IT kursevi u Prokuplju

ITAcademy je vodeća obrazovna institucija u oblasti informacionih tehnologija u Srbiji, koja nudi vrhunsko školovanje za studente svih nivoa znanja. Fokus je na pružanju veoma kvalitetnog obrazovanja i praktičnog znanja, koje polaznici mogu primeniti u realnom svetu.

Ukoliko ste zainteresovani za sticanje znanja iz oblasti programiranja, veb-dizajna, razvoja mobilnih aplikacija ili digitalnog marketinga, kursevi ITAcademy su pravi izbor za vas. Nudimo vam veoma kvalitetnu obuku koju predvode vrhunski stručnjaci iz IT sektora. Zahvaljujući savremenoj DL platformi za učenje na daljinu, kurseve možete pratiti iz Prokuplja!

Pohađanjem kurseva ITAcademy dobićete pristup najnovijim tehnologijama i alatima u IT sektoru, kao i sertifikovano znanje koje će vam pomoći da ostvarite svoje profesionalne ciljeve. Uz našu podršku, moći ćete da napredujete u karijeri i postanete deo uspešnog IT tima.

Naši IT kursevi u Prokuplju će vam omogućiti da zakoračite u svet informacionih tehnologija

Jedna od najvećih prednosti ITAcademy je njen personalizovani pristup učenju. Nastava se prilagođava individualnim potrebama polaznika, što omogućava savladavanje gradiva u skladu sa njihovim tempom i uz podršku iskusnih predavača.

ITAcademy nudi i praktično znanje, što je izuzetno važno u IT industriji. Studenti će dobiti priliku da steknu praktične veštine i iskustvo koje će im pomoći u pronalaženju posla u IT sektoru. Na ITAcademy učenje na daljinu je jednostavno i pristupačno zbog savremene DL platforme, koja omogućava pohađanje kurseva iz udobnosti doma, sa radnog mesta ili bilo kog drugog mesta koje odaberete. Bilo da ste u biblioteci ili omiljenom kafiću, bilo da se odmarate na Hisaru ili obalama Rastovničkog jezera, imaćete pristup kursevima.

ITAcademy nudi veliki izbor kurseva koji pokrivaju različite oblasti u IT industriji, uključujući programiranje, administraciju računarskih mreža, dizajn i multimediju, 3D dizajn i CAD, razvoj mobilnih aplikacija i IT poslovanje. Bez obzira na to koji kurs odaberete, dobićete priliku da steknete znanje koje će vam pomoći da postanete stručnjak u svojoj oblasti.

ITAcademy ima uspešnu istoriju obrazovanja u IT industriji, sa preko 30.000 studenata koji su stekli svoje diplome i pronašli uspešnu karijeru u IT sektoru. Ona je partner sa vodećim kompanijama u IT industriji, što omogućava studentima da dobiju priliku za praksu i zapošljavanje.

U ponudi ITAcademy nalaze se čak 33 programa u okviru šest različitih odseka

U zavisnosti od svojih interesovanja, možete da se odlučite za jedan od šest odseka – Programiranje, Administracija, IT poslovanje, Razvoj mobilnih aplikacija, Dizajn i multimedija, 3D dizajn i CAD.

Programiranje

Odsek Programiranje na ITAcademy pruža kvalitetnu obuku iz programiranja koja obuhvata različite jezike i tehnologije. Studenti mogu da uče osnovne koncepte programiranja, kao i naprednije tehnike. Programi obuhvataju najpopularnije programske jezike, kao što su C++, C#, Java, Python, PHP i mnogi drugi. Uz to, studenti mogu da se specijalizuju u različitim oblastima kao što su veb-programiranje, softversko inženjerstvo, razvoj video-igara i drugo.

Na ITAcademy se koriste najsavremenija oprema i softveri, što omogućava studentima da steknu praktična znanja i veštine koji su im potrebni za uspešnu karijeru u IT sektoru. Takođe, instruktori su stručnjaci iz oblasti programiranja, koji studentima pružaju personalizovan pristup i podršku u učenju. Ovaj odsek na ITAcademy pruža širok spektar mogućnosti za sticanje znanja i veština iz programiranja i pripremu za uspešnu karijeru u IT industriji.

Na raspolaganju vam je deset programa: Software Development, Microsoft Web Apps Development, Java Development, Microsoft Desktop Apps Development, Frontend JavaScript Development, Python Development, Software Engineering, Software Testing and QA, Microsoft Development, PHP Web Development.

Zanima vas programiranje? Pogledajte naš Programming Department.

Administracija

Odsek Administracija na ITAcademy je dizajniran da studentima pruži znanje o održavanju računarskih sistema i mreža i upravljanju njima. Tokom programa studenti će naučiti kako da instaliraju i održavaju hardverske i softverske sisteme, kako da upravljaju mrežama i kako da rešavaju probleme na računarskim sistemima. Pored toga, studenti će se upoznati sa različitim operativnim sistemima, bazama podataka i serverskim tehnologijama.

Ovaj odsek obuhvata različite kurseve, uključujući Linux administraciju, Windows Server administraciju, virtualizaciju, sigurnost računarskih sistema, mrežnu administraciju, cloud tehnologije i još mnogo toga. Kursevi su osmišljeni tako da omoguće studentima da steknu praktična znanja koja su im potrebna za uspešnu karijeru u IT sektoru.

Na raspolaganju su vam tri programa: Microsoft Administration, Linux Administration, Network Administration.

Zanima vas IT administracija? Pogledajte naš Administration Department.

IT poslovanje

Odsek IT poslovanje na ITAcademy je namenjen ljudima koji su zainteresovani za kombinovanje znanja o tehnologiji i poslovanju. Na ovom odseku polaznici mogu da steknu znanja o tome kako primeniti informacione tehnologije u poslovnom okruženju. Programi obuhvataju osnove IT poslovanja, menadžment projekata, upravljanje informacionim sistemima, digitalni marketing, e-poslovanje, CRM i ERP sisteme, IT upravljanje uslugama, ITIL i ITSM.

Polaznici će imati priliku da se upoznaju sa najnovijim tehnologijama i trendovima u IT poslovanju i nauče kako da primene ove tehnologije u praksi. Nakon uspešnog završetka programa polaznici će biti spremni da primene svoje znanje i veštine u praksi, bilo da su u pitanju startap kompanije ili velike korporacije.

Na raspolaganju vam je devet programa: PPC & Digital Channels Manager, Social Media, Online PR & Community Manager, E-commerce Manager & Entrepreneur, Digital Marketing Planner & Account Manager, Web Project Manager & Data Analyst, Content & SEO Manager, IT Management, E-Business & Internet Marketing, Online Sales & E-business Development Manager.

Zanima vas IT poslovanje? Pogledajte naš IT Business Department.

Razvoj mobilnih aplikacija

Odsek Razvoj mobilnih aplikacija na ITAcademy pruža polaznicima znanje i veštine za kreiranje mobilnih aplikacija na Android i iOS platformama. Kroz teorijske lekcije i praktične vežbe polaznici će naučiti da koriste različite programske jezike i alate za razvoj mobilnih aplikacija kao što su Java, Kotlin, Swift i Xcode.

Takođe će se upoznati sa različitim tehnologijama koje se koriste u razvoju mobilnih aplikacija, uključujući rad sa bazama podataka, integraciju sa društvenim mrežama i plaćanjima, rad sa senzorima i drugim hardverskim komponentama na mobilnim uređajima. Polaznici će naučiti i kako da testiraju i optimizuju performanse mobilnih aplikacija, kao i da objave svoje aplikacije na Google Play i App Store platformama. Ovaj odsek je namenjen svima koji žele da steknu znanje i veštine u okviru jedne od najbrže rastućih oblasti IT-ja i otvore vrata uzbudljive karijere u oblasti razvoja mobilnih aplikacija.

Na raspolaganju su vam tri programa: Microsoft Mobile Apps Development Program (za Android i iOS), iOS Development Program, Android Mobile Development.

Zanima vas razvoj mobilnih aplikacija? Pogledajte naš Mobile Development Department.

Dizajn i multimedija

Odsek Dizajn i multimedija na ITAcademy nudi kurseve koji vode ka kreativnoj i uzbudljivoj karijeri u industriji vizuelnih umetnosti. Cilj ovog odseka je da studentima pruži obuku iz oblasti kreiranja vizuelnih elemenata kao što su grafički dizajn, ilustracija, animacija, video-produkcija i drugo. Kursevi su prilagođeni početnicima, kao i onima koji već imaju iskustva u ovoj oblasti.

Svi kursevi se prilagođavaju individualnim potrebama studenata, a instruktori su stručnjaci u svojim oblastima i pružaju podršku tokom celog kursa. Kroz kurseve na ovom odseku studenti će dobiti priliku da steknu znanje i veštine potrebne za kreiranje vizuelno privlačnih i kreativnih sadržaja koji su ključni za uspešnu karijeru u oblasti dizajna i multimedije.

Na raspolaganju su vam četiri programa: New Media Design, Web Design, Video & Motion Graphic Design, Print & Graphic Design.

Zanima vas dizajn? Pogledajte naš Design & Multimedia Department.

3D dizajn i CAD

Odsek 3D dizajn i CAD na ITAcademy predstavlja jedan od najpopularnijih odseka, koji privlači polaznike iz različitih profesionalnih polja i sa različitim nivoom znanja. Ovaj odsek nudi kurseve koji obuhvataju širok spektar tehnologija i alata koji se koriste u savremenom dizajnu, kao što su AutoCAD, 3D Studio Max, SketchUp, Revit itd. Učenici ovog odseka uče kako da koriste ove alate kako bi stvorili realistične modele objekata, prostora, mašina i drugih predmeta, kao i da kreiraju kompleksne tehničke crteže.

Svi kursevi na ovom odseku su osmišljeni da zadovolje potrebe polaznika koji žele da steknu specifične veštine iz 3D dizajna i CAD-a, bilo da se radi o početnicima ili iskusnim profesionalcima koji žele da unaprede svoje znanje. Polaznici odseka 3D dizajn i CAD imaju priliku da steknu mnoge praktične veštine i da primene svoje znanje u realnom okruženju kako bi unapredili svoju karijeru u oblasti dizajna, arhitekture, mašinstva, građevinarstva i drugih srodnih oblasti.

Na raspolaganju su vam četiri programa: Product Design, Computer Aided Design, Architectural Design, Interior Design.

Zanima vas 3D modelovanje? Pogledajte naš 3D Design & CAD Department.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Imajući u vidu konstantan razvoj IT industrije i sve veću potrebu za stručnjacima u ovoj oblasti, pozivamo vas da na vreme obezbedite svoje mesto na nekom od naših programa.

Na ovaj način steći ćete potrebna znanja i veštine, što će vam omogućiti da se istaknete na tržištu rada i postanete deo brzorastućeg IT sektora. Proverite dostupna mesta na našim programima i prijavite se što pre.

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Kako da se prijavite

Možete se prijaviti putem ovog linka ili možete kontaktirati sa nama putem telefona +381 (0)11/40-11-200 tokom radnog vremena (od 9 do 20 časova radnim danima). Nakon uspešnog podnošenja prijave, imaćete priliku da detaljno razgovarate sa jednim od naših savetnika za upis, koji će vam dati sveobuhvatne informacije u vezi sa našim programima i procedurama upisa.

Nakon što vašu prijavu za upis odobri savetnik, dobićete svu neophodnu dokumentaciju za službeni upis i bićete u potpunosti spremni za sticanje novih znanja!

Zimski upisni rok je otvoren. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što se pre upišete, to će cene školovanja biti niže.

Nagrađujemo polaznike koji pokažu visok nivo spremnosti i odlučnosti. Imate mogućnost da odaberete da li želite da studirate u učionici ili na daljinu, koristeći našu platformu za učenje na daljinu dostupnu preko interneta.

Oba ova obrazovna pristupa su u skladu sa visokim standardima koje je postavio naš konzorcijum, sačinjen od pet svetski poznatih univerziteta.

ITAcademy program Za prijave do
29.2.2024.*
Puna cena 12 rata 20 rata
Online školovanje 1359 2500 125 80
Tradicionalno školovanje 1444 2500 133 85

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde