Najtraženiji IT kursevi u Inđiji

Želite da unapredite svoju karijeru? IT kursevi u Inđiji će vam pomoći da posao pronađete među najisplativijim zanimanjima današnjice

Upišite ITAcademy i steknite međunarodno priznate sertifikate koji će vas učiniti priznatim stručnjacima

Ako želite da napravite prvi korak ka uspešnoj IT karijeri ili da postojeća znanja i veštine iz ove oblasti dovedete na ekspertski nivo, It kursevi u Inđiji su vaša najbolja odluka.

Ne morate se mučiti da organizujete svoje vreme za dolazak na predavanja. Na ITAcademy postoji najmoderniji online sistem učenja, koji vam omogućava da stičete znanje iz svog grada dok odmarate u nekom od kafića na Trgu kod pošte, u Ulici Vojvode Stepe ili na klupi u hladu pored Kulturnog centra Inđija. Neka IT kursevi u Inđiji budu vaš izbor.

Obezbedite mogućnost da po uspešnom završetku školovanja steknete Cambrige, Oracle i Microsoft zvanja i međunarodno priznate sertifikate, kao što su Cisco, Autodesk, ATC Android, Zend PHP i mnogi drugi, koji će vas izdvojiti kao cenjene i priznate stručnjake kako kod nas, tako i u inostranstvu.

Online ili tradicionalna nastava IT kursevi u Inđiji omogućuju i jedno i drugo

Učite kako vama najviše odgovara – preko računara ili mobilnog uređaja. Jedino što vam je potrebno je internet konekcija. Distance Learning platforma funkcioniše po principima rada pet vodećih svetskih univerziteta. Predavanja su osmišljena tako da i vi učestvujete u njima: postavljate pitanja predavačima, koji vam odgovaraju u najkraćem mogućem roku, dobijate sve materijale sa časa, nastavu možete pratiti uživo ili iz Video arhive – kad god poželite. Online lekcije su interaktivne, sa praktičnim primerima i konkretnim uputstvima za samostalnu vežbu.

Ako ste ipak pristalica tradicionalne nastave, mi ćemo vam rado poželeti dobrodošlicu u našim moderno opremljenim prostorijama, a gde nas možete pronaći – pogledajte ovde.

Do posla na kome ćete uživati i dobro zaraditi 

Svakome je cilj da radi ono što voli. Zato je pravo vreme da i vi pretvorite svoj talenat u isplativu veštinu. Kurs Web Design namenjen je kreativcima koji žele da svoj rad prenesu u digitalnu formu. Ako želite da naučite da kreirate zanimljive i atraktivne sajtove, više o ovom kursu koji je dostupan i u Inđiji možete saznati ovde.

Za one koje više privlači programiranje, Java kurs u Inđiji je pravi izbor. Programski jezik Java spada u najjednostavnije i najzastupljenije, i ima sve veću primenu u kreiranju Android mobilnih aplikacija, pa mu je stoga popularnost sve veća. Još jedan razlog zbog kog se ovaj jezik dobro kotira među polaznicima IT kurseva je i zarada, koja kod nas ide od 600 do 2.400 evra na mesečnom nivou, dok je u inostranstvu i veća. Ako želite da saznate šta sve obuhvata program za Java developera, to možete saznati klikom na ovaj link.

Kurs PHP programiranja se takođe visoko kotira među polaznicima jer je PHP programski jezik poslužio za izradu nekoliko miliona sajtova, pa zato spada u krug onih koji se najčešće koriste. Više o ovom kursu u Inđiji pogledajte ovde.

Izaberite program sa nekog od šest odseka na ITAcademy

Školovanje na ITAcademy podeljeno je u šest odseka, pa svako prema sopstvenim interesovanjima može da izabere program pomoću kojeg će steći status stručnjaka u određenoj IT oblasti. Birate između Programiranja, Administracije, Dizajna i multimedije, 3D dizajna i CAD-a, IT poslovanja i Kreiranja mobilnih aplikacija.

Programiranje

Na ovom odseku na raspolaganju vam je sedam različitih programa. Učićete da kreirate kodove u nekoliko programskih jezika ili ćete se pripremiti za rad na celokupnom procesu projektovanja, izrade i implementacije softvera, od početne analize, planiranja i dizajna, preko kodiranja i testiranja, do instalacije i održavanja softvera na mestu njegovog korišćenja.

Ako vas interesuje softver, kursevi Introduction to Programming in C# i Software Testing Foundation samo su jedan deo programa Software Engineering, na kojem učite o aspektima proizvodnje softvera, konstruisanja, testiranja i softverskog održavanja.

Administracija

Administratori mrežnih i operativnih sistema uglavnom nemaju nikakvih problema da pronađu posao, naprotiv, u mogućnosti su da biraju gde će raditi. Na ovom odseku na raspolaganju su vam tri programa: Administracija mrežnih sistema, Linux administracija i Microsoft administracija.

Na ovom odseku čeka vas niz zanimljivih kurseva pomoću kojih ćete steći praktična i teorijska znanja da biste se bavili ovim traženim poslom, a kurs Windows 10 i Linux samo su neki od njih.

Dizajn i multimedija

Za sve one koji žele da se bave dizajniranjem ovaj odsek nudi četiri različita programa: Web Design, Print & Graphic Design, Video & Sound Production i New Media Design. Savladaćete napredne metode i tehnike obrade digitalne slike, zvuka, videa, tehnike ilustrovanja, animiranja i komponovanja interaktivnog multimedijalnog sadržaja.

InDesign i Illustrator samo su neki od kurseva u okviru programa Print & Graphic Design koji će vam pomoći da se uspešno bavite ovim poslom.

IT poslovanje

Prezentacija biznisa na internetu i vođenje posla online danas postaju neophodnost za svaku kompaniju. Na ovom odseku, koji ima devet programa, birate za koju oblast IT poslovanja želite da se usavršavate.

Online Content Creation and Distribution i Internet marketing neki su od kurseva koji vas čekaju na ovom odseku a pomažu vam da proniknete u tajne online marketinga.

3D dizajn i CAD

Ako volite da crtate i želite svoj talenat da pretvorite u isplativo zanimanje, neki od četiri programa na ovom odseku je pravi izbor za vas. Birate između programa Computer Aided Design, Architectural Design, Interior Design i Product Design. Naučićete da koristite CAD programe za crtanje, savladaćete 2D i 3D projektovanje. U zavisnosti od toga za koji program se odlučite, saznaćete kako da dizajnirate, nacrtate, modelujete i vizuelizujete prostorne forme, date im treću dimenziju i postavite ih u virtuelni prostor.

Dvodimenzionalno crtanje (AutoCAD 2D) i 3ds Max Modeling samo su neki od kurseva koji vas čekaju na ovom odseku.

Kreiranje mobilnih aplikacija

Tvorci najzanimljivijih aplikacija za mobilne uređaje veoma dobro zarađuju od svog posla. Ako želite da se nađete u njihovom društvu, završite neki od tri programa na ovom odseku: Android, IOS ili Windows Phone Development program.

Kursevi Object Oriented Programming – Java i Data Driven Android Application Development deo su programa za kreiranje Android aplikacija za mobilne telefone, i zahvaljujući njima i ostalim kursevima dobićete sva neophodna znanja da se bavite ovim unosnim zanimanjem.

Kako da postanete polaznik ITAcademy iz Inđije?

ITAcademy traži ambiciozne ljude iz Inđije koji su željni napredovanja i novih znanja koja mogu da se primene u sadašnjem ili budućem poslu. Potrebno je samo da izaberete program koji vas najviše interesuje i da popunite prijavu putem ovog linka, ili da nas pozovete telefonom na broj +381 (0)11 4011 200 radnim danima od 9 do 20 časova. Sa vama će kontaktirati savetnik za upis i nakon što on da odobrenje, postajete naš polaznik. Ovo je raspored slobodnih mesta po odsecima: 

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Prolećni upisni rok se zatvara. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže.

Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Izaberite da li želite da se školujete u učionici ili na daljinu, upotrebom Distance Learning platforme preko interneta. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 900 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
31.5.2024.*
Puna cena 12 rata 17 rata
Online školovanje 1599 2500 142 110
Tradicionalno školovanje 1699 2500 150 116

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde

IT kursevi u Inđiji | Prijava za kurseve i školovanje | ITAcademy Inđija   Kliknite na ovaj link da se prijavite na ITAcademy »»»