IT kursevi u Jagodini

Razmišljate o karijeri u IT-ju? U potrazi ste za kursevima koji bi vam omogućili sticanje znanja i veština potrebnih za rad u sferi informacionih tehnologija? IT industrija danas je veoma razvijena, sa velikim brojem oblasti u kojima imate mogućnost da se usavršavate. Od programiranja, preko 3D dizajna do digitalnog marketinga, pred vama je širok izbor različitih poslova kojima možete da se bavite, a koje možete prilagoditi svojim željama i ambicijama.

Bez obzira na to da li ste početnik ili imate iskustvo rada u IT-ju, ITAcademy nudi vam širok spektar programa na kojima možete da steknete neophodna znanja i veštine ili da usavršite postojeće. Zahvaljujući savremenoj DL platformi koja omogućava praćenje nastave na daljinu, kurseve možete pohađati i u Jagodini!

ITAcademy u ponudi ima 33 obrazovna programa raspoređena u šest odseka, čime pokriva veliki broj oblasti. U zavisnosti od svojih interesovanja, možete se odlučiti za programe kao što su softversko inženjerstvo, softversko testiranje, veb-dizajn, administracija mreža, digitalni marketing, SEO, PPC, razvoj mobilnih aplikacija i mnogi drugi.

Kursevi su prilagođeni polaznicima različitih stepena znanja. Nije važno da li ste srednjoškolac, student ili pojedinac sa radnim stažom – na raspolaganju su vam kursevi koji će vas spremiti za rad u IT industriji.

Pored toga, polaznici imaju mogućnost sticanja prestižnih sertifikata kao što su Autodesk, Cisco, OracleCompTIA ili ZEND PHP, koji vam mogu obezditi prednost pri traženju posla.

IT kursevi u Jagodini: prvi korak ka uspešnoj IT karijeri

ITAcademy omogućava zainteresovanim Jagodincima da u svom gradu pohađaju IT kurseve koji će im obezbediti znanje i veštine potrebne za buduću karijeru u industriji informacionih tehnologija.

Ukoliko ste početnik i još uvek niste odlučili u kom smeru želite da krenete, upoznajte se sa programima koje nudi ITAcademy i odaberite onaj koji najviše odgovara vašim interesovanjima i ciljevima.

Takođe, ukoliko vaše obrazovanje ili trenutni posao nisu u sferi IT-ja, a želeli biste da se prekvalifikujete za IT, možete to postići pohađanjem kurseva na ITAcademy.

Ako već znate u kojoj oblasti želite da radite ili koje veštine želite da usavršite, odaberite jedan od programa koji će vam omogućiti da ostvarite postavljeni cilj.

Učenje na daljinu: savremeni način školovanja

Učenje na daljinu postalo je sastavni deo modernog obrazovanja. Ovakav vid edukacije ima brojne prednosti, a jedna od najvažnijih je fleksibilnost. Studenti su u mogućnosti da nastavu prate sa bilo kog mesta, a potrebni su im samo laptop (ili neki drugi uređaj) i internet konekcija.

Zahvaljujući DL platformi koja se koristi na ITAcademy, polaznici kurseve mogu pohađati u svom gradu. Predavanja možete pratiti od kuće ili dok dan provodite na Đurđevom brdu ili u akva-parku.

IT kursevi na ITAcademy podeljeni su na šest odseka i 33 programa

U zavisnosti od oblasti informacionih tehnologija kojom biste želeli da se bavite, možete da se odlučite za jedan od šest odseka: Programiranje, Dizajn i multimedija, Administracija, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili Razvoj mobilnih aplikacija.

Programiranje

Danas je programiranje jedno od najtraženijih i najplaćenijih zanimanja na tržištu rada. Kako su se informacione tehnologije proširile na veliki broj industrija, kompanije su u stalnoj potrazi za programerima koji bi im omogućili da osavremene i unaprede svoje poslovanje. Polaznici ITAcademy na odseku Programiranje imaju priliku da nauče celokupan proces konstruisanja, kreiranja i implementacije softvera, kao i njegovog testiranja i održavanja na mestu korišćenja.

Na raspolaganju vam je deset programa: Software Testing and QA, Python Development, Frontend JavaScript Development, PHP Web Development, Java Development, Software Development, Microsoft Web Apps Development, Microsoft Desktop Apps Development, Microsoft Development, Software Engineering.

Zanima vas programiranje? Pogledajte naš Programming Department.

Dizajn i multimedija

Odsek za dizajn i multimediju obuhvata oblasti grafičkog dizajna, vizuelnih komunikacija, multimedije, interaktivnosti, produkcije i dinamičkih vizuelnih principa. Polaznici odseka za dizajn i multimediju imaće priliku da se kroz kreativan rad u najsavremenijem softveru upoznaju sa osnovama dizajna.

Na raspolaganju su vam četiri programa: Web Design, Print & Graphic Design, Video & Motion Graphic Design i New Media Design.

Zanima vas dizajn? Pogledajte naš Design & Multimedia Department.

Administracija

Održavanje mrežne infrastrukture jedan je od najvažnijih preduslova za njeno ispravno funkcionisanje. Odsek Administracija sprema polaznike za proces planiranja, projektovanja, konfiguracije, implementacije i održavanja mrežnih infrastruktura operativnih sistema kao što su Microsoft Windows Server ili Linux.

Na raspolaganju su vam tri programa: Network Administration, Microsoft Administration i Linux Administration.

Zanima vas IT administracija? Pogledajte naš Administration Department.

IT Poslovanje

Ukoliko ste više zainteresovani za poslovni deo IT-ja, odsek IT poslovanja obezbediće vam potrebna znanja i veštine neophodne za rukovođenje računarskim sektorom, kao i za sprovođenje i razvoj softverskih projekata. Programi pokrivaju oblasti elektronskog poslovanja, online marketinga, biznisa i menadžmenta.

Na raspolaganju vam je devet programa: IT Management, E-Business & Internet Marketing, E-commerce Manager & Entrepreneur, Online Sales & E-business Development Manager, Content & SEO Manager, Social Media, Online PR & Community Manager, PPC & Digital Channels Manager, Digital Marketing Planner & Account Manager i Web Project Manager & Data Analyst.

Zanima vas IT poslovanje? Pogledajte naš IT Business Department.

3D dizajn i CAD

Ukoliko vas interesuje dizajn u oblastima kao što su industrija video-igara, automobilska industrija, prostorno planiranje ili arhitektura, odsek 3D dizajn i CAD je idealan izbor za vas. Polaznici ovog odseka savladaće tehnike dizajniranja, crtanja i projektovanja pomoću računara.

Na raspolaganju su vam četiri programa: Computer Aided Design, Architectural Design, Interior Design i Product Design.

Zanima vas 3D modelovanje? Pogledajte naš 3D Design & CAD Department.

Razvoj mobilnih aplikacija

Kreiranje mobilnih aplikacija je jedna od vrlo razvijenih oblasti IT-ja. S obzirom na to da su dva najzastupljenija mobilna operativna sistema iOS i Android, polaznici prema svojim interesovanjima biraju jedan od njih. Kroz ove kurseve, naučiće osnovne programske jezike i rad sa alatima koji im omogućavaju kreiranje i razvoj mobilnih aplikacija u izabranom operativnom sistemu.

Na raspolaganju su vam tri programa: Android Mobile Development, iOS Development Program i Microsoft Mobile Apps Development Program (za Android i iOS).

Zanima vas razvoj mobilnih aplikacija? Pogledajte naš Mobile Development Department.

Obezbedite svoje mesto na vreme

IT industrija u neprestanom je razvoju. Zbog velikog broja oblasti koje je moguće izučavati, sve je više radnih mesta koja zahtevaju poznavanje informacionih tehnologija. Gotovo sve velike kompanije, bez obzira na domen svog poslovanja, u konstantnoj su potrazi za IT stručnjacima koji će im pomoći da unaprede svoj biznis.

Prvi korak ka uspešnoj karijeri u IT-ju jeste sticanje neophodnih znanja i veština. Izaberite program koji najviše odgovara vašim ambicijama i interesovanjima i napravite prvi korak ka postavljenom cilju. Proverite raspoloživa mesta u tabeli i iskoristite svoju šansu na vreme:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Kako da se prijavite?

Možete se prijaviti putem ovog linka ili kontaktirati sa nama putem telefona +381 (0)11/40-11-200 tokom radnog vremena (od 9 do 20 časova radnim danima). Nakon uspešnog podnošenja prijave, imaćete priliku da se uključite u detaljan razgovor sa jednim od naših savetnika za upis, koji će vam dati sveobuhvatne informacije u vezi sa našim programima i procedurama upisa.

Nakon što savetnik odobri vašu prijavu za upis, dobićete svu dokumentaciju potrebnu za službeni upis i biti u potpunosti spremni za sticanje novih znanja!

Prolećni upisni rok se zatvara. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što se pre upišete, cene školovanja su niže.

Nagrađujemo polaznike koji pokažu visok nivo spremnosti i odlučnosti. Imate mogućnost da odaberete da li želite da studirate u učionici ili na daljinu, koristeći našu platformu za učenje na daljinu dostupnu preko interneta.

Oba ova obrazovna pristupa su u skladu sa rigoroznim standardima koje je postavio naš konzorcijum od pet svetski poznatih univerziteta.

ITAcademy program Za prijave do
31.5.2024.*
Puna cena 12 rata 17 rata
Online školovanje 1599 2500 142 110
Tradicionalno školovanje 1699 2500 150 116

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde