Najkvalitetniji IT kursevi u Leskovcu

Napravite najveći korak napred u svojoj karijeri i školujte se za najtraženija zanimanja današnjice koja donose visoku zaradu

IT kursevi u Leskovcu su vaša šansa da postanite međunarodno priznati IT stručnjak, učeći online – iz vašeg grada

Želite da napravite uspešnu karijeru u IT industriji? Da unapredite svoja znanja i veštine kako biste pronašli odlično plaćen posao? Najkvalitetniji IT kursevi u Leskovcu su pravi i najbrži način da dođete do toga. Zahvaljujući ITAcademy e-learning sistemu učenja, koji vam omogućava da učite online, preko interneta možete da učite iz svog grada. 

Online obrazovanje za isplative veštine i znanja

IT kursevi u Leskovcu imaju veliku prednost, jer možete učiti i pratiti predavanja bilo gde. Možete biti kod kuće, ali i iskoristiti lepo vreme i učiti u Gradskom parku ili na nekoj od klupa koje gledaju na reku Veternicu. Možete pronaći i neko skriveno mesto na Hisaru, izbor je potpuno na vama. Sve što vam je potrebno jesu uređaj preko kojeg ćete pratiti nastavu i internet konekcija.

Odlučite se za veliki korak unapred za vaš poslovni život, steknite Adobe, Microsoft, Oracle ili Cambridge zvanja i steknite priliku da polažete za međunarodno priznate sertifikate iz oblasti IT-ja, kao što su CIM, ATC Android, Autodesk, Cisco, PHP Zend i mnogi drugi. Zahvaljujući njima postaćete veoma traženi na tržištu rada kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.

IT kursevi u Leskovcu, online po principima pet vodećih svetskih univerziteta

Predavanja na ITAcademy su interaktivna, i vi ste aktivni učesnik u njima. Distance Learning plaforma, između ostalog, omogućava vam da komunicirate sa predavačima, postavljate im pitanja na koja oni odgovaraju u najkraćem mogućem roku. Preko nje rešavate testove, dobijate praktične zadatke i dodatne multimedijalne materijale koji su povezani sa predavanjima. Online nastava je organizovana po principima pet vodećih svetskih univerziteta. Predavanja možete pregledati ponovo, kada god poželite, i to može da bude dobar trening vašeg znanja.

Ako ste pristalica tradicionalnog školovanja, nastavu možete pohađati u našim prostorijama, koje su opremljene najmodernijom opremom i sadrže sve što vam je neophodno za neometano učenje. Gde se nalazimo i kako sve to izgleda možete pogledati na ovoj stranici.

Do profitabilne karijere pomoću IT kurseva u Leskovcu

Kada radiš ono što voliš i od toga dobro zarađuješ, to predstavlja pravu satisfakciju. Kurs web dizajna u Leskovcu namenjen je kreativcima koji žele da se bave kreiranjem i održavanjem web sajtova. Svako ko je zainteresovan da pravi zanimljive i atraktivne web stranice više o ovom kursu može saznati ovde.

Programiranje je jedno od najtraženijih i najisplativijih zanimanja u IT sektoru. Na kursu PHP programiranja u Leskovcu naučićete kako da kreirate kodove pomoću ovog jezika, koji spada među najpopularnije programske jezike na svetu, jer je najveći broj web sajtova napravljen na njemu. Njegova glavna prednost je to što je vrlo jednostavan i koristi se za izradu dinamičkog web sadržaja. Ako želite da saznate više o PHP programiranju, informišite se na ovoj stranici.

Java kurs programiranja u Leskovcu takođe je vrlo popularan među budućim programerima. Pre svega, jer njegovo poznavanje donosi visoku zaradu. Jedna od važnih osobina Jave je i ta što ovaj programski jezik nije striktno vezan za operativni sistem, kao ni za tip aplikacije tako da je njegov kod moguće primenjivati i izvršavati na većini uređaja. Svi oni koji su zainteresovani za ovaj kurs detalje mogu da vide na ovoj stranici.

Izaberite program koji vas najviše zanima na jednom od šest odseka na ITAcademy

Program ITAcademy podeljen je na šest odseka, a vi prema svojim afinitetima birate između programiranja, administracije, dizajna i multimedije, 3D dizajna i CAD-a, IT poslovanja i kreiranja mobilnih aplikacija.

Programiranje

Odsek programiranja ima sedam različitih programa, među kojima birate između kreiranja kodova na različitim programskim jezicima, web developmenta i softverskog developmenta i inženjeringa. Školovanje podrazumeva rad na konkretnim projektima, na kojima sami nalazite softverska rešenja.

HTML & CSS i Wordpress samo su dva od mnogo kurseva koji vas čekaju na ovom odseku, a pomažu vam da steknete znanja koja su neophodna u ovom poslu.

Administracija

Administracija mrežnih i kompjuterskih sistema je zahtevan posao za čije je obavljanje potrebno stručno znanje, ali je i veoma cenjen među potencijalnim poslodavcima. Nakon završene ITAcademy u Leskovcu bićete potpuno obučeni za ovo traženo zanimanje. Birate između tri programa: administrator mrežnih sistema ili operativnih sistema Microsoft i Linux.

Windows 10 i Linux samo su neki od kurseva na ovom odseku, a biće vam od koristi da posle završenog školovanja uspešno obavljate posao administratora.

Dizajn i multimedija

Zanimaju vas umetnost i moderne tehnologije? Ovo je pravi odsek za vas. Možete izabrati između web dizajna, grafičkog i print dizajna, video i sound produkcije i new media dizajna. Naučićete da svoju kreativnost prenesete u digitalnu formu i da od toga dobro zarađujete.

Grafički dizajn, Photoshop i Dreamwaver samo su neki od kurseva sa ovog odseka koji će vam pomoći da svoj talenat unovčite kroz novostečeno znanje.

3D dizajn i CAD

Školovanjem na 3D Design & CAD odseku stičete najtraženije veštine u oblasti dizajniranja, crtanja i projektovanja pomoću računara. Na raspolaganju su vam četiri različita programa, a prednost ovog odseka je mogućnost polaganja za izuzetno cenjeni i međunarodno priznati Autodesk sertifikat.

Iskombinujte znanja sa kurseva AutoCAD i 3Ds Max Modeling, koji se izučavaju na ovom odseku, i očekuje vas mnogo ponuda za posao.

IT poslovanje

Program ovog odseka baziran je na sticanju znanja iz oblasti elektronskog poslovanja, online marketinga, biznisa i menadžmenta. Izdeljen je u devet različitih programa pa ćete, u zavisnosti od toga šta vas zanima i šta izaberete, naučiti kako da vodite biznis online, sve o digitalnom marketingu, o komunikaciji preko interneta, o online PR-u, ali i zašto je za IT biznis važna SEO optimizacija sajta.

Kursevi SEO i Internet marketing samo su deo bogate ponude kurseva sa ovog odseka koji vam pomažu da savladate veoma široku oblast razvijanja posla na internetu.

Kreiranje mobilnih aplikacija

Mogućnosti mobilnih uređaja su svakim danom sve veće, zato je posao kreiranja aplikacija za njih jedan od najpopularnijih i najtraženijih poslova današnjice. Na ovom odseku možete birati da li želite da kreirate aplikacije za IOS, Android ili Windows Phone operativne sisteme.

Android i Java Web Programming samo su neki od kurseva sa ovog odseka koji će vam pomoći da se za samo 12 meseci obučite da budete uspešan kreator mobilnih aplikacija.

Kako da postanete polaznik ITAcademy iz Leskovca?

Ako želite da upišete neki od programa na ITAcademy u Leskovcu, sve što je potrebno jeste da se prijavite putem linka ili da nas pozovete telefonom na broj +381 (0)11 4011 200, radnim danima od 9 do 20 sati. Sve potrebne informacije dobićete od savetnika za upis i posle toga vaše školovanje može da počne.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Iskoristite priliku da unapredite karijeru. Upisni rok na ITAcademy je u toku, a broj mesta po odsecima je ograničen. Obezbedite svoje mesto na vreme, a ovde možete pogledati da li ima slobodnih mesta na odseku koji vas interesuje:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Prolećni upisni rok se zatvara. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže.

Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Izaberite da li želite da se školujete u učionici ili na daljinu, upotrebom Distance Learning platforme preko interneta. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 900 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
31.5.2024.*
Puna cena 12 rata 17 rata
Online školovanje 1599 2500 142 110
Tradicionalno školovanje 1699 2500 150 116

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde

IT kursevi u Leskovcu   Kliknite na ovaj link da se prijavite na ITAcademy »»»

Kliknite na ovaj link da se
prijavite na ITAcademy »