U vreme smanjivanja plata...

Počni da zarađuješ više nego ikad!

Nema krize za IT stručnjake! Postani najtraženiji i najplaćeniji stručnjak današnjice uz IT znanje i sertifikat za samo 12 meseci!

Osiguraj sigurnu budućnost i postani stručnjak u oblasti koja je otporna na krizu! IT stručnjaci su danas najtraženiji i najplaćeniji u svetu i sigurno je da će tako biti i u narednim decenijama. Izaberi karijeru u kojoj ti biraš koliko zarađuješ!

Povećaj svoja primanja!

IT freelanceri u Srbiji zarađuju čak i do 20 dolara na sat, a plate na IT pozicijama u domaćim kompanijama idu do 200 000 dinara i više!  Ovo je prilika za novi početak koju si čekao! Za samo 12 meseci stekni veštine i sertifikat koji će ti donositi plaćene poslove u narednih 20 godina!

Izaberite jedan od programa na ITAcademy:

Programiranje

Postaćete profesionalni, visoko plaćeni programer. Radićete i učićete sa timom koji iza sebe ima preko 180 hiljada radnih sati razvoja softverskih projekata. Izaberite specijalizaciju za desktop, internet programiranje ili softverski inženjering... Čak i ako ste trenutno bez iskustva.
Odsek Programming: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke >>

Dizajn i multimedija

Pretvorićete svoj talenat u dobro plaćeno zanimanje dizajnera, eksperta za grafički dizajn, web, multimediju. Kada spojite prirodni osećaj za vizuelno sa pravilnim rukovanjem 23 nova alata za dizajn, otvaraju vam se uzbudljive mogućnosti zaposlenja, kreiranja, istraživanja lične umetnosti.
Odsek Design and multimedia: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke >>

Administracija

Obezbedićete stalno dostupan IT posao, stabilnu platu i najveći broj preduzeća za izbor zaposlenja. Na kraju programa, polažete za zvanje ComptTIA sertifikovanog stručnjaka, najjačeg administrativnog zvanja traženog u vodećim IT kompanijama, uključujući Microsoft, Hewlett Packard, Cisco.
Odsek Administration: predmeti, veštine, način obuke >>

IT poslovanje

Ovaj odsek je idealan za IT stručnjake i osobe koje žele veći autoritet i zvanje za bolju naplatu svog dosadašnjeg rada. Ako želite da rukovodite u računarskom sektoru ili vodite razvoj softverskih projekata, odsek IT poslovanje se piše Vašim imenom.
Odsek IT Business: predmeti, veštine, način obuke >>

CAD - crtanje i projektovanje

Projektujte, crtajte, dizajnirajte – kao profesionalac. Čak i ukoliko nemate prethodnog iskustva u ovoj oblasti, naučićete kako da primenom računara uredite enterijer stana ili kuće, projektujete izgled objekta ili izradite digitalni prototip budućeg proizvoda. Napredne tehnike vizuelizacije i modelovanja su podrazumevane.
Odsek CAD: predmeti, veštine, način obuke >>

Razvoj mobilnih aplikacija

Na odseku razvoj aplikacija za mobilne uređaje naučićete programske jezike i alate, specijalno dizajnirane za iOS, Android ili Windows Phone operativne sisteme koji danas pokreću sve mobilne uređaje, poput smart telefona i tableta. Ovaj program će vam omogućiti da samostalno stvarate napredne, visoko plaćene aplikacije.
Odsek Mobile Development Department: predmeti, veštine, način obuke >>

 

Sloboda u načinu pohađanja nastave

ITAcademy obezbeđuje nastavu na dva načina – tradicionalno, učenjem u učionici ili preko interneta, učenjem na daljinu.

Budući da ITAcademy radi po zvaničnom ovlašćenju Cambridge odeljenja za međunarodne ispite, oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Ako odaberete učenje preko interneta, dobijate pristup posebnoj e-learning tehnologiji. Online nastavu pohađate od kuće ili sa posla, uz garantovano održavanje visokog nivoa kvaliteta obuke. Polaznici koji se školuju online slušaju svako predavanje, čitaju materijale, rešavaju testove i zadatke, rade sa profesorima i konsultantima, kao da su prisutni u učionici. Saznajte više o online školovanju.

Prvi pozitivan utisak polaznika koji nastavu pohađaju tradicionalno je tehnička opremljenost učionica na ITAcademy.

Svaki polaznik ima pojedinačan pristup licencnim softverima. Vrednost softvera koje koristimo na ITAcademy, po polazniku, iznosi preko 7.000 evra.

Svako mesto u učionicama ima rezervisan laptop. Na predavanjima se koriste projektori i moderni alati za vođenje nastave.

 

Za bilo koji od odseka preuzimate zvanična stručna zvanja

Ekspertska zvanja koja dobijate na ITAcademy garantuju da imate veštine za vođenje projekata u bilo kojoj od šest glavnih oblasti upotrebe IT tehnologije, bez obzira na prethodno radno iskustvo. Jedini uslov je vaša spremnost da prihvatite izazov.

Konkretno, osim zvanja koje vam obezbeđuje Cambridge International A&AS Level Computing sertifikat, u zavisnosti od smera, po polaganju dobijate i industrijska stručna zvanja Microsoft Certified Professional, MCTS/MCPD/MCSA/MCSE/MCITP, Adobe Certified Professional, Adobe Certified Associate, Adobe Certified Expert, kao i zvanja ovlašćena od specijalizovanih IT asocijacija za odgovarajuće oblasti. Ukupno, obezbeđeno vam je 17 ekspertskih zvanja. Saznajte više o diplomama i sertifikatima.

 

Saznajte više o odsecima

Odsek Programiranje: odeljenje, predmeti, veštine, način obuke >>
Odsek Dizajn i multimedija: odeljenje, predmeti, veštine, način obuke >>
Odsek Administracija: predmeti, veštine, način obuke >>
Odsek IT Business: predmeti, veštine, način obuke >>
Odsek CAD: predmeti, veštine, način obuke >>
Odsek Mobile Development Department: predmeti, veštine, način obuke >>