IT kursevi u Cazinu

ITAcademy u Cazinu nudi specijalizovane IT kurseve koji vam omogućavaju da se izdvojite u brzorastućem IT sektoru.

Prateći nastavu iz Cazina, imat ćete mogućnost da steknete međunarodno priznate certifikate, koji će znatno poboljšati vaše šanse za zapošljavanje i pomoći vam da se pozicionirate na visoko plaćenim IT pozicijama.

Naša ponuda kurseva pokriva širok spektar tema: od osnova do naprednog programiranja, mašinskog učenja, digitalnog marketinga, CAD-a, dizajna i multimedije. Osim toga, nudimo vam priliku da steknete svjetski priznate certifikate kao što su  Autodesk, ZEND PHP, Oracle, CompTIA, Cisco ili MMAD, što će dodatno obogatiti vaše IT vještine.

Naša obuka je praktično usmjerena i direktno primjenljiva u industriji, i omogućava da polaznici steknu vještine tražene u stvarnom svijetu. Posebno se fokusiramo na personalizovani pristup obrazovanju, s kursevima prilagođenim individualnim potrebama svakog polaznika i kontinuiranom podrškom naših iskusnih instruktora. Oni redovno pružaju povratne informacije polaznicima koje im pomažu da bolje razumiju svoj napredak i usmjeravaju ih ka daljem usavršavanju.

Pohađajte IT kurseve gdje god da se nalazite!

ITAcademy vam nudi mogućnost fleksibilnog obrazovanja putem naše Distance Learning platforme za online učenje. Naša platforma vam omogućava da pratite nastavu sa svog laptopa ili tableta, bez obzira na vašu lokaciju. Bilo da se opuštate u kafiću u ulici Cazinskih brigada nakon šopinga u Ljiljanu ili u udobnosti svog doma u Cazinu, možete iskoristiti sve benefite podrške naših iskusnih predavača i personalizovanog pristupa učenju kako biste postigli svoje karijerne ciljeve.

Na ITAcademy nudimo mogućnost fleksibilnog online učenja i tradicionalnog pristupa obrazovanju u našim prostorijama, za one kojima takav stil učenja više odgovara. Naš glavni cilj je da vam u našim učionicama opremljenim najnovijom tehnologijom pružimo izuzetno obrazovno iskustvo kroz inspirativnu atmosferu koja podržava vaš profesionalni napredak i omogućava vam da ostvarite važne poslovne veze sa budućim kolegama. Na ITAcademy stvaramo okruženje u kojem ćete dobiti sjajnu edukaciju, koja će vam pomoći da razvijete svoje potencijale i otvorite vrata ka uspješnoj karijeri!

ITAcademy nudi savršenu karijernu priliku za polaznike iz Cazina!

U Cazinu aktivno tražimo pojedince koji su predani poboljšanju svog obrazovanja i usavršavanju vještina kroz IT kurseve. Naši programi su prilagođeni tako da pripreme studente za unosne karijere u IT industriji, na traženim područjima kao što je JavaScript programiranje, koje i dalje ima visoku potražnju širom svijeta.

Također, naš kurs Java programiranja je sjajan dio našeg programa koji je popularan izbor za one koji žele unaprijediti svoje vještine i povećati zaradu kroz razvoj moćnih softverskih rješenja ili Android aplikacija.

Neki od ovih 6 departmana sigurno ima IT jednogodišnji program koji je pravi izbor za vas!

IT poslovanje

Neki od programa koje nudimo na ovom odsjeku uključuju finansijski menadžment, menadžment IT projekata, IT biznis i preduzetništvo, kao i e-banking. U današnjem poslovnom okruženju, posjedovanje znanja iz informacijskih tehnologija postaje ključno.

Program o elektronskom poslovanju, internet marketingu i sličnim IT disciplinama, omogućiće vam da se izborite za atraktivne i dobro plaćene poslove u prestižnim domaćim i globalnim firmama.

Zanima vas IT poslovanje? Pogledajte naš IT Business Department.

Programiranje

Na IT akademiji nudimo širok spektar obrazovnih programa koji će vam omogućiti da se osposobite za karijeru u programiranju i obezbijedite sebi prestižno mjesto na tržištu rada. Na našem programerskom odsjeku, možete birati između deset programa kao što su: Razvoj softvera, Softversko inženjerstvo, Python programiranje, PHP programiranje, Java razvoj, Frontend JavaScript, Testiranje softvera i QA, Microsoft Web Development, Microsoft Windows Development i Microsoft Development.

Osim toga, ovaj odsjek nudi kurseve koji pokrivaju različite teme, uključujući HTML, CSS, JavaScript, C#, SQL i objektno orijentisano programiranje. Kroz sve ove programe sticaćete znanje o programskim jezicima, alatima, kreiranju algoritama i razvoju softverskih aplikacija.

Zanima vas programiranje? Pogledajte naš Programming Department.

Razvoj mobilnih aplikacija

Na ovom odsjeku nudimo različite programe koji se fokusiraju na kreiranje aplikacija za Android, Microsoft i iOS. U okviru ovih programa možete proučavati kurseve kao što su Uvod u Swift programski jezik, Service Communication Application, Uvod u C# programiranje, SQL Programming Administration, Data Driven Android Application Development i sl.

Uzimajući u obzir rastuću upotrebu mobilnih uređaja i njihovu sveobuhvatnost, sticanje vještina za razvoj aplikacija za različite operativne sisteme može biti strateški korak. Po završetku ovih programa postaćete ekspert u oblasti mobilnih aplikacija, što će vam otvoriti brojne mogućnosti u poslovnom svijetu i pružiti priliku da birate između različitih poslovnih mogućnosti.

Privlači vas razvoj mobilnih aplikacija? Pogledajte naš Mobile Development Department.

3D dizajn i CAD

Na ovom odsjeku nudimo kurseve kao što su: Uvod u Lighting Design, 3D modelovanje u AutoCAD-u i Vizualizacija arhitekture. Kroz ove programe imat ćete priliku da unaprijedite svoje vještine i primijenite ih u različitim oblastima poput arhitekture, prostornog planiranja, industrije video-igara, automobilske industrije i drugih poslovnih oblasti. Između ostalog, naša misija je da vas stalno podstičemo na usavršavanje vaših crtačkih sposobnosti.

Iskoristite priliku da pomoću naših programa i svog talenta savladate 3D dizajn i program AutoCAD i tako svoju umjetnost pretvorite u profitabilnu karijeru.

Ukoliko vam 3D modelovanje djeluje zanimljivo, pogledajte naš 3D Design & CAD Department.

Administracija

Na ITAcademy nudimo programe kao što su: Administracija mreža, Microsoft administracija i Linux administracija. U okviru njih, proučavaćete kurseve kao što su: Kompjuterske mreže, Usluge mrežnog servera, Upravljanje serverima i Exchange Server. Steći ćete vještine neophodne za upravljanje sistemima i mrežama, ključnim za efikasno poslovanje mnogih kompanija.

Po završetku ovih programa osposobićete se za izazove u oblasti IT administracije i postati stručnjak koji će biti tražen i cijenjen kod mnogih poslodavaca kojima su potrebni stručnjaci za održavanje mrežne infrastrukture.

Zanimaju vas oblasti IT administracije? Pogledajte naš Administration Department.

Dizajn i multimedija

Na odsjeku za dizajn i multimediju nudimo različite programe, među kojima su Video & Motion Grafički dizajn, Web dizajn, Print & Grafički dizajn i New Media Design. Kroz specifične kurseve kao što su Dizajn ambalaže, Dizajn korporativnog identiteta i Dizajn specijalnih efekata (After Effects) pružamo vam priliku da proširite svoje znanje.

Iskoristite ovu priliku da usavršite svoje umjetničke vještine i pretvorite ih u profitabilnu karijeru koristeći svoje talente!

Zanima vas oblast dizajna? Pogledajte naš Design & Multimedia Department.

Obezbijedite svoje mjesto na vrijeme!

Ovo je prilika da brzo donesete odluku kako biste napredovali u svojoj karijeri!

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
Design and Multimedia Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
Administration Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
IT Business Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
3D Design & CAD Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
Mobile Development Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku

Kako upisati IT kurseve u Cazinu?

Za prijavu se možete registrovati putem ovog linka ili možete kontaktirati sa nama telefonom na broj +387 (0)33/788-525 tokom radnog vremena (od 9 do 20 sati radnim danima). Nakon uspješne prijave, imat ćete priliku da obavite detaljan razgovor sa našim savjetnikom za upis, koji će vam pružiti sveobuhvatne informacije o našim programima i procesu upisa.

Kada vašu prijavu za upis odobri savjetnik, dobit ćete sve potrebne formulare za službenu registraciju i bit ćete potpuno pripremljeni za početak sticanja novih znanja!

Letnji upisni rok je otvoren. Cijene za upis će uskoro biti povećane.

Što se prije upišete, cijene školovanja su niže.

Na ovaj način nagrađujemo polaznike koji pokazuju visoku motivaciju i odlučnost. Imate mogućnost da birate da li ćete prisustvovati nastavi u učionici ili putem naše online platforme za učenje, koja je dostupna putem interneta. Obje metode obrazovanja ispunjavaju visoke standarde pet vodećih svjetskih univerziteta.

Vaša ušteda biće do 900 eura ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
16.6.2024.*
Puna cijena 12 rata 16 rata
Online školovanje 1599 2500  142 117
Tradicionalno školovanje 1699 2500  150 124

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cijena je dodatno umanjena. Sve cijene su navedene u eurima. Obezbjeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije, te za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 033/788-525.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbijedićemo vam finansiranje 20% cijene školovanja.

Saznajte uslove ovdje »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cijenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vježbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i certifikaciju - u zavisnosti od odsjeka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management certifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network certifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i njemačkog jezika;
 • besplatno korištenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 mjeseci;
 • jedinstven paket profesionalnih vještina u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • certifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak certifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK certifikata za engleski i njemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savjetnika za pomoć u učenju i Savjetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovdje

IT kursevi u Sarajevu | Prijava za školovanje na ITAcademy Sarajevo   Kliknite na ovaj link da se prijavite na ITAcademy »»»

Kliknite na ovaj link da se
prijavite na ITAcademy »