IT kursevi u Travniku

Ukoliko želite da unapredite svoje znanje u oblasti informacionih tehnologija, ITAcademy nudi širok izbor obrazovnih programa. Naši kursevi obuhvataju različite sfere IT-ja koje su veoma tražene na tržištu rada, uključujući programiranje, upravljanje računarskim mrežama, dizajn i multimediju, 3D dizajn i CAD, razvoj mobilnih aplikacija i IT poslovanje.

Jedna od ključnih karakteristika naših programa je personalizovani pristup učenju. Nastava se prilagođava individualnim potrebama polaznika, omogućavajući im da savladaju gradivo u skladu sa sopstvenim tempom i uz podršku iskusnih predavača.

Takođe, svi naši polaznici na raspolaganju imaju opciju učenja na daljinu putem savremene DL platforme, koja omogućava pristup materijalima sa bilo koje lokacije. Zahvaljujući ovoj opciji, imate mogućnost da pohađate kurseve iz Travnika!

Unapredite svoje IT veštine uz naše kurseve

ITAcademy pruža vrhunsko obrazovanje u IT sektoru, omogućavajući polaznicima da steknu tražena znanja i veštine. Ono što nas izdvaja od ostalih obrazovnih institucija jeste inovativan pristup učenju koji kombinuje teorijsko i praktično znanje.

Polaznici će imati priliku da rade na konkretnim projektima i susretnu se sa izazovima koji se javljaju u poslovnoj praksi. Ova interaktivna metoda učenja omogućava studentima da steknu praktično iskustvo, koje će im biti od velike koristi u budućoj karijeri.

Na raspolaganju imamo širok spektar programa i kurseva iz oblasti informacionih tehnologija, uključujući programiranje, dizajn, digitalni marketing, IT poslovanje, administraciju računarskih mreža, razvoj mobilnih aplikacija i druga područja tražena na tržištu rada.

Po završetku kurseva na ITAcademy polaznicima se pruža prilika da steknu vredne sertifikate koje priznaju brojne IT kompanije, kao što su Oracle, CompTIA, CiscoZEND PHP i Autodesk. Ovi sertifikati mogu vam pomoći da steknete prednost u odnosu na konkurenciju i povećate šanse za zapošljavanje u dinamičnom IT sektoru.

Naš pristup učenju je fleksibilan, te omogućava polaznicima da prilagode obrazovanje svojim potrebama i obavezama. Bez obzira na to da li ste kod kuće, u omiljenom kafiću u Starom gradu ili na Plavoj vodi, zahvaljujući DL platformi za učenje, imaćete pristup materijalima.

Na ITAcademy možete birati između 33 programa, podeljena u šest odseka

U zavisnosti od vaših interesovanja, možete da se odlučite za jedan od šest odseka – Razvoj mobilnih aplikacija, Dizajn i multimedija, Programiranje, Administracija, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD.

Razvoj mobilnih aplikacija

Odsek za razvoj mobilnih aplikacija na ITAcademy pruža polaznicima napredna znanja i veštine za kreiranje aplikacija na najpopularnijim mobilnim platformama. Program obuhvata učenje programskih jezika specifičnih za mobilne platforme, kao što su Java i Swift, razvoj atraktivnog korisničkog interfejsa, upravljanje bazama podataka prilagođenih mobilnim uređajima, kao i implementaciju funkcija poput kamere, GPS-a i senzora.

Polaznici će se upoznati sa najnovijim tehnologijama i trendovima u razvoju mobilnih aplikacija, kao i sa najboljim metodama rada u industriji. Stečena znanja na ovom odseku su izuzetno tražena u IT industriji, te mogu otvoriti vrata perspektivnih karijera u ovoj oblasti.

Na raspolaganju su vam tri programa: Microsoft Mobile Apps Development Program (za Android i iOS), iOS Development Program i Android Mobile Development.

Zanima vas razvoj mobilnih aplikacija? Pogledajte naš Mobile Development Department.

Dizajn i multimedija

Ovaj odsek je optimalan za kreativne pojedince koji teže razvoju svojih veština u kreiranju vizuelnog sadržaja za različite medije. Kursevi su strukturirani kako bi pružili sveobuhvatno znanje o dizajnu, kao i primenljive veštine neophodne za postizanje uspeha u industriji multimedije.

Programi obuhvataju širok spektar oblasti, uključujući grafički dizajn, veb-dizajn, animaciju, video-produkciju i digitalnu fotografiju. Kroz dostupne kurseve na odseku za dizajn i multimediju polaznici će imati priliku da se upoznaju sa najnovijim softverima i tehnologijama koji se primenjuju u industriji.

Na raspolaganju su vam četiri programa: Video & Motion Graphic Design, Print & Graphic Design, Web Design, New Media Design.

Zanima vas dizajn? Pogledajte naš Design & Multimedia Department.

Programiranje

Odsek za programiranje na ITAcademy je izuzetno tražen, jer pruža polaznicima mogućnost da steknu znanje o popularnim programskim jezicima, kao što su Java, C++, Python, JavaScript, PHP i mnogi drugi. Programiranje je suštinski deo IT industrije, a ITAcademy je svesna potrebe za kvalitetnom obukom programera. Zbog toga se na ITAcademy programiranje uči kroz raznovrsne projekte koji omogućavaju studentima da primene svoje veštine u realnom svetu.

Na raspolaganju vam je deset programa: Microsoft Desktop Apps Development, Java Development, Python Development, Software Engineering, Microsoft Web Apps Development, Software Testing and QA, Microsoft Development, Software Development, Frontend JavaScript Development, PHP Web Development.

Zanima vas programiranje? Pogledajte naš Programming Department.

Administracija

Odsek za administraciju pruža obuku za upravljanje računarskim sistemima i mrežama. Polaznici ovog odseka stiču sveobuhvatno znanje o administriranju sistema i mreža, instalaciji i podešavanju servera, održavanju računarskih mreža, upravljanju sigurnošću podataka itd. Polaznici će naučiti kako da koriste različite softvere za administraciju i upravljanje računarskim sistemima, kao što su Microsoft Windows Server, Linux i drugi.

Na raspolaganju su vam tri programa: Network Administration, Microsoft Administration, Linux Administration.

Zanima vas IT administracija? Pogledajte naš Administration Department.

IT poslovanje

Odsek za IT poslovanje pruža sveobuhvatnu obuku za one koji žele da razviju znanje i veštine neophodne za uspešnu karijeru u IT industriji, sa fokusom na poslovne aspekte. Polaznici će se upoznati sa menadžmentom projekata, efikasnim upravljanjem resursima, finansijskim aspektima, prodajom i marketingom u IT industriji, kao i pravnim pitanjima koja se odnose na poslovanje u vezi sa IT uslugama i proizvodima.

Kroz stručno vođene kurseve polaznici će steći znanje o kreiranju poslovne strategije koja je u skladu sa ciljevima organizacije. Takođe će naučiti kako da planiraju i upravljaju projektnim aktivnostima kako bi postigli maksimalnu efikasnost. Ovaj odsek obuhvata i određivanje pravih cena za IT usluge i pruža smernice za uspešnu prodaju i marketing IT proizvoda i usluga.

Na raspolaganju vam je devet programa: Online PR & Community Manager, Content & SEO Manager, PPC & Digital Channels Manager, Social Media, E-commerce Manager & Entrepreneur, Digital Marketing Planner & Account Manager, IT Management, E-Business & Internet Marketing, Web Project Manager & Data Analyst, Online Sales & E-business Development Manager.

Zanima vas IT poslovanje? Pogledajte naš IT Business Department.

3D dizajn i CAD

Odsek za 3D dizajn i CAD omogućava polaznicima da steknu neophodne veštine za uspešnu karijeru u industriji dizajna, arhitekture, mašinstva i drugim sličnim oblastima. Kroz dostupne kurseve polaznici će učiti o upotrebi naprednih softverskih alata poput AutoCAD-a, Autodesk Inventora, 3DS Maxa i drugih, koji se široko koriste u različitim industrijskim granama. Pored toga, imaće priliku da se upoznaju sa teorijom crtanja i modelovanja, geometrijom i animacijom, kao i primenom 3D modelovanja u raznovrsnim oblastima.

Na raspolaganju su vam četiri programa: Computer Aided Design, Interior Design, Product Design, Architectural Design.

Zanima vas 3D modelovanje? Pogledajte naš 3D Design & CAD Department.

Obezbedite svoje mesto na vreme!

IT sektor predstavlja jedan od najperspektivnijih sektora današnjice i stoga je važno ići u korak sa najnovijim tehnologijama i trendovima. ITAcademy nudi širok spektar kurseva iz oblasti IT-ja, za koju postoji veliko interesovanje.

Ukoliko želite da steknete nova znanja i veštine, pozivamo vas da obezbedite svoje mesto na vreme i postanete deo IT sveta. Ne propustite priliku da se usavršite i obezbedite sebi nove mogućnosti. Proverite raspoloživa mesta u tabeli i iskoristite svoju šansu na vreme:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Letnji upisni rok je u toku. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što se pre upišete, to će cene školovanja biti niže.

Nagrađujemo polaznike koji pokažu visok nivo spremnosti i odlučnosti. Imate mogućnost da odaberete da li želite da studirate u učionici ili na daljinu, koristeći našu platformu za učenje na daljinu, dostupnu preko interneta.

Oba ova obrazovna pristupa su u skladu sa rigoroznim standardima koje je postavio naš konzorcijum od pet svetski poznatih univerziteta.

ITAcademy program Za prijave do
31.7.2024.*
Puna cena 12 rata 15 rata
Online školovanje 1699 2500 150 132
Tradicionalno školovanje 1799 2500 158 139

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde