IT kursevi u Požarevcu

Da li ste zainteresovani za karijeru u IT-ju? Želite da steknete nova znanja i veštine ili usavršite postojeće? Stručnjaci iz sfere informacionih tehnologija danas su veoma traženi, a IT poslovi među najzastupljenijima na tržištu rada.

ITAcademy nudi širok spektar programa koji su prilagođeni različitim nivoima iskustva i interesovanja, kao i mogućnost sticanja prestižnih, svetski priznatih sertifikata. Zahvaljujući opciji učenja na daljinu, imate priliku da kurseve koje nudi ITAcademy pohađate i u Požarevcu!

Kursevi su prilagođeni različitim stepenima znanja. Bilo da ste početnik koji planira da napravi prve korake u IT industriji ili osoba sa iskustvom koja želi dalje da se usavršava, na ITAcademy možete pronaći kurseve koji će vas dovesti do željenog cilja. S obzirom na to da IT pokriva širok spektar oblasti, na raspolaganju su vam različite vrste usmerenja kao što su mašinsko učenje, sajber bezbednost, digitalni marketing, CAD ili multimedia dizajn. Pored sticanja traženih IT veština, ITAcademy vam nudi priliku da dobijete prestižne sertifikate, kao što su Autodesk, Cisco, Oracle, CompTIA ili ZEND PHP, koji će vam pomoći da se izdvojite na tržištu rada.

Prednosti učenja na daljinu

Jedna od najvećih pogodnosti učenja na daljinu je fleksibilnost. Polaznici mogu pristupiti nastavi sa bilo kojeg mesta i u bilo koje vreme, a sve što im je neophodno jesu računar i pristup internetu. Na ovaj način možete uskladiti učenje sa drugim obavezama. Pored toga, online obrazovanje je jeftinije od tradicionalnog, s obzirom na to da nećete imati troškove putovanja i smeštaja.

Zahvaljujući e-Learning sistemu na ITAcademy, željene IT kurseve možete pratiti od kuće, biblioteke, iz omiljenog kafića na Trgu oslobođenja ili dok odmarate na Čačalici. Na ovaj način, u mogućnosti ste da nastavu pratite bez obaveze da menjate prebivalište.

ITAcademy nudi zainteresovanim Požarevljanima priliku za razvoj karijere u IT-ju

ITAcademy je u potrazi za pojedincima iz Požarevca koji su zainteresovani da započnu ili unaprede svoju karijeru u IT sferi poslovanja. Svi programi su smišljeni tako da obezbede znanja i veštine potrebne za uspešnu IT karijeru.

Kursevi pokrivaju veliki broj oblasti unutar industrije informacionih tehnologija, zbog čega polaznici na raspolaganju imaju ne samo kurseve programiranja već i mogućnost školovanja u sferama dizajna, administracije mreža, online poslovanja ili razvoja mobilnih aplikacija.

ITAcademy kursevi se ističu po personalizovanom pristupu učenju, a fokus je na individualnim potrebama. Polaznici su u mogućnosti da gradivo savladavaju ličnim tempom, a od iskusnih predavača dobijaju personalizovane povratne informacije o svom napretku.

IT kursevi na ITAcademy raspoređeni su na šest odseka i podeljeni na 33 programa

U zavisnosti od vaših interesovanja, možete da se odlučite za jedan od šest odseka – programiranje, dizajn i multimedija, administracija, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili razvoj mobilnih aplikacija.

Imaćete priliku da učite od stručnjaka iz industrije, koji takođe imaju veliko praktično iskustvo, pri čemu sve IT kurseve možete pratiti iz Požarevca!

Programiranje

Programiranje je trenutno jedno od najtraženijih zanimanja na tržištu rada. Polaznici na ITAcademy imaju priliku da steknu znanja o programskim jezicima, raznim alatima i razvoju algoritama.

Na raspolaganju vam je deset programa: Software Testing and QA, Python Development, Frontend JavaScript Development, PHP Web Development, Java Development, Software Development, Microsoft Web Apps Development, Microsoft Desktop Apps Development, Microsoft Development i Software Engineering.

Zanima vas programiranje? Pogledajte naš Programming Department.

Dizajn i multimedija

Ukoliko ste zainteresovani za kreativan rad kroz upotrebu računara, odsek za dizajn i multimedije je pravi izbor za vas.

Na raspolaganju su vam četiri programa: Web Design, Print & Graphic Design, Video & Motion Graphic Design i New Media Design.

Zanima vas dizajn? Pogledajte naš Design & Multimedia Department.

