Google sertifikacija

U okviru plana i programa ITAcademy polaznici se obučavaju i polažu ispite za sticanje zvaničnih Google Ads i Google Analytics sertifikata.

Google sertifikacija predstavlja zvaničnu potrvrdu da poznajete koncepte i najbolje prakse onlajn oglašavanja i da imate iskustvo u upravljanju različitim tipovima digitalnih kampanja. Kao polaznik ITAcademy možete da se pripremite i polažete ispite za sticanje sertifikata koji će aktuelnim i potencijalnim klijentima pokazati da ste sertifikovani profesionalac za oglašavanje na internetu.

Google sertifikacija

U okviru ITAcademy možete da se pripremite za polaganje sledećih ispita za sticanje Google Ads i Analytics sertifikata:

1. Google Ads Measurement prolazi oblasti merenja i optimizovanja digitalnih performansi u okviru različitih vrsta kampanja i cilj je da se polaznik osposobi da samostalno definiše i prati da li su poslovni ciljevi ostvareni i u kojoj meri.

2. Google Ads Search ispit obuhvata napredne koncepte za pravljenje, merenje i optimizaciju kampanja na mreži za pretragu, kao i upravljanje njima.

3. Google Ads Video je ispit koji će vas pripremiti za pravljenje, merenje i optimizaciju kampanja za video oglašavanje, kao i za upravljanje njima širom YouTube-a i weba.

4. Google Ads Display ispit za oglašavanje preko multimedijalnih oglasa obuhvata najbolje prakse za pravljenje, merenje i optimizaciju kampanja na Mreži multimedijalnog oglašavanja.

5. Google Ads Shopping pokriva shopping oglase, vrste shopping oglasa, pozicioniranje proizvoda/usluge, kao i način povećanja saobraćaja ka sajtu ili fizičkoj prodavnici.

6. Google Analytics Individual Qualificaition ispit je osmišljen tako da proveri vaše poznavanje najbolje prakse digitalne analitike i platform

Šta vam omogućava Google sertifikacija 

Google Ads i Google Analytics sertifikacije vam omogućavaju da pokažete da vas kompanija Google priznaje kao kvalifikovanog profesionalca za online oglašavanje i digitalni marketing.

Google PartnerTakođe, postaćete deo zajednice Google partnera koja okuplja online konsultante, profesionalce za digitalni marketing i agencije za oglašavanje.

Pridruživanjem Google Partners zajednici moći ćete da pristupite:

  • posebnim događajima i obukama,
  • istraživanjima u okviru delatnosti,
  • ažuriranju Google proizvoda, i još mnogo čemu...

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

UpisDa saznate sve o upisu, kliknite ovde