Kursevi digitalnog marketinga u Novom Sadu

Da li želite da dovedete svoju karijeru na sledeći nivo? Da li ste zainteresovani za sticanje veština i znanja potrebnih za neke od najtraženijih profesija u oblasti onlajn poslovanja? Ne morate tražiti dalje od naših kurseva digitalnog marketinga u Novom Sadu. Nudimo pouzdan put koji će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve u karijeri.

ITAcademy nudi vrhunske obrazovne programe iz digitalnog marketinga u Novom Sadu koji vam pružaju zanja i veštine neophodne za sticanje međunarodno priznatih sertifikata. Ovi sertifikati mogu značajno poboljšati vaše prilike za zapošljavanje i pomoći vam da obezbedite željenu poziciju u industriji digitalnog marketinga.

ITAcademy nudi niz kurseva osmišljenih da pomognu studentima da unaprede svoje veštine i znanje u različitim oblastima digitalnog marketinga. Ovi kursevi pokrivaju širok spektar tema, uključujući IT menadžment, internet marketing, e-trgovinu, onlajn prodaju, SEO, marketing na društvenim mrežama, PPC (pay-per-click online oglašavanje), upravljanje veb-projektima i još mnogo toga.

Pohađajte kurseve digitalnog marketinga tradicionalno ili onlajn

Ako niste u mogućnosti da prisustvujete predavanjima lično, možete iskoristiti ITAcademy platformu za učenje na daljinu, koja vam omogućava da učestvujete u nastavi sa bilo koje lokacije. Bilo da više volite da sedite u parku Kamenica ili na Novosadskom keju, sa ITAcademy, laptopom ili tabletom, i željom za napretkom, možete da otključate svoj puni potencijal i samouvereno sledite svoje aspiracije u oblasti digitalnog marketinga, a sve to bez napuštanja svoje zone komfora!

ITAcademy pruža i nastavu u učionici, za one koji više vole tradicionalniji pristup obrazovanju. Naša predavanja se održavaju u učionicama i salama za predavanja opremljenim vrhunskom tehnologijom i infrastrukturom kako bi se obezbedilo visokokvalitetno iskustvo učenja.

Objekat takođe sadrži računarske laboratorije, biblioteke i jedinstveni LINK Leaders Park – prostor gde se možete umrežiti sa svojim vršnjacima, deliti poslovne ideje i planirati uspešnu budućnost u onlajn oglašavanju – sve što vam je potrebno da u potpunosti iskoristite ITAcademy za svetliju budućnost za vašu karijeru.

Kursevi digitalnog marketinga su raspoređeni na 9 različitih programa

Polje digitalnog marketinga je ogromno, što omogućava ITAcademy da pruži širok spektar programa za svaku od relevantnih oblasti. Bilo da vaši interesi leže u kreiranju profitabilnih marketinških kampanja, upravljanju onlajn prodavnicama i nalozima na društvenim mrežama, ili optimizaciji sajtova za povećanje organskog saobraćaja, uvereni smo da ćete pronaći program koji je pravi za vas.

IT Management

ITAcademy program IT menadžmenta polaznicima pruža znanje i veštine potrebne za upravljanje IT sistemima i infrastrukturom u poslovnom okruženju. Kurs pokriva teme kao što su planiranje i budžetiranje, upravljanje projektima, kao i razvojem informacionih sistema u organizacijama.

Polaznici će imati priliku da se upoznaju sa osnovama marketinga, kao i naprednim oblastima u kojima se biznis i IT spajaju u jedno.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte naš IT Management program.

E-business & Internet marketing

Program E-business & Internet marketing je osmišljen da pomogne pojedincima da shvate osnove e-poslovanja i internet marketinga. Ovaj program razvija vaše napredne sposobnosti u prodaji i komunikaciji, kao i planiranju i razvoju softvera za upravljanje odnosima s klijentima (CRM), i pruža značajne alate koji su ključni za uspešno poslovanje u savremenom digitalnom okruženju.

Pored toga, program stavlja veći naglasak na upravljanje veb-prisustvom preduzeća.

Zanima vas ovaj program? Pogledajte više na našoj stranici E-business & Internet Marketing program.

E-commerce Manager & Entrepreneur

Ovaj kurs je kreiran za pojedince koji žele da pokrenu sopstveni biznis e-trgovine ili upravljaju postojećim. Obuhvaćene teme uključuju poslovne modele e-trgovine, sisteme plaćanja na mreži, upravljanje lancem snabdevanja i marketinške strategije.

Polaznici ovog programa će steći znanja o upravljanju onlajn prodavnicama i platformama za e-trgovinu, kao i osnovnim principima preduzetništva.

Zanimaju vas e-prodavnice? Pogledajte naš program E-commerce Manager & Entrepreneur.

Online Sales & E-business Development Manager

Kurs menadžera za onlajn prodaju i e-poslovanje pruža pojedincima veštine neophodne za razvoj i implementaciju efikasnih strategija onlajn prodaje. Obuhvaćene teme uključuju analizu ponašanja kupaca, istraživanje tržišta na mreži, optimizaciju konverzije i onlajn korisničku uslugu.

Kroz ovaj program polaznici će naučiti kako da konvertuju korisnike interneta koji nisu upoznati sa njihovom kompanijom u profitabilan marketinški segment.

Zanima vas razvoj e-poslovanja? Pogledajte naš program Online Sales & E-business Development Manager.

Content & SEO Manager

Kurs za upravljanje sadržajem i SEO je skrojen tako da opremi polaznike neophodnim veštinama za efikasno kreiranje, distribuciju i optimizaciju sadržaja sajta. Pokriva širok spektar tema, uključujući content marketing, istraživanje ključnih reči, on-page i tehničku optimizaciju, i link building – praksu koja uključuje nabavku linkova sa drugih sajtova kako bi se povećao autoritet sopstvenog.

Ovaj program daje prioritet holističkoj optimizaciji veb-sajta kako bi se poboljšalo njegovo rangiranje i potom privuklo više organskog saobraćaja i potencijalnih kupaca proizvoda ili usluga.

Zanima vas optimizacija sajtova? Pogledajte naš program Content & SEO Manager.

Social Media PR & Online Community Manager

Ovaj kurs oprema polaznike osnovnim znanjem i veštinama potrebnim za efikasno upravljanje nalozima na društvenim medijima i onlajn zajednicama. Pokriva širok spektar tema, uključujući marketing na društvenim mrežama, kreiranje sadržaja, angažovanje zajednice i upravljanje reputacijom.

Polaznici će steći dragocene uvide u to kako preduzeća mogu da iskoriste svoje prisustvo na platformama društvenih medija da bi doprla do potencijalnih kupaca, koji često provode značajnu količinu vremena na ovim kanalima.

Zanima vas marketing na društvenim mrežama? Pogledajte naš program Social Media PR & Online Community Manager.

PPC & Digital Channels Manager

Program PPC & Digital Channels Manager je posebno napravljen da opremi polaznike veštinama neophodnim za efikasno plaćeno oglašavanje i upravljanje digitalnim kanalima. Kurs sveobuhvatno pokriva teme kao što su marketing na pretraživačima, veb-analitika, elektronska trgovina i plaćeno oglašavanje na društvenim mrežama.

Po završetku kursa, polaznici će posedovati duboko razumevanje izgradnje profitabilne plaćene kampanje na platformama društvenih medija ili u rezultatima pretraživača kao što je Google.

Zanima vas PPC? Pogledajte naš program PPC & Digital Channels Manager.

Digital Marketing Planner & Account Manager

Program Digital Marketing Planner & Account Manager je koncipiran tako da opremi polaznike veštinama potrebnim za efikasan razvoj i sprovođenje strategija digitalnog marketinga. Sveobuhvatno pokriva niz tema, uključujući istraživanje tržišta, segmentaciju kupaca, planiranje i upravljanje kampanjama i merenje učinka.

Ovaj program naglašava principe izgradnje brenda i razvoj snažnog prisustva na mreži radi postizanja marketinških ciljeva.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte naš program Digital Marketing Planner & Account Manager.

Web Project Manager & Data Analyst

Program Web Project Manager & Data Analyst pruža polaznicima znanja i veštine neophodne za upravljanje veb-projektima i analizu podataka. Obuhvaćene teme uključuju planiranje i upravljanje projektima, veb-analitiku i optimizaciju sajtova.

Uloga menadžera veb-projekata obuhvata različite aspekte (SEO, PPC, društvene mreže, analizu podataka itd.) koje treba razmotriti kako bi se projekti efikasno i efektivno izvršavali.

Zanima vas rukovođenje veb-projektima? Pogledajte naš program Web Project Manager & Data Analyst.

Iskoristite ITAcademy za unapređivanje svojih karijernih ciljeva i obezbedite sebi posao iz snova!

ITAcademy nudi širok spektar programa koji će vam pomoći da otključate svoj puni potencijal. Naši kursevi su brižljivo osmišljeni tako da transformišu vaše talente i strasti u visoko profitabilne veštine digitalnog marketinga, omogućavajući vam da krenete u ispunjenu karijeru sa značajnim potencijalom za zaradu i fleksibilnošću da izaberete željeno radno okruženje.

Da biste započeli svoj put ka uspehu, izaberite program koji je u skladu sa vašim interesovanjima i veštinama. Preporučujemo da detaljno istražite svaki program, osiguravajući da odaberete odgovarajući kurs digitalnog marketinga. Naša jednogodišnja obuka donosi brojne prednosti, a mi vas pozivamo da ih pažljivo pregledate pre nego što se upišete na željeni program.

Kako upisati kurseve digitalnog marketinga u Novom Sadu?

Da biste započeli proceduru upisa, molimo vas da popunite prijavni formular koji se nalazi na ovom linku. U Novom Sadu možete posetiti i našu kancelariju u Ulici Danila Kiša 5, ili nas pozovite na broj telefona +381 (0)21/31-00-020 ukoliko su vam potrebne dodatne konsultacije. Nakon podnošenja prijave, dobićete konsultaciju sa jednim od naših savetnika za upis u ITAcademy, koji će vam pružiti sve relevantne informacije u vezi sa našim obrazovnim programima.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Upisni rok počinje, a broj slobodnih mesta je ograničen. Preporučuje se da odmah proverite dostupnost željenog programa i bez odlaganja podnesete prijavu kako biste osigurali svoju poziciju. ITAcademy visoko poštuje vaše profesionalne aspiracije i ostajemo posvećeni pružanju neophodnog obrazovanja i resursa za postizanje vaših ciljeva. Iskoristite priliku da se istaknete u svojoj karijeri i prijavite se već danas.

U nastavku je dat pregled dostupnih mesta po odeljenjima:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Jesenji upisni rok je otvoren. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže.

Odajemo priznanje ljudima koji pokazuju nepokolebljivu posvećenost svojoj budućoj karijeri i podstičemo ih. ITAcademy vam nudi izbor između nastave u učionici i učenja na daljinu preko naše najsavremenije platforme za e-učenje; obe opcije su u skladu sa rigoroznim standardima pet vodećih svetskih univerziteta. Izaberite način sticanja znanja koji najviše odgovara vašim ciljevima i krenite na put profesionalnog napredovanja uz ITAcademy.

Vaša ušteda do 850 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
30.9.2023.*
Puna cena 12 rata 14 rata
Online školovanje 1649 2500 146 134
Tradicionalno školovanje 1699 2500 150 137

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2023/24 počinje ovde