Administracija

Administracija mreža podrazumeva rad u mrežnom okruženju, sa akcentom na sistemsko i mrežno administriranje. Školovanjem za mrežnog administratora naučićete kako da efikasno koristite mrežne strukture, koje spadaju među najvrednije IT resurse današnjice.

Na raspolaganju su vam tri programa: Network Administration, Microsoft Administration i Linux Administration.

Zanima vas IT administracija? Pogledajte naš Administration Department.

IT poslovanje

Ukoliko ste zainteresovani za online poslovanje, ovaj odsek će vam omogućiti sticanje relevantnih znanja i veština. U zavisnosti od programa za koji se odlučite, imaćete priliku da se upoznate sa oblastima elektronskog poslovanja, online marketinga, biznisa i menadžmenta.

Na raspolaganju vam je devet programa: IT Management, E-Business & Internet Marketing, E-Commerce Manager & Entrepreneur, Online Sales & E-Business Development Manager, Content & SEO Manager, Social Media, Online PR & Community Manager, PPC & Digital Channels Manager, Digital Marketing Planner & Account Manager i Web Project Manager & Data Analyst.

Zanima vas IT poslovanje? Pogledajte naš IT Business Department.

3D dizajn i CAD

Kroz školovanje na ovom odseku polaznici se upoznaju sa oblastima dizajniranja, crtanja i projektovanja pomoću računara. Usavršićete svoje veštine koje možete primeniti u oblastima kao što su arhitektura, prostorno planiranje, dizajn osvetljenja, industrija video-igara, automobilska industrija ili drugi poslovni sektori.

Na raspolaganju su vam četiri programa: Computer Aided Design, Architectural Design, Interior Design i Product Design.

Zanima vas 3D modelovanje? Pogledajte naš 3D Design & CAD Department.

Razvoj mobilnih aplikacija

Jedna od IT oblasti za koje postoji sve veće interesovanje jeste kreiranje mobilnih aplikacija. Na ovom odseku polaznici će se upoznati sa programskim jezicima i alatima specijalno dizajniranim za iOS i Android operativne sisteme, koji danas pokreću gotovo sve mobilne uređaje.

Na raspolaganju su vam tri programa: Android Mobile Development, iOS Development Program i Microsoft Mobile Apps Development Program (za Android i iOS).

Zanima vas razvoj mobilnih aplikacija? Pogledajte naš Mobile Development Department.

Obezbedite svoje mesto na vreme

IT industrija u neprestanom je razvoju. Zbog velikog broja oblasti koje je moguće izučavati, sve je više radnih mesta koja zahtevaju poznavanje informacionih tehnologija. Gotovo sve velike kompanije, bez obzira na domen njihovog poslovanja, u konstantnoj su potrazi za IT stručnjacima koji će im pomoći da unaprede svoje poslovanje.

Prvi korak ka uspešnoj karijeri u IT-ju jeste sticanje neophodnih znanja i veština. Izaberite program koji najviše odgovara vašim ambicijama i interesovanjima i napravite prvi korak ka postavljenom cilju. Proverite raspoloživa mesta u tabeli i iskoristite svoju šansu na vreme:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Kako da se prijavite?

Možete se prijaviti putem ovog linka ili kontaktirati sa nama putem telefona +381 (0)11/40-11-200 tokom radnog vremena (od 9 do 20 časova radnim danima). Nakon uspešnog podnošenja prijave, imaćete priliku da se uključite u detaljan razgovor sa jednim od naših savetnika za upis, koji će vam dati sveobuhvatne informacije u vezi sa našim programima i procedurama upisa.

Pošto savetnik odobri vašu prijavu za upis, dobićete svu neophodnu dokumentaciju za službeni upis i biti u potpunosti spremni za sticanje novih znanja!

Prolećni upisni rok je u toku. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što se pre upišete, cene školovanja su niže.

Nagrađujemo polaznike koji pokažu visok nivo spremnosti i odlučnosti. Imate mogućnost da odaberete da li želite da pohađate nastavu studirate u učionici ili na daljinu, koristeći našu platformu za učenje na daljinu dostupnu preko interneta.

Oba ova obrazovna pristupa su u skladu sa rigoroznim standardima koje je postavio konzorcijum od pet svetski poznatih univerziteta.

ITAcademy program Za prijave do
15.4.2024.*
Puna cena 12 rata 18 rata
Online školovanje 1549 2500 137 101
Tradicionalno školovanje 1649 2500 146 107

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde