IT kursevi u Vršcu

ITAcademy predstavlja lidera u oblasti IT obrazovanja. Širokim izborom programa IT akademija svima koji žele da se usavrše u oblasti informacionih tehnologija pruža priliku da steknu potrebna znanja i veštine, nezavisno od prethodnog iskustva.

Ako živite u Vršcu i okolini, ITAcademy vam nudi raznovrstan izbor IT kurseva, kao što su programiranje, dizajn i multimedija, 3D dizajn i CAD, razvoj mobilnih aplikacija, administracija računarskih mreža, IT poslovanje itd. Zahvaljujući savremenoj DL platformi, polaznici imaju mogućnost da pristupe programima sa bilo koje lokacije, u bilo koje vreme.

Pored toga, ITAcademy svojim studentima pruža personalizovan pristup učenju, individualizovane programe obrazovanja i iskusne predavače, koji će vam pomoći da savladate gradivo u skladu sa sopstvenim tempom. Ako ste zainteresovani za dalje obrazovanje u oblasti IT-ja, ITAcademy je pravi izbor za vas!

Izgradite karijeru u IT sektoru uz naše kurseve u Vršcu

Učenje na ITAcademy na podrazumeva samo obrazovanje već i iskustvo koje se fokusira na stvaranje inovativnih rešenja, interakciju sa instruktorima i saradnju sa drugim studentima.

ITAcademy ima visoko kvalifikovane predavače koji su stručnjaci u svojim oblastima, što omogućava polaznicima da steknu znanje i veštine iz prve ruke. Studenti takođe imaju priliku da steknu praktično znanje kroz projekte i radionice koje se organizuju tokom školovanja.

Po završetku kurseva polaznici su u prilici da dobiju vredne sertifikate koje priznaju mnogobrojne kompanije u IT industriji – neke od njih su Cisco, ZEND PHP, Autodesk, CompTIA, Oracle. Ovi sertifikati mogu vam pomoći da se izdvojite na konkurentnom tržištu rada i značajno poboljšate svoje mogućnosti za zapošljavanje u IT sektoru.

Jedna od glavnih prednosti školovanja na ITAcademy je fleksibilnost koju pruža. Polaznici mogu odabrati da li će učiti na daljinu ili učestvovati u tradicionalnom nastavnom modelu. Zahvaljujući savremenoj DL platformi, studenti mogu da prate nastavu iz Vršca. Bilo da ste kod kuće, u biblioteci ili odmarate u Gradskom parku ili na Vršačkom bregu, imaćete pristup kursevima.

Pohađajte jedan od 33 programa IT kurseva na ITAcademy, raspoređena u šest odseka

U zavisnosti od vaših interesovanja, možete da se odlučite za jedan od šest odseka – 3D dizajn i CAD, Dizajn i multimedija, Razvoj mobilnih aplikacija, IT poslovanje, Programiranje, Administracija.

3D dizajn i CAD

Odsek 3D dizajn i CAD na ITAcademy pruža polaznicima mogućnost da savladaju veštine i znanja iz oblasti dizajniranja i modeliranja u 3D formatu. Programi ovog odseka su dizajnirani tako da pruže praktična znanja za rad u industriji, koja podrazumevaju rad sa softverskim alatima AutoCAD, 3ds Max i SketchUp. Polaznici ovog programa uče kako da kreiraju 3D modele, kako da dizajniraju unutrašnji i spoljašnji prostor, kako da naprave 3D animacije i mnogo toga drugog.

Na raspolaganju su vam četiri programa: Architectural Design, Product Design, Interior Design, Computer Aided Design.

Zanima vas 3D modelovanje? Pogledajte naš 3D Design & CAD Department.

Dizajn i multimedija

Odsek Dizajn i multimedija na ITAcademy pruža polaznicima priliku da se upoznaju sa savremenim konceptima i tehnologijama u oblasti dizajna i multimedije. Programi na ovom odseku su dizajnirani tako da zadovolje zahteve tržišta i industrije, a pokrivaju širok spektar veština uključujući grafički dizajn, veb-dizajn, video-produkciju, animaciju, UX/UI dizajn i još mnogo toga.

Studenti će se na ovom odseku upoznati sa različitim alatima i softverima koji su ključni za dizajn i multimediju – neki od njih su Adobe Creative Suite, Sketch, Figma, Blender i drugi. Takođe će biti u mogućnosti da uče o estetici i dizajnu, kao i o tome kako da primene svoje ideje i kreativnost s ciljem stvaranja vizuelno privlačnih i funkcionalnih proizvoda.

Na raspolaganju su vam četiri programa: Video & Motion Graphic Design, New Media Design, Print & Graphic Design, Web Design.

Zanima vas dizajn? Pogledajte naš Design & Multimedia Department.

Razvoj mobilnih aplikacija

Odsek Razvoj mobilnih aplikacija na ITAcademy je jedan od najpopularnijih i najtraženijih odseka, posebno u današnje vreme, kada je mobilna tehnologija sveprisutna. Ovaj odsek pruža polaznicima znanje i veštine koji su potrebni za razvoj aplikacija za iOS i Android operativne sisteme, kao i za izradu hibridnih aplikacija. Kroz kurs se uče programski jezici i alati kao što su Java, Kotlin, Swift, React Native i drugi.

Odsek Razvoj mobilnih aplikacija takođe uključuje projektni rad, što omogućava polaznicima da steknu praktično iskustvo u izradi mobilnih aplikacija koje su tržišno orijentisane. Kursevi su prilagođeni početnicima, ali i onima sa većim iskustvom u oblasti mobilnog razvoja. Nakon uspešnog završetka kursa polaznici će biti osposobljeni za razvoj mobilnih aplikacija, što može biti korisno u pronalaženju posla u IT industriji.

Na raspolaganju su vam tri programa: Microsoft Mobile Apps Development Program (za Android i iOS), Android Mobile Development, iOS Development Program.

Zanima vas razvoj mobilnih aplikacija? Pogledajte naš Mobile Development Department.

Programiranje

Odsek Programiranje na ITAcademy je namenjen onima koji žele da nauče da programiraju ili da prošire svoje znanje u ovoj oblasti. Na ovom odseku polaznici mogu da se upoznaju sa najvažnijim programskim jezicima, alatima i tehnologijama – neki od njih su HTML, CSS, JavaScript, PHP, Python, Java i drugi. Pored toga, na ovom odseku se uče i osnovni principi programiranja, programiranje za veb, programiranje za mobilne uređaje, kao i programiranje za desktop aplikacije.

Kursevi u okviru odseka Programiranje su osmišljeni da polaznicima pruže znanja iz programiranja i njegove primene u praksi. Nastava se odvija kroz praktičan rad, uz nadzor iskusnih predavača. Polaznici će raditi na projektima koji simuliraju prave situacije i probleme sa kojima se programeri susreću u svakodnevnom radu. Takođe, dobijaju priliku da razvijaju sopstvene aplikacije i stiču iskustvo u radu sa drugim programerima.

Na raspolaganju vam je deset programa: PHP Web Development, Frontend JavaScript Development, Software Testing and QA, Software Engineering, Microsoft Web Apps Development, Software Development, Microsoft Desktop Apps Development, Python Development, Java Development, Microsoft Development.

Zanima vas programiranje? Pogledajte naš Programming Department.

IT poslovanje

Odsek IT poslovanje na ITAcademy je namenjen ljudima koji žele da steknu znanje i veštine iz poslovanja i menadžmenta u oblasti informacionih tehnologija. Kursevi su koncipirani tako da učenike uvedu u različite aspekte poslovanja u IT sektoru, uključujući planiranje projekata, upravljanje finansijama, marketing i prodaju, kao i upravljanje ljudskim resursima. Ovaj odsek je namenjen kako početnicima u IT sektoru, tako i iskusnim profesionalcima koji žele da se fokusiraju na upravljanje poslovanjem u IT industriji.

Program pruža učenicima i priliku da steknu znanja u vezi sa pisanjem poslovnih planova i izradom strategije, kao i u vezi sa analizom tržišta i trendovima u IT industriji. Studenti takođe uče o etici i profesionalnom ponašanju u poslovnom okruženju. Ovaj odsek je odličan izbor za sve one koji žele da kombinuju svoje interesovanje za tehnologiju sa poslovnim znanjem i veštinama kako bi napravili uspešnu karijeru u IT sektoru.

Na raspolaganju vam je devet programa: Social Media, Online PR & Community Manager, E-Business & Internet Marketing, Web Project Manager & Data Analyst, Digital Marketing Planner & Account Manager, IT Management, E-commerce Manager & Entrepreneur, Content & SEO Manager, PPC & Digital Channels Manager, Online Sales & E-business Development Manager.

Zanima vas IT poslovanje? Pogledajte naš IT Business Department.

Administracija

Odsek Administracija na ITAcademy je osmišljen da pomogne polaznicima da postanu stručnjaci u upravljanju računarskim sistemima i mrežama. Na ovom programu polaznici će naučiti sve što je potrebno da bi se bavili administracijom računarskih sistema, uključujući instalaciju, konfigurisanje i održavanje softvera i hardvera, a takođe će se baviti i povezivanjem računarskih mreža i upravljanjem njima.

Program obuhvata administraciju Windows i Linux servera, virtualizaciju, mrežno povezivanje, kao i sigurnost računarskih sistema. Nakon završetka programa polaznici će biti spremni za karijeru u oblasti IT administracije, što je posebno značajno, jer je ova oblast veoma tražena u savremenom poslovanju.

Na raspolaganju su vam tri programa: Microsoft Administration, Network Administration, Linux Administration.

Zanima vas IT administracija? Pogledajte naš Administration Department.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Kako je IT industrija jedna od najbrže rastućih i najdinamičnijih industrija današnjice, važno je da držite korak sa najnovijim tehnologijama i trendovima kako biste uspešno upravljali izazovima ovog sektora. Da biste ostvarili svoje karijerne ciljeve, neophodno je da obezbedite svoje mesto na vreme. Proverite raspoloživost mesta i prijavite se na željeni program.

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Kako da se prijavite

Možete se prijaviti putem ovog linka ili možete kontaktirati s nama putem telefona +381 (0)11/40-11-200 (Beograd) ili +381 (0)21/31-00-020 (Novi Sad), tokom radnog vremena (od 9 do 20 časova radnim danima). Nakon uspešnog podnošenja prijave, moći ćete detaljno da razgovarate sa jednim od naših savetnika za upis, koji će vam dati sveobuhvatne informacije u vezi sa našim programima i procedurama upisa.

Nakon što vašu prijavu za upis odobri savetnik, dobićete svu neophodnu dokumentaciju za službeni upis i bićete u potpunosti spremni za sticanje novih znanja!

Prolećni upisni rok se zatvara. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što se pre upišete, to će cene školovanja biti niže.

Nagrađujemo polaznike koji pokažu visok nivo spremnosti i odlučnosti. Imate mogućnost da odaberete da li želite da studirate u učionici ili na daljinu, koristeći našu platformu za učenje na daljinu, dostupnu preko interneta.

Oba ova obrazovna pristupa su u skladu sa rigoroznim standardima koje je postavio naš konzorcijum od pet svetski poznatih univerziteta.

ITAcademy program Za prijave do
31.5.2024.*
Puna cena 12 rata 17 rata
Online školovanje 1599 2500 142 110
Tradicionalno školovanje 1699 2500 150 116

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde