Kursevi digitalnog marketinga u Novom Sadu

Ako ste u potrazi za načinom da unapredite svoje profesionalne veštine i znanja u oblasti online poslovanja, ITAcademy kursevi digitalnog marketinga su idalan izbor za vas. ITAcademy vam pruža priliku da kroz obrazovne programe iz digitalnog marketinga, bez napuštanja Novog Sada, steknete ne samo praktične veštine već i međunarodno priznate sertifikate koji mogu biti vaša karta za ulazak u industriju digitalnog marketinga.

Nudimo Novosađanima niz kurseva koji su pažljivo osmišljeni kako bi omogućili razvijanje i unapređenje veština u raznim segmentima digitalnog marketinga.

Ovi kursevi obuhvataju mnogobrojne podoblasti, uključujući IT menadžment, e-trgovinu, internet marketing, online prodaju, SEO, marketing na društvenim mrežama, PPC oglašavanje i upravljanje web projektima, nudeći sveobuhvatno i temeljno obrazovanje.

Možete pohađati kurseve digitalnog marketinga online!

ITAcademy vam nudi mogućnost upotrebe platforme za učenje na daljinu, koja vam omogućava da učestvujete u nastavi sa bilo koje lokacije. Bilo da više volite da sedite u parku Kamenica ili na Novosadskom keju, sa ITAcademy, laptopom ili tabletom, i željom za napretkom, možete da otključate svoj puni potencijal i samouvereno sledite svoje aspiracije u oblasti digitalnog marketinga, a sve to bez napuštanja svoje zone komfora!

Kursevi digitalnog marketinga su raspoređeni na 9 različitih programa

Polje digitalnog marketinga je ogromno, što omogućava ITAcademy da pruži širok spektar programa za svaku od relevantnih oblasti. Bilo da vaši interesi leže u kreiranju profitabilnih marketinških kampanja, upravljanju onlajn prodavnicama i nalozima na društvenim mrežama, ili optimizaciji sajtova za povećanje organskog saobraćaja, uvereni smo da ćete pronaći program koji je pravi za vas.

Polje digitalnog marketinga je ogromno, sa mnogo prilika da se pronađe karijera koja predstavlja savršenu ravnotežu između ličnih želja i potencijala za profit.

E-business & Internet marketing

Znanja i veštine koje stičete na programu za elektronsko poslovanje i internet marketing omogućavaju vam se da napredno koristite računare u svrhu generisanja profita za preduzeće, s obzirom na činjenicu da ova oblast kontinuirano transformiše sve segmente poslovanja u poslednjim godinama.

Program za elektronsko poslovanje i internet marketing na ITAcademy predstavlja optimalan izbor za vas, bilo da je vaša ambicija da predvodite proces online internacionalizacije sopstvene kompanije ili kompanije u kojoj ste zaposleni, ili težite da optimizujete poslovne procese, pojednostavite komunikacione tokove sa poslovnim partnerima ili centralizujete upravljanje poslovnim tokovima.

Zanima vas ovaj program? Pogledajte više na našoj stranici E-business & Internet Marketing program.

IT Management

Program IT Management je osmišljen tako da pruži široko razumevanje menadžerske profesije, nudeći esencijalna znanja koja su neophodna za efikasno poslovanje u kompetitivnom poslovnom okruženju.

Ovaj program obuhvata različite teme iz domena biznisa, informacionih tehnologija, menadžmenta, marketinga, ekonomije, finansija, upravljanja projektima i kvaliteta, kako bi vam omogućio da efikasno upravljate radom i razvojem informacionih sistema unutar organizacija.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte naš IT Management program.

Online Sales & E-business Development Manager

Program Online Sales & E-business Development Manager vam pruža ključne veštine i znanja kako biste mogli da kreirate i implementirate uspešne marketinške kampanje, prilagođene specifičnim ciljnim grupama, obezbeđujući maksimalan profit.

Ovaj program vam omogućava da mudro navigirate kroz različite poslovne prilike, bilo da ih sami kreirate, nalazite tamo gde drugi ne gledaju, ili ih iskoristite čim se pojave.

Zanima vas razvoj e-poslovanja? Pogledajte naš program Online Sales & E-business Development Manager.

Content & SEO Manager

SEO stručnjaci su ključni za održavanje vodeće pozicije kompanija u digitalnom svetu, što ih svrstava među najtraženije i najbolje plaćene profesionalce u oblasti digitalnog marketinga, pored programera.

Sposobnost da efikasno koriste SEO tehnike, optimizuju različite vrste sadržaja i sprovode online marketing kampanje čini ih nezamenljivim u poslovnom ekosistemu koji je sve više orijentisan ka online prisustvu.

Ovaj program daje prioritet holističkoj optimizaciji veb-sajta kako bi se poboljšalo njegovo rangiranje i potom privuklo više organskog saobraćaja i potencijalnih kupaca proizvoda ili usluga.

Zanima vas optimizacija sajtova? Pogledajte naš program Content & SEO Manager.

Social Media PR & Online Community Manager

Program za upravljanje društvenim medijima i online zajednicama pruža polaznicima temeljna znanja i veštine neophodne za efektivno vođenje naloga na društvenim platformama. Obuhvatajući različite aspekte, uključujući kreiranje sadržaja, marketing na društvenim mrežama, upravljanje zajednicom i očuvanje reputacije, ovaj program nudi širok spektar tema koje su ključne za uspeh u digitalnom svetu.

U digitalnom okruženju, predstavljanje sopstvenog ili klijentovog biznisa na optimalan način ključno je za uspeh, a program Social Media, Online PR & Community Manager vam pruža priliku da u roku od godinu dana savladate sva znanja i veštine neophodne zna to.

Zanima vas marketing na društvenim mrežama? Pogledajte naš program Social Media PR & Online Community Manager.

Digital Marketing Planner & Account Manager

Kroz program Digital Marketing Planner & Account Manager, polaznici upoznaju procese sticanja, razvijanja i implementacije strategija u sferi digitalnog marketinga. Ovaj program pruža dubinsko razumevanje različitih aspekata digitalnog marketinga, uključujući analizu tržišta, segmentiranje ciljnih grupa, kreiranje i menadžment kampanja, kao i evaluaciju njihovih performansi.

Program vam pruža mogućnost da, kroz praktične primere i rad na stvarnim projektima, steknete neophodna i primenljiva znanja za izgradnju uspešne karijere u oblasti digitalnog marketinga.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte naš program Digital Marketing Planner & Account Manager.

PPC & Digital Channels Manager

Kroz ovaj program, usvojićete razumevanje razlika između digitalnih i tradicionalnih medija, naučiti kako da kreirate i implementirate uspešne online marketinške plaćene kampanje, održavate komunikaciju sa trenutnim i budućim klijentima, promovišete proizvode i upravljate brend imidžom u digitalnom prostoru.

U roku od samo godinu dana, bićete u mogućnosti da se zaposlite na jednom od visoko traženih i dobro plaćenih radnih mesta, kao što je Online Brand Manager, postajući ključni igrač u dinamičnom svetu digitalnog marketinga.

Zanima vas PPC? Pogledajte naš program PPC & Digital Channels Manager.

Web Project Manager & Data Analyst

Kroz ovaj program, polaznici će se upustiti u svet planiranja, upravljanja projektima, kao i web analitike i optimizacije sajtova, osiguravajući da su u stanju da efektivno nadgledaju i implementiraju različite aspekte web projekata.

Menadžer web projekata mora da ima široko razumevanje različitih aspekata online prisustva, uključujući SEO, PPC, društvene mreže i analizu podataka, kako bi osigurao uspešno izvršenje projekata i ostvario optimalne rezultate.

Program Web Project Manager & Data Analyst nudi vam mogućnost da svoje interesovanje i strast prema online trgovini, internetu i modernom poslovanju transformišete u profitabilnu karijeru. Ako ste osoba koja veruje u budućnost internet poslovanja, koja se lako snalazi u digitalnom svetu i koja je svesna širokog spektra poslovnih prilika koje web pruža, ovaj program može biti idealan izbor za vas.

Zanima vas rukovođenje veb-projektima? Pogledajte naš program Web Project Manager & Data Analyst.

E-commerce Manager & Entrepreneur

Program E-commerce Manager & Entrepreneur obuhvata širok spektar aspekata e-poslovanja, što ga čini idealnim početkom za sve one koji su već uključeni u poslovanje na internetu ili tek planiraju da započnu svoju avanturu u online biznisu.

Program školovanja E-commerce Manager & Entrepreneur nudi vam bogato obrazovanje, omogućavajući vam da, opremljeni praktičnim znanjem i vrednim veštinama, postanete pionir brzorastućeg trenda koji će u budućnosti verovatno dominirati nad tradicionalnim načinima kupovine.

Zanimaju vas e-prodavnice? Pogledajte naš program E-commerce Manager & Entrepreneur.

Iskoristite ITAcademy za unapređivanje svojih karijernih ciljeva i obezbedite sebi posao iz snova!

ITAcademy nudi širok spektar programa koji će vam pomoći da otključate svoj puni potencijal. Naši kursevi su brižljivo osmišljeni tako da transformišu vaše talente i strasti u visoko profitabilne veštine digitalnog marketinga, omogućavajući vam da krenete u ispunjenu karijeru sa značajnim potencijalom za zaradu i fleksibilnošću da izaberete željeno radno okruženje.

Da biste započeli svoj put ka uspehu, izaberite program koji je u skladu sa vašim interesovanjima i veštinama. Preporučujemo da detaljno istražite svaki program, osiguravajući da odaberete odgovarajući kurs digitalnog marketinga. Naša jednogodišnja obuka donosi brojne prednosti, a mi vas pozivamo da ih pažljivo pregledate pre nego što se upišete na željeni program.

Kako upisati kurseve digitalnog marketinga u Novom Sadu?

Da biste započeli proceduru upisa, molimo vas da popunite prijavni formular koji se nalazi na ovom linku. U Novom Sadu možete posetiti i našu kancelariju u Ulici Danila Kiša 5, ili nas pozovite na broj telefona +381 (0)21/31-00-020 ukoliko su vam potrebne dodatne konsultacije. Nakon podnošenja prijave, dobićete konsultaciju sa jednim od naših savetnika za upis u ITAcademy, koji će vam pružiti sve relevantne informacije u vezi sa našim obrazovnim programima.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Upisni rok počinje, a broj slobodnih mesta je ograničen. Preporučuje se da odmah proverite dostupnost željenog programa i bez odlaganja podnesete prijavu kako biste osigurali svoju poziciju. ITAcademy visoko poštuje vaše profesionalne aspiracije i ostajemo posvećeni pružanju neophodnog obrazovanja i resursa za postizanje vaših ciljeva. Iskoristite priliku da se istaknete u svojoj karijeri i prijavite se već danas.

U nastavku je dat pregled dostupnih mesta po odeljenjima:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Letnji upisni rok je otvoren. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže.

Odajemo priznanje ljudima koji pokazuju nepokolebljivu posvećenost svojoj budućoj karijeri i podstičemo ih. ITAcademy vam nudi izbor između nastave u učionici i učenja na daljinu preko naše najsavremenije platforme za e-učenje; obe opcije su u skladu sa rigoroznim standardima pet vodećih svetskih univerziteta. Izaberite način sticanja znanja koji najviše odgovara vašim ciljevima i krenite na put profesionalnog napredovanja uz ITAcademy.

Vaša ušteda do 900 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
16.6.2024.*
Puna cena 12 rata 16 rata
Online školovanje 1599 2500 142 117
Tradicionalno školovanje 1699 2500 150 124

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde