IT kursevi u Loznici

IT industrija je danas jedna od najperspektivnijih i najbrže rastućih industrija na svetu. Ako živite u Loznici i želite da iskoristite priliku da se usavršite u ovoj oblasti, ITAcademy vam nudi širok izbor IT kurseva koji će vam pomoći da steknete neophodna znanja i veštine potrebne za rad u sferi informacionih tehnologija.

ITAcademy u svojoj ponudi ima kurseve i za početnike i za iskusne polaznike, tako da ne morate brinuti o tome da li imate predznanje ili ne. Zahvaljujući savremenoj DL platformi, kurseve možete pohađati i na daljinu, što vam omogućava da savladate gradivo tempom koji vama odgovara i u skladu sa vašim vremenskim mogućnostima.

Naši kursevi obuhvataju 33 obrazovna programa raspoređena na šest odseka, što vam omogućava da izaberete oblast koja vas najviše zanima i koja odgovara vašim profesionalnim ciljevima. U ponudi su programi kao što su softversko inženjerstvo, softversko testiranje, veb-dizajn, administracija mreža, digitalni marketing, SEO, PPC, razvoj mobilnih aplikacija i mnogi drugi.

Pored toga, naši kursevi su prilagođeni potrebama tržišta rada, tako da ćete steći znanja i veštine tražene u IT industriji. Na kraju kursa, polaznici imaju mogućnost da steknu prestižne sertifikate kao što su Autodesk, Cisco, OracleCompTIA i ZEND PHP, što im može pomoći pri traženju posla.

IT kursevi u Loznici: započnite svoju karijeru u IT industriji

Želite da se usavršite u oblasti informacionih tehnologija, ali nemate dovoljno vremena za tradicionalno obrazovanje? ITAcademy ima rešenje za vas! Naši kursevi su dizajnirani tako da polaznicima pruže neophodna znanja i veštine za uspešnu IT karijeru, a sve to uz fleksibilan i personalizovan pristup učenju.

ITAcademy u svojoj ponudi ima kurseve koji pokrivaju širok spektar IT oblasti, kao što su programiranje, veb-dizajn, administracija računarskih mreža, razvoj mobilnih aplikacija i drugo. Zahvaljujući našoj savremenoj digitalnoj platformi za učenje na daljinu, nastavu možete pohađati iz udobnosti svog doma ili dok ste u pokretu. Bilo da odmarate u Parku Vuka Karadžića ili da dan provodite u Banji Koviljači, potrebni su vam samo internet konekcija i uređaj preko kojeg ćete moći da pristupite DL platformi.

Učenje na daljinu je jedan od ključnih aspekata savremenog obrazovanja i donosi mnoge prednosti, poput fleksibilnosti i uštede vremena i novca. Sada možete uskladiti učenje sa drugim obavezama i pratiti nastavu kada vama najviše odgovara.

IT kursevi na ITAcademy podeljeni su na šest odseka i 33 programa

U zavisnosti od svojih interesovanja, možete da se odlučite za jedan od šest odseka –
Programiranje, Razvoj mobilnih aplikacija, Administracija, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD, Dizajn i multimedija.

Programiranje

Odsek Programiranja na ITAcademy je idealno mesto za sve one koji žele da usavrše svoje znanje iz oblasti programiranja i saznaju više o programskim jezicima, alatima za razvoj i implementaciju programa, kao i o razvoju algoritama. Ovaj odsek polaznicima pruža kvalitetnu edukaciju i priliku da steknu napredna znanja i veštine u ovoj oblasti, koja je trenutno jedno od najtraženijih zanimanja na tržištu rada. Stručni predavači i mentorski pristup su ključni faktori koji doprinose kvalitetu ovog odseka, što polaznicima omogućava da se usavrše u oblasti programiranja i postanu konkurentni na tržištu rada.

Na raspolaganju vam je deset programa: Software Testing and QA, Python Development, Frontend JavaScript Development, PHP Web Development, Java Development, Software Development, Microsoft Web Apps Development, Microsoft Desktop Apps Development, Microsoft Development i Software Engineering.

Zanima vas programiranje? Pogledajte naš Programming Department.

Razvoj mobilnih aplikacija

Odsek za razvoj mobilnih aplikacija na ITAcademy priprema polaznike za jednu od najperspektivnijih oblasti IT-ja – kreiranje mobilnih aplikacija. Polaznici će se upoznati sa programskim jezicima i alatima koji su specijalno dizajnirani za razvoj mobilnih aplikacija za iOS i Android operativne sisteme, koji pokreću veliki broj mobilnih uređaja na tržištu. Osim osnovnih programskih jezika, kursevi pokrivaju i rad sa naprednim alatima i tehnologijama neophodnim za razvoj funkcionalnih i estetski privlačnih mobilnih aplikacija.

Na raspolaganju su vam tri programa: Android Mobile Development, iOS Development Program i Microsoft Mobile Apps Development Program (za Android i iOS).

Zanima vas razvoj mobilnih aplikacija? Pogledajte naš Mobile Development Department.

Administracija

Odsek Administracija na ITAcademy osposobljava polaznike za složene zadatke u domenu mrežne infrastrukture. Školovanjem za administratora mreža polaznici će naučiti kako da planiraju, projektuju, konfigurišu, implementiraju i održavaju mrežne infrastrukture operativnih sistema kao što su Microsoft Windows Server ili Linux. Fokus je na sistemskom i mrežnom administriranju, uz akcenat na efikasnoj upotrebi mrežnih struktura, koje su među najvrednijim IT resursima današnjice.

Na raspolaganju su vam tri programa: Network Administration, Microsoft Administration i Linux Administration.

Zanima vas IT administracija? Pogledajte naš Administration Department.

IT poslovanje

Odsek IT poslovanje na ITAcademy polaznicima pruža mogućnost sticanja znanja i veština iz oblasti onlajn-poslovanja. Programi su fokusirani na elektronsko poslovanje, onlajn-marketing, biznis i menadžment, što polaznicima omogućava da razumeju kako tehnologija utiče na poslovanje i kako da se prilagode novim trendovima. Uz to, polaznici će se upoznati sa strategijama upravljanja projektima, analitikom i donošenjem poslovnih odluka u okviru IT sektora.

Na raspolaganju vam je devet programa: IT Management, E-Business & Internet Marketing, E-Commerce Manager & Entrepreneur, Online Sales & E-Business Development Manager, Content & SEO Manager, Social Media, Online PR & Community Manager, PPC & Digital Channels Manager, Digital Marketing Planner & Account Manager i Web Project Manager & Data Analyst.

Zanima vas IT poslovanje? Pogledajte naš IT Business Department.

3D dizajn i CAD

Odsek za 3D dizajn i CAD na ITAcademy nudi polaznicima priliku da steknu znanja i veštine neophodne za kreativno i stručno projektovanje uz korišćenje najsavremenijih softverskih alata i tehnologija. Ovaj odsek obuhvata oblasti dizajniranja enterijera i eksterijera, arhitekture, industrije video-igara, automobilske industrije, kao i drugih poslovnih sektora. Kroz školovanje na ovom odseku polaznici će naučiti da koriste CAD (Computer-Aided Design) alate, 3D modeliranje i animaciju kako bi mogli da postanu stručnjaci u svojoj oblasti.

Na raspolaganju su vam četiri programa: Computer Aided Design, Architectural Design, Interior Design i Product Design.

Zanima vas 3D modelovanje? Pogledajte naš 3D Design & CAD Department.

Dizajn i multimedija

Odsek za dizajn i multimediju na ITAcademy je idealan za sve one koji su zainteresovani za kreativan rad kroz upotrebu računara. Polaznici ovog odseka imaju priliku da se upoznaju sa različitim oblastima dizajna, uključujući grafički dizajn, vizuelne komunikacije, multimediju, interaktivnost, produkciju i dinamičke vizuelne principe. Kroz praktičan rad u najsavremenijim programima polaznici će sticati nova znanja i veštine koje će im pomoći da unaprede svoj kreativni proces i stvore originalne, funkcionalne i vizuelno privlačne projekte.

Na raspolaganju su vam četiri programa: Web Design, Print & Graphic Design, Video & Motion Graphic Design i New Media Design.

Zanima vas dizajn? Pogledajte naš Design & Multimedia Department.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Uz brz razvoj tehnologije, sve veći broj poslova u budućnosti zahtevaće poznavanje informacionih tehnologija. Stoga je važno da se na vreme pripremite za tržište rada koje se konstantno menja i prilagođava novim trendovima.

ITAcademy nudi kurseve i programe koji su prilagođeni različitim nivoima znanja i interesovanja. Izaberite onaj koji vam najviše odgovara i obezbedite svoje mesto na vreme:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Kako da se prijavite

Možete se prijaviti putem ovog linka ili možete kontaktirati sa nama putem telefona +381 (0)11/40-11-200 tokom radnog vremena (od 9 do 20 časova radnim danima). Nakon uspešnog podnošenja prijave, imaćete priliku da detaljno razgovarate sa jednim od naših savetnika za upis, koji će vam dati sveobuhvatne informacije u vezi sa našim programima i procedurama upisa.

Po odobrenju vaše prijave za upis od strane savetnika, dobićete svu neophodnu dokumentaciju za službeni upis i bićete u potpunosti spremni za sticanje novih znanja!

Letnji upisni rok je u toku. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što se pre upišete, cene školovanja su niže.

Nagrađujemo polaznike koji pokažu visok nivo spremnosti i odlučnosti. Imate mogućnost da odaberete da li želite da studirate u učionici ili na daljinu, koristeći našu platformu za učenje na daljinu dostupnu preko interneta.

Oba ova obrazovna pristupa su u skladu sa visokim standardima koje je postavio naš konzorcijum, sačinjen od pet svetski poznatih univerziteta.

ITAcademy program Za prijave do
31.7.2024.*
Puna cena 12 rata 15 rata
Online školovanje 1699 2500 150 132
Tradicionalno školovanje 1799 2500 158 139

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde