Upravljanje vremenom

Opis kursa

Na kursu izučavate više ključnih oblasti vezanih za organizaciju vremena: učite pojam vremena i upravljanja vremenom, preuzimanje kontrole nad svojim životom, delegiranje, postavljanje ciljeva i određivanje prioriteta, strategije i tehnike upravljanja vremenom.

Naučićete da postavite granice prema drugima u pogledu njihovih zahteva za vašim vremenom, bolje da organizujete aktivnosti i obavite više bitnih stvari tokom dana, i da razlikujete bitno od hitnog. Naučićete kako da prenesete svoje aktivnosti drugima koji ih mogu takođe obaviti.

Cilj kursa

Cilj kursa je da steknete osnovna znanja o ličnoj organizaciji i procesu izvršavanja obaveza u savremenom poslovnom okruženju, da saznate kako uspešan menadžer koristi i upravlja svojim i tuđim vremenom u cilju povećanja poslovne efektivnosti, efikasnosti i konkurentske sposobnosti organizacije.

Cilj kursa je da budete u mogućnosti da procenite kako sami koristite vreme, prepoznate gde ono „curi” i da naučite kako da uspešno određujete prioritete i obavljate poslove. Takođe, cilj je da naučite i kako da odbacujete nebitne poslove kako biste postali uspešniji u svom privatnom i profesionalnom životu i kako biste živeli sa što manje stresa - brže i lakše.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se