shvatili širu sliku i da možete da primenite svoja praktična znanja u cilju napretka vaše karijere.

Sve ove kvalifikacije ujedno zahtevaju i kompanije čija je specijalnost marketing, ali i sve one koje žele lidersku poziciju na tržištu. Ova sertifikacija će zato i vama doneti značajne prednosti i lidersku poziciju prilikom konkurisanja za posao u nekoj od ovih kompanija, predlaganja ideja i projekata ili rada u njihovim marketing timovima.

Saznajte više o CIM Foundation Certificate in Marketing sertifikaciji >>

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se