Kursevi digitalnog marketinga u Nišu

Za Nišlije koje teže unapređenju svoje karijere i sticanju veština koje su ključne za najtraženije profesije u sferi online poslovanja i online oglašavanja, ITAcademy kursevi digitalnog marketinga mogu predstavljati sledeći i najvažniji korak.

ITAcademy vam nudi obrazovne programe visokog kvaliteta u oblasti digitalnog marketinga, koji su osmišljeni tako da vam pruže neophodna znanja i veštine, kao i međunarodno priznate sertifikate koje možete steći bez napuštanja Niša!

Ovi sertifikati ne samo da će obogatiti vaš CV već će i unaprediti vaše sposobnosti u vođenju uspešnih poslovnih projekata, pomažući vam da se istaknete u industriji digitalnog marketinga.

ITAcademy vam pruža širok spektar programa u oblasti digitalnog marketinga, koji pokrivaju različite teme – od IT menadžmenta, preko e-trgovine, internet marketinga, online prodaje, SEO-a, marketinga na društvenim mrežama i PPC online oglašavanja, do upravljanja web projektima i mnogo više.

Ovi programi su kreirani sa ciljem da zadovolje vaše obrazovne potrebe i pomognu vam da ostvarite uspeh u ovoj dinamičnoj i profitabilnoj oblasti. Ne čekajte – izaberite program koji najbolje odgovara vašim aspiracijama i započnite svoj put ka uspehu u digitalnom marketingu danas!

Izaberite kurseve koji najviše odgovaraju vašim potrebama i pokrenite uspeh u ovoj profitabilnoj industriji.

Online nastava vam omogućava da pratite program bez potrebe za putovanjem do fizičkih lokacija!

ITAcademy nudi fleksibilnu opciju učenja putem naše napredne platforme za učenje na daljinu. Bez obzira na to gde se nalazite, možete pristupiti našim kursevima digitalnog marketinga.

Naša platforma vam omogućava da pratite predavanja i interaktivno učestvujete u diskusijama sa svojim kolegama i predavačima. Takođe, možete se fokusirati na učenje i napredak u okruženju u kojem se najbolje osećate, bilo to u mirnoj Niškoj Banji ili u nekom prometnijem kafiću na Trgu kralja Milana.

Na ITAcademy možete birati između 9 različitih oblasti digitalnog marketinga!

ITAcademy nudi raznovrsne programe u oblasti digitalnog marketinga, prilagođene interesovanjima i potrebama svakog polaznika. Naši programi pokrivaju širok spektar tema, uključujući kreiranje profitabilnih marketinških kampanja, upravljanje online prodavnicama i nalozima na društvenim mrežama, kao i optimizaciju sajtova za povećanje organskog saobraćaja.

IT Management

U svetu gde konkurencija stalno raste, program IT Management nudi ključna znanja koja će vam omogućiti da se istaknete u oblasti kvalitetnog poslovanja, pružajući vam dubok uvid u suštinu menadžerske profesije.

Kroz različite teme, učićete o osnovama biznisa, informacionim tehnologijama, menadžmentu, marketingu, ekonomiji, finansijama, upravljanju projektima i kvalitetom, kao i o upravljanju operacijama i razvojem informacionih sistema unutar organizacija.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte naš IT Management program.

E-business & Internet Marketing

Fokusirajući se na praktičnu primenu, ovaj program vam omogućava da se upustite u suštinu i koncept elektronskog poslovanja, gde ćete ovladati ključnim procesima i sistemima koji se koriste u elektronskom bankarstvu. Ovo vam širom otvara vrata za mogućnosti zaposlenja u velikom broju kompanija.

Pozicija menadžera za elektronsko poslovanje je ključna u kompanijama, jer ovi profesionalci povezuju i iniciraju različite poslovne procese. Oni igraju centralnu ulogu u razvoju i implementaciji novih proizvoda i usluga, nastupajući sa ključnih pozicija kada je reč o usvajanju inovacija unutar kompanije.

Zanima vas ovaj program? Pogledajte više na našoj stranici E-business & Internet Marketing program.

E-commerce Manager & Entrepreneur

Bez obzira na to da li ste iskusan preduzetnik koji želi da proširi svoj biznis, apsolutni početnik u svetu poslovanja, startup kompanija sa inovativnom idejom, ili neko ko je stalno zaposlen i traži dodatni izvor prihoda, program E-commerce Manager & Entrepreneur pruža širok spektar znanja i veština koje vam mogu pomoći da ostvarite i prevaziđete svoje poslovne ciljeve u sferi online biznisa.

Bilo da vaša kompanija posluje u već razrađenoj oblasti ili nudi specifične, inovativne proizvode i usluge, online poslovanje vam pruža priliku da ostvarite svoje poslovne ciljeve, a školovanje na programu E-commerce Manager & Entrepreneur će vam doneti znanja i veštine potrebne za uspeh u digitalnom svetu.

Zanimaju vas e-prodavnice? Pogledajte naš program E-commerce Manager & Entrepreneur.

Online Sales & E-business Development Manager

Program Online Sales & E-business Development nudi vam esencijalna znanja i veštine za kreiranje i implementaciju marketinških kampanja koje su precizno ciljane i optimizovane za maksimizaciju profita. Ovaj kurs vam pruža sposobnost da efikasno manevrišete kroz raznovrsne poslovne prilike, omogućavajući vam da ih identifikujete tamo gde drugi ne traže, kreirate sopstvene ili ih iskoristite čim se ukažu.

S obzirom na sveprisutnu konkurenciju i stalne promene na tržištu, ovaj program je usmeren na to da vam omogući da se istaknete koristeći inovativne strategije i taktike u digitalnom poslovanju.

Zanima vas razvoj e-poslovanja? Pogledajte naš program Online Sales & E-business Development Manager.

Content & SEO Manager

Kroz program za upravljanje sadržajem i SEO, polaznici se opremaju osnovnim i naprednim veštinama koje omogućavaju efektivno kreiranje, distribuciju i optimizaciju sadržaja na web sajtu. Ovaj program obuhvata različite aspekte, uključujući content marketing, istraživanje ključnih reči, on-page i tehničku optimizaciju, kao i link building, praksu koja podrazumeva dobijanje linkova sa drugih sajtova radi povećanja autoriteta vlastitog sajta.

Fokus programa je na sveobuhvatnom pristupu optimizaciji web stranice, radi poboljšanja njenog pozicioniranja na pretraživačima poput Googlea, i povećanja organskog saobraćaja i privlačenja potencijalnih kupaca za ponuđene proizvode ili usluge.

Zanima vas optimizacija sajtova? Pogledajte naš program Content & SEO Manager.

Social Media PR & Online Community Manager

Zarad prenosa ključnih znanja i veština za efektivno upravljanje društvenim mrežama i online zajednicama, program Social Media PR & Online Community Manager obuhvata različite teme, uključujući strategije marketinga na društvenim mrežama, kreiranje sadržaja, angažovanje zajednice i upravljanje online reputacijom.

Kroz ovaj program, polaznici dobijaju uvid u načine na koje preduzeća mogu maksimalno iskoristiti svoje prisustvo na društvenim medijima, sa fokusom na privlačenje potencijalnih kupaca koji veliki deo svog vremena provode na ovim platformama, čime se postiže uspeh u digitalnom okruženju.

Ne samo da ćete se upoznati sa „malim tajnama zanata” i najnovijim trendovima već ćete i ovladati konkretnim alatima za digitalni marketing.

Zanima vas marketing na društvenim mrežama? Pogledajte naš program Social Media PR & Online Community Manager.

PPC & Digital Channels Manager

Specijalizovani program za PPC i upravljanje digitalnim kanalima kreiran je sa namerom da polaznicima pruži neophodne veštine za efektivno vođenje plaćenih oglašivačkih kampanja i menadžment digitalnih kanala.

Obuhvatajući teme poput marketinga na pretraživačima, web analitike, e-trgovine i oglašavanja na društvenim mrežama, kurs pruža sveobuhvatni pregled relevantnih oblasti. Nakon završetka ovog programa, učesnici će imati solidno razumevanje konstruisanja profitabilnih kampanja, bilo na platformama društvenih medija ili u rezultatima pretraživanja na platformama poput Googlea, oslanjajući se na duboko ukorenjene principe digitalnog marketinga.

Ukratko, bićete obučeni kako da od A do Z koncipirate i realizujete efikasnu online prisutnost i kako da povećate profitabilnost kompanije kroz njeno digitalno prisustvo.

Zanima vas PPC? Pogledajte naš program PPC & Digital Channels Manager.

Digital Marketing Planner & Account Manager

Program Digital Marketing Planner & Account Manager je kreiran radi pružanja temeljitih znanja i veština za kreiranje i implementaciju uspešnih strategija u oblasti digitalnog marketinga. Polaznici će se susresti sa različitim temama, uključujući istraživanje tržišta, segmentaciju kupaca, kao i planiranje kampanja, upravljanje kampanjama i evaluaciju njihove efikasnosti.

Program stavlja akcenat na principe brendiranja i razvijanja moćnog online prisustva radi ostvarivanja marketinških ambicija. Ovako strukturirano obrazovanje omogućava polaznicima da se naoružaju znanjem koje je ključno za postizanje marketinških ciljeva u digitalnom svetu.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte naš program Digital Marketing Planner & Account Manager.

Web Project Manager & Data Analyst

Opremajući polaznike esencijalnim veštinama i znanjem za efektivno upravljanje web projektima i analizu podataka, program Web Project Manager & Data Analyst pokriva veliki broj različitih tema, među kojima se ističu planiranje i vođenje projekata, web analitika i optimizacija sajtova.

Polaznici će se upustiti u ulogu menadžera web projekata, koja zahteva razmatranje različitih aspekata (kao što su SEO, PPC, društvene mreže, analiza podataka itd.) kako bi se projekti uspešno i efikasno sproveli.

Osim toga, program pruža i vredne uvide u analizu podataka, ključnu za unapređenje performansi web projekata, osiguravajući da polaznici budu dobro opremljeni za navigaciju kroz kompleksne finese digitalnog projektnog menadžmenta.

Zanima vas rukovođenje web projektima? Pogledajte naš program Web Project Manager & Data Analyst.

Iskoristite ITAcademy za unapređivanje svojih karijernih ciljeva i obezbedite sebi posao iz snova!

ITAcademy nudi sveobuhvatan izbor programa koji će vam pomoći da razvijete svoj puni potencijal. Naši kursevi su pažljivo osmišljeni kako bi vaše talente i strasti preoblikovali u visoko profitabilne veštine digitalnog marketinga, omogućavajući vam da započnete karijeru koja je ispunjujuća, sa značajnim potencijalom za zaradu i fleksibilnošću da izaberete radno okruženje koje vam odgovara.

Da biste efikasno planirali svoju karijeru u oblasti digitalnog marketinga, preporučujemo da pažljivo proučite ponudu naših programa i izaberete onaj koji najviše odgovara vašim interesovanjima i veštinama. Naša škola nudi niz programa koji pružaju širok spektar znanja i veština u digitalnom marketingu, a naš jednogodišnji program obuke ima brojne prednosti koje će vam pomoći da otključate svoj puni potencijal. Pre nego što se upišete, savetujemo vam da detaljno istražite sve mogućnosti koje vam nudimo kako biste doneli informisan izbor.

Kako upisati kurseve digitalnog marketinga u Nišu?

Možete popuniti prijavu putem ovog linka ili nas pozvati telefonom na broj +381 (0)1140-11-200, radnim danima od 9 do 20 h. Nakon što popunite prijavu, javiće vam se naš savetnik za upis. Posle razgovora sa savetnikom, dobićete detaljnu dokumentaciju i moći ćete da započnete svoje učenje.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Početkom upisnog roka, programi imaju ograničen broj raspoloživih mesta. Preporučujemo da što pre proverite dostupnost programa i bez odlaganja podnesete prijavu kako biste osigurali svoju poziciju. ITAcademy visoko ceni vaše profesionalne aspiracije i posvećena je pružanju neophodnog obrazovanja i resursa za postizanje vaših ciljeva. Iskoristite priliku da se izdvojite u svojoj karijeri i prijavite se danas.

U nastavku je dat pregled dostupnih mesta po odeljenjima:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Prolećni upisni rok se zatvara. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže.

Cenimo i podstičemo polaznike koji su posvećeni svojoj budućoj karijeri. ITAcademy vam nudi izbor između učenja u učionici ili putem naše moderno dizajnirane platforme za e-učenje; obe opcije u skladu su sa rigoroznim standardima vodećih svetskih univerziteta. Odaberite metod učenja koji najviše odgovara vašim ciljevima i krenite na put profesionalnog razvoja uz ITAcademy. Imajte na umu da broj mesta može biti ograničen; zato se preporučuje da se prijavite odmah kako biste obezbedili svoje mesto.

Vaša ušteda do 900 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
31.5.2024.*
Puna cena 12 rata 17 rata
Online školovanje 1599 2500 142 110
Tradicionalno školovanje 1699 2500 150 116

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde