IT kursevi u Mladenovcu

Želite da se usavršite u oblasti informacionih tehnologija? Bez obzira na vaš nivo iskustva, ITAcademy ima rešenje za vas. Naša institucija pruža širok spektar IT kurseva prilagođenih vašim interesovanjima i potrebama. Bilo da ste početnik ili iskusni profesionalac, naši programi će vam pomoći da unapredite svoje znanje i veštine.

Jedna od prednosti kurseva ITAcademy jeste fleksibilnost. Uz opciju učenja na daljinu, imate mogućnost pristupa obrazovnom sadržaju sa bilo kojeg mesta. Kurseve možete pohađati u Mladenovcu i prilagoditi ih svom rasporedu kako biste uskladili učenje sa ostalim obavezama.

Kursevi su fokusirani na discipline kao što su programiranje, veb-dizajn, administracija mreža, digitalni marketing i razvoj mobilnih aplikacija. Bez obzira na vaša interesovanja, naši stručni predavači će vam pružiti sveobuhvatno znanje i praktične veštine koje su vam potrebne za napredovanje u IT sektoru.

ITAcademy vam takođe pruža priliku za sticanje prestižnih sertifikata koji će vam omogućiti da se istaknete na tržištu rada i postanete konkurentan kandidat u dinamičnoj IT industriji.

Ovladajte IT veštinama uz naše kurseve u Mladenovcu

ITAcademy je posvećena ispunjavanju najvećih zahteva industrije informacionih tehnologija, kroz obuku u najaktuelnijim sferama IT-ja. Naši programi obuhvataju oblasti administracije računarskih mreža, dizajna i multimedije, 3D dizajna i CAD-a, razvoja mobilnih aplikacija i IT poslovanja.

Imaćete priliku da steknete ne samo teorijsko znanje već i praktične veštine koje su direktno primenjive u realnom svetu IT industrije. Naš cilj je da vas pripremimo za uspešnu karijeru u dinamičnom IT sektoru, pružajući vam neophodna znanja i veštine koje su tražene na tržištu rada.

Naši instruktori su stručnjaci u svojim oblastima i pružaju personalizovan pristup učenju. Nastava se prilagođava individualnim potrebama polaznika, omogućavajući im da savladaju gradivo u skladu sa sopstvenim tempom i uz podršku iskusnih predavača.

Pohađanje IT kurseva na daljinu je jednostavno i pristupačno. Savremena platforma za onlajn-učenje omogućava vam da pristupite kursevima od kuće, sa radnog mesta ili dok uživate na Markovačkom jezeru ili na Kosmaju. Sve što vam je potrebno je laptop ili drugi uređaj i internet konekcija.

Unapredite svoje znanje: ITAcademy nudi 33 programa raspoređenih u šest odseka

U zavisnosti od svojim interesovanja, možete da se odlučite za jedan od šest odseka – 3D dizajn i CAD, Razvoj mobilnih aplikacija, IT poslovanje, Programiranje, Administracija računarskih mreža, Dizajn i multimedija.

3D dizajn i CAD

Na odseku 3D dizajn i CAD polaznici će se upoznati sa tehnikama modeliranja, osvetljenja, teksturiranja i animacije, istovremeno stičući dublje razumevanje procesa izrade 3D modela za različite primene. Ova znanja su značajna u domenima kao što su arhitektura, inženjering, video-igre i filmska industrija. Polaznici će naučiti kako da koriste napredne softverske alate kao što su AutoCAD, 3ds Max, Maya i mnogi drugi.

Na raspolaganju su vam četiri programa: Computer Aided Design, Architectural Design, Interior Design i Product Design.

Zanima vas dizajn? Pogledajte naš 3D Design & CAD Department.

Razvoj mobilnih aplikacija

Odsek za razvoj mobilnih aplikacija predstavlja program obuke namenjen svim pojedincima koji žele da se posvete izradi mobilnih aplikacija za Android i iOS platforme. Kroz pažljivo osmišljen program, polaznici će proći kroz sve ključne faze razvojnog procesa, počevši od planiranja pa sve do objavljivanja aplikacije na tržištu.

Tokom ovog programa, polaznici će se upoznati sa najnovijim tehnologijama i alatima za mobilni razvoj, savladati napredne tehnike programiranja i naučiti kako da efikasno iskoriste resurse i funkcionalnosti mobilnih platformi. Kroz praktične vežbe i projekte, stiču se praktična iskustva koja omogućavaju kreiranje visokokvalitetnih i intuitivnih mobilnih aplikacija.

Na raspolaganju su vam tri programa: Microsoft Mobile Apps Development (za Android i iOS), iOS Development i Android Mobile Development.

Zanima vas razvoj mobilnih aplikacija? Pogledajte naš Mobile Development Department.

IT poslovanje

Odsek IT poslovanje nudi programe koji obuhvataju ključne aspekte IT industrije u poslovnom kontekstu. Ovi programi pokrivaju širok spektar oblasti kao što su projektno upravljanje, digitalni marketing, elektronsko poslovanje, upravljanje bazama podataka, finansijski aspekti IT-ja i drugi relevantni koncepti.

Glavni cilj ovih programa je da pruži polaznicima znanja i veštine potrebne za efikasno rukovođenje IT projektima, uspešno uvođenje novih tehnologija u poslovno okruženje i unapređenje poslovnih performansi kroz ispravnu primenu informacionih tehnologija.

Na raspolaganju vam je devet programa: E-business & Internet Marketing, IT Management, Online Sales & E-business Development Manager, PPC & Digital Channels Manager, Digital Marketing Planner & Account Manager, Content & SEO Manager, Web Project Manager & Data Analyst, E-commerce Manager & Entrepreneur i Social Media, Online PR & Community Manager.

Zanima vas IT poslovanje? Pogledajte naš IT Business Department.

Programiranje

Odeljenje za programiranje na ITAcademy pruža sveobuhvatan obrazovni program namenjen svima koji žele da se posvete programiranju. Kursevi obuhvataju širok spektar popularnih programerskih oblasti, uključujući programske jezike Java, Python, C#, C++, PHP i mnoge druge. Programi su fleksibilni i prilagođeni individualnim potrebama polaznika, sa posebnim naglaskom na praktičnom radu i izradi realnih projekata.

Cilj ovih kurseva je da omoguće polaznicima da steknu potrebno znanje i veštine kako bi samostalno mogli da se bave programiranjem i razvijanjem aplikacija. Kroz praktične vežbe i projekte, imaće priliku da primene stečeno znanje i razviju svoje veštine programiranja na realnim scenarijima.

Na raspolaganju vam je deset programa: Frontend JavaScript Development, Software Testing and QA, Software Engineering, Microsoft Web Apps Development, PHP Web Development, Microsoft Development, Python Development, Java Development, Software Development i Microsoft Desktop Apps Development.

Zanima vas programiranje? Pogledajte naš Programming Department.

Administracija

Odeljenje Administracija na ITAcademy je osmišljeno sa ciljem da polaznicima pruži sveobuhvatno znanje o upravljanju sistemima, infrastrukturom i aplikacijama, kao i o pitanjima bezbednosti u IT sektoru. Program se temelji na najnovijim trendovima i tehnologijama u IT industriji, sa fokusom na pružanje praktičnih znanja i veština neophodnih za uspešno delovanje u ovoj oblasti.

Kroz raznovrsne kurseve, polaznici će se upoznati sa konfigurisanjem, održavanjem i nadzorom IT infrastrukture, kao i sa radom sa bazama podataka i implementacijom sigurnosnih mera u sistemima. Dodatno, biće im predstavljeni različiti alati za automatizaciju i upravljanje infrastrukturom, kao i cloud tehnologije koje su ključne u današnjem poslovnom okruženju.

Na raspolaganju su vam tri programa: Microsoft Administration, Linux Administration i Network Administration.

Zanima vas IT administracija? Pogledajte naš Administration Department.

Dizajn i multimedija

Odeljenje Dizajn i multimedija na ITAcademy pruža obrazovne programe koji obuhvataju širok spektar dizajnerskih oblasti, uključujući grafički dizajn, digitalnu ilustraciju, veb-dizajn, animaciju i video-produkciju. Programi su fleksibilni i prilagođeni kako početnicima tako i iskusnim dizajnerima koji žele da unaprede svoje znanje i veštine u ovom dinamičnom polju.

ITAcademy koristi najnovije tehnologije i vrhunske alate za učenje, uključujući Adobe Creative Cloud, kako bi polaznicima omogućila da steknu praktična znanja i veštine neophodne u savremenom svetu dizajna i multimedije. Polaznici će naučiti kako da efikasno koriste različite alate, uključujući Photoshop, Illustrator, InDesign, After Effects, Premiere Pro i mnoge druge, kako bi kreirali profesionalne i inspirativne dizajne.

Na raspolaganju su vam četiri programa: Web Design, New Media Design, Print & Graphic Design i Video & Motion Graphic Design.

Zanima vas dizajn? Pogledajte naš Design & Multimedia Department.

Obezbedite svoje mesto na vreme

U današnje vreme, IT industrija je jedna od najdinamičnijih i najbrže rastućih industrija. Da bismo se uspešno nosili sa izazovima ovog sektora, ključno je ostati u toku sa najnovijim tehnologijama i trendovima.

ITAcademy pruža širok izbor IT kurseva, od programiranja, preko dizajna i administracije, do poslovanja, koji su u velikoj meri traženi i popularni. Bez obzira na to da li ste početnik ili napredni IT profesionalac, ITAcademy nudi odgovarajuće kurseve za vas. Proverite raspoloživost mesta i budite spremni da preuzmete inicijativu u svom karijernom razvoju.

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Kako da se prijavite?

Možete se prijaviti putem ovog linka ili kontaktirati sa nama putem telefona +381 (0)11/40-11-200 tokom radnog vremena (od 9 do 20 časova radnim danima). Nakon uspešnog podnošenja prijave, imaćete priliku da se uključite u detaljan razgovor sa jednim od naših savetnika za upis, koji će vam dati sveobuhvatne informacije u vezi sa našim programima i procedurama upisa.

Kada savetnik odobri vašu prijavu, dobićete svu neophodnu dokumentaciju za službeni upis i biti u potpunosti spremni za sticanje novih znanja!

Prolećni upisni rok je u toku. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što se pre upišete, cene školovanja su niže.

Nagrađujemo polaznike koji pokažu visok nivo spremnosti i odlučnosti. Imate mogućnost da odaberete da li želite da studirate u učionici ili na daljinu, koristeći našu platformu za učenje na daljinu dostupnu preko interneta.

Oba ova obrazovna pristupa su u skladu sa rigoroznim standardima koje je postavio naš konzorcijum od pet svetski poznatih univerziteta.

ITAcademy program Za prijave do
15.4.2024.*
Puna cena 12 rata 18 rata
Online školovanje 1549 2500 137 101
Tradicionalno školovanje 1649 2500 146 107

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde