Vaša najbolja novogodišnja odluka

ITAcademy za samo 999 evra (ili svega 68 € mesečno).

Promenite život u 2016!

✲ Proglasite ovu godinu vašom godinom, godinom preokreta i životnih promena – ne propustite neverovatnu priliku – upišite ITAcademy za samo 999 evra. Ukoliko se odlučite za plaćanje u ratama, jedna će iznositi samo 68 evra.

Samo do 2.1.2016.

Početak godine je idealna prilika za nove korake, uspeh i nove pobede. Novogodišnje odluke donose nam novu nadu, uzbuđenje, potrebu da budemo uspešniji i da naredna godina bude kvalitetnija i ispunjenija od prethodne. Zato, pridržavajte se zacrtanih ciljeva u novoj godini – budite uspešni i zadovoljni.

Dočekajte sledeću godinu uz posao i platu koje priželjkujete

Da li ste ovog puta spremni da preduzmete korake kako bi dolazeća godina bila baš ona godina koja će vam promeniti život nabolje?

Nemojte odugovlačiti ili čekati s početkom sprovođenja ideja. Novogodišnja akcija traje samo od 29.12. do 2.1. Umesto da razmišljajte o propuštenim prilikama, okrenite se onome što možete uraditi drugačije.

Pravo na novi početak imaju svi. Ne propustite priliku da u novu godinu uđete sa višestruko većim šansama za uspeh!

Vaša najbolja novogodišnja odluka: 

   ITAcademy program Za prijave do 2.1.2016.*  Puna  cena 21 rata
Online školovanje 999 2000 68
*Iznos školarine za prijavljene do 2.1.2016. je prikazan za plaćanje odjednom. Sve cene su navedene u evrima.

Požurite! Broj mesta je ograničen!

Započni novu godinu odlučno i uspešno! Prijavi se!

  Reagujte brzo! Ponuda traje samo do subote, 2.1.2016. »»»

 

 

Odseci na ITAcademy

Programiranje

Postaćete profesionalni, visoko plaćeni programer. Radićete i učićete sa timom koji iza sebe ima preko 180 hiljada radnih sati razvoja softverskih projekata. Izaberite specijalizaciju za desktop, internet programiranje ili softverski inženjering... Čak i ako ste trenutno bez iskustva.
Odsek Programming: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke »


Dizajn i multimedija

Pretvorićete svoj talenat u dobro plaćeno zanimanje dizajnera, eksperta za grafički dizajn, web, multimediju. Kada spojite prirodni osećaj za vizuelno sa pravilnim rukovanjem 23 nova alata za dizajn, otvaraju vam se uzbudljive mogućnosti zaposlenja, kreiranja, istraživanja lične umetnosti.
Odsek Design and multimedia: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke »


Administracija

Obezbedićete stalno dostupan IT posao, stabilnu platu i najveći broj preduzeća za izbor zaposlenja. Na kraju programa, polažete za zvanje ComptTIA sertifikovanog stručnjaka, najjačeg administrativnog zvanja traženog u vodećim IT kompanijama, uključujući Microsoft, Hewlett Packard, Cisco.
Odsek Administration: predmeti, veštine, način obuke »


IT poslovanje

Ovaj odsek je idealan za IT stručnjake i osobe koje žele veći autoritet i zvanje za bolju naplatu svog dosadašnjeg rada. Ako želite da rukovodite u računarskom sektoru ili vodite razvoj softverskih projekata, odsek IT poslovanje se piše Vašim imenom.

Odsek IT Business: predmeti, veštine, način obuke »


CAD - crtanje i projektovanje

Projektujte, crtajte, dizajnirajte – kao profesionalac. Čak i ukoliko nemate prethodnog iskustva u ovoj oblasti, naučićete kako da primenom računara uredite enterijer stana ili kuće, projektujete izgled objekta ili izradite digitalni prototip budućeg proizvoda. Napredne tehnike vizuelizacije i modelovanja su podrazumevane.

Odsek CAD: predmeti, veštine, način obuke »

Razvoj mobilnih aplikacija

Na odseku razvoj aplikacija za mobilne uređaje naučićete programske jezike i alate, specijalno dizajnirane za iOS, Android ili Windows Phone operativne sisteme koji danas pokreću sve mobilne uređaje, poput smart telefona i tableta. Ovaj program će vam omogućiti da samostalno stvarate napredne, visoko plaćene aplikacije.
Odsek Mobile Development Department: predmeti, veštine, način obuke »

Šta dobijate upisom na ITAcademy?

Dobićete veštine i znanja da postanete stručnjak za napredan rad sa računarima. Dobićete resurse i alate da svoje znanje odlično naplatite i uživate u svojim veštinama. Steći ćete zvanične sertifikate, izdate od strane Cambridge odeljenja za međunarodne ispite, vodećih softverskih korporacija Microsoft i Adobe, kao i od strane tri svetske IT organizacije.

Školovanje na ITAcademy je jednogodišnje i počinje jesenjim semestrom 2016. godine. Kao polaznik, birate način nastave i obuke: tradicionalno - u učionici ili on line - na daljinu.

Apsolutna garancija veštine i znanja

Ovo je naša garancija Vama: obučićemo Vas za visokoplaćenu profesionalnu karijeru. Ako na kraju školovanja iz bilo kog razloga mislite da niste savladali sva znanja i veštine koje smo obrađivali na ITAcademy, možete da se školujete sledeće godine, besplatno.

Znamo koliko je visok kvalitet školovanja na ITAcademy i šta sve možete postići posle školovanja, tako da smo slobodni da Vam damo ovakvu garanciju.

Za pravu osobu, vreme za prijavu je upravo sada

Izbor pouzdanog životnog puta nije vezan za prošlost. Naši polaznici se nalaze u raznim životnim
pozicijama - od mladih i ambicioznih do zrelih, iskusnih i dokazanih. Mladi su odlučili da što pre preuzmu upotrebljive veštine koje će lako moći da naplate, dok zaposleni profesionalci žele sigurniju karijeru, još bolju poziciju, veću platu. Svi oni žele posao koji će ih ispuniti, duhovno i finansijski.

U vezi sa tim, osoba koja najbolje može da odredi da li ste Vi trenutno spremni za prijavu na listu
polaznika ste upravo Vi sami.

 

Prijava za klasu 2016. počinje ovde

  Kliknite na ovaj link da se prijavite na ITAcademy »»»

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.