IT kursevi u Brčkom

ITAcademy je istaknuta obrazovna institucija u oblasti informacionih tehnologija u Srbiji, koja pruža kvalitetno školovanje studentima svih nivoa znanja. Naša glavna misija je da polaznicima pružimo kvalitetno obrazovanje i praktične veštine koje će moći da primene u realnom svetu.

Ukoliko želite da proširite svoje znanje iz oblasti programiranja, veb-dizajna, razvoja mobilnih aplikacija ili digitalnog marketinga, ITAcademy nudi kurseve koji su prilagođeni potrebama kako početnika, tako i polaznika sa iskustvom rada u IT industriji.

Jedna od prednosti je mogućnost praćenja kurseva na daljinu zahvaljujući našoj savremenoj platformi za onlajn-učenje. Bez obzira na to da li se nalazite u Brčkom ili bilo kom drugom mestu, imate pristup obuci putem naše DL platforme.

Pohađanjem ITAcademy kurseva stičete sertifikovano znanje koje će vam pomoći da postignete svoje profesionalne ciljeve. Uz našu podršku možete napredovati u karijeri i postati deo uspešnog IT tima.

Otvorite vrata ka uspešnoj karijeri u IT sektoru sa našim kursevima u Brčkom

IT akademija ističe se po personalizovanom pristupu obrazovanju, prilagođavajući nastavu individualnim potrebama polaznika. Ovaj pristup omogućava temeljno usvajanje gradiva u skladu sa ličnim tempom, uz stručnu podršku naših iskusnih predavača.

Jedna od ključnih prednosti kurseva na ITAcademy jeste sticanje praktičnog znanja. Naši studenti dobijaju priliku da steknu praktične veštine i iskustvo, što značajno olakšava pronalaženje posla u dinamičnom IT sektoru.

Zahvaljujući našoj naprednoj DL platformi, učenje postaje pristupačno i fleksibilno. Bez obzira na to da li se nalazite u svom domu, na radnom mestu, odmarate na Brezovom Polju ili uživate u jednom od kafića na Ficibajeru, imaćete mogućnost pristupa našem programu.

ITAcademy obuhvata širok spektar kurseva koji pokrivaju različite oblasti IT industrije. Možete se usmeriti ka oblastima kao što su programiranje, administracija računarskih mreža, dizajn i multimedija, 3D dizajn i CAD, razvoj mobilnih aplikacija ili IT poslovanje. Bez obzira na kurs koji odaberete, dobićete mogućnost da steknete dragoceno znanje, koje će vam omogućiti da postanete stručnjak u željenoj oblasti.

U ponudi ITAcademy nalazi se čak 33 programa na šest različitih odseka

U zavisnosti od vaših interesovanja, možete da se odlučite za jedan od šest odseka (IT poslovanje, Dizajn i multimedija, 3D dizajn i CAD, Programiranje, Administracija, Razvoj mobilnih aplikacija).

IT poslovanje

Odsek IT poslovanje namenjen je onima koji žele da kombinuju svoja znanja o tehnologiji i poslovnom svetu. Polaznici će imati priliku da nauče kako da primenjuju informacione tehnologije u okviru poslovnog okruženja. Programi obuhvataju osnove IT poslovanja, upravljanje projektima, efikasno upravljanje informacionim sistemima, digitalni marketing, e-poslovanje, CRM i ERP sisteme, upravljanje IT uslugama i mnoge druge oblasti.

Polaznici će biti upoznati sa najnovijim tehnologijama i trendovima u oblasti IT poslovanja, sa fokusom na njihovoj praktičnoj primeni. Nakon uspešnog završetka programa, biće spremni da efikasno primene stečeno znanje i veštine u praksi, bez obzira na to da li je reč o startap kompanijama ili velikim korporacijama.

Na raspolaganju vam je devet programa: E-commerce Manager & Entrepreneur, Web Project Manager & Data Analyst, Digital Marketing Planner & Account Manager, Online PR & Community Manager, Online Sales & E-Business Development Manager, PPC & Digital Channels Manager, IT Management, Content & SEO Manager, Social Media i E-Business & Internet Marketing.

Zanima vas IT poslovanje? Pogledajte naš IT Business Department.

Dizajn i multimedija

Odsek za dizajn i multimediju na ITAcademy nudi obrazovne programe koji otvaraju vrata kreativnoj i dinamičnoj karijeri u oblasti vizuelnih umetnosti. Programi obuhvataju sledeće oblasti: grafički dizajn, ilustraciju, animaciju i video-produkciju. Kursevi su prilagođeni kako apsolutnim početnicima, tako i onima koji već imaju određeno iskustvo.

Na raspolaganju su vam četiri programa: Web Design, Print & Graphic Design, New Media Design i Video & Motion Graphic Design.

Zanima vas dizajn? Pogledajte naš Design & Multimedia Department.

3D dizajn i CAD

Odsek za 3D dizajn i računarski asistirani dizajn (CAD) na ITAcademy je jedan od najtraženijih odseka koji privlači polaznike iz različitih profesionalnih oblasti svih nivoa znanja. Kursevi pokrivaju izučavanje širokog spektra tehnologija i alata koji se koriste u modernom dizajnu, kao što su AutoCAD, 3D Studio Max, SketchUp, Revit i drugi. Polaznici će na ovom odseku naučiti kako da koriste ove alate kako bi stvarali modele objekata, prostora, mašina i drugih predmeta i kako da kreiraju složene tehničke crteže.

Pored toga, imaće priliku da steknu mnoge praktične veštine i da primene svoje znanje u realnom okruženju kako bi unapredili svoju karijeru u oblastima kao što su dizajn, arhitektura, mašinstvo, građevinarstvo i slične industrije.

Na raspolaganju su vam četiri programa: Product Design, Architectural Design, Interior Design i Computer Aided Design.

Zanima vas 3D modelovanje? Pogledajte naš 3D Design & CAD Department.

Programiranje

Odsek pruža visokokvalitetnu edukaciju u oblasti programiranja, koja obuhvata širok spektar jezika i tehnologija. Studenti imaju mogućnost da se upoznaju sa osnovnim programerskim konceptima i da usavrše napredne tehnike programiranja. Programi obuhvataju najpopularnije programske jezike kao što su C++, C#, Java, Python, PHP i mnogi drugi. Odsek za programiranje na ITAcademy pruža širok spektar mogućnosti za sticanje znanja i veština, pripremajući studente za uspešnu karijeru u dinamičnom IT sektoru.

Na raspolaganju vam je deset programa: Frontend JavaScript Development, Microsoft Development, Software Engineering, PHP Web Development, Microsoft Desktop Apps Development, Software Testing and QA, Software Development, Java Development, Microsoft Web Apps Development i Python Development.

Zanima vas programiranje? Pogledajte naš Programming Department.

Administracija

Odsek za administraciju na ITAcademy je specijalizovan za pružanje obuke u održavanju i administraciji računarskih sistema i mreža. Tokom programa polaznici će sticati znanja o instalaciji i održavanju hardverskih i softverskih komponenti, efikasnom upravljanju mrežama i rešavanju problema na računarskim sistemima. Pored toga, upoznaće se sa različitim operativnim platformama, bazama podataka i serverskim tehnologijama.

Ovaj odsek nudi razne kurseve, uključujući administraciju Linux sistema, upravljanje Windows Serverom, virtualizaciju, bezbednost računarskih sistema, administraciju mreža, cloud tehnologije i još mnogo toga. Kursevi su osmišljeni kako bi omogućili studentima sticanje praktičnih veština neophodnih za uspešnu karijeru u oblasti administracije računarskih sistema.

Na raspolaganju su vam tri programa: Network Administration, Microsoft Administration i Linux Administration.

Zanima vas IT administracija? Pogledajte naš Administration Department.

Razvoj mobilnih aplikacija

Odsek za kreiranje mobilnih aplikacija pruža obuku koja omogućava polaznicima da steknu znanja i veštine potrebne za izradu mobilnih aplikacija za Android i iOS platforme. Kroz kombinaciju teorijskih lekcija i praktičnih vežbi polaznici će savladati upotrebu različitih programskih jezika i alata za razvoj mobilnih aplikacija, kao što su Java, Kotlin, Swift i Xcode.

Takođe, polaznici će naučiti kako da testiraju i optimizuju performanse mobilnih aplikacija, kao i kako da objave svoje aplikacije na Google Play i App Store platformama. Ovaj odsek je namenjen svima koji žele da steknu znanje i veštine u jednom od najbrže rastućih područja IT industriji.

Na raspolaganju su vam tri programa: Android Mobile Development, Microsoft Mobile Apps Development Program (za Android i iOS), iOS Development Program.

Zanima vas razvoj mobilnih aplikacija? Pogledajte naš Mobile Development Department.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Imajući u vidu konstantan razvoj IT industrije i sve veću potrebu za stručnjacima u ovoj oblasti, pozivamo vas da na vreme obezbedite svoje mesto na nekom od naših programa.

Na ovaj način steći ćete potrebna znanja i veštine, što će vam omogućiti da se istaknete na tržištu rada i postanete deo brzo rastućeg IT sektora. Proverite dostupna mesta na našim programima i prijavite se što pre.

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Letnji upisni rok je otvoren. Cijene za upis će uskoro biti povećane.

Što se pre upišete, cene školovanja su niže

Nagrađujemo polaznike koji pokažu visok nivo spremnosti i odlučnosti. Imate mogućnost da odaberete da li želite da studirate u učionici ili na daljinu, koristeći našu platformu za učenje na daljinu dostupnu preko interneta.

Oba ova obrazovna pristupa su u skladu sa visokim standardima koje je postavio naš konzorcijum, sačinjen od pet svetski poznatih univerziteta.

ITAcademy program Za prijave do
16.6.2024.*
Puna cena 12 rata 16 rata
Online školovanje 1599 2500 142 117
Tradicionalno školovanje 1699 2500 150 124

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde