Poslovni bonton

Opis kursa

U poslovnom svetu najvažniji je utisak koji ostavljate, a kako vas ne bi pratila loša reputacija, morate voditi računa o poslovnom bontonu. Novija istraživanja pokazuju da greške na poslu prave i oni s dugogodišnjim radim iskustvom, a među najčešćima su kašnjenje, pogrešno predstavljanje zaposlenih, nepoznavanje kulture i običaje drugih zemalja.

U ovom kursu su obrađena osnovna pravila poslovnog bontona, a posebno se obraća pažnja na poslovne protokole i na najčešće greške koje se čine, i to kako da ih izbegnete. Objašnjeni su i aspekti i pravila verbalne i neverbalne komunikacije prilikom svakodnevnog poslovanja, pravila oblačenja kao i pravila prilikom poslovanja sa saradnicima iz različitih zemalja.

Cilj kursa

Cilj kursa ja da vas upozna sa osnovnim pravilima poslovnog bontona kako biste u svim situacijama ostavili utisak profesionalnosti i visoke poslovne kulture ophođenja. Naučićete osnovna i aktuelna pravila poslovne komunikacije i protokola u našem i međunarodnom poslovnom okruženju.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se