IT kursevi u Pirotu

Razmišljate o karijeri u IT-ju, ali niste sigurni kako da steknete znanja i veštine potrebne za rad u ovoj oblasti? ITAcademy vam nudi širok spektar IT kurseva koje možete pohađati i u Pirotu, zahvaljujući opciji učenja na daljinu.

IT industrija je jedna od najbrže rastućih i najrazvijenijih industrija današnjice, koja pruža velike mogućnosti za usavršavanje u različitim oblastima. Bez obzira na vaše prethodno znanje, ITAcademy ima odgovarajuće kurseve za vas – od početničkih do naprednih (za sve nivoe znanja).

ITAcademy nudi 33 obrazovna programa raspoređena na šest odseka, koji obuhvataju razne oblasti, poput softverskog inženjerstva, veb-dizajna, digitalnog marketinga, administracije mreža i razvoja mobilnih aplikacija.

Kursevi su dizajnirani za polaznike svih nivoa znanja, pa se tako na njima mogu naći programi za početnike, ali i za one koji već imaju iskustva u IT industriji. Takođe, nakon završetka kursa, polaznici dobijaju priliku da steknu sertifikate od renomiranih kompanija, kao što su Autodesk, Cisco, OracleCompTIA i ZEND PHP. Ovi sertifikati su priznati u celom svetu, te će vam pomoći da se istaknete među konkurencijom pri traženju posla.

Prednosti učenja na daljinu

Jedna od najvećih prednosti učenja na daljinu je fleksibilnost. Polaznici mogu da pristupe nastavi sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme, prilagođavajući svoj raspored učenju. To znači da ne morate da remetite svoje svakodnevne obaveze da biste pohađali nastavu, već možete da uskladite učenje sa drugim aktivnostima. Takođe, učenje na daljinu vam pruža mogućnost da se povežete sa stručnjacima iz celog sveta i upoznate sa novim tehnologijama i pristupima, što je neophodno u savremenom poslovnom okruženju.

Zahvaljujući e-Learning sistemu na ITAcademy, željene IT kurseve možete pratiti i iz Pirota. Bilo da ste kod kuće, u biblioteci, uživate na Pirotskom keju, Staroj planini ili Zavojskom jezeru, sve što vam je potrebno su internet konekcija i uređaj sa kog ćete pristupiti platformi.

IT kursevi u Pirotu: ITAcademy nudi zainteresovanima pojedincima mogućnost da unaprede svoje karijere u IT industriji

ITAcademy nudi pojedincima iz Pirota mogućnost da unaprede svoju karijeru u IT industriji. Svi programi su prilagođeni kako bi se obezbedila neophodna znanja i veštine potrebne za uspešnu IT karijeru.

Kursevi na ITAcademy pokrivaju širok spektar oblasti u industriji informacionih tehnologija – od programiranja, preko dizajna i administracije mreža, do onlajn-poslovanja i razvoja mobilnih aplikacija. Uz pomoć iskusnih predavača, polaznici mogu da uče u okruženju prilagođenom njihovom tempu i stilu učenja, dobijajući personalizovanu podršku i povratne informacije o svom napretku.

IT kursevi na ITAcademy podeljeni su na šest odseka i 33 programa

U zavisnosti od oblasti informacionih tehnologija kojom biste želeli da se bavite, možete da se odlučite za jedan od šest odseka: Programiranje, IT poslovanje, Administracija, Razvoj mobilnih aplikacija, Dizajn i multimedija ili 3D dizajn i CAD.

Programiranje

Odsek Programiranje na ITAcademy u Beogradu predstavlja idealno mesto za sve one koji žele da se upoznaju sa osnovama programiranja i steknu napredna znanja i veštine iz ove oblasti. Ovaj odsek polaznicima pruža priliku da savladaju različite programske jezike i tehnologije, kao i da se upoznaju sa celokupnim procesom razvoja softvera, uključujući njihovo testiranje, održavanje i implementaciju. Uz podršku stručnih predavača i mentorski pristup, polaznici ovog odseka mogu da razviju programerske veštine i kompetencije i tako postanu konkurentni na tržištu rada.

Na raspolaganju vam je deset programa: Software Testing and QA, Python Development, Frontend JavaScript Development, PHP Web Development, Java Development, Software Development, Microsoft Web Apps Development, Microsoft Desktop Apps Development, Microsoft Development i Software Engineering.

Zanima vas programiranje? Pogledajte naš Programming Department.

IT poslovanje

Odsek IT poslovanje na ITAcademy nudi obuku za sve one koji žele da steknu znanja i veštine potrebne za upravljanje IT sektorom, kao i za razvoj softverskih projekata. Polaznici će se upoznati sa oblastima elektronskog poslovanja, onlajn-marketinga, biznisa i menadžmenta i naučiti kako da primene svoje veštine u praksi. Razmatraju se najnoviji trendovi u IT industriji, a polaznicima se pružaju prilike da steknu znanja o primeni novih tehnologija i alata, koja su od suštinskog značaja za razvoj savremenog poslovanja.

Na raspolaganju vam je devet programa: IT Management, E-Business & Internet Marketing, E-commerce Manager & Entrepreneur, Online Sales & E-business Development Manager, Content & SEO Manager, Social Media, Online PR & Community Manager, PPC & Digital Channels Manager, Digital Marketing Planner & Account Manager i Web Project Manager & Data Analyst.

Zanima vas IT poslovanje? Pogledajte naš IT Business Department.

Administracija

Odsek Administracija na ITAcademy fokusiran je na oblast održavanja mrežne infrastrukture i priprema polaznike za proces planiranja, projektovanja, konfiguracije, implementacije i održavanja operativnih sistema kao što su Microsoft Windows Server ili Linux. Ovaj odsek ima ključnu ulogu u obezbeđivanju ispravnog funkcionisanja mrežne infrastrukture, koja je neophodna za sve vrste organizacija. Polaznici će steći znanja o mrežnoj arhitekturi, virtualizaciji, skladištenju podataka i bezbednosti, kao i o alatima i tehnikama za praćenje mrežnih sistema i upravljanje njima. Nakon završetka obuke polaznici će biti osposobljeni da se suoče sa složenim izazovima u ovoj oblasti i da obezbede stabilno, sigurno i pouzdano funkcionisanje mrežne infrastrukture.

Na raspolaganju su vam tri programa: Network Administration, Microsoft Administration i Linux Administration.

Zanima vas IT administracija? Pogledajte naš Administration Department.

Razvoj mobilnih aplikacija

Odsek Razvoj mobilnih aplikacija na ITAcademy polaznicima nudi mogućnost da se upoznaju sa kreiranjem i razvojem aplikacija za mobilne uređaje, što predstavlja jednu od najperspektivnijih oblasti IT-ja. U zavisnosti od interesovanja, polaznici mogu da biraju između iOS i Android operativnih sistema i da kroz kurseve nauče osnovne programske jezike i alate koji su im potrebni za kreiranje i razvoj mobilnih aplikacija. Kroz praktičan rad, polaznici će sticati neophodna znanja i veštine za razvijanje funkcionalnih, kreativnih i intuitivnih aplikacija koje zadovoljavaju potrebe korisnika.

Na raspolaganju su vam tri programa: Android Mobile Development, iOS Development Program i Microsoft Mobile Apps Development Program (za Android i iOS).

Zanima vas razvoj mobilnih aplikacija? Pogledajte naš Mobile Development Department.

Dizajn i multimedija

Odsek Dizajn i multimedija na ITAcademy pruža polaznicima mogućnost da se upoznaju sa različitim oblastima dizajna, uključujući grafički dizajn, vizuelne komunikacije, multimediju, interaktivnost, produkciju i dinamičke vizuelne principe. Kroz kreativan rad u najsavremenijim programima, polaznici će imati priliku da steknu znanja o osnovama dizajna i da ih primene u praksi. Ovaj odsek pruža stručnu podršku i mentorski pristup, što polaznicima omogućava da unaprede svoje kreativne veštine i steknu znanja koja su trenutno tražena na tržištu rada.

Na raspolaganju su vam četiri programa: Web Design, Print & Graphic Design, Video & Motion Graphic Design i New Media Design.

Zanima vas dizajn? Pogledajte naš Design & Multimedia Department.

3D dizajn i CAD

Odsek 3D dizajn i CAD na ITAcademy polaznicima nudi priliku da se upoznaju sa najnovijim tehnologijama i programima koji su neophodni za kreiranje 3D modela, crtanje i projektovanje uz pomoć računara. Na ovom odseku steći ćete znanja i veštine primenjive u raznim oblastima, uključujući arhitekturu, prostorno planiranje, industriju video-igara, automobilsku industriju, ali i druge oblasti koje zahtevaju kreativni dizajn i preciznost u izradi projekata. Učićete i kako da koristite najnovije CAD alate i programe za dizajniranje i razvoj 3D modela sa ciljem da postanete stručnjak u oblasti 3D dizajna i upotrebe CAD tehnologije.

Na raspolaganju su vam četiri programa: Computer Aided Design, Architectural Design, Interior Design i Product Design.

Zanima vas 3D modelovanje? Pogledajte naš 3D Design & CAD Department.

Obezbedite svoje mesto na vreme

IT sektor predstavlja jedan od najperspektivnijih sektora današnjice i stoga je važno ići u korak sa najnovijim tehnologijama i trendovima. ITAcademy nudi širok spektar kurseva iz oblasti IT-ja, za koju postoji veliko interesovanje.

Ukoliko želite da steknete nova znanja i veštine, pozivamo vas da obezbedite svoje mesto na vreme i postanete deo IT sveta. Ne propustite priliku da se usavršite i obezbedite sebi nove mogućnosti. Proverite raspoloživa mesta u tabeli i iskoristite svoju šansu na vreme:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Kako da se prijavite

Možete se prijaviti putem ovog linka ili možete kontaktirati sa nama putem telefona +381 (0)11/40-11-200 tokom radnog vremena (od 9 do 20 časova radnim danima). Nakon uspešnog podnošenja prijave, imaćete priliku da detaljno razgovarate sa jednim od naših savetnika za upis, koji će vam dati sveobuhvatne informacije u vezi sa našim programima i procedurama upisa.

Po odobrenju vaše prijave za upis od strane savetnika, dobićete svu neophodnu dokumentaciju za službeni upis i bićete u potpunosti spremni za sticanje novih znanja!

Letnji upisni rok je otvoren. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što se pre upišete, cene školovanja su niže.

Nagrađujemo polaznike koji pokažu visok nivo spremnosti i odlučnosti. Imate mogućnost da odaberete da li želite da studirate u učionici ili na daljinu, koristeći našu platformu za učenje na daljinu dostupnu preko interneta.

Oba ova obrazovna pristupa su u skladu sa visokim standardima koje je postavio naš konzorcijum, sačinjen od pet svetski poznatih univerziteta.

ITAcademy program Za prijave do
30.6.2024.*
Puna cena 12 rata 16 rata
Online školovanje 1649 2500 146 120
Tradicionalno školovanje 1749 2500 154 127

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde