IT kursevi u Kikindi

Ako želite da se usavršite u oblasti informacionih tehnologija, ITAcademy vam pruža širok spektar obrazovnih programa. Naši IT kursevi pokrivaju najtraženije sfere IT-ja na tržištu rada, uključujući programiranje, administraciju računarskih mreža, dizajn i multimediju, 3D dizajn i CAD, razvoj mobilnih aplikacija i IT poslovanje.

Jedna od ključnih karakteristika naših kurseva je personalizovani pristup učenju. Nastava se prilagođava individualnim potrebama polaznika, što im omogućava da gradivo savladavaju u skladu sa sopstvenim tempom i uz podršku iskusnih predavača. 

Proširite svoje znanje iz oblasti IT-ja uz naše IT kurseve u Kikindi

Svi naši polaznici mogu učiti na daljinu putem savremene DL platforme, koja obezbeđuje pristup gradivu sa bilo koje lokacije, uz samo jedan laptop ili drugi uređaj i internet konekciju. Zahvaljujući ovoj opciji, imate mogućnost da kurseve pohađate iz Kikinde!

ITAcademy pruža visokokvalitetno obrazovanje u oblasti informacionih tehnologija, a polaznici dobijaju mogućnost da steknu znanja i veštine koji su traženi na tržištu rada. Ono što izdvaja ITAcademy od drugih obrazovnih institucija jeste pristup učenju koji se zasniva na kombinaciji teorijskog i praktičnog znanja.

Polaznici će imati priliku da rade na realnim projektima i da se suoče sa izazovima sa kojima će se susretati u praksi. Ovakav pristup im omogućava da steknu praktično znanje koje će im biti korisno u njihovoj budućoj karijeri.

ITAcademy nudi širok spektar programa i kurseva u oblasti informacionih tehnologija, uključujući programiranje, dizajn, digitalni marketing, IT poslovanje, administraciju računarskih mreža, razvoj mobilnih aplikacija i druge oblasti koje su tražene na tržištu rada.

Na kraju kursa na ITAcademy, polaznicima se pruža mogućnost da steknu značajne sertifikate koje priznaje veliki broj kompanija u IT industriji, kao što su Oracle, CompTIA, Cisco, ZEND PHPAutodesk i druge. Ovi sertifikati vam mogu pomoći da se izdvojite od konkurencije na tržištu rada i povećate svoje šanse za pronalaženje posla u dinamičnom IT sektoru.

ITAcademy nudi i fleksibilan pristup učenju, tako da polaznici mogu da prilagode učenje svojim potrebama i obavezama. Bilo da se nalazite kod kuće, u omiljenom kafiću, odmarate u parku „Blandaš” ili na obalama Starog jezera, imaćete pristup kursevima.

Na ITAcademy možete birati između 33 programa raspoređena na šest odseka

U zavisnosti od svojih interesovanja, možete da se odlučite za jedan od sledećih šest odseka:

 • IT poslovanje;
 • Programiranje;
 • Administracija;
 • Razvoj mobilnih aplikacija;
 • Dizajn i multimedija;
 • 3D dizajn i CAD.

IT poslovanje

Odsek IT poslovanje na ITAcademy pruža obuku za sve one koji žele da steknu znanje i veštine neophodne za uspešnu karijeru u IT industriji, ali ne i u tehničkim aspektima. Na ovom odseku izučavaju se teme koje su ključne za uspešno vođenje IT projekata, uključujući menadžment projekata, upravljanje resursima, finansije, prodaju i marketing u IT industriji, kao i pravne aspekte u poslovanju sa IT uslugama i proizvodima.

Uz pomoć stručnih predavača, polaznici mogu steći znanja o tome kako da razviju poslovnu strategiju koja je usklađena sa ciljevima organizacije, kako da planiraju projekte i upravljaju njima s ciljem maksimiranja efikasnosti, kako da odrede cene IT usluga, kao i kako da vode uspešnu prodaju i marketing za IT proizvode i usluge.

Na raspolaganju vam je devet programa: Online Sales & E-business Development Manager, Web Project Manager & Data Analyst, IT Management, Content & SEO Manager, E-commerce Manager & Entrepreneur, E-Business & Internet Marketing, Digital Marketing Planner & Account Manager, PPC & Digital Channels Manager, Social Media i Online PR & Community Manager.

Zanima vas IT poslovanje? Pogledajte naš IT Business Department.

Programiranje

Odsek za programiranje na ITAcademy je jedan od najtraženijih odseka, jer polaznicima pruža priliku da nauče neke od najpopularnijih programskih jezika, kao što su Java, C++, Python, JavaScript, PHP i mnogi drugi. Programiranje je esencijalni deo IT industrije, a ITAcademy je u potpunosti svesna potrebe za kvalitetnom obukom programera. Zato se programiranje na ITAcademy uči kroz različite projekte koji studentima omogućavaju da znanje stečeno tokom školovanja primene u praksi u stvarnom svetu.

Na raspolaganju vam je deset programa: Software Engineering, Frontend JavaScript Development, Microsoft Development, Python Development, Software Testing and QA, PHP Web Development, Java Development, Microsoft Desktop Apps Development, Software Development i Microsoft Web Apps Development.

Zanima vas programiranje? Pogledajte naš Programming Department.

Administracija

Odsek Administracija na ITAcademy obuhvata obuke koje su fokusirane na savladavanje veština potrebnih za upravljanje računarskim sistemima i mrežama. Polaznici ovog odseka stiču znanja o administriranju sistema i mreža, instalaciji i konfiguraciji servera, održavanju računarskih mreža, upravljanju sigurnošću podataka i još mnogo toga. Na taj način polaznici se osposobljavaju da se nose sa zahtevima IT sveta, koji sve više zahteva obučene kadrove koji se bave upravljanjem informacionim tehnologijama.

Programi obuke na ovom odseku obuhvataju širok spektar tema, od osnovnih do onih naprednih. Polaznici će naučiti kako da koriste različite programske aplikacije za administraciju i upravljanje računarskim sistemima, kao što su Microsoft Windows Server, Linux i druge.

Na raspolaganju su vam tri programa: Network Administration, Linux Administration i Microsoft Administration.

Zanima vas IT administracija? Pogledajte naš Administration Department.

Razvoj mobilnih aplikacija

Odsek Razvoj mobilnih aplikacija na ITAcademy polaznicima omogućava da steknu napredna znanja i veštine za razvoj mobilnih aplikacija na najpopularnijim mobilnim platformama. Ovaj odsek je idealan za one koji su zainteresovani za sticanje znanja o programiranju mobilnih aplikacija, kao i za profesionalce koji žele da unaprede svoje veštine u ovoj oblasti. Program obuhvata učenje programskih jezika za mobilne platforme kao što su Java i Swift, razvoj UI/UX dizajna za mobilne aplikacije, upravljanje bazama podataka za mobilne aplikacije, kao i implementaciju funkcija poput kamere, GPS-a i senzora na mobilnim uređajima.

Osim toga, polaznici se upoznaju sa najnovijim tehnologijama i trendovima u razvoju mobilnih aplikacija, kao i sa najboljim praksama u industriji. Znanja stečena na ovom odseku su visoko tražena u IT industriji, posebno u oblasti aplikacija za pametne telefone, te polaznicima mogu pomoći u ostvarivanju zavidnih karijera u ovoj oblasti.

Na raspolaganju su vam tri programa: Android Mobile Development, Microsoft Mobile Apps Development Program (za Android i iOS) i iOS Development Program.

Zanima vas razvoj mobilnih aplikacija? Pogledajte naš Mobile Development Department.

Dizajn i multimedija

Ovaj odsek je idealan za kreativne pojedince koji imaju želju da razviju svoje veštine u kreiranju vizuelnih sadržaja za različite medije. Kursevi su dizajnirani s namerom da pruže sveobuhvatno znanje o dizajnu i da obezbede sticanje primenjenih veština koje su neophodne za uspeh u industriji multimedije.

Programi na ovom odseku obuhvataju širok spektar tema, uključujući grafički dizajn, veb-dizajn, animaciju, video-produkciju i digitalnu fotografiju. Polaznici će imati priliku da rade sa najnovijim tehnologijama i programima koji se koriste u industriji.

Na raspolaganju su vam četiri programa: Web Design, Print & Graphic Design, New Media Design i Video & Motion Graphic Design.

Zanima vas dizajn? Pogledajte naš Design & Multimedia Department.

3D dizajn i CAD

Odsek za 3D dizajn i CAD na ITAcademy nudi obuku i mogućnost sticanja veština potrebnih za karijeru u industriji dizajna, arhitekture, mašinstva i drugih sličnih industrija. Ovaj odsek se fokusira na primenu 3D modelovanja u kreiranju realističnih i preciznih predmeta i prostora. Kroz kurseve na ovom odseku polaznici će naučiti da koriste programske alate koji se koriste u različitim oblastima kao što su AutoCAD, Autodesk Inventor, 3DS Max i drugi.

Takođe, polaznici će imati priliku da uče o teoriji crtanja i modelovanja, geometriji i animaciji, kao i o primenama 3D modelovanja u različitim oblastima. Odsek za 3D dizajn i CAD na ITAcademy polaznicima pruža priliku da steknu praktična znanja koja će im biti korisna u budućoj karijeri u oblasti dizajna i mašinstva.

Na raspolaganju su vam četiri programa: Computer Aided Design, Interior Design, Product Design i Architectural Design.

Zanima vas 3D modelovanje? Pogledajte naš 3D Design & CAD Department.

Obezbedite svoje mesto na vreme

IT sektor predstavlja jedan od najperspektivnijih sektora današnjice i stoga je važno ići u korak sa najnovijim tehnologijama i trendovima. ITAcademy nudi širok spektar kurseva iz oblasti IT-ja, za koju postoji veliko interesovanje.

Ukoliko želite da steknete nova znanja i veštine, pozivamo vas da obezbedite svoje mesto na vreme i postanete deo IT sveta. Ne propustite priliku da se usavršite i obezbedite sebi nove mogućnosti. Proverite raspoloživa mesta u tabeli i iskoristite svoju šansu na vreme:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Kako da se prijavite

Možete se prijaviti putem ovog linka ili možete kontaktirati sa nama putem telefona +381 (0)11/40-11-200 (Beograd) ili +381 (0)21/31-00-020 (Novi Sad), tokom radnog vremena (od 9 do 20 časova radnim danima). Nakon uspešnog podnošenja prijave, imaćete priliku da detaljno razgovarate sa jednim od naših savetnika za upis, koji će vam dati sveobuhvatne informacije u vezi sa našim programima i procedurama upisa.

Nakon što savetnik odobri vašu prijavu za upis, dobićete svu neophodnu dokumentaciju za službeni upis i bićete u potpunosti spremni za sticanje novih znanja!

Letnji upisni rok je otvoren. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što se pre upišete, cene školovanja su niže.

Nagrađujemo polaznike koji pokažu visok nivo spremnosti i odlučnosti. Imate mogućnost da odaberete da li želite da studirate u učionici ili na daljinu, koristeći našu platformu za učenje na daljinu dostupnu preko interneta.

Oba ova obrazovna pristupa su u skladu sa visokim standardima koje je postavio naš konzorcijum, sačinjen od pet svetski poznatih univerziteta.

ITAcademy program Za prijave do
16.6.2024.*
Puna cena 12 rata 16 rata
Online školovanje 1599 2500 142 117
Tradicionalno školovanje 1699 2500 150 124

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde