Kursevi digitalnog marketinga u Nišu

Da li želite da svoju karijeru podignete na viši nivo? Da li ste zainteresovani za sticanje veština i znanja neophodnih za neke od najtraženijih profesija u oblasti onlajn poslovanja? Onda su kursevi digitalnog marketinga u Nišu pravi izbor za vas! Naši kursevi pružaju pouzdan put koji će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve u karijeri.

ITAcademy nudi vrhunske obrazovne programe iz digitalnog marketinga koji vam donose znanja i veštine neophodne za dobijanje međunarodno priznatih sertifikata, koje možete pratiti u Nišu. Ovi sertifikati mogu značajno poboljšati vaše veštine vođenja uspešnog biznisa i pomoći vam da obezbedite željenu poziciju u industriji digitalnog marketinga. Iskoristite ovu priliku da unapredite svoju karijeru i upišite neki od naših programa već danas!

ITAcademy pruža raznovrsne programe u domenu digitalnog marketinga, namenjene ljudima koji žele da unaprede svoje veštine i znanja u ovoj oblasti. Naši programi obuhvataju širok spektar tema, od IT menadžmenta, preko e-trgovine, internet marketinga i onlajn prodaje, do SEO-a, marketinga na društvenim mrežama, PPC (pay-per-click) plaćenog onlajn oglašavanja, upravljanja veb-projektima i još mnogo toga.

Izaberite kurseve koji najviše odgovaraju vašim potrebama i pokrenite uspeh u ovoj profitabilnoj industriji.

Tradicionalna ili onlajn nastava – na vama je da izaberete!

ITAcademy nudi fleksibilnu opciju učenja putem naše napredne platforme za učenje na daljinu. Bez obzira na to gde se nalazite, možete pristupiti našim kursevima digitalnog marketinga i pohađati ih sa bilo koje lokacije. Naša platforma vam omogućava da pratite predavanja i interaktivno učestvujete na diskusijama sa svojim kolegama i profesorima. Takođe, možete se fokusirati na učenje i napredak u okruženju u kojem se najbolje osećate, bilo to u mirnoj Niškoj Banji ili u nekom prometnijem kafiću na Trgu Kralja Milana.

ITAcademy nudi opciju klasične nastave u učionici, za polaznike koji se radije opredeljuju za tradicionalan pristup obrazovanju. Naši kursevi se održavaju u modernim učionicama i salama za predavanja, koje su opremljene naprednom tehnologijom i infrastrukturom, kako bi se obezbedilo maksimalno kvalitetno iskustvo učenja.

Naš objekat nudi brojne pogodnosti kako bi se vaše iskustvo učenja na ITAcademy obogatilo i unapredilo. Pored moderno opremljenih učionica, imamo i računarske laboratorije i biblioteke koje su dostupne polaznicima za dalje istraživanje i usavršavanje. Posebno izdvajamo jedinstveni LINK Leaders Park – prostor za umrežavanje i deljenje poslovnih ideja sa vašim vršnjacima. Ovo je mesto koje će vam omogućiti da iskoristite sve što ITAcademy nudi i stvorite sjajnu perspektivu za svoju karijeru u oblasti onlajn oglašavanja.

ITAcademy vam pruža mogućnost da postignete svoje ciljeve u digitalnom marketingu na način koji vam najviše odgovara.

Kursevi digitalnog marketinga su raspoređeni na 9 različitih programa

ITAcademy nudi raznovrsne programe u oblasti digitalnog marketinga, prilagođene interesovanjima i potrebama svakog polaznika. Naši programi pokrivaju širok spektar tema, uključujući kreiranje profitabilnih marketinških kampanja, upravljanje onlajn prodavnicama i nalozima na društvenim mrežama, kao i optimizaciju sajtova za povećanje organskog saobraćaja.

Bez obzira na vaše ciljeve, naši programi su osmišljeni tako da pruže znanja i veštine potrebne za uspešnu karijeru u digitalnom marketingu.

IT Management

Program IT menadžmenta pruža polaznicima znanja i veštine neophodne za upravljanje IT sistemima i infrastrukturom u poslovnom okruženju. Kurs obuhvata teme kao što su planiranje i budžetiranje, upravljanje projektima, kao i razvoj informacionih sistema u organizacijama.

Polaznici će imati priliku da nauče osnove marketinga, kao i da se upoznaju sa naprednim oblastima u kojima se spajaju biznis i IT.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte naš IT Management program.

E-business & Internet marketing

Ovaj program razvija vaše napredne sposobnosti u prodaji i komunikaciji, planiranju i razvoju softvera za upravljanje odnosima s klijentima (CRM) i pruža značajne alate koji su ključni za uspešno poslovanje u savremenom digitalnom okruženju.

Program se posebno fokusira na upravljanje veb-prisustvom preduzeća, pružajući polaznicima veštine ključne za uspešno vođenje i optimizaciju digitalne platforme za poslovanje.

Zanima vas ovaj program? Pogledajte više na našoj stranici E-Business & Internet Marketing program.

E-commerce Manager & Entrepreneur

Ovaj program je posebno osmišljen za polaznike koji žele da započnu sopstveni biznis e-trgovine ili da upravljaju postojećim. Program pokriva teme kao što su poslovni modeli e-trgovine, onlajn sistemi plaćanja, upravljanje lancem snabdevanja i marketinške strategije.

Polaznici ovog programa će steći znanja u upravljanju onlajn prodavnicama i platformama za e-trgovinu, i upoznati se sa osnovnim principima preduzetništva.

Zanimaju vas e-prodavnice? Pogledajte naš program E-Commerce Manager & Entrepreneur.

Online Sales & E-business Development Manager

Program menadžmenta onlajn prodaje i e-poslovanja pruža polaznicima veštine neophodne za razvoj i primenu efikasnih strategija prodaje putem interneta. Program obuhvata teme poput analize kupovnog ponašanja, istraživanja onlajn tržišta, optimizacije konverzije i pružanja kvalitetne onlajn korisničke podrške.

Kroz ovaj program, polaznici će steći znanja i veštine neophodne za konvertovanje internet korisnika koji nisu upoznati sa njihovom kompanijom u profitabilan marketinški segment.

Zanima vas razvoj e-poslovanja? Pogledajte naš program Online Sales & E-business Development Manager.

Content & SEO Manager

Program upravljanja sadržajem i SEO-om je koncipiran tako da opremi polaznike osnovnim veštinama za efikasno kreiranje, distribuciju i optimizaciju sadržaja sajta. Pokriva širok spektar tema, uključujući content marketing, istraživanje ključnih reči, on-page i tehničku optimizaciju i link building – praksu koja uključuje sticanje linkova sa drugih veb-sajtova kako bi se povećao autoritet sopstvenog sajta.

Program daje prioritet sveobuhvatnom pristupu optimizaciji veb-stranice kako bi se poboljšalo njeno rangiranje na pretraživačima kao što je Google i privuklo više organskog saobraćaja i potencijalnih kupaca za proizvode ili usluge koji se nude na njoj.

Zanima vas optimizacija sajtova? Pogledajte naš program Content & SEO Manager.

Social Media PR & Online Community Manager

Program Social Media PR & Online Community Manager ima za cilj da polaznicima prenese znanja i veštine potrebne za efikasno upravljanje nalozima na društvenim mrežama i onlajn zajednicama. Kurs obuhvata širok spektar tema, uključujući marketinške strategije za društvene mreže, kreiranje kvalitetnog sadržaja, angažovanje zajednice i upravljanje reputacijom na mreži.

Polaznici ovog programa će steći korisne uvide u to kako preduzeća mogu iskoristiti svoje prisustvo na platformama društvenih medija za postizanje uspeha u pronalaženju potencijalnih kupaca koji često provode značajno vreme na ovim kanalima.

Zanima vas marketing na društvenim mrežama? Pogledajte naš program Social Media PR & Online Community Manager.

PPC & Digital Channels Manager

Program posvećen PPC-ju i upravljanju digitalnim kanalima je specijalno osmišljen da opremi polaznike veštinama neophodnim za efikasno plaćeno oglašavanje i upravljanje digitalnim kanalima. Kurs sveobuhvatno pokriva teme kao što su marketing na pretraživačima, veb-analitika, elektronska trgovina, oglašavanje na društvenim mrežama itd.

Po završetku programa, polaznici će posedovati duboko razumevanje principa izgradnje profitabilne kampanje na platformama društvenih medija ili u rezultatima pretraživača kao što je Google.

Zanima vas PPC? Pogledajte naš program PPC & Digital Channels Manager.

Digital Marketing Planner & Account Manager

Program Digital Marketing Planner & Account Manager je osmišljen tako da opremi polaznike sveobuhvatnim znanjem i veštinama potrebnim za razvoj i sprovođenje efikasnih strategija digitalnog marketinga. Kroz ovaj kurs, polaznici će učiti o temama kao što su istraživanje tržišta, segmentacija kupaca, planiranje i upravljanje kampanjama, kao i merenje i procena njihovog uticaja.

Ovaj program naglašava principe izgradnje brenda i razvoj snažnog prisustva na mreži, u svrhe postizanja marketinških ciljeva.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte naš program Digital Marketing Planner & Account Manager.

Web Project Manager & Data Analyst

Program Web Project Manager & Data Analyst je osmišljen tako da opremi polaznike veštinama i znanjima neophodnim za uspešno upravljanje veb-projektima i analizu podataka. Kroz širok spektar tema, uključujući planiranje, upravljanje projektima, veb-analitiku i optimizaciju sajtova, polaznici će naučiti kako da izvrše ulogu menadžera veb-projekata, koja obuhvata različite aspekte (SEO, PPC, društvene mreže, analizu podataka itd.) koje treba razmotriti kako bi se projekti efikasno i efektivno realizovali.

Polaznici će takođe steći dragocene uvide u polje analize podataka, što je ključno za poboljšanje performansi veb-projekata.

Zanima vas rukovođenje veb-projektima? Pogledajte naš program Web Project Manager & Data Analyst.

Iskoristite ITAcademy za unapređivanje svojih karijernih ciljeva i obezbedite sebi posao iz snova!

ITAcademy nudi sveobuhvatan izbor programa koji će vam pomoći da razvijete svoj puni potencijal. Naši kursevi su pažljivo osmišljeni kako bi vaše talente i strasti preoblikovali u visoko profitabilne veštine digitalnog marketinga, omogućavajući vam da započnete karijeru koja je ispunjujuća, sa značajnim potencijalom za zaradu i fleksibilnošću da izaberete radno okruženje koje vam odgovara.

Da biste efikasno planirali svoju karijeru u oblasti digitalnog marketinga, preporučujemo da pažljivo proučite ponudu naših programa i izaberete onaj koji najviše odgovara vašim interesovanjima i veštinama. Naša škola nudi niz programa koji pružaju širok spektar znanja i veština u digitalnom marketingu, a naš jednogodišnji program obuke ima brojne prednosti koje će vam pomoći da otključate svoj puni potencijal. Pre nego što se upišete, savetujemo vam da detaljno istražite sve mogućnosti koje vam nudimo kako biste doneli informisan izbor.

Kako upisati kurseve digitalnog marketinga u Nišu?

Možete popuniti prijavu putem ovog linka ili nas pozvati telefonom na broj +381 (0)1140-11-200, radnim danima od 9 do 20 h. Nakon što popunite prijavu, javiće vam se naš savetnik za upis. Posle razgovora sa savetnikom, dobićete detaljnu dokumentaciju i moći ćete da započnete svoje učenje.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Početkom upisnog roka, programi imaju ograničen broj raspoloživih mesta. Preporučujemo da što pre proverite dostupnost programa i bez odlaganja podnesete prijavu kako biste osigurali svoju poziciju. ITAcademy visoko ceni vaše profesionalne aspiracije i posvećena je pružanju neophodnog obrazovanja i resursa za postizanje vaših ciljeva. Iskoristite priliku da se izdvojite u svojoj karijeri i prijavite se danas.

U nastavku je dat pregled dostupnih mesta po odeljenjima:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Jesenji upisni rok je u toku. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže.

Cenimo i podstičemo polaznike koji su posvećeni svojoj budućoj karijeri. ITAcademy vam nudi izbor između učenja u učionici ili putem naše moderno dizajnirane platforme za e-učenje; obe opcije u skladu su sa rigoroznim standardima vodećih svetskih univerziteta. Odaberite metod učenja koji najviše odgovara vašim ciljevima i krenite na put profesionalnog razvoja uz ITAcademy. Imajte na umu da broj mesta može biti ograničen; zato se preporučuje da se prijavite odmah kako biste obezbedili svoje mesto.

Vaša ušteda do 750 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
30.11.2023.*
Puna cena 12 rata 14 rata
Online školovanje 1749 2500 154 134
Tradicionalno školovanje 1799 2500 158 137

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2023/24 počinje ovde