IT kursevi u Zaječaru

ITAcademy pruža širok izbor IT kurseva u Zaječaru za sve zainteresovane pojedince, bez obzira na nivo iskustva ili interesovanja. Naši programi su prilagođeni početnicima, koji žele da se upoznaju sa osnovama IT-ja, kao i iskusnijim polaznicima, koji žele da unaprede svoje znanje i veštine.

Uz opciju učenja na daljinu, naši kursevi su pristupačni i fleksibilni, tako da ih možete pohađati u skladu sa svojim rasporedom. Naša obuka pokriva širok spektar oblasti u IT industriji, uključujući programiranje, veb-dizajn, administraciju mreža, digitalni marketing i razvoj mobilnih aplikacija.

Naši polaznici imaju mogućnost sticanja sertifikata koje priznaju brojne kompanije u IT industriji, kao što su Autodesk, Cisco, OracleCompTIA i ZEND PHP. Ovi sertifikati će vam pomoći da se izdvojite na tržištu rada i poboljšate svoje šanse za pronalaženje posla u IT sektoru.

Ako tražite stručnu obuku za IT industriju, posetite nas i saznajte više o našim kursevima. Naši instruktori su stručnjaci u svojim oblastima i spremni su da vam pomognu u sticanju znanja i veština potrebnih za uspeh u IT sektoru.

IT kursevi u Zaječaru: Stupite u svet IT-ja

Industrija informacionih tehnologija sve više napreduje i nudi širok spektar mogućnosti za pojedince koji žele da se usavrše u ovoj oblasti. ITAcademy ima obrazovne programe koji pokrivaju najtraženije sfere IT-ja na tržištu rada, kao što su programiranje, administracija računarskih mreža, dizajn i multimedija, 3D dizajn i CAD, razvoj mobilnih aplikacija i IT poslovanje.

Personalizovani pristup učenju je jedna od karakteristika koja razlikuje kurseve ITAcademy od drugih. Nastava se prilagođava individualnim potrebama polaznika, što omogućava savladavanje gradiva u skladu sa njihovim tempom i uz podršku iskusnih predavača.

Savremeni pristup obrazovanju: Učenje na daljinu

Učenje na daljinu je jedan od najznačajnijih aspekata savremenog obrazovanja. Ovaj način učenja omogućava lakši pristup gradivu. Bilo da se nalazite kod kuće, na poslu ili na nekoj drugoj lokaciji, potrebni su vam samo laptop (ili drugi uređaj) i internet konekcija.

Polaznici ITAcademy mogu učiti na daljinu zahvaljujući savremenoj DL platformi, zbog čega kurseve mogu pohađati iz biblioteke, omiljenog kafića ili dok uživaju na Popovoj plaži ili u parku Kraljevica.

IT kursevi na ITAcademy podeljeni su na šest odseka i 33 programa

U zavisnosti od svojih interesovanja, možete birati između sledećih šest odseka – Programiranje, Dizajn i multimedija, Administracija, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD i Razvoj mobilnih aplikacija.

Programiranje

Programiranje na ITAcademy pokriva sve relevantne programske jezike, platforme i okvire koji se koriste u industriji, a obuhvata i izradu mobilnih i veb aplikacija, kao i implementaciju programskih rešenja za velike sisteme. Polaznici će se upoznati sa konceptima programiranja, razvojem softvera, testiranjem, debagovanjem i održavanjem koda, kao i sa osnovama baza podataka.

Odsek za programiranje na ITAcademy koristi modernu nastavnu metodu koja kombinuje teorijska predavanja sa praktičnim vežbama, tako da polaznici stiču praktična znanja koja se mogu primeniti u realnim situacijama. Program je prilagođen polaznicima bez prethodnog iskustva u programiranju, ali i onima koji žele da prošire svoje znanje i veštine iz ove oblasti.

Na raspolaganju vam je deset programa: Software Testing and QA, Python Development, Frontend JavaScript Development, PHP Web Development, Java Development, Software Development, Microsoft Web Apps Development, Microsoft Desktop Apps Development, Microsoft Development i Software Engineering.

Zanima vas programiranje? Pogledajte naš Programming Department.

Dizajn i multimedija

Odsek Dizajn i multimedija na ITAcademy nudi obrazovne programe koji pokrivaju različite aspekte grafičkog i vizuelnog dizajna, veb-dizajna i multimedije. Studenti imaju priliku da steknu znanja iz oblasti kao što su grafički dizajn, korisničko iskustvo (UX) i korisnički interfejs (UI), dizajn, 3D dizajn, animacija i video-produkcija. Na ovom odseku studenti će imati priliku da nauče kako da koriste različite alate i softvere kao što su Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe XD, Adobe Premiere Pro, 3D Max i drugi.

Pored praktičnih, studenti će steći i teorijska znanja, koja će im pomoći da razumeju osnove dizajna i vizuelne komunikacije i da nauče da primene ta znanja u praksi. Nakon završetka obrazovnog programa biće spremni da započnu karijeru u industriji dizajna i multimedije ili da nastave svoje usavršavanje u ovoj oblasti.

Na raspolaganju su vam četiri programa: Web Design, Print & Graphic Design, Video & Motion Graphic Design i New Media Design.

Zanima vas dizajn? Pogledajte naš Design & Multimedia Department.

Administracija

Odsek Administracija na ITAcademy osmišljen je za sve one koji žele da se bave održavanjem mrežnih sistema i infrastrukture i upravljanjem njima. Program obuhvata sve važne aspekte mrežnog inženjeringa, a polaznici će naučiti kako da kreiraju, održavaju i nadgledaju računarske mreže i infrastrukture.

Kursevi na ovom odseku pokrivaju brojne teme, uključujući upravljanje sistemima, konfigurisanje mrežnih uređaja, bezbednost mreža, virtualizaciju, cloud tehnologije i još mnogo toga. Polaznici će imati priliku da steknu znanje i veštine za rad sa najnovijim tehnologijama u industriji i da postanu sertifikovani mrežni inženjeri.

Na raspolaganju su vam tri programa: Network Administration, Microsoft Administration i Linux Administration.

Zanima vas IT administracija? Pogledajte naš Administration Department.

IT poslovanje

Odsek IT poslovanje na ITAcademy fokusira se na pružanje znanja iz oblasti informacionih tehnologija koja se tiču poslovnih procesa i upravljanja projektima. Kursevi na ovom odseku pokrivaju različite teme, uključujući menadžment projekata, upravljanje sistemima za upravljanje bazama podataka, upravljanje softverskim razvojem, e-poslovanje, digitalni marketing i još mnogo toga.

Polaznici će s razumevanjem savladati poslovne procese, sa akcentom na upotrebi tehnologije kako bi se poboljšale poslovne operacije. Programi na ITAcademy su fleksibilni i prilagođeni potrebama polaznika, omogućavajući im da steknu praktična znanja koja će im pomoći da se istaknu na tržištu rada u oblasti IT poslovanja.

Na raspolaganju vam je devet programa: IT Management, E-Business & Internet Marketing, E-commerce Manager & Entrepreneur, Online Sales & E-business Development Manager, Content & SEO Manager, Social Media, Online PR & Community Manager, PPC & Digital Channels Manager, Digital Marketing Planner & Account Manager i Web Project Manager & Data Analyst.

Zanima vas IT poslovanje? Pogledajte naš IT Business Department.

3D dizajn i CAD

Odsek za 3D dizajn i CAD na ITAcademy pruža polaznicima znanje i veštine iz oblasti kao što su modelovanje, animacija, vizualizacija i inženjerski dizajn. Na ovom odseku polaznici imaju priliku da nauče kako da koriste profesionalne softvere kao što su Autodesk 3ds Max, Autodesk AutoCAD, SketchUp i drugi.

Obuka na ovom odseku polaznicima omogućava da kreiraju modele i vizuelne simulacije objekata i prostora značajne za različite oblasti, uključujući arhitekturu, građevinarstvo, geologiju i mašinstvo. Na taj način polaznici mogu da se usavršavaju u oblasti koja se neprestano razvija i sve više koristi u industriji i svakodnevnom životu.

Na raspolaganju su vam četiri programa: Computer Aided Design, Architectural Design, Interior Design i Product Design.

Zanima vas 3D modelovanje? Pogledajte naš 3D Design & CAD Department.

Razvoj mobilnih aplikacija

Odsek za razvoj mobilnih aplikacija na ITAcademy obuhvata sva relevantna znanja i veštine koji su potrebni za kreiranje mobilnih aplikacija. Obrađuju se sledeće oblasti: učenje programskih jezika, arhitektura aplikacija, razvoj za mobilne uređaje, integracija aplikacija, testiranje i upravljanje projektima. Polaznici će učiti kako da kreiraju mobilne aplikacije za iOS i Android platforme koristeći različite tehnologije i alate.

Pored toga, program obuhvata i upravljanje bazama podataka, izradu prototipa, dizajn korisničkog interfejsa, kao i upotrebu različitih softverskih alata za razvoj mobilnih aplikacija. Kurs je namenjen svima koji žele da nauče kako da razvijaju mobilne aplikacije i unaprede svoje znanje i veštine u ovoj oblasti. Na kraju kursa polaznici će imati priliku da primene svoje znanje u praksi kreirajući sopstvenu mobilnu aplikaciju.

Na raspolaganju su vam tri programa: Android Mobile Development, iOS Development Program i Microsoft Mobile Apps Development Program (za Android i iOS).

Zanima vas razvoj mobilnih aplikacija? Pogledajte naš Mobile Development Department.

Obezbedite svoje mesto na vreme

S obzirom na brz razvoj IT industrije i potrebu za visoko kvalifikovanim stručnjacima u ovoj oblasti, želimo da vas pozovemo da na vreme osigurate svoje mesto na nekom od naših programa. Na taj način imaćete priliku da steknete znanja i veštine potrebne za uspešnu karijeru u IT sektoru, koji neprestano raste i traži nove talente.

Naši programi su osmišljeni tako da omoguće najbolju obuku i edukaciju na tržištu, uz korišćenje najnovijih tehnologija i trendova. Proverite dostupna mesta na našim programima i prijavite se na vreme kako biste obezbedili svoje mesto i započeli svoj put ka uspehu u IT industriji.

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Kako da se prijavite

Možete se prijaviti putem ovog linka ili možete kontaktirati sa nama putem telefona +381 (0)11/40-11-200 tokom radnog vremena (od 9 do 20 časova radnim danima). Nakon uspešnog podnošenja prijave, imaćete priliku da detaljno razgovarate sa jednim od naših savetnika za upis, koji će vam dati sveobuhvatne informacije u vezi sa našim programima i procedurama upisa.

Nakon što savetnik odobri vašu prijavu za upis, dobićete svu neophodnu dokumentaciju za službeni upis i bićete u potpunosti spremni za sticanje novih znanja!

Prolećni upisni rok se zatvara. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što se pre upišete, cene školovanja su niže.

Nagrađujemo polaznike koji pokažu visok nivo spremnosti i odlučnosti. Imate mogućnost da odaberete da li želite da studirate u učionici ili na daljinu koristeći našu platformu za učenje na daljinu dostupnu preko interneta.

Oba ova obrazovna pristupa su u skladu sa visokim standardima koje je postavio naš konzorcijum, sačinjen od pet svetski poznatih univerziteta.

ITAcademy program Za prijave do
31.5.2024.*
Puna cena 12 rata 17 rata
Online školovanje 1599 2500 142 110
Tradicionalno školovanje 1699 2500 150 116

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde