Kursevi digitalnog marketinga u Beogradu

Da li želite da svoju karijeru podignete na viši nivo? Možda želite da steknete veštine i znanja za neke od najtraženijih profesija u sferama online poslovanja? Kursevi digitalnog marketinga u Beogradu nude pouzdan put koji će vam pomoći da postignete svoje ciljeve u karijeri.

ITAcademy nudi vrhunske obrazovne programe digitalnog marketinga u Beogradu koji vam donose veštine i znanja neophodne za sticanje međunarodno priznatih sertifikata. 

ITAcademy nudi niz kurseva osmišljenih da pomognu polaznicima da unaprede svoje veštine i znanje u različitim oblastima digitalnog marketinga. Kursevi pokrivaju širok spektar tema, uključujući IT menadžment, e-poslovanje, internet marketing, e-trgovinu, online prodaju, SEO, marketing na društvenim mrežama, PPC, upravljanje web projektima i drugo.

Tradicionalno ili online – šta vam više odgovara?

Ne morate fizički biti prisutni na časovima. Svi resursi i materijali neophodni za vaše obrazovanje dostupni su online, što vam omogućava da pratite predavanja sa bilo kog mesta u Beogradu. Bez obzira na to da li više volite toplinu sopstvenog doma, ili možda jutarnju kafu u prometnom Delta Cityju ili pak nekom mirnom kafiću u Knez Mihailovoj, ne morate napuštati svoju zonu udobnosti kako biste izgradili sebi siguran karijerni put.

Online časovi su interaktivni, što vam omogućava da učestvujete gde god da se nalazite. Imaćete pristup i video i audio snimcima predavanja, a ako vam zatrebaju pojašnjenja ili pomoć povodom bilo kog problema, lako možete pitati instruktore preko DL platforme. Kurseve takođe možete pohađati u vreme koje vam najviše odgovara. Iskustvo obuke garantuje održavanje visokog nivoa kvaliteta.

Za one kojima ipak više prija konvencionalniji pristup obrazovanju, ITAcademy ima objekte koji se nalaze u mirnom delu Beograda, u Zemunu (Cara Dušana 34). Časovi na ITAcademy se održavaju u učionicama i salama za predavanja koje su opremljene vrhunskom tehnologijom i infrastrukturom.

Objekat takođe uključuje računarske laboratorije, biblioteke i jedinstveni LINK Leaders Park – prostor gde se možete umrežiti sa svojim vršnjacima, deliti revolucionarne ideje i planirati uspešnu budućnost – dakle, sve što vam je potrebno da biste u potpunosti iskoristili našu akademiju za svetliju budućnost vaše karijere.

Kursevi digitalnog marketinga su raspoređeni na 9 različitih programa

Digitalni marketing je poprilično široka oblast, što podrazumeva veliki izbor programa. Bilo da vas više zanima kreiranje profitabilnih marketinških kampanja, vođenje online prodavnica i naloga na društvenim mrežama ili optimizacija sajtova radi povećanja broja organskih poseta, sigurni smo da ćete na ITAcademy pronaći ono što vas privlači.

IT Management

Program IT Management koji nudi ITAcademy pruža polaznicima znanja i veštine potrebne za upravljanje IT sistemima i infrastrukturom u poslovnom okruženju. Kurs pokriva teme kao što su informacione tehnologije, upravljanje projektima i kvaliteta, menadžmenta i marketinga.

Imaćete prilike da se upoznate sa osnovama marketinga, kao i sa naprednim oblastima gde poslovanje i IT postaju jedno.

Zanima vas ova sfera? Pogledajte naš IT Management program.

E-commerce Manager & Entrepreneur

E-commerce Manager & Entrepreneur program je kreiran za pojedince koji žele da započnu sopstveni biznis e-trgovine ili da upravljaju postojećim. Obuhvaćene teme uključuju poslovne modele e-trgovine, sisteme plaćanja na mreži, upravljanje lancem snabdevanja i marketinške strategije.

Polaznici će se na ovom programu upoznati sa rukovođenjem online trgovinom i e-prodavnicama, kao i sa osnovnim principima preduzetništva.

Zanimaju vas e-prodavnice? Pogledajte naš program E-commerce Manager & Entrepreneur.

E-business & Internet marketing

Ovaj jednogodišnji program je osmišljen da pomogne pojedincima da razumeju osnove e-poslovanja i internet marketinga. Ovaj program razvija vaše napredne sposobnosti u prodaji i komunikaciji, planiranju i razvoju softvera za upravljanje odnosima s klijentima (CRM), te pruža značajne alate koji su ključni za uspešno poslovanje u savremenom digitalnom okruženju.

Ovaj program fokus postavlja na rukovođenje web prisustvom jednog poslovanja.

Zanima vas ovaj program? Pogledajte više na našoj stranici E-business & Internet Marketing Program.

Content & SEO Manager

Program Content and SEO Manager je osmišljen tako da pomogne pojedincima da razviju veštine u kreiranju, distribuciji i optimizaciji sadržaja na stranicama sajtova. Kurs pokriva teme kao što su content marketing, istraživanje ključnih reči, on-page i tehnička optimizacija sajtova, kao i linkbuilding – praksa nabavke linkova sa drugih sajtova radi povećavanja autoriteta sopstvenog.

Ovaj program se fokusira na celokupnu optimizaciju jednog sajta radi povećavanja njegovog rangiranja, što dovodi do više besplatnih posetilaca i novih potencijalnih kupaca vaših usluga ili proizvoda.

Zanima vas optimizacija sajtova? Pogledajte naš program Content & SEO Manager.

Online Sales & E-business Development Manager

Program za menadžment za razvoj online prodaje i elektronskog poslovanja pruža pojedincima veštine potrebne za razvoj i implementaciju efikasnih strategija prodaje na mreži. Obuhvaćene teme uključuju analizu ponašanja kupaca, istraživanje tržišta na mreži, optimizaciju konverzije i online korisničku uslugu.

Na ovom programu ćete saznati kako da od internet korisnika koji nisu čuli za vašu firmu napravite profitabilan marketinški segment.

Zanima vas razvoj e-poslovanja? Pogledajte naš program Online Sales & E-business Development Manager.

Social Media PR & Online Community Manager

Ovaj program pruža pojedincima znanja i veštine potrebne za upravljanje nalozima na društvenim mrežama i online zajednicama. Obuhvaćene teme uključuju marketing na društvenim mrežama, kreiranje sadržaja, angažovanje zajednice i upravljanje reputacijom.

Saznaćete šta je sve potrebno da bi jedno preduzeće u potpunosti iskoristilo svoje prisustvo na mrežama gde hiljade njihovih potencijalnih kupaca provodi veliki deo svog vremena.

Zanima vas marketing na društvenim mrežama? Pogledajte naš program Social Media PR & Online Community Manager.

Digital Marketing Planner & Account Manager

Program Digital Marketing Planner & Account Manager pruža polaznicima veštine potrebne za razvoj i sprovođenje strategija digitalnog marketinga. Obuhvaćene teme uključuju istraživanje tržišta, segmentaciju kupaca, planiranje i upravljanje kampanjama i merenje učinka.

Ovaj program se bavi principima izgradnje jednog brenda, kao i razvijanjem njegovog sveukupnog online prisustva.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte naš program Digital Marketing Planner & Account Manager.

PPC & Digital Channels Manager

Program PPC & Digital Channels Manager osmišljen je tako da pomogne polaznicima da razviju veštine plaćenog oglašavanja i upravljanja digitalnim kanalima. Ovaj odsek pokriva teme kao što su marketing na pretraživačima, web analitika, elektronska trgovina, oglašavanje na društvenim mrežama itd.

Posle kursa imaćete obimno znanje u izgradnji profitabilnih plaćenih kampanja na društvenim mrežama ili u rezultatima pretraživača kao što je Google.

Zanima vas PPC? Pogledajte naš program PPC & Digital Channels Manager.

Web Project Manager & Data Analyst

Program Web Project Manager & Data Analyst pruža polaznicima znanja i veštine potrebne za upravljanje projektima web razvoja i analizu web podataka. Obuhvaćene teme uključuju planiranje i upravljanje projektima, web analitiku, e-commerce i drugo.

Posao web project managera se sastoji od mnogih aspekata (SEO, PPC, društvene mreže, analiza podataka itd.) koje je potrebno uzeti u obzir kako bi se konkretni projekti realizovali na što efikasniji i efektivniji način.

Zanima vas rukovođenje web projektima? Pogledajte naš program Web Project Manager & Data Analyst.

Iskoristite ITAcademy za unapređivanje sopstvenih potencijala i obezbedite sebi profitabilan posao

Otkrijte svoj puni potencijal kroz raznolikost izbora programa na ITAcademy. Uz naše kurseve, svoje talente i strasti možete pretvoriti u profitabline veštine, što će vas dovesti do ispunjene karijere sa visokim potencijalom za zaradu i fleksibilnošću u odabiru radnog okruženja.

Da biste započeli svoj put ka cilju, izaberite program koji odgovara vašim interesovanjima i veštinama. Preporučujemo da detaljnije istražite svaki program posebno kako biste odabrali pravi kurs digitalnog marketinga. Naš jednogodišnji program obuke nudi brojne pogodnosti, pa obavezno pažljivo pregledajte sve prednosti pre nego što se upišete na željeni program.

Kako upisati kurseve digitalnog marketinga u Beogradu?

Da biste započeli proces upisa, popunite prijavni formular na ovom linku. Takođe nas možete pozvati telefonom tokom radnog vremena, od 9 do 20 časova, na +381 (0)11/40-11-200. Nakon podnošenja prijave, imaćete konsultacije sa jednim od naših savetnika za upis na ITAcademy, koji će vam pružiti sve potrebne informacije u vezi sa našim obrazovnim programima.

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Prolećni upisni rok je u toku. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže.

Čvrsto verujemo da spremnost i odlučnost treba da budu nagrađeni. Imate mogućnost da birate između učenja u učionici i učenja na daljinu, koristeći platformu za učenje na daljinu putem interneta. Oba načina učenja se pridržavaju visokih standarda pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda preko 950 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
15.4.2024.*
Puna cena 12 rata 18 rata
Online školovanje 1549 2500 137 101
Tradicionalno školovanje 1649 2500 146 107

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde