Timski rad

Opis programa

Timski rad, snalaženje u timu i formiranje svoje pozicije u njemu predstavlja važnu veštinu u našem profesionalnom razvoju. Timove ne formiramo, bar je najčešće tako, već ih zatičemo i u njih se uklapamo ili ne, pozicioniramo ili ne, u okviru njih smo uspešni ili ne. Razlog našeg nezadovoljstva poslom, može biti okruženje odnosno tim u kome radimo, pa je zbog toga veoma važno da razvijemo veštinu koja će nam omogućiti da se uklopimo i uspešno radimo u okviru različitih timova.

Kroz praktičnu demonstraciju rada u timu, imaćete prilike da primenite različite tehnike i alate koji ste stekli ne samo kroz svoje formalno obrazovanje, već i kroz sticanje veština koje su predmet ovog programa.

Cilj programa

Usvajanje različitih tehnika i načina kako da dostignete zadovoljavajuću adptaciju u okviru tima, formiranje pozicije unutar njega i stvaranja timske atmosfere koja će doprineti da se zajednički dostignu odlični rezultati.

Trening

Realne situacije u kojima se primenjuju veštine timskog rada, kroz praktične primere kako da postignete sopstveni i timski profesionalni cilj.

Radionica

Rešavanje problemskih zadataka koje podižu i učvršćuju timski duh i stvaraju dodatnu vrednost za tim i vas lično.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se