Veštine savetovanja, koučinga i treninga

Opis programa

Veštine savetovanja i usmeravanja rada saradnika predstavljaju veoma značajne veštine uspešnih ljudi. Savetovanje podrazumeva objektivnost, kompetenciju, ali i niz veština koje je potrebno usvojiti kako bi se dao i primio pravi savet. Sa druge strane, trening i koučing su veštine prenosa znanja i veština na druge osobe koje prave snažan uticaj na njihov lični i profesionalni razvoj.

U okviru ovog dela programa imaćete priliku da naučite kako da dostignete veštine savetnika i trenera i kako da svoje znanje adekvatno i na pravi način prenesete drugima.

Cilj programa

Usvajanje neophodnih veština dobrog savetnika (konsultanta), trenera i kouča, kroz praktične primere i simulacije.

Trening

Na ovom treningu se, kroz praktične primere i korake u sprovođenju, usvajaju veštine dobrog savetnika (konsultanta), trenera i kouča.

Radionica

Na radionici će se odvijati poslovne simulacije, koje će za cilj imati primenu stečenih veština u praksi. Imaćete priliku da se oprobate kao neko ko će biti u ulozi konsultanta, ali i u ulozi onih koji će trenirati i usmeravati rad drugih.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se