Najbolji IT i dizajn kursevi

IT kursevi u Staroj Pazovi

Želite na napredujete u karijeri? Steknite znanja i veštine koji će od vas napraviti IT stručnjaka priznatog u celom svetu.

Napravite veliku promenu u svom poslovnom životu. Školujte se za najtraženija zanimanja današnjice, i to učeći online iz Stare Pazove.

Želite da unapredite svoje znanje i da dobro zarađujete od posla, ali nemate mogućnost da najmanje dva puta nedeljno idete na predavanja? Zaposleni ste i ne možete da se uklopite u raspored nastave? Zahvaljujući e-Learning sistemu učenja, IT kursevi u Staroj Pazovi su dostupni za online školovanje, da sva predavanja gledate kada vi to poželite i da na kraju steknete međunarodno priznatu diplomu iz oblasti koju ste izabrali.

Postanite eksperti u svom poslu učeći online

Nije bitno da li ste kod kuće, da li odmarate u Gradskom parku u Staroj Pazovi, idete na trening ili uživate na pazovačkim bazenima, jer sada imate mogućnost da sami birate u kom momentu ste raspoloženi za učenje. Sve što vam je potrebno su internet konekcija i mobilni uređaj. Predavanja možete pratiti u direktnom prenosu ili odloženo, zahvaljujući Distance Learning platformi, koja vam je non-stop na raspolaganju.

Učite putem interneta i steknite Microsoft, ORACLE, Java, Cambrige zvanja i polažite za svetski priznate sertifikate kao što su Cisco, PHP ZEND, CIM, AUTODESK i mnogi drugi. Njihovo posedovanje značajno će vam povećati šanse da pronađete dobro plaćen posao.

Aktivno učestvujete u predavanjima

Predavanja su organizovana tako da ste i vi njihov aktivan učesnik. Ono što vam ne bude jasno na DL platformi možete pitati predavače, a oni će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Sve što se demonstrira polaznicima koji su upisali tradicionalnu nastavu prikazano je i vama, na ekranima vaših mobilnih uređaja.

Ako ste ipak pristalica klasičnog pohađanja nastave, Stara Pazova nije daleko od naše ustanove. Uvek ste dobrodošli u naše moderno opremljene prostorije koje vam pružaju sav komfor tokom učenja, ali i tokom pauze između predavanja. Više o tome gde se nalazimo možete pogledati putem ovog linka.

IT kursevi u Staroj Pazovi za sticanje naprednih veština

Tražimo ambiciozne ljude iz Stare Pazove koji žele da se usavršavaju kako bi postigli najveće uspehe. Jedini uslov je da želite da se bavite onim što volite, jer je onda i učenje mnogo lakše.

Java kurs programiranja u Staroj Pazovi jedan je od najtraženijih, između ostalog i zbog toga što programeri koji su savladali kreiranje kodova u okviru ovog programskog jezika dobro zarađuju kako ovde, tako i u inostranstvu. Java jezik je postao veoma popularan i zbog njegove široke primene u kreiranju Android mobilnih aplikacija. Više o Java kursu programiranja saznajte na ovoj stranici.

PHP programiranje je takođe unosan posao, jer je nekoliko stotina miliona sajtova napravljeno pomoću kodova kreiranih u ovom jeziku. Kurs PHP programiranja u Staroj Pazovi upisaće oni koji žele da kreiraju dinamički web sadržaj i interaktivne web stranice, a ovaj programski jezik spada među najpopularnije i najzastupljenije. Više o ovom kursu pročitajte ovde.

Kurs web dizajna u Staroj Pazovi namenjen je kreativnim ljudima koji žele da prave zanimljive i atraktivne web prezentacije. Naučićete da kreirate, postavljate i održavate internet sajtove. Više o ovom kursu saznajte ovde.

Šest različitih odseka za kompletno obrazovanje IT stručnjaka

Otkrijte sopstveni talenat i odlučite se u kom smeru želite da ga razvijate. Izaberite neki od programa koji su raspoređeni na šest glavnih odseka. Na raspolaganju su vam programi iz oblasti programiranja, administracije, dizajna i multimedije, 3D dizajna i CAD-a, IT poslovanja i kreiranja mobilnih aplikacija.

Programiranje

Odsek Programiranje podeljen je na sedam programa i u zavisnosti od svojih afiniteta možete izabrati čime biste hteli da se bavite. Odlučite da li je vaš izbor kreiranje kodova u različitim programskim jezicima, web developmet ili softverski inženjering.

WordPress kurs, kao i HTML i CSS kurs, samo su dva od mnogo zanimljivih kurseva koji vas očekuju na ovom odseku.

Administracija

Za one koji žele da se bave administriranjem mrežnih i IT sistema neki od programa sa ovog odseka je pravi izbor. Možete birati između administriranja Microsoft i Linux operativnih sistema ili administracije mrežnih sistema. Koji god program izaberete, steći ćete visokostručna znanja za traženo zanimanje.

Na ovom odseku vas čekaju i Linux i MySQL kurs, koji će vam pomoći da potpuno samostalno instalirate, konfigurišete, projektujete i održavate Linux operativne sisteme.

Dizajn i multimedija

Ako svoju kreativnost želite da primenite u radu, a i da zaradite, izaberite neki od programa sa ovog odseka. Na raspolaganju su vam Web Design, Print & Graphic Design, New Media Design i Video & Sound Production. Postaćete multimedijalni stručnjak koji će svoje znanje moći dobro da naplati.

Photoshop i Illustrator samo su dva od dosta zanimljivih kurseva koji vas čekaju na ovom odseku.

3D dizajn i CAD

Ovaj odsek namenjen je onima koji su talentovani za crtanje i žele taj talenat da upotrebe u poslovne svrhe. Zahvaljujući CAD programima, naučićete da u digitalnoj formi nacrtate baš sve što zamislite. Steći ćete najtraženije veštine u oblasti dizajniranja i crtanja i projektovanja pomoću računara.

Kursevi CAD i 3ds Max Visualisation samo su dva od dosta korisnih kurseva na ovom odseku koji će vam pomoći da postanete traženi na tržištu rada.

IT poslovanje

Ako želite da naučite sve o funkcionisanju jednog online biznisa, izaberite neki od devet programa na ovom odseku. U zavisnosti od toga koji vas segment IT poslovanja zanima, učićete o online marketingu, SEO optimizaciji, kreiranju marketing plana, i svim važnim aspektima razvijanja posla na webu.

Kurs internet marketinga i SEO kurs samo su dva od mnogobrojinih kurseva na ovom odseku koji će vam pomoći da svoj posao uspešno postavite i vodite online.

Kreiranje mobilnih aplikacija

Ako ovladte veštinama i znanjem da sami kreirate različite aplikacije za mobilne uređaje, nećete morati da brinete o tome da li ćete pronaći dobar posao. Ovaj odsek podeljen je u tri programa: kreiranje mobilnih aplikacija za Android, IOS ili WIndows Phone platforme.

Kurs Android i Funkcionalno programiranje u Swiftu samo su neki od kurseva koji vas očekuju na ovom odseku.

Na koji način možete da postanete polaznik ITAcademy iz Stare Pazove?

Sve što je potrebno jeste da popunite prijavu putem linka, ili nas pozovete na broj +381 (0)11 4011 200, radnim danima od 9 do 20 časova. Savetnik za upis daće vam sve potrebne informacije, otkloniti sve eventualne nedoumice i pomoći da izaberete pravi program. Posle toga, vaše školovanje može da počne.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Proverite da li ima slobodnih mesta na željenom odseku, jer upisni rok je u toku. Obezbedite svoje mesto među polaznicima ITAcademy na vreme i spremite se da steknete znanja i veštine koji će od vas napraviti internacionalne eksperte u svom poslu.

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Prolećni upisni rok se zatvara. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže.

Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Izaberite da li želite da se školujete u učionici ili na daljinu, upotrebom Distance Learning platforme preko interneta. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 900 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
31.5.2024.*
Puna cena 12 rata 17 rata
Online školovanje 1599 2500 142 110
Tradicionalno školovanje 1699 2500 150 116

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde

Upišite IT kursevi u Staroj Pazovi | ITAcademy   Kliknite na ovaj link da se prijavite na ITAcademy »»»