Najkvalitetniji IT kursevi u Šapcu

Želite da unesete promene u svoj život i da unapredite svoju karijeru? Steknite naplativa znanja i veštine koji će vas dovesti u poziciju da možete da birate gde želite da radite.

Završite IT kurseve u Šapcu i steknite obrazovanje za zanimanja koja spadaju u najtraženija na svetu

Zamislite da možete da učite i da se školujete za najtraženija zanimanja današnjice dok se odmarate na tvrđavi Stari grad ili u nekom od kafića u Gospodar Jevremovoj ulici.

Preko najsavremenije Distance Learning platforme ITAcademy je organizovala online kurseve i programe koji će vam omogućiti da slobodno vreme organizujete kako vi želite i da IT kurseve u Šapcu pratite onako kako vama najviše odgovara. Sve što vam je potrebno su dobra internet konekcija i računar preko kojeg ćete pratiti nastavu.

Online nastava po ugledu na vodeće svetske univerzitete

Predavanja su interaktivna. Iskusni predavači su vam uvek dostupni – možete ih u svakom trenutku upitati da vam razjasne sve nejasnoće, a odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku. Sve što se predaje vama prikazano je i na ekranu. Stoga nemate razloga da strahujete da nećete steći dovoljno kvalitetno znanje, jer je online učenje na ITAcademy identično tradicionalnom učenju.

Upištite IT kurseve u Šapcu, školujte se po principima najpoznatijih svetskih univerziteta i steknite priliku da za manje od godinu dana polažete za Cambrige, Microsoft i Adobe zvanja, kao i JAVA, ORACLE, ZEND PHP, CIM i mnoge druge sertifikate.

IT kursevi u Šapcu za veštine koje ćete lako naplatiti

Zanimanja u oblasti IT-ja visoko su kotirana na tržištu i uspešne kompanije imaju potrebu za takvim profilom ljudi. Završen kurs PHP programiranja u Šapcu omogućiće vam da kroz kreiranje kodova u jednom od najpopularnijih programskih jezika, na kojem je napravljeno više miliona sajtova, lako pronađete dobar posao i tako birate platu za koju ćete raditi. Više o ovom kursu programiranja pogledajte ovde.

Java programski jezik veoma je popularan među stručnjacima koji se bave programiranjem. Danas je jedan od najzastupljenijih, posebno ako imamo u vidu njegovu sve veću primenu u izradi Android aplikacija za mobilne telefone i tablete. Ako vam Java kurs programiranja izgleda zanimljivo, detalje o ovom kursu koji možete upisati iz Šapca pogledajte ovde.

Ako ste kreativni, kurs web dizajna u Šapcu je pravo rešenje za vas. Naučićete sve o načinima izrade i postavljanja web prezentacija, a zatim i o alatima za kreiranje prezentacija. Ako ste zainteresovani da upišete ovaj kurs, pogledajte šta sve obuhvata.

Izaberite neki od programa na ITAcademy i steknite status IT eksperta

Na osnovu vaših želja i interesovanja odlučite se za neki od programa na ITAcademy. Na raspolaganju vam je šest odseka, koji su podeljeni u 33 programa. Izaberite između Programiranja, Administracije, Dizajna i multimedije, 3D dizajna i AutoCAD-a, IT poslovanja i Kreiranja mobilnih aplikacija.

Programiranje

Odsek za programiranje na ITAcademy podeljen je u sedam programa, pa je polaznicima omogućen izbor između PHP, Java programiranja, Software Development programa, Microsoft Web Development programa, Microsoft Windows Development programa, Microsoft Developmenta i Software Engineering programa.

Kurs HTML i CSS, MySQL ili WordPress neki su od kurseva na odseku PHP programiranje, pomoću kojih ćete za manje od godinu dana i vi postati uspešan programer.

Administracija

Eksperti u oblasti administracije mrežnih sistema veoma lako pronalaze posao. Potražnja za ovim stručnjacima je sve veća zbog modernizacije poslovanja u svim sferama, a u ponudi na ovom odseku na ITAcademy su programi administracije mrežnog sistema, kao i administracije Microsoft i Linux operativnih sistema.

Na primer, kao deo Microsoft Administration programa pohađaćete kurs Windows 10, na kome ćete saznati sve o ovom operativnom sistemu, dok će vas kurs MySQL upoznati sa bazama podataka i SQL administracijom.

Dizajn i multimedija

Upotrebite svoj talenat da postanete stručni za kreativna IT zanimanja. Na ovom odseku naučićete da sve svoje ideje sporovedete u delo pomoću računara. Na raspolaganju su vam web dizajn, grafički i print dizajn, video i sound produkcija i new media dizajn.

Kroz specijalističke Adobe kurseve, kao što su Photoshop ili Illustrator, koji su samo neki od kurseva koji se izučavaju na ovom odseku, možete postati pravi ekspert u svom poslu.

IT poslovanje

U današnje vreme, ako kompanija ne postoji online, ona praktično ne može da funkcioniše. Na ovom odseku saznaćete sve što je neophodno da jedan posao funkcioniše na internetu, ali i o online prodaji, digitalnom marketingu i PR-u u zavisnosti od toga za koji se program opredelite.

Ako vas zanimaju projekti na webu, Social Media kurs, kao i Web dizajn za menadžere, samo su jedan deo Web Project Manager programa i približiće vam znanja i veštine neophodne za ovaj izuzetno zanimljiv posao.

3D dizajn i CAD

Ako je crtanje vaš hobi, usavršite ga tako da od njega možete zarađivati. Na ovom odseku steći ćete znanje o svim aspektima 3D dizajna, a pomoću CAD računarskih programa sve vaše kreativne zamisli moći ćete da sprovedete u delo. Steći ćete znanje koje je primenljivo u arhitekturi, prostornom planiranju, gejmingu i ostalim profitabilnim zanimanjima.

Kursevi Tehničkog crtanja, materijala i boja i Unutrašnjeg dizajna i dekoracije samo su deo bogate ponude kurseva na ovom odseku.

Kreiranje mobilnih aplikacija

Školovanje za ovo izuzetno profitabilno zanimanje obuhvata tri programa – kreiranje aplikacija za Android, IOS ili Microsoft Windows operativne sisteme. Koji god program da izaberete, naučićete da samostalno razvijate napredne aplikacije za sve popularne smart telefone i tablete.

Kroz kurseve Java Advanced Programming i Advanced Android Application Development naučićete da kreirate Android aplikacije i obezbedićete sebi sjajnu karijeru.

Kako da postanete polaznik ITAcademy iz Šapca?

Svi Šapčani koji žele da postanu polaznici ITAcademy mogu da popune prijavu putem linka, ili da nas pozovu telefonom na broj +381 (0)11 4011 200 radnim danima od 9 do 20 časova. Nakon prijave pozvaće vas savetnik za upis, koji će vam pomoći da što pre počnete sa usvajanjem novih veština i znanja. Ovo je pregled slobodnih mesta po odsecima:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Prolećni upisni rok je u toku. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže.

Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Izaberite da li želite da se školujete u učionici ili na daljinu, upotrebom Distance Learning platforme preko interneta. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda preko 950 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
15.4.2024.*
Puna cena 12 rata 18 rata
Online školovanje 1549 2500 137 101
Tradicionalno školovanje 1649 2500 146 107

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde

Prijava za kurseve i školovanje | IT kursevi u Šapcu   Kliknite na ovaj link da se prijavite na ITAcademy »»»

Kliknite na ovaj link da se
prijavite na ITAcademy »