Prosuđivanje i analitičko-istraživačke veštine

Opis programa

Od načina na koji prosuđujemo da li je nešto ispravno ili ne, i od toga koliko se pažljivo i analitički bavimo poslom koji obavljamo, u mnogome zavisi da li će rezultat biti ispravan, upotrebljiv i prihvatljiv. U moru podataka koji su nam dostupni često ne možemo da odvojimo važno od nevažnog, a to, po pravilu, rezultira nepovoljnim ishodom našeg rada.

U okviru ovog dela programa imaćete priliku da usvojite tehnike dobrog i objektivnog prosuđivanja, do koga ćete doći pravilnim analitičko-istraživačkim radom.

Cilj programa

Savladavanje osnovnih znanja i upotreba veština u vezi sa prosuđivanjem, analitičkim načinom posmatranja podataka i događaja oko sebe i stvaranje adekvatne istraživačke baze, koja će sve te podatke selektovati u informacije upotrebljive za dalji neometani rad.

Trening

U sklopu edukativnog dela programa obavlja se trening na kojem se praktično primenjuju tehnike koje će dovesti do usvajanja veština neophodnih za analitičko istraživački pristup u radu i pravilno prosuđivanje.

Radionica

Na radionici će se odvijati poslovne simulacije, koje će u realnim okolnostima polaznike dovoditi u situacije koje će zahtevati primenu tehnika za pravilno prosuđivanje i primenu analitičko-istraživačkih veština.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se