International Qualifications Network (IQN) sertifikacija

IQN SertifikatKompanija LINK group, osnivač ITAcademy, prvi je i jedini Exam Preparation Partner za IQN qualifications u Srbiji.

Kvalifikacije, znanja i veštine koje pruža International Qualifications Network IQN namenjene su menadžerima u oblasti IT-ja, kako sadašnjim, tako i budućim, posvećenim tome da integrišu svoju profesiju sa obrazovanjem.

International Qualifications Network

International Qualifications Network jedna je od najbrže rastućih globalnih organizacija, koja obezbeđuje internacionalnu sertifikaciju relevantnu za sektor biznisa i IT-ja.

Misija ovog instituta iz Velike Britanije je u tome da omogući svetski priznate i cenjene kvalifikacije osobama koji žele da ostvare izuzetne uspehe i postignuća u okvirima zahtevne IT indrustrije.

Znanja koje pruža IQN idu u korak sa najnovijim trendovima, konceptima i praksama savremenog biznisa i IT-a, dajući ljudima resurse za pokretanje promena u globalnom okruženju. Reč je o naprednim veštinama u oblastima informacionih i internet tehnologija, informacionih tehnologija u poslovanju, planiranja i upravljanja projektima u IT-u.

IQN sertifikati na ITAcademy

Sertifikati IQN-a priznati su u više od 160 zemalja sveta, a školovanjem na ITAcademy stičete znanja i mogućnost da polažete za sledeće sertifikate ovog prestižnog britanskog instituta:

  • Certified in Marketing
  • Certified Project Management Analyst (CPMA)

Ovi sertifikati će vam omogućiti sticanje naprednog nivoa kvalifikacija iz oblasti informacionih tehnologija i to konkretno kroz upoznavanje sa odnosom informacionih tehnologija i posolovnih strategija, uticajem informacionih tehnologija na savremene organizacije, studijama izvodljivosti u IT-ju, upravljanjem projektima u IT-ju, procesom razvoja informacionih tehnologija, sistemskom analizom itd.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

UpisDa saznate sve o upisu, kliknite ovde