Neka ovo bude vaša najbolja novogodišnja odluka

Nova godina i nove odluke

Zašto nova godina ne bi bila godina kada ćete konačno da donesete neke važne životne odluke koje već dugo odlažete i kada ćete krenuti sa njihovom realizacijom?

Nekako nas sve početak godine motiviše da postavimo nove ciljeve i napravimo planove za različite oblasti u životu. Svi su više motivisani, optimističniji i nadaju se da će im nova godina doneti sve ono što nije prethodna i da će im život krenuti boljim tokom.

Zato dajte sve od sebe da vas ovaj novi početak pokrene da ostvarite sve što ste zacrtali kako biste postali uspešniji i zadovoljniji.

Kako se donose novogodišnje odluke

Koliko puta vam se desilo da ste na kraju ili početku godine napravili poduži spisak planova i ciljeva koje želite da ostvarite, a da ste retko šta precrtali sa tog spiska kako je godina prolazila?

Znamo da to nije bilo samo jednom, ali ne brinite – svima se to dešava.

Usled prevelikog broja krupnih stvari koje većina ljudi želi da ostvari ili promeni, i to nekad u relativno kratkom vremenskom periodu, vrlo često se desi da se velika većina tih planova i ne realizuje. Nije moguće uvek biti jednako fokusiran na sve svoje ciljeve i to je razlog zašto ne mogu svi da se ostvare i realizuju u isto vreme.

Zato, umesto da donesete odluku da promenite svoj život za 180 stepeni, možda je pametnije da se fokusirate na cilj po cilj i da postepeno, ali trajno, menjate stvari koje želite, jer ako se odjednom usredsredite na sve oblasti u vašem životu, nećete biti fokusirani na ono što je najvažnije u svakoj od njih.

Definišite šta je to što vam je trenutno prioritet i radite na tome posvećeno, a usput pravite planove za ostvarivanje ostalih ciljeva. Pratite svoj napredak u oblasti koju želite da promenite, korigujte cilj ako je potrebno u skladu sa procesom realizacije, budite realni, posvećeni i strpljivi i rezultati neće izostati.

novogodisnje odluke

Od koristi vam može biti zapisivanje ciljeva, jer ćete tako tačno moći da pratite šta je to što ste postigli, dokle ste stigli sa aktivnostima koje treba da uradite kako biste se približili svom konačnom cilju.

Zakoračite u novu godinu sa platom i poslom o kojima već odavno sanjate

Da li ste sada konačno rešili da uradite sve što je do vas kako bi naredna godina bila baš ona godina u kojoj ćete ostvariti svoje velike ciljeve?

Ukoliko budete odugovlačili ili čekali da se nešto desi, nikada nećete napraviti prvi korak.

Za početak, neka vaša najvažnija novogodišnja odluka bude da dobijete posao i platu koja će da ispunjava vaše kriterijume, jer ćete tako lakše ostvariti i ostale ciljeve koje ste definisali.

Dobre vesti za vas su da na ITAcademy možete odabrati neki od 6 programa i tako obezbediti sebi da steknete profesionalne kvalifikacije uz svetski priznate sertifikate.

Svako ima pravo na novi početak. Ne dozvolite da ovo bude još jedna godina u kojoj će vaši planovi i ciljevi ostati samo slovo na papiru.

Neka nova godina bude godina velikih promena.

Prijavite se na ITAcademy »»»

 

Odseci na ITAcademy

Programiranje

Postaćete profesionalni, visoko plaćeni programer. Radićete i učićete sa timom koji iza sebe ima preko 180 hiljada radnih sati razvoja softverskih projekata. Izaberite specijalizaciju za desktop, internet programiranje ili softverski inženjering... Čak i ako ste trenutno bez iskustva.
Odsek Programming: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke »


Dizajn i multimedija

Pretvorićete svoj talenat u dobro plaćeno zanimanje dizajnera, eksperta za grafički dizajn, web, multimediju. Kada spojite prirodni osećaj za vizuelno sa pravilnim rukovanjem 23 nova alata za dizajn, otvaraju vam se uzbudljive mogućnosti zaposlenja, kreiranja, istraživanja lične umetnosti.
Odsek Design and multimedia: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke »


Administracija

Obezbedićete stalno dostupan IT posao, stabilnu platu i najveći broj preduzeća za izbor zaposlenja. Na kraju programa, polažete za zvanje ComptTIA sertifikovanog stručnjaka, najjačeg administrativnog zvanja traženog u vodećim IT kompanijama, uključujući Microsoft, Hewlett Packard, Cisco.
Odsek Administration: predmeti, veštine, način obuke »


IT poslovanje

Ovaj odsek je idealan za IT stručnjake i osobe koje žele veći autoritet i zvanje za bolju naplatu svog dosadašnjeg rada. Ako želite da rukovodite u računarskom sektoru ili vodite razvoj softverskih projekata, odsek IT poslovanje se piše Vašim imenom.

Odsek IT Business: predmeti, veštine, način obuke »


CAD - crtanje i projektovanje

Projektujte, crtajte, dizajnirajte – kao profesionalac. Čak i ukoliko nemate prethodnog iskustva u ovoj oblasti, naučićete kako da primenom računara uredite enterijer stana ili kuće, projektujete izgled objekta ili izradite digitalni prototip budućeg proizvoda. Napredne tehnike vizuelizacije i modelovanja su podrazumevane.

Odsek CAD: predmeti, veštine, način obuke »

Razvoj mobilnih aplikacija

Na odseku razvoj aplikacija za mobilne uređaje naučićete programske jezike i alate, specijalno dizajnirane za iOS, Android ili Windows Phone operativne sisteme koji danas pokreću sve mobilne uređaje, poput smart telefona i tableta. Ovaj program će vam omogućiti da samostalno stvarate napredne, visoko plaćene aplikacije.

Odsek Mobile Development Department: predmeti, veštine, način obuke »

Šta dobijate upisom na ITAcademy?

Dobićete veštine i znanja da postanete stručnjak za napredan rad sa računarima. Dobićete resurse i alate da svoje znanje odlično naplatite i uživate u svojim veštinama. Steći ćete zvanične sertifikate, izdate od strane Cambridge odeljenja za međunarodne ispite, vodećih softverskih korporacija Microsoft i Adobe, kao i od strane tri svetske IT organizacije.

Školovanje na ITAcademy je jednogodišnje i počinje jesenjim semestrom. Kao polaznik, birate način nastave i obuke: tradicionalno - u učionici ili on line - na daljinu.

Apsolutna garancija veštine i znanja

Ovo je naša garancija Vama: obučićemo Vas za visokoplaćenu profesionalnu karijeru. Ako na kraju školovanja iz bilo kog razloga mislite da niste savladali sva znanja i veštine koje smo obrađivali na ITAcademy, možete da se školujete sledeće godine, besplatno.

Znamo koliko je visok kvalitet školovanja na ITAcademy i šta sve možete postići posle školovanja, tako da smo slobodni da Vam damo ovakvu garanciju.

ITA novosti
Unesite Vaš e-mail
(Privatnost zagarantovana)

Za pravu osobu, vreme za prijavu je upravo sada

Izbor pouzdanog životnog puta nije vezan za prošlost. Naši polaznici se nalaze u raznim životnim pozicijama - od mladih i ambicioznih do zrelih, iskusnih i dokazanih. Mladi su odlučili da što pre preuzmu upotrebljive veštine koje će lako moći da naplate, dok zaposleni profesionalci žele sigurniju karijeru, još bolju poziciju, veću platu. Svi oni žele posao koji će ih ispuniti, duhovno i finansijski.

U vezi sa tim, osoba koja najbolje može da odredi da li ste vi trenutno spremni za prijavu na listu polaznika ste upravo Vi sami.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. se zatvara.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se