IT kursevi u Novom Pazaru

Interesuje vas industrija informacionih tehnologija? Želeli biste da započnete karijeru u IT-ju, ali niste sigurni odakle da krenete? IT kursevi u Novom Pazaru su vaša prilika da steknete znanja i veštine koje će vam biti korisne u bilo kojoj od oblasti IT industrije.

ITAcademy u svojoj ponudi ima širok izbor programa prilagođenih pojedincima različitih nivoa iskustva i interesovanja. Početnici imaju priliku da se upoznaju sa osnovama IT-ja, a iskusniji polaznici su u mogućnosti da svoja znanja i veštine usavrše. Zahvaljujući opciji učenja na daljinu, kurseve koje nudi ITAcademy možete da pohađate u Novom Pazaru!

Sa 33 obrazovna programa i 6 odseka, ITAcademy pokriva širok spektar oblasti u IT industriji, uključujući programiranje, veb-dizajn, administraciju mreža, digitalni marketing i razvoj mobilnih aplikacija. Bez obzira na to da li ste srednjoškolac, student ili profesionalac sa iskustvom, ITAcademy ima kurseve koji su prilagođeni vašim potrebama i interesovanjima.

Kao polaznik ITAcademy, imaćete mogućnost sticanja prestižnih sertifikata koje priznaju brojne kompanije u IT industriji, kao što su Autodesk, Cisco, OracleCompTIA i ZEND PHP. Ovi sertifikati će vam obezbediti prednost pri traženju posla i pomoći vam da se izdvojite na tržištu rada.

IT kursevi u Novom Pazaru: započnite svoju IT karijeru

Informacione tehnologije su danas vrlo razvijene i obuhvataju veliki broj oblasti u kojima pojedinac može da se usavršava. Obrazovni programi ITAcademy pokrivaju sfere industrije IT-ja koje su među najtraženijima na tržištu rada, kao što su programiranje, administracija računarskih mreža, dizajn i multimedija, 3D dizajn i CAD, razvoj mobilnih aplikacija i IT poslovanje.

Jedna od važnih karakteristika kurseva na ITAcademy jeste personalizovani pristup učenju. Fokus je stavljen na individualne potrebe polaznika kojima je omogućeno da gradivo savladavaju ličnim tempom, uz konstantnu podršku iskusnih predavača.

Učenje na daljinu kao osnova savremenog obrazovanja

Razvoj tehnologije doprineo je i razvoju obrazovanja. Učenje na daljinu je jedan od aspekata koji je različite vidove edukacije učinio dostupnijim i fleksibilnijim. Nastavu je moguće pratiti sa bilo kog mesta, a potrebni su vam samo laptop (ili neki drugi uređaj) i internet konekcija.

Zahvaljujući savremenoj DL platformi, polaznici ITAcademy kurseve mogu pohađati i u Novom Pazaru. Bilo da ste kod kuće, uživate na Staroj čaršiji ili dan provodite na Goliji, imaćete pristup gradivu.

IT kursevi na ITAcademy podeljeni su na šest odseka i 33 programa

U zavisnosti od svojih interesovanja, možete da se odlučite za jedan od šest odseka: Programiranje, Dizajn i multimedija, Administracija, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili Razvoj mobilnih aplikacija.

Programiranje

Odsek Programiranje na ITAcademy namenjen je polaznicima koji žele da se obuče za jedno od najtraženijih i najperspektivnijih zanimanja današnjice. Programiranje je nezaobilazni deo IT industrije, koja je postala sveprisutna u savremenom svetu i koja konstantno traži nove kadrove. Na ovom odseku polaznici imaju priliku da se upoznaju sa celokupnim procesom razvoja softvera, od samog kreiranja do testiranja i održavanja na mestu korišćenja.

Na raspolaganju vam je deset programa: Software Testing and QA, Python Development, Frontend JavaScript Development, PHP Web Development, Java Development, Software Development, Microsoft Web Apps Development, Microsoft Desktop Apps Development, Microsoft Development i Software Engineering.

Zanima vas programiranje? Pogledajte naš Programming Department.

Dizajn i multimedija

Odsek za dizajn i multimediju na ITAcademy predstavlja idealno mesto za sve one koji žele da se upoznaju sa oblastima grafičkog dizajna, vizuelnih komunikacija, multimedije, interaktivnosti, produkcije i dinamičkih vizuelnih principa. Polaznici ovog odseka imaće priliku da steknu znanja kroz kreativan rad u najsavremenijim programima, upoznajući se sa osnovama dizajna i praktičnim veštinama koje su neophodne u ovom poslu. ITAcademy polaznicima pruža stručnu podršku i mentorski pristup, što doprinosi kvalitetu obrazovanja na ovom odseku.

Na raspolaganju su vam četiri programa: Web Design, Print & Graphic Design, Video & Motion Graphic Design i New Media Design.

Zanima vas dizajn? Pogledajte naš Design & Multimedia Department.

Administracija

Odsek Administracija na ITAcademy je specijalizovan za pripremu polaznika za rad u oblasti održavanja mrežne infrastrukture, što je jedan od najvažnijih preduslova za ispravno funkcionisanje informacionih sistema. Polaznici će steći znanja i veštine u procesu planiranja, projektovanja, konfiguracije, implementacije i održavanja mrežnih infrastruktura operativnih sistema, kao što su Microsoft Windows Server ili Linux. Pored toga, polaznici će se upoznati i sa sigurnosnim aspektima mrežne infrastrukture, kao i sa osnovama upravljanja računarskim sistemima. Kroz praktičan rad na ITAcademy polaznici će sticati iskustvo u rešavanju različitih izazova u ovoj oblasti, što će im omogućiti da se lakše snađu u poslovnom okruženju.

Na raspolaganju su vam tri programa: Network Administration, Microsoft Administration i Linux Administration.

Zanima vas IT administracija? Pogledajte naš Administration Department.

IT poslovanje

Odsek IT poslovanje na ITAcademy pruža polaznicima znanja o poslovnim aspektima informacionih tehnologija. Programi na ovom odseku pokrivaju oblasti kao što su elektronsko poslovanje, onlajn-marketing, biznis i menadžment. Polaznici će steći znanja i veštine potrebne za efikasno rukovođenje računarskim sektorom, kao i za sprovođenje i razvoj softverskih projekata. Ovaj odsek obuhvata i oblasti poput upravljanja projektima, analize poslovanja i upravljanja informacionim sistemima kako bi se polaznicima omogućilo da se adekvatno pripreme za zahtevne i kompleksne poslovne izazove u domenu informacionih tehnologija.

Na raspolaganju vam je devet programa: IT Management, E-Business & Internet Marketing, E-commerce Manager & Entrepreneur, Online Sales & E-business Development Manager, Content & SEO Manager, Social Media, Online PR & Community Manager, PPC & Digital Channels Manager, Digital Marketing Planner & Account Manager i Web Project Manager & Data Analyst.

Zanima vas IT poslovanje? Pogledajte naš IT Business Department.

3D dizajn i CAD

Odsek 3D dizajn i CAD na ITAcademy predstavlja idealnu opciju za one koji žele da se bave dizajnom u oblastima kao što su industrija video-igara, automobilska industrija, prostorno planiranje ili arhitektura. Ovaj odsek polaznicima pruža mogućnost da nauče kako da koriste specijalizovane računarske programe za izradu trodimenzionalnih modela, simulacija i animacija, kao i da steknu znanje o principima projektovanja. Kroz praktičan rad i sticanje veština za rad sa CAD softverima, polaznici će biti spremni da rade na složenim projektima u ovim oblastima.

Na raspolaganju su vam četiri programa: Computer Aided Design, Architectural Design, Interior Design i Product Design.

Zanima vas 3D modelovanje? Pogledajte naš 3D Design & CAD Department.

Razvoj mobilnih aplikacija

Odsek za razvoj mobilnih aplikacija na ITAcademy omogućava polaznicima da se usavrše u kreiranju mobilnih aplikacija, jedne od najbrže rastućih oblasti IT-ja. Polaznici biraju između iOS i Android operativnih sistema i uče osnovne programske jezike, kao i rad sa alatima koji im omogućavaju da kreiraju i razvijaju mobilne aplikacije u izabranom operativnom sistemu. Na ovom odseku polaznici će steći znanja i veštine koje su neophodne za razvoj inovativnih aplikacija koje odgovaraju potrebama savremenog tržišta mobilnih uređaja.

Na raspolaganju su vam tri programa: Android Mobile Development, iOS Development Program i Microsoft Mobile Apps Development Program (za Android i iOS).

Zanima vas razvoj mobilnih aplikacija? Pogledajte naš Mobile Development Department.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Imajući u vidu konstantan razvoj IT industrije i sve veću potrebu za stručnjacima u ovoj oblasti, pozivamo vas da na vreme obezbedite svoje mesto na nekom od naših programa.

Na ovaj način steći ćete potrebna znanja i veštine, što će vam omogućiti da se istaknete na tržištu rada i postanete deo brzo rastućeg IT sektora. Proverite dostupna mesta na našim programima i prijavite se što pre.

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Kako da se prijavite

Možete se prijaviti putem ovog linka ili možete kontaktirati sa nama putem telefona +381 (0)11/40-11-200 tokom radnog vremena (od 9 do 20 časova radnim danima). Nakon uspešnog podnošenja prijave, imaćete priliku da detaljno razgovarate sa jednim od naših savetnika za upis, koji će vam dati sveobuhvatne informacije u vezi sa našim programima i procedurama upisa.

Po odobrenju vaše prijave za upis od strane savetnika, dobićete svu neophodnu dokumentaciju za službeni upis i bićete u potpunosti spremni za sticanje novih znanja!

Prolećni upisni rok se zatvara. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što se pre upišete, cene školovanja su niže.

Nagrađujemo polaznike koji pokažu visok nivo spremnosti i odlučnosti. Imate mogućnost da odaberete da li želite da studirate u učionici ili na daljinu, koristeći našu platformu za učenje na daljinu dostupnu preko interneta.

Oba ova obrazovna pristupa su u skladu sa visokim standardima koje je postavio naš konzorcijum, sačinjen od pet svetski poznatih univerziteta.

ITAcademy program Za prijave do
31.5.2024.*
Puna cena 12 rata 17 rata
Online školovanje 1599 2500 142 110
Tradicionalno školovanje 1699 2500 150 116

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde