IT kursevi u Lazarevcu

ITAcademy je istaknuta obrazovna institucija koja dominira u sferi IT obrazovanja. Svojim širokim spektrom programa, ITAcademy pruža izvanredne mogućnosti svima koji teže usavršavanju u oblasti informacionih tehnologija, bez obzira na prethodno iskustvo.

Za stanovnike Lazarevca i okoline, ITAcademy nudi širok izbor IT kurseva koji obuhvataju programiranje, dizajn i multimediju, 3D dizajn i CAD, razvoj mobilnih aplikacija, administraciju računarskih mreža, IT poslovanje i mnoge druge oblasti.

Pored toga, ITAcademy pruža personalizovan pristup učenju svojim polaznicima, prilagođene programe obrazovanja i predavače sa bogatim iskustvom koji će vam pomoći da savladate gradivo u skladu sa sopstvenim tempom. Ako težite daljem usavršavanju u oblasti IT-ja, ITAcademy predstavlja optimalan izbor za vas.

Otkrijte mogućnosti za napredovanje u IT sektoru uz naše IT kurseve u Lazarevcu

Uz ITAcademy, sticanje znanja u IT sektoru predstavlja ne samo obrazovanje već i jedinstveno iskustvo usmereno ka razvijanju inovativnih rešenja, interakciji s predavačima i saradnji s kolegama.

Na ITAcademy su angažovani visokokvalifikovani predavači, stručnjaci u svojim oblastima, koji omogućavaju polaznicima da neposredno steknu znanje i veštine. Kroz projekte i radionice tokom obrazovanja, polaznici takođe imaju priliku da steknu dragoceno praktično iskustvo.

Naši programi vode do sticanja vrednih sertifikata, uključujući Cisco, ZEND PHP, AutodeskCompTIA i Oracle, koje priznaju mnogobrojne kompanije u IT industriji. Ovi sertifikati vam pružaju mogućnost da se izdvojite na konkurentnom tržištu rada, poboljšavajući vaše izglede za zapošljavanje u IT sektoru.

Takođe, zahvaljujući modernoj platformi za daljinsko učenje, polaznici imaju slobodu pristupa programima sa bilo koje lokacije, u bilo koje vreme.

Fleksibilnost je jedna od ključnih prednosti školovanja na ITAcademy. Naši polaznici mogu birati između onlajn i tradicionalnog nastavnog modela. Zahvaljujući našoj savremenoj platformi za učenje na daljinu, polaznici iz Lazarevca mogu pristupiti nastavi bez obzira na to da li se nalaze kod kuće, u biblioteci ili uživaju u odmoru na Očagi ili na obalama Kolubare.

ITAcademy vam pruža priliku da izaberete između 33 programa raspoređenih u šest odseka

U zavisnosti od vaših interesovanja, možete da se odlučite za jedan od šest odseka: Razvoj mobilnih aplikacija, IT poslovanje, Programiranje, Administracija računarskih mreža, Dizajn i multimedija, 3D dizajn i CAD.

Razvoj mobilnih aplikacija

Program za razvoj mobilnih aplikacija na ITAcademy pruža polaznicima znanje i veštine potrebne za kreiranje aplikacija za operativne sisteme iOS i Android, kao i za razvijanje hibridnih aplikacija. Kroz ovaj kurs, polaznici će se upoznati sa raznim programskim jezicima i alatima, među kojima su Java, Kotlin, Swift, React Native i druge moderne tehnologije.

Program takođe podrazumeva praktičan rad na projektima, koji omogućava polaznicima da steknu vredno praktično iskustvo u izradi tržišno orijentisanih mobilnih aplikacija. Kursevi su prilagođeni kako početnicima tako i stručnjacima sa većim iskustvom u oblasti mobilnog razvoja, pružajući mogućnosti za dalji profesionalni razvoj.

Na raspolaganju su vam tri programa: Android Mobile Development, Microsoft Mobile Apps Development (za Android i iOS) i iOS Development.

Zanima vas razvoj mobilnih aplikacija? Pogledajte naš Mobile Development Department.

IT Poslovanje

Program IT poslovanja na ITAcademy je osmišljen za sve one koji žele da steknu stručnost u oblasti informacionih tehnologija koja se odnosi na poslovanje i menadžment. Ova oblast obuhvata sve relevantne aspekte poslovanja u IT sektoru, uključujući planiranje projekata, finansijsko upravljanje, marketing, prodaju i upravljanje ljudskim resursima. Bez obzira na nivo iskustva – da li ste početnik u IT industriji ili već iskusni profesionalac – ovaj program pruža obilje znanja koje je od ključne važnosti za upravljanje IT poslovanjem.

Kroz ovaj program, polaznici će razviti veštine u pisanju poslovnih planova, izradi strategija, analizi tržišta i razumevanju aktuelnih trendova u IT industriji. Takođe će biti upoznati sa etičkim principima i profesionalnim ponašanjem u poslovnom okruženju. Sve ovo čini program IT poslovanja idealnim izborom za one koji žele da kombinuju svoju strast prema tehnologiji sa poslovnim znanjem i veštinama, stvarajući temelje za uspešnu karijeru u IT sektoru.

Na raspolaganju vam je devet programa: Digital Marketing Planner & Account Manager, Social Media, IT Management, E-business & Internet Marketing, Online Sales & E-business Development Manager, Web Project Manager & Data Analyst, Online PR & Community Manager, Content & SEO Manager, PPC & Digital Channels Manager i E-commerce Manager & Entrepreneur.

Zanima vas IT poslovanje? Pogledajte naš IT Business Department.

Programiranje

Odsek Programiranje je namenjen svima koji žele da nauče da programiraju ili da prošire svoje postojeće znanje iz oblasti programiranja. Ovaj program omogućava polaznicima da se upoznaju sa ključnim jezicima za kodiranje, alatima i tehnologijama kao što su HTML, CSS, JavaScript, PHP, Python, Java i drugi relevantni jezici. Pored toga, ovde se uči o osnovnim principima programiranja i njihovoj primeni u kontekstu veba, mobilnih uređaja i desktop aplikacija.

Nastava je usmerena na praktičan rad koji vode iskusni instruktori. Polaznici će raditi na projektima koji simuliraju realne situacije i izazove s kojima se programeri susreću svakodnevno. Takođe, imaće priliku da razvijaju sopstvene aplikacije i steknu dragoceno iskustvo u saradnji sa drugim programerima.

Na raspolaganju vam je deset programa: PHP Web Development, Software Testing and QA, Microsoft Web Apps Development, Software Development, Microsoft Desktop Apps Development, Java Development, Microsoft Development, Python Development, Software Engineering i Frontend JavaScript Development.

Zanima vas programiranje? Pogledajte naš Programming Department.

Administracija

Odsek Administracija je koncipiran s ciljem da polaznicima pruži stručnost u upravljanju računarskim sistemima i mrežama. Ovaj program polaznike priprema za uspešno obavljanje administrativnih zadataka u vezi sa softverom, hardverom, kao i povezivanjem i upravljanjem računarskim mrežama.

Program Administracija obuhvata sve aspekte upravljanja računarskim sistemima, uključujući instalaciju, konfigurisanje i održavanje softvera i hardvera. Takođe se bavi upravljanjem računarskim mrežama i sveobuhvatnom sigurnošću računarskih sistema. Polaznici će steći znanje o administraciji Windows i Linux servera, virtualizaciji i mrežnom povezivanju.

Na raspolaganju su vam tri programa: Network Administration, Linux Administration i Microsoft Administration.

Zanima vas IT administracija? Pogledajte naš Administration Department.

Dizajn i multimedija

Odsek za dizajn i multimediju polaznicima pruža jedinstvenu priliku da se upoznaju sa modernim konceptima i tehnologijama u oblasti dizajna. Programi na ovom odseku su osmišljeni kako bi zadovoljili zahteve tržišta i industrije, obuhvatajući raznolike veštine kao što su vizuelno oblikovanje, dizajn za veb, produkcija videa, animacija, UX/UI dizajn i mnoge druge.

Polaznici će imati priliku da se upoznaju sa različitim alatima i softverskim rešenjima od suštinskog značaja za uspeh u dizajnu i multimediji, među kojima su Adobe Creative Suite, Sketch, Figma, Blender i drugi relevantni alati. Osim toga, fokus će biti i na razvijanju estetskog osećaja i dizajnerskih veština, kao i na primeni kreativnosti i ideja u kreiranju vizualno privlačnih i funkcionalnih proizvoda.

Na raspolaganju su vam četiri programa: Print & Graphic Design, Web Design, Video & Motion Graphic Design i New Media Design.

Zanima vas dizajn? Pogledajte naš Design & Multimedia Department.

3D dizajn i CAD

Odsek za 3D dizajn i CAD omogućava polaznicima da steknu kompleksne veštine i znanja iz oblasti kreiranja i modeliranja u 3D formatu. Programi ovog odseka su osmišljeni kako bi pružili praktično usmereno obrazovanje za rad u industriji, koristeći vodeće softverske alate kao što su AutoCAD, 3ds Max i SketchUp. Polaznici ovog programa će naučiti kako da izrađuju 3D modele, dizajniraju unutrašnje i spoljašnje prostore, kreiraju 3D animacije i još mnogo toga.

Na raspolaganju su vam četiri programa: Product Design, Interior Design, Computer-Aided Design i Architectural Design.

Zanima vas 3D modelovanje? Pogledajte naš 3D Design & CAD Department.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Kako je IT industrija jedna od najbrže rastućih i najdinamičnijih industrija današnjice, važno je da budete u toku sa najnovijim tehnologijama i trendovima kako biste uspešno upravljali izazovima ovog sektora. Da biste ostvarili svoje karijerne ciljeve, neophodno je da obezbedite svoje mesto na vreme. Proverite raspoloživost mesta i prijavite se na željeni program.

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Kako da se prijavite?

Možete se prijaviti putem ovog linka ili kontaktirati sa nama putem telefona +381 (0)11/40-11-200 (Beograd), tokom radnog vremena (od 9 do 20 časova radnim danima). Nakon uspešnog podnošenja prijave, imaćete priliku da se uključite u detaljan razgovor sa jednim od naših savetnika za upis, koji će vam dati sveobuhvatne informacije u vezi sa našim programima i procedurama upisa.

Kada savetnik odobri vašu prijavu, dobićete svu neophodnu dokumentaciju za službeni upis i biti u potpunosti spremni za sticanje novih znanja!

Letnji upisni rok je otvoren. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što se pre upišete, cene školovanja su niže.

Nagrađujemo polaznike koji pokažu visok nivo spremnosti i odlučnosti. Imate mogućnost da odaberete da li želite da studirate u učionici ili na daljinu, koristeći našu platformu za učenje na daljinu dostupnu preko interneta.

Oba ova obrazovna pristupa su u skladu sa rigoroznim standardima koje je postavio naš konzorcijum od pet svetski poznatih univerziteta.

ITAcademy program Za prijave do
16.6.2024.*
Puna cena 12 rata 16 rata
Online školovanje 1599 2500 142 117
Tradicionalno školovanje 1699 2500 150 124

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde