MikroTik sertifikati

MikroTik sertifikati predstavljaju jednu od najznačajnijih potvrda znanja i veština u oblasti mrežne administracije, a znanja za koja oni garantuju smatraju se neophodnim za sve vrhunske IT stručnjake.

ITAcademy je akreditovani MikroTik trening centar koji polaznicima omogućava sticanje prepoznatljivih sertifikata o posedovanju znanja i veština iz područja upravljanja i konfiguracije mreža na RouterOS-u, operativnom sistemu kompanije MikroTik.

Školovanjem na Administration Departmentu na ITAcademy dobijate mogućnost polaganja za sledeće prestižne MikroTik sertifikate:

  • MTCNA – MikroTik Certified Network Associate
  • MTCRE – MikroTik Certified Routing Engineer

MikroTik Training centri predstavljaju nezavisne jedinice (kompanije ili pojedinci) koje obavljaju intenzivne treninge javnog ili privatnog tipa i pružaju mogućnost sticanja sertifikata u skladu sa standardima MikroTika. Svaki trening centar predstavlja nezavisnu akreditovanu jedinicu za koju garantuje kompanija MikroTik.

MikroTik je letonska kompanija osnovana još 1995. godine koja je vrlo brzo postala jedna od najvećih u oblasti proizvodnje opreme za bežične mreže. Najveći doprinos kompanija je dala RouterOS softverom, koji je omogućio da se svaki PC pretvori u ruter sa mogućnostima kao što su  firewall, VPN server, VPN klijent, kontrola protoka i bežična pristupna tačka. Danas se njen hardver i softver za internet povezivanje koriste širom sveta, jer se smatra da ih odlikuje najbolji odnos između kvaliteta i cene.

Među korisnicima softvera i hardvera kompanije MikroTik nalaze se neke od najznačajnijih svetskih institucija i kompanija, kao što su: NASA, Siemens, Ericsson, Marvell, Vodafone, HP Invent itd. 

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se