Kursevi digitalnog marketinga u Tuzli

Da li ste zainteresovani za dalji razvoj svoje karijere? Živite u Tuzli i tražite način da steknete vještine i znanja koji su potrebni za najtraženije poslove u oblasti online poslovanja? U tom slučaju, naši kursevi digitalnog marketinga predstavljaju idealan izbor za vas! Ovi kursevi predstavljaju pouzdan put ka postizanju vaših karijernih ciljeva.

ITAcademy nudi vrhunske obrazovne programe iz oblasti digitalnog marketinga u Tuzli, koji će vam omogućiti da usvojite znanja i vještine neophodne za međunarodno priznate certifikate. Ovi certifikati predstavljaju važan alat za unapređivanje vaših sposobnosti u vođenju uspješnog poslovanja, te vam mogu pomoći da postignete željenu poziciju u industriji digitalnog marketinga. Iskoristite ovu priliku za unapređenje svoje karijere i upišite jedan od naših programa već danas!

ITAcademy nudi sveobuhvatne programe iz oblasti digitalnog marketinga, koji su namijenjeni studentima koji žele unaprijediti svoja znanja i vještine u ovom brzorastućem sektoru. Naši programi pokrivaju širok spektar tema, uključujući IT menadžment, e-trgovinu, internet marketing i prodaju, SEO, marketing na društvenim mrežama, PPC (Pay-per-Click) oglašavanje na internetu, upravljanje web projektima i još mnogo toga.

Tradicionalna ili online nastave – sami birate!

ITAcademy vam pruža fleksibilnu opciju učenja kroz našu naprednu platformu za online učenje. Bez obzira na vašu geografsku lokaciju, imate pristup našim programima iz digitalnog marketinga i možete ih pohađati iz bilo kog dijela svijeta. Naša platforma vam omogućava da pratite predavanja i aktivno učestvujete u diskusijama sa kolegama i profesorima. Dodatno, pruža vam mogućnost da se fokusirate na učenje i napredak u okruženju koje vam najbolje odgovara, bilo da je to uz šoljicu kafe na Solnom trgu ili u nekom od kafića u blizini Čaršijske česme.

Ako preferirate tradicionalni način pohađanja nastave, ITAcademy vam nudi mogućnost prisustvovanja predavanjima u našim moderno opremljenim prostorijama. Detalje o našim lokacijama možete pronaći ovdje. Na raspolaganju su vam različiti programi koji odgovaraju vašim interesovanjima i mogu vam pomoći u daljem napredovanju u karijeri. Učinite korak naprijed u svojoj karijeri i iskoristite mogućnosti koje vam pruža ITAcademy.

Kursevi digitalnog marketinga raspoređeni su na 9 različitih programa

ITAcademy u svojoj ponudi ima različite programe iz oblasti digitalnog marketinga koji su prilagođeni interesovanjima i potrebama svakog pojedinog polaznika. Naši programi obuhvataju širok spektar tema, poput kreiranja profitabilnih marketinških kampanja, upravljanja online trgovinama i računima na društvenim mrežama, kao i optimizacije web stranica za povećanje organskog prometa.

Naši programi su osmišljeni tako da pruže znanja i vještine potrebne za uspješnu karijeru u digitalnom marketingu, bez obzira na vaše ciljeve.

IT Management

ITAcademy nudi program IT menadžmenta koji polaznicima pruža potrebne vještine i znanja za uspješno upravljanje IT sistemima i infrastrukturom u poslovnom okruženju. Naš kurs obuhvata različite teme, uključujući planiranje i budžetiranje, upravljanje projektima, razvoj informacionih sistema i druge relevantne oblasti.

Naš program IT Management nudi sveobuhvatnu pripremu za bavljenje ovom oblašću, koja uključuje osnove marketinga, kao i napredne oblasti gdje se spajaju biznis i IT, s ciljem da vas osposobi da razumijete važnost IT-ja u savremenom poslovnom okruženju.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte naš program IT Management.

E-Business & Internet Marketing

Cilj programa E-Business & Internet Marketing je da polaznicima pruži znanje i omogući razumijevanje osnova e-poslovanja i internet marketinga. Ovaj program pomaže vam da razvijete napredne sposobnosti u oblasti prodaje i komunikacije, planiranja i razvoja softvera za upravljanje odnosima s klijentima (CRM) i pruža vam značajne alate koji su ključni za uspješno poslovanje u savremenom digitalnom okruženju.

E-Business & Internet Marketing fokusira se na razvoj ključnih vještina potrebnih za uspješno upravljanje digitalnim prisustvom preduzeća.

Zanima vas ovaj program? Na našoj stranici pogledajte više o programu E-Business & Internet Marketing Program.

E-Commerce Manager & Entrepreneur

Ovaj program pruža polaznicima ključna znanja za pokretanje i uspješno upravljanje digitalnom prodajom, uključujući poslovne modele e-trgovine, online sisteme plaćanja, upravljanje lancem snabdijevanja i marketinške strategije.

Program je dizajniran da polaznici steknu potrebna znanja za uspješno vođenje poslovanja u e-trgovini.

Zanimaju vas e-prodavnice? Pogledajte naš program E-Commerce Manager & Entrepreneur.

Online Sales & E-Business Development Manager

Naš program menadžmenta online prodaje i e-poslovanja osmišljen je tako da polaznici steknu neophodne vještine za razvoj i primjenu efikasnih strategija prodaje putem interneta. Kroz ovaj program obrađujemo teme poput analize kupovnog ponašanja, istraživanja online tržišta, optimizacije, konverzije i pružanja kvalitetne online korisničke podrške, sve sa ciljem da se stvori temelj za razvoj uspješnog i profitabilnog online poslovanja.

Kroz ovaj program polaznici će se osposobiti za pretvaranje potencijalnih korisnika koji nisu upoznati sa njihovom kompanijom u profitabilne klijente putem efektivnih marketinških strategija.

Zanima vas razvoj e-poslovanja? Pogledajte naš program Online Sales & E-Business Development Manager.

Content & SEO Manager

Cilj ovog programa je da polaznike opremi osnovnim vještinama za efikasno kreiranje, distribuciju i optimizaciju sadržaja na web stranicama. Obuhvata teme kao što su content marketing, istraživanje ključnih riječi, on-page i tehnička optimizacija, kao i link building – strategiju prikupljanja linkova sa drugih web stranica radi povećanja autoriteta sopstvene stranice.

Ovaj program posebno naglašava sveobuhvatan pristup optimizaciji web stranica, omogućavajući polaznicima da poboljšaju rangiranje svoje stranice na pretraživačima poput Googlea i privuku više organskog saobraćaja i potencijalnih kupaca proizvoda ili usluga.

Zanima vas optimizacija sajtova? Pogledajte naš program Content & SEO Manager.

Social Media PR & Online Community Manager

Ovaj program je osmišljen kako bi polaznicima omogućio da steknu ključna znanja i vještine potrebne za uspješno upravljanje društvenim mrežama i online zajednicama. Teme koje obuhvata su kreiranje marketinških strategija za društvene mreže, razvoj kvalitetnog sadržaja, uključivanje publike u različite online zajednice i upravljanje online reputacijom.

Cilj programa Social Media PR & Online Community Manager je osigurati da polaznici steknu neophodne vještine i znanja kako bi uspješno upravljali računima društvenih mreža i online zajednicama.

Zanima vas marketing na društvenim mrežama? Pogledajte naš program Social Media PR & Online Community Manager.

PPC & Digital Channels Manager

Program PPC & Digital Channels Manager namijenjen je polaznicima koji žele steći znanja potrebna za uspješno upravljanje plaćenim oglašavanjem i digitalnim kanalima.

Program obuhvata sve relevantne teme, uključujući oglašavanje na pretraživačima, web analitiku, elektronsku trgovinu i plaćeno oglašavanje na društvenim mrežama, kako bi se polaznici osposobili za kreiranje efikasnih strategija i kampanja oglašavanja koje će doprinijeti uspješnom poslovanju.

Zanima vas PPC? Pogledajte naš program PPC & Digital Channels Manager.

Digital Marketing Planner & Account Manager

Program Digital Marketing Planner & Account Manager namijenjen je polaznicima koji žele steći sveobuhvatno znanje i vještine potrebne za razvoj i implementaciju uspješnih digitalnih marketing strategija. Kroz ovaj program polaznici će se upoznati s ključnim konceptima kao što su istraživanje tržišta, segmentacija kupaca, planiranje kampanja i upravljanje njima, kao i evaluacija njihovog uticaja na ciljno tržište.

Ovaj program naglašava principe izgradnje brenda i razvoj snažnog prisustva na mreži s ciljem postizanja marketinških ciljeva.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte naš program Digital Marketing Planner & Account Manager.

Web Project Manager & Data Analyst

Program Web Project Manager & Data Analyst namijenjen je polaznicima koji žele steći potrebna znanja i vještine za uspješno vođenje web projekata i analizu podataka. Ovaj program obuhvata širok spektar tema, uključujući planiranje, upravljanje projektima, web analitiku, korisničko iskustvo i optimizaciju web stranica. Polaznici će naučiti kako obavljati ulogu menadžera web projekata, koja uključuje različite aspekte kako bi se projekti uspješno realizovali na efikasan i efektivan način.

Također, polaznici će biti osposobljeni za dobijanje detaljnih uvida kroz analizu podataka, što je ključno za unapređenje performansi web projekata.

Zanima vas rukovođenje web projektima? Pogledajte naš program Web Project Manager & Data Analyst.

Iskoristite ITAcademy kako biste unaprijedili svoje karijerne ciljeve i osigurali sebi posao iz snova!

ITAcademy nudi sveobuhvatni izbor programa koji su pažljivo dizajnirani kako bi pomogli polaznicima iz Tuzle da razviju svoj pun potencijal u digitalnom marketingu. Naši programi su osmišljeni tako da vaše talente i strasti pretvore u visokoprofitabilne vještine, što vam omogućava da započnete zavidnu karijeru s značajnim potencijalom zarade i fleksibilnošću da odaberete radno okruženje koje vam najviše odgovara.

Za ciljano planiranje karijere u digitalnom marketingu preporučujemo pažljivo razmatranje naše raznovrsne ponude programa kako biste odabrali onaj koji najbolje odgovara vašim interesovanjima i sposobnostima. ITAcademy nudi širok dijapazon programa koji pokrivaju različita znanja i vještine u digitalnom marketingu. Naš jednogodišnji program obuke ima niz prednosti koje polaznicima mogu pomoći da otkriju i ostvare svoj pun potencijal. Preporučujemo da prije prijave za program detaljno istražite sve opcije koje nudimo kako biste mogli donijeti informisanu odluku.

Kako upisati kurseve digitalnog marketinga u Tuzli?

Za prijavu na naše programe molimo vas da popunite prijavu na ovom linku. Također, možete nam se obratiti telefonom na broj +387 (0)33/788-525 radnim danima od 8 do 20 časova kako biste dobili dodatne informacije o našim programima. Nakon što popunite prijavni obrazac, jedan od naših savjetnika za upis će vam se javiti kako biste detaljnije razgovarali o programima koje nudimo, uslovima upisa i svim ostalim pitanjima koja vas zanimaju.

Obezbijedite svoje mjesto na vrijeme

Tokom upisnog perioda programi imaju ograničen broj dostupnih mjesta. Stoga preporučujemo da što prije provjerite dostupnost programa i bez odlaganja podnesete prijavu kako biste osigurali svoje mjesto. ITAcademy cijeni vaš profesionalni razvoj, te je posvećena pružanju neophodnog obrazovanja i resursa kako biste postigli svoje ciljeve. Ne propustite priliku da se istaknete u svojoj karijeri – prijavite se danas!

U nastavku je dat pregled dostupnih mjesta po odjeljenjima:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
Design and Multimedia Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
Administration Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
IT Business Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
3D Design & CAD Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
Mobile Development Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku

Prolećni upisni rok je u toku. Cijene za upis će uskoro biti povećane.

Što prije se upišete, cijene školovanja su niže.

ITAcademy cijeni ambiciju i predanost svojih polaznika njihovoj budućoj karijeri. Stoga vam nudimo mogućnost odabira između klasične nastave u učionici i moderno dizajnirane platforme za e-učenje (oba opcije su u skladu sa visokim standardima vodećih svjetskih univerziteta). Naša misija je pružiti vam najkvalitetnije obrazovanje, koje će vam pomoći u profesionalnom razvoju i ostvarivanju vaših ciljeva. Budući da su mjesta ograničena, preporučujemo da se što prije prijavite i osigurate svoje mjesto.

Vaša ušteda preko 950 eura, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
15.4.2024.*
Puna cijena 12 rata 18 rata
Online školovanje 1549 2500  137 101
Tradicionalno školovanje 1649 2500  146 107

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cijena je dodatno umanjena. Sve cijene su navedene u eurima. Obezbjeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije, te za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 033/788-525.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbijedićemo vam finansiranje 20% cijene školovanja.

Saznajte uslove ovdje »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cijenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vježbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i certifikaciju - u zavisnosti od odsjeka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management certifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network certifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i njemačkog jezika;
 • besplatno korištenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 mjeseci;
 • jedinstven paket profesionalnih vještina u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • certifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak certifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK certifikata za engleski i njemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savjetnika za pomoć u učenju i Savjetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovdje

IT kursevi u Sarajevu | Prijava za školovanje na ITAcademy Sarajevo   Kliknite na ovaj link da se prijavite na ITAcademy »»»

Kliknite na ovaj link da se
prijavite na ITAcademy »