IT kursevi u Boru

Živite u Boru i želite da se usavršite u oblasti informacionih tehnologija? ITAcademy vam nudi širok izbor IT kurseva prilagođenih vašem nivou iskustva i vašim interesovanjima. Bez obzira na to da li ste početnik ili iskusni profesionalac, naši programi će vam pomoći da unapredite svoje znanje i veštine.

Uz fleksibilnu opciju učenja na daljinu, naši kursevi su pristupačni i prilagođeni vašem rasporedu. Naša obuka obuhvata širok spektar oblasti u IT industriji, uključujući programiranje, veb-dizajn, administraciju mreža, digitalni marketing i razvoj mobilnih aplikacija.

Na kraju kursa polaznici imaju priliku da steknu prestižne sertifikate koje priznaju brojne kompanije u IT industriji, kao što su CompTIA, Oracle, AutodeskCisco i ZEND PHP. Ovi sertifikati vam mogu pomoći da se izdvojite na tržištu rada i poboljšate svoje šanse za pronalaženje posla u IT sektoru.

Postanite stručnjak u IT industriji uz naše kurseve u Boru

Učinite prvi korak ka karijeri u IT sektoru i pridružite se ITAcademy u Boru! Naši IT kursevi su dizajnirani s ciljem da odgovore na najveće zahteve industrije informacionih tehnologija i obuhvataju najpopularnije oblasti u IT-ju, uključujući programiranje, administraciju računarskih mreža, dizajn i multimediju, 3D dizajn i CAD, razvoj mobilnih aplikacija i IT poslovanje.

Učenje na ITAcademy nije samo obrazovni proces, već podrazumeva i sticanje iskustva. Naši instruktori su stručnjaci u svojim oblastima koji omogućavaju personalizovani pristup učenju. Nastava se prilagođava individualnim potrebama polaznika, što im omogućava da gradivo savladavaju u skladu s njihovim tempom i uz podršku iskusnih predavača.

Uz ITAcademy, učenje na daljinu je jednostavno i pristupačno. Naša savremena DL platforma omogućava vam da pohađate kurseve iz udobnosti svog doma, na radnom mestu ili dok se opuštate na Borskom jezeru ili u Brestovačkoj banji. Potrebni su vam samo laptop (ili drugi uređaj) i internet konekcija.

IT kursevi na ITAcademy podeljeni su na šest odseka i 33 programa

U zavisnosti od svojih interesovanja, možete da se odlučite za jedan od sledećih šest odseka:

 • Dizajn i multimedija;
 • 3D dizajn i CAD;
 • IT poslovanje;
 • Razvoj mobilnih aplikacija;
 • Programiranje;
 • Administracija.

Dizajn i multimedija

Odsek Dizajn i multimedija na ITAcademy nudi obrazovne programe koji obuhvataju različite oblasti dizajna, uključujući grafički dizajn, digitalnu ilustraciju, veb-dizajn, animaciju i video produkciju. Programi su prilagođeni kako početnicima, tako i iskusnim dizajnerima koji žele da unaprede svoje znanje i veštine u ovoj oblasti.

ITAcademy koristi najnovije tehnologije i alate za učenje, uključujući Adobe Creative Cloud, kako bi polaznicima omogućio da steknu praktična znanja i veštine koje su neophodne u savremenom svetu dizajna i multimedije. Polaznici će naučiti kako da koriste Photoshop, Illustrator, InDesign, After Effects, Premiere Pro i mnoge druge alate kako bi kreirali profesionalna i kreativna dizajnerska rešenja.

Na raspolaganju su vam četiri programa: Print & Graphic Design, Video & Motion Graphic Design, Web Design i New Media Design.

Zanima vas dizajn? Pogledajte naš Design & Multimedia Department.

3D dizajn i CAD

Odsek 3D dizajn i CAD na ITAcademy polaznicima pruža mogućnost da se upoznaju sa različitim softverskim alatima za 3D dizajn i CAD, kao što su AutoCAD, 3D Studio Max, Maya i drugi. Programi su namenjeni kako početnicima, tako i iskusnijim korisnicima koji žele da unaprede svoje znanje u ovoj oblasti.

Na ovom programu polaznici će imati priliku da savladaju različite tehnike modeliranja, osvetljenja, teksturiranja i animacije, kao i da se upoznaju sa procesima izrade 3D modela za različite oblasti, kao što su arhitektura, inženjering, video-igre i film.

Na raspolaganju su vam četiri programa: Interior Design, Architectural Design, Computer Aided Design i Product Design.

Zanima vas 3D modelovanje? Pogledajte naš 3D Design & CAD Department.

IT poslovanje

Odsek IT poslovanje na ITAcademy nudi obrazovne programe koji pokrivaju najvažnije aspekte informacionih tehnologija u poslovnom svetu. Programi obuhvataju oblasti kao što su upravljanje projektima, digitalni marketing, e-poslovanje, upravljanje bazama podataka, IT finansije i drugo.

Cilj ovih programa je da polaznicima pruže znanja i veštine potrebne za efikasno upravljanje IT projektima, uvođenje novih tehnologija u poslovno okruženje i povećanje poslovnih performansi korišćenjem informacionih tehnologija. Predavanja se održavaju u malim grupama, a nastavni program se prilagođava individualnim potrebama polaznika.

Na raspolaganju vam je devet programa: E-commerce Manager & Entrepreneur, Digital Marketing Planner & Account Manager, IT Management, Web Project Manager & Data Analyst, Online Sales & E-business Development Manager, E-Business & Internet Marketing, PPC & Digital Channels Manager, Content & SEO Manager, Social Media i Online PR & Community Manager.

Zanima vas IT poslovanje? Pogledajte naš IT Business Department.

Razvoj mobilnih aplikacija

Odsek Razvoj mobilnih aplikacija na ITAcademy nudi vrhunski program obuke za sve koji žele da se bave kreiranjem mobilnih aplikacija. Polaznici ovog odseka uče kako da razviju aplikacije za Android i iOS uređaje, a program obuhvata sve faze razvoja, od planiranja do objavljivanja aplikacije na tržištu.

Nakon uspešno završenog programa polaznici će biti osposobljeni za kreiranje kvalitetnih i funkcionalnih mobilnih aplikacija koje mogu biti korisne korisnicima širom sveta.

Na raspolaganju su vam tri programa: iOS Development Program, Android Mobile Development i Microsoft Mobile Apps Development Program (za Android i iOS).

Zanima vas razvoj mobilnih aplikacija? Pogledajte naš Mobile Development Department.

Programiranje

Odsek Programiranje na ITAcademy je idealan za sve koji žele da se bave programiranjem. Kursevi pokrivaju najtraženije oblasti programiranja, uključujući programske jezike kao što su Java, Python, C#, C++, PHP i mnogi drugi. Programi se prilagođavaju individualnim potrebama polaznika, sa fokusom na praktičnom radu i izradi realnih projekata.

Kursevi su koncipirani tako da učenici steknu potrebna znanja i veštine za samostalno programiranje i razvoj aplikacija. Nastavu vode iskusni predavači koji su takođe aktivni u industriji, što omogućava polaznicima da se upoznaju sa najnovijim trendovima i praksama u oblasti programiranja.

Na raspolaganju vam je deset programa: Software Development, Python Development, Microsoft Development, Frontend JavaScript Development, Software Testing and QA, Java Development, PHP Web Development, Software Engineering, Microsoft Desktop Apps Development i Microsoft Web Apps Development.

Zanima vas programiranje? Pogledajte naš Programming Department.

Administracija

Odsek Administracija na ITAcademy osmišljen je s namerom da polaznicima pruži znanje o administraciji sistema, infrastrukture i aplikacija, kao i o sigurnosnim pitanjima u IT sektoru. Obrazovni program zasnovan je na najnovijim trendovima i tehnologijama u IT industriji, sa ciljem da polaznicima pruži praktična znanja i veštine potrebne za uspešan rad u ovoj oblasti.

Kroz kurseve polaznici će naučiti kako da konfigurišu, održavaju i nadgledaju IT infrastrukturu, kako da rade sa bazama podataka i kako da implementiraju sigurnosne mere u sistem. Takođe, upoznaće se sa različitim alatima za automatizaciju infrastrukture i upravljanje njome, kao i sa cloud tehnologijama. Nastava je prilagođena potrebama polaznika, uz podršku stručnih predavača i mentorski rad na realnim projektima.

Na raspolaganju su vam tri programa: Linux Administration, Network Administration i Microsoft Administration.

Zanima vas IT administracija? Pogledajte naš Administration Department.

Obezbedite svoje mesto na vreme

U današnje vreme IT industrija je jedna od najdinamičnijih i najbrže rastućih industrija. Za uspešno savladavanje izazova u ovom sektoru ključno je ostati u toku sa najnovijim tehnologijama i trendovima.

ITAcademy nudi širok izbor IT kurseva iz različitih oblasti, od programiranja, preko dizajna i administracije, do poslovanja, a sve su one veoma tražene i popularne. Bez obzira na to da li ste početnik ili IT profesionalac, ITAcademy nudi odgovarajuće kurseve za vas. Proverite raspoloživost mesta i budite spremni da preuzmete inicijativu za svoj karijerni napredak.

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Kako da se prijavite

Možete se prijaviti putem ovog linka ili nas možete kontaktirati putem telefona +381 (0)11/40-11-200 tokom radnog vremena (od 9 do 20 časova radnim danima). Nakon uspešnog podnošenja prijave imaćete priliku da detaljno razgovarate sa jednim od naših savetnika za upis koji će vam dati sveobuhvatne informacije u vezi sa našim programima i procedurama upisa.

Nakon što savetnik odobri vašu prijavu, dobićete svu neophodnu dokumentaciju za službeni upis i bićete u potpunosti spremni za sticanje novih znanja!

Letnji upisni rok je u toku. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što se pre upišete, cene školovanja su niže.

Nagrađujemo polaznike koji pokažu visok nivo spremnosti i odlučnosti. Imate mogućnost da odaberete da li želite da studirate u učionici ili na daljinu, koristeći našu platformu za učenje na daljinu dostupnu preko interneta.

Oba ova obrazovna pristupa su u skladu sa visokim standardima koje je postavio naš konzorcijum, sačinjen od pet svetski poznatih univerziteta.

ITAcademy program Za prijave do
31.7.2024.*
Puna cena 12 rata 15 rata
Online školovanje 1699 2500 150 132
Tradicionalno školovanje 1799 2500 158 139

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde