LINK group ITAcademy je akreditovana Cambridge škola

LINK group nudi mogućnost sticanja novih kvalifikacija.
Dobijanjem statusa Međunarodne škole od strane Cambridge International Examinations (CIE), LINK group je u mogućnosti da pruža usluge provere, obuke i sticanja širokog spektra međunarodno priznatih kvalifikacija, kao i izdavanja međunarodnih Cambridge sertifikata.

Tom Eason, direktor regionalnog razvoja CIE, je izjavio: “Zadovoljstvo nam je da što je LINK group postala akreditovana Međunarodna škola i nadamo se plodnoj saradnji koja će biti od koristi svim studentima u regionu”.

cambridge certificate

Kao akreditovana Cambridge škola, LINK group nudi studentima u Srbiji i Crnoj Gori mogućnost sticanja kvalifikacija i sertifikata priznatih od strane obrazovnih institucija i poslodavaca širom sveta. LINK group se ponosi saradnjom sa CIE jer time širi paletu svojih usluga, a lokalnoj zajednici nudi kvalitetno obrazovanje.

Koliko je cenjen i gde je sve priznat Cambridge sertifikat, pročitajte u dokumentu na zvaničnom sajtu Cambridge International Examinations.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se