IT kursevi u Kruševcu

Da li ste zainteresovani za napredovanje u karijeri? Da li biste želeli da steknete znanja i veštine neophodne za veoma tražene IT profesije? ITAcademy nudi IT kurseve koji će vam pomoći da unapredite svoju karijeru i koje možete pratiti iz Kruševca!

Upisom na IT kurseve bićete u prilici da steknete praktične veštine i svetski priznate sertifikate, koji će unaprediti vaše mogućnosti zaposlenja i omogućiti vam brzo napredovanje u karijeri na visoko plaćenim pozicijama. Sve to a da ni ne napustite svoj rodni grad!

ITAcademy nudi širok spektar IT kurseva za ljude koji žive u Kruševcu. Naša akademija se može pohvaliti iskusnim predavačima, kvalitetnim nastavnim planom i programom i najsavremenijim objektima, što je čini vodećim pružaocem IT obuke u Srbiji.

Kursevi su dizajnirani tako da odgovaraju različitim nivoima iskustva i interesovanja, u rasponu od osnova programiranja do naprednog programiranja, od digitalnog marketinga do CAD-a i dizajna i multimedije. Naša posvećenost pružanju praktične obuke relevantne za industriju obezbeđuje da polaznici steknu vredne veštine koje mogu primeniti u stvarnom svetu.

Pored sticanja traženih IT veština, imate mogućnost i da steknete prestižne, svetski priznate sertifikate, kao što su Autodesk, Cisco, Oracle, CompTIA, ZEND PHP ili MMAD.

Pored toga, ITAcademy povremeno nudi mogućnost prakse, gde polaznici koji su uspešno završili neki od naših jednogodišnjih programa školovanja imaju priliku da se prijave za LINK Apprentice Program i, ukoliko budu primljeni, steknu dragoceno iskustvo radeći na pravim projektima sa iskusnim kolegama.

Od IT kurseva u Kruševcu do posla iz snova

Ne morate da napuštate svoj rodni grad da biste nastavili karijeru IT stručnjaka. Uz pogodnost savremene tehnologije, možete prisustvovati osnovnoj obuci sa bilo kog mesta tako što ćete jednostavno poneti svoj laptop ili pametni telefon sa sobom.

Mogućnost praćenja predavanja IT kurseva onlajn pruža fleksibilnost i komfort, posebno ukoliko iz određenih razloga ne možete da napustite Kruševac.

Onlajn IT kursevi pružaju vam mogućnost da ih pratite dokle god imate pristup internetu, bilo to u dvorištu vaše kuće na Bagdali ili dok pijete kafu u nekom od kafića u Zakićevoj.

Ovakvi kursevi u Kruševcu su lako dostupni i obezbeđuju fleksibilan i pristupačan put do sticanja veština neophodnih za uspeh u oblasti IT-ja.

Odabirom ITAcademy dobijate priliku da učite sopstvenim tempom, uz pristup mnoštvu resursa, uključujući predavanja, materijale, testove i lajvstrimove koji su vam dostupni 24 sata dnevno. Pored toga, naši profesori su spremni da odgovore na sva vaša pitanja ili nedoumice u vezi sa gradivom.

Pored toga, za Kruševljane koji više vole tradicionalniji pristup učenju, ITAcademy takođe nudi nastavu u učionici u našim najsavremenije opremljenim objektima.

ITAcademy nudi ambicioznim Kruševljanima priliku za karijerni napredak

Aktivno tražimo pojedince u Kruševcu koji su posvećeni unapređenju svog obrazovanja i usavršavanju svojih veština kroz IT kurseve. Naši programi su dizajnirani tako da pripreme studente za unosne karijere u oblasti IT-ja, sa fokusom na traženim oblastima kao što je PHP programiranje, koje je i dalje veoma tražena veština širom sveta.

Upisom na naš kurs PHP programiranja dobićete priliku da steknete vredne veštine koje se mogu primeniti na scenarije iz stvarnog sveta, a uz to ćete po završetku programa steći prestižni ZEND sertifikat. Pored toga, naš kurs Java programiranja je popularna opcija za one koji žele da obogate svoje veštine i povećaju zaradu.

Naš tim iskusnih predavača posvećen je tome da studentima pruži uputstva i resurse neophodne za uspeh na konkurentnom tržištu IT poslova. Pridružite nam se danas i napravite prvi korak ka obećavajućoj budućnosti u IT-ju!

IT kursevi na ITAcademy raspoređeni su na šest odseka i podeljeni na 33 programa

Prilagodite svoje obrazovanje sopstvenim interesovanjima birajući neki od brojnih programa za napredno programiranje, veb-dizajn, 3D dizajn, administraciju računara i razvoj mobilnih aplikacija. Učite od vrhunskih instruktora, profesionalaca iz IT industrije koji su svoje znanje već primenili u praksi.

Naši IT kursevi koje možete pratiti iz Kruševca nude najbolje veštine i znanja koja možete lako da primenite u svojoj karijeri.

Programiranje

Pripremite se za jednu od najtraženijih profesija na svetu. Na ITAcademy ćete naučiti sve što vam je potrebno za uspešnu programersku karijeru i odličan posao. Steći ćete znanja o programskim jezicima, raznim alatima i razvoju algoritama i bićete spremni za svoju prvu ponudu za posao.

Odsek za programiranje nudi deset programa: Python, PHP, Java i Frontend JavaScript programiranje, Software Testing & QA,  Microsoft Web Development, Microsoft Windows Development, Microsoft Development, Razvoj softvera i Softversko inženjerstvo.

Kurs C#, kurs SQL-a i kurs objektno orijentisanog programiranja pripremiće vas za izazove sa kojima se možete susresti u budućoj karijeri. Napravi prvi korak ka uspešnoj karijeri u Kruševcu i šire već danas.

Zanima vas programiranje? Pogledajte naš Programming Department.

Administracija

Održavanje mreža i IT sistema je odgovoran posao koji zahteva značajnu stručnost. Na ITAcademy u Kruševcu naučićete sve što je potrebno da biste profesionalno obavljali ovaj posao. Po završetku studija bićete spremni za sve izazove ove profesije, što će vaš budući poslodavac veoma ceniti.

U okviru ovog odeljenja možete birati između sledećih programa – Network Administration, Microsoft Administration i Linux Administration, koji uključuju kurseve kao što su Server Administration, Network Server Services i Exchange Server.

Zanima vas oblast IT administracije? Pogledajte naš Administration Department.

Dizajn i multimedija

Iskoristite svoj talenat i savladajte jedan od programa na odseku za dizajn i multimediju kako biste mogli da unovčite svoje veštine kroz umetnost. Ovo odeljenje pokriva Print & Graphic Design, Web Design, Video & Motion Graphic Design, kao i New Media Design.

Kursevi Packaging Design, Corporate Identity Design i Special Effects Design (After Effects) pomoći će vam da steknete nova znanja koja će vam biti neophodna za budući rad.

Zanima vas oblast dizajna? Pogledajte naš Design & Multimedia Department.

IT poslovanje

Poznavanje informacionih tehnologija je neophodno za svako moderno poslovanje. Sticanje znanja iz oblasti elektronskog poslovanja, onlajn-marketinga i drugih oblika IT poslovanja pripremiće vas za visoko plaćene pozicije u najnaprednijim domaćim i međunarodnim kompanijama.

Kursevi Financial Management, Business Fundamentals i E-Banking samo su neki primeri iz bogatog izbora kurseva koji se nude u ovoj oblasti.

Zanima vas IT poslovanje? Pogledajte naš IT Business Department.

3D dizajn i CAD

Ovaj odsek će od vas, između ostalog, zahtevati i konstantno usavršavanje veštine crtanja. Iskoristite svoj talenat da savladate 3D dizajn i softver AutoCAD tako što ćete se upisati na ITAcademy, koja će vas pripremiti za uspešnu buduću karijeru.

Kroz savremene kurseve usavršićete veštine koje možete primeniti u oblastima kao što su arhitektura, prostorno planiranje, dizajn osvetljenja, industrija video-igara, automobilska industrija ili drugi poslovni sektori koji zahtevaju vaše talente.

Kursevi kao što su Teorija dizajna, Arhitektonska vizuelizacija i 3D AutoCAD modeliranje pomoći će vam da unapredite svoju karijeru tako što će vam pružiti nova znanja iz oblasti dizajna.

Ukoliko vam 3D modelovanje deluje zanimljivo, pogledajte naš 3D Design & CAD Department.

Razvoj mobilnih aplikacija

Kako mobilni uređaji postaju sve popularniji i njihove mogućnosti se šire, pravljenje aplikacija za Android i iOS operativne sisteme može biti mudra odluka. Nakon uspešnog završetka obuke, postaćete stručnjak za mobilne aplikacije i moći ćete da sami birate mogućnosti za posao zahvaljujući svom znanju.

Ovo odeljenje obuhvata programe za razvoj Android, i iOS mobilnih aplikacija. Na ovom odseku nude se sledeći kursevi: SQL Programming Administration, Service Communication Application i Data Driven Android Application Development.

Privlači vas razvoj mobilnih aplikacija? Pogledajte naš Mobile Development Department.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Upisni period je već počeo, pa reagujte brzo kako biste što pre doneli odluku koja će vam obezbediti napredovanje u karijeri. ITAcademy u Kruševcu nudi praktičnu obuku i stručno usavršavanje računarskih veština, pružajući studentima konkretna znanja.

IT kursevi u Kruševcu bili su popularan izbor mnogih vaših sugrađana. Postanite jedan od uspešnih studenata i upišite se na neki od naših programa koji garantuju znanje za odlične mogućnosti zapošljavanja. Proverite raspoloživa mesta u tabeli i ne čekajte da se prijavite, jer je broj mesta ograničen:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Kako da se prijavite?

Možete se prijaviti putem ovog linka ili možete kontaktirati sa nama putem telefona (0)11/40-11-200 tokom radnog vremena (od 9 do 20 časova radnim danima). Nakon uspešnog podnošenja prijave imaćete priliku da se uključite u detaljan razgovor sa nekim od naših savetnika za upis, koji će vam dati sveobuhvatne informacije u vezi sa našim programima i procedurama upisa.

Nakon što savetnik odobri Vašu prijavu za upis, dobićete svu neophodnu dokumentaciju za službeni upis i biti u potpunosti spremni za sticanje novih znanja!

Prolećni upisni rok se zatvara. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što se pre upišete, cene školovanja su niže.

Nagrađujemo polaznike koji pokažu visok nivo spremnosti i odlučnosti. Imate mogućnost da odaberete da li želite da studirate u učionici ili na daljinu, koristeći našu platformu za učenje na daljinu dostupnu preko interneta.

Oba ova obrazovna pristupa su u skladu sa rigoroznim standardima pet svetski poznatih univerziteta.

Vaša ušteda do 900 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
31.5.2024.*
Puna cena 12 rata 17 rata
Online školovanje 1599 2500 142 110
Tradicionalno školovanje 1699 2500 150 116

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde