IT kursevi u Obrenovcu

Da li ste ikada razmišljali o stvaranju uspešne karijere u IT industriji? Bez obzira na vaše prethodno znanje, ITAcademy ima sve što vam je potrebno da steknete znanja i veštine potrebne za rad u ovoj oblasti.

Sada možete pohađati ITAcademy kurseve i u Obrenovcu! Zahvaljujući opciji učenja na daljinu, imate priliku da steknete nova znanja i veštine bez napuštanja udobnosti svog doma.

ITAcademy nudi 33 obrazovna programa raspoređena u šest odseka, koji obuhvataju razne oblasti poput softverskog inženjerstva, veb-dizajna, digitalnog marketinga, administracije mreža i razvoja mobilnih aplikacija. Naši kursevi su dizajnirani za polaznike svih nivoa znanja, pa se tako na njima mogu naći programi za početnike, kao i za one koji već imaju iskustva u IT industriji.

Kao polaznik kurseva ITAcademy, imaćete priliku da steknete sertifikate renomiranih kompanija kao što su Autodesk, Cisco, OracleCompTIA i ZEND PHP. Ovi sertifikati su priznati u celom svetu, te će vam pomoći da se istaknete među konkurencijom pri traženju posla.

Učenje na daljinu: Prilagođavanje novim tehnologijama za bolje obrazovanje

Prednosti učenja na daljinu su brojne, a jedna od najvažnijih je fleksibilnost koju ono omogućava. Polaznici IT kurseva u Obrenovcu mogu da pristupe nastavi iz udobnosti svog doma ili sa bilo kog drugog mesta, u bilo koje vreme koje im odgovara. Ovo znači da ne moraju da odustanu od svojih dnevnih obaveza ili da se prilagođavaju strogom rasporedu nastave. Uz to, učenje na daljinu polaznicima daje priliku da se povežu sa stručnjacima iz celog sveta i upoznaju sa najnovijim tehnologijama i pristupima u IT industriji.

Zahvaljujući e-Learning sistemu, koji nudi ITAcademy, svi željeni IT kursevi su dostupni onlajn, pa polaznici mogu da ih prate iz bilo kog mesta u Obrenovcu, uz potrebnu internet konekciju i uređaj sa pristupom internetu. Ovo znači da polaznici mogu da uče dok su u omiljenom kafiću, biblioteci, pa čak i dok borave na prelepim izletištima kao što su Zabran ili Zabrežje.

IT kursevi u Obrenovcu: Unapredite svoju karijeru u IT industriji sa ITAcademy

ITAcademy nudi širok izbor kurseva namenjenih unapređenju karijere u IT industriji. Polaznici u Obrenovcu mogu da odaberu kurseve koji se fokusiraju na programiranje, dizajn, administraciju mreža, onlajn-poslovanje ili razvoj mobilnih aplikacija. Kursevi su pažljivo dizajnirani i prilagođeni potrebama savremene IT industrije, kako bi se obezbedili neophodna znanja i veštine za uspešnu karijeru u ovoj oblasti.

Predavači su iskusni stručnjaci u svojim oblastima i pružaju personalizovanu podršku i povratne informacije o napretku polaznika. ITAcademy u Obrenovcu vam pruža sve što je potrebno da postanete uspešan IT profesionalac.

IT kursevi na ITAcademy podeljeni su na šest odseka i 33 programa

U zavisnosti od oblasti informacionih tehnologija kojom biste želeli da se bavite, možete da se odlučite za jedan od šest odseka: Programiranje, Dizajn i multimedija, Administracija, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD i Razvoj mobilnih aplikacija.

Programiranje

Odsek Programiranje na ITAcademy nudi polaznicima mogućnost da steknu temeljna znanja o programiranju, kao i da se upoznaju sa naprednim tehnologijama u ovoj oblasti. Na ovom odseku polaznici će naučiti osnove programiranja, algoritme, strukture podataka i kako da kreiraju funkcionalne aplikacije i veb-sajtove. Uz to, učiće o popularnim programskim jezicima kao što su C#, Java i Python, kao i o modernim tehnologijama poput cloud computinga i razvoja mobilnih aplikacija. Programeri sa ovog odseka će takođe steći znanja o projektnom menadžmentu, testiranju i održavanju softvera, što će im omogućiti da budu konkurentni na tržištu rada i uspešni u svom poslu. Sve ovo će biti moguće zahvaljujući iskusnim predavačima, koji će polaznicima pružiti individualnu podršku i mentorstvo u procesu učenja.

Na raspolaganju vam je deset programa: Software Testing and QA, Python Development, Frontend JavaScript Development, PHP Web Development, Java Development, Software Development, Microsoft Web Apps Development, Microsoft Desktop Apps Development, Microsoft Development, Software Engineering.

Zanima vas programiranje? Pogledajte naš Programming Department.

Dizajn i multimedija

Odsek Dizajn i multimedija na ITAcademy nudi program obuke koji pokriva sve aspekte ovog zanimljivog i dinamičnog polja. Polaznici će se upoznati sa različitim vrstama dizajna, od veb-dizajna, preko grafičkog i vizuelnog dizajna, do animacije i video-produkcije. Program takođe obuhvata učenje o multimedijalnim formatima, kao što su audio i video, i njihovoj primeni u različitim oblastima. Polaznici će naučiti kako da koriste alate i softvere koji su neophodni u ovom poslu, uključujući Adobe Photoshop, Illustrator i InDesign, kao i 3D Studio Max i Autodesk Maya za animaciju i modeliranje. Uz podršku stručnih predavača i mentorski pristup, polaznici će biti u mogućnosti da razviju svoje kreativne i tehničke veštine u ovom izazovnom polju, pripremajući se za uspešnu karijeru u industriji dizajna i multimedije.

Na raspolaganju su vam četiri programa: Web Design, Print & Graphic Design, Video & Motion Graphic Design i New Media Design.

Zanima vas dizajn? Pogledajte naš Design & Multimedia Department.

Administracija

Odsek Administracija na ITAcademy fokusira se na održavanje mrežne infrastrukture i pripremu polaznika za različite aspekte planiranja, projektovanja, konfigurisanja, implementacije i održavanja operativnih sistema kao što su Microsoft Windows Server ili Linux. Cilj ovog odseka je da polaznici steknu znanja o mrežnoj arhitekturi, virtualizaciji, skladištenju podataka i bezbednosti, kao i o alatima i tehnikama za praćenje mrežnih sistema i upravljanje njima. Održavanje ispravnog funkcionisanja mrežne infrastrukture je od suštinskog značaja za sve vrste organizacija, stoga je uloga ovog odseka ključna. Po završetku obuke, polaznici će biti osposobljeni da se suoče sa složenim izazovima u ovoj oblasti i da obezbede stabilno, sigurno i pouzdano funkcionisanje mrežne infrastrukture.

Na raspolaganju su vam tri programa: Network Administration, Microsoft Administration i Linux Administration.

Zanima vas IT administracija? Pogledajte naš Administration Department.

IT Poslovanje

Odsek IT poslovanje na ITAcademy se fokusira na osposobljavanje polaznika za karijeru u IT sektoru, ali sa naglaskom na menadžmentu, biznisu i preduzetništvu. Program obuhvata širok spektar tema, uključujući digitalni marketing, upravljanje projektima, finansije, poslovnu analizu i strategiju. Polaznici će steći znanja i veštine za razumevanje poslovnog sveta i primenu informacionih tehnologija u poslovnom okruženju. Takođe će naučiti kako da upravljaju projektima i timovima, kao i da identifikuju poslovne prilike i razviju inovativna rešenja. Nakon završetka obuke, polaznici će biti osposobljeni da uspešno obavljaju poslove menadžera u IT sektoru, kao i da se bave preduzetništvom u ovoj oblasti.

Na raspolaganju vam je devet programa: IT Management, E-business & Internet Marketing, E-commerce Manager & Entrepreneur, Online Sales & E-business Development Manager, Content & SEO Manager, Social Media, Online PR & Community Manager, PPC & Digital Channels Manager, Digital Marketing Planner & Account Manager i Web Project Manager & Data Analyst.

Zanima vas IT poslovanje? Pogledajte naš IT Business Department.

3D dizajn i CAD

Odsek 3D dizajn i CAD na ITAcademy namenjen je svima koji žele da se bave 3D modelovanjem i CAD-om. Na ovom odseku polaznici se uče da koriste alate za 3D modelovanje i dizajniranje, poput programa kao što su Autodesk Maya i 3D Studio Max. Takođe, polaznici se obučavaju za upotrebu CAD softvera, kao što su AutoCAD i Revit, koji su neophodni za projektovanje i planiranje u građevinskoj i mašinskoj industriji. Program obuke pokriva osnovne koncepte 3D modelovanja, animacije, teksturisanja, kao i alate za vizualizaciju i prezentaciju 3D projekata. Nakon završetka obuke polaznici će biti osposobljeni za stvaranje složenih 3D modela i animacija, kao i za upotrebu CAD softvera u građevinskoj, mašinskoj i drugim industrijama.

Na raspolaganju su vam četiri programa: Computer Aided Design, Architectural Design, Interior Design i Product Design.

Zanima vas 3D modelovanje? Pogledajte naš 3D Design & CAD Department.

Razvoj mobilnih aplikacija

Odsek Razvoj mobilnih aplikacija na ITAcademy priprema polaznike za razvoj modernih mobilnih aplikacija za iOS i Android platforme. Program je usmeren na sticanje znanja o programskim jezicima Swift i Kotlin, arhitekturi mobilnih aplikacija, dizajnu korisničkog interfejsa, obradi podataka i integraciji sa veb-servisima. U okviru ovog odseka polaznici će imati priliku da rade na projektima u stvarnom vremenu i da primene teorijska znanja u praksi, kao i da se upoznaju sa najnovijim trendovima i tehnologijama u mobilnom razvoju. Nakon završetka obuke polaznici će biti osposobljeni da razvijaju i optimizuju mobilne aplikacije za iOS i Android platforme, kao i da primene najbolje prakse u ovom polju.

Na raspolaganju su vam tri programa: Android Mobile Development, iOS Development Program i Microsoft Mobile Apps Development Program (za Android i iOS).

Zanima vas razvoj mobilnih aplikacija? Pogledajte naš Mobile Development Department.

Obezbedite svoje mesto na vreme

U današnje vreme IT industrija je jedna od najdinamičnijih i najbrže rastućih industrija. Da biste se uspešno nosili sa izazovima ovog sektora, ključno je ostati u toku sa najnovijim tehnologijama i trendovima.

ITAcademy pruža širok izbor IT kurseva, od programiranja, preko dizajna i administracije, do poslovanja, koji su u velikoj meri traženi i popularni. Bez obzira na to da li ste početnik ili napredni IT profesionalac, ITAcademy nudi prave kurseve za vas. Ne oklevajte, prijavite se na željeni kurs na vreme i ostvarite svoje profesionalne ciljeve. Proverite raspoloživost mesta i budite spremni da preuzmete inicijativu u svom karijernom razvoju.

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Kako da se prijavite

Možete se prijaviti putem ovog linka ili možete kontaktirati sa nama putem telefona +381 (0)11/40-11-200 tokom radnog vremena (od 9 do 20 časova radnim danima). Nakon uspešnog podnošenja prijave, imaćete priliku da se uključite u detaljan razgovor sa jednim od naših savetnika za upis, koji će vam dati sveobuhvatne informacije u vezi sa našim programima i procedurama upisa.

Nakon što vašu prijavu za upis odobri savetnik, dobićete svu neophodnu dokumentaciju za službeni upis i bićete u potpunosti spremni za sticanje novih znanja!

Letnji upisni rok je u toku. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što se pre upišete, to će cene školovanja biti niže.

Nagrađujemo polaznike koji pokažu visok nivo spremnosti i odlučnosti. Imate mogućnost da odaberete da li želite da studirate u učionici ili na daljinu, koristeći našu platformu za učenje na daljinu, dostupnu preko interneta.

Oba ova obrazovna pristupa su u skladu sa rigoroznim standardima koje je postavio naš konzorcijum od pet svetski poznatih univerziteta.

ITAcademy program Za prijave do
31.7.2024.*
Puna cena 12 rata 15 rata
Online školovanje 1699 2500 150 132
Tradicionalno školovanje 1799 2500 158 139

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde