IT kursevi u Bihaću

Školujte se na ITAcademy i steknite neophodne vještine i znanja za lakše pronalaženje visoko plaćenog posla.

Postanite međunarodno priznati stručnjak u oblasti IT-ja, i to učeći online, iz Bihaća.

Odlučite se da napravite veliki korak ka boljem i dobro plaćenom poslu. IT kursevi u Bihaću pomoćiće vam da svoje vještine i znanja učinite naplativim. Ako ne želite da vrijeme provodite sjedeći na predavanjima, onda je vrhunski e-learning sistem na ITAcademy pravo rješenje za vas.

Zahvaljujući online platformi sada možete da učite gdje god poželite. Bilo da je to u toplini vašeg doma ili negdje na otvorenom. Možete učiti na šetalištu pored rijeke Une, u Gradskom parku pored spomenika „Djevojka sa Une“ ili u okolini Kapetanove kule. Sve što vam je potrebno jesu mobilni uređaj i internet konekcija.

Učite online u vrijeme koje vama najviše odgovara

Vi birate da li ćete predavanja pratiti uživo, ili u odloženom snimku. Jedno predavanje možete pogledati više puta, što je dobar trening za provjeru znanja koje ste stekli.

Cio sistem online učenja organizovan je po principima pet vodećih svjetskih univerziteta. Distance Learning platforma pruža vam mnogo više mogućnosti od pukog praćenja predavanja. Na njoj su vam neprestano dostupni multimedijalni sadržaji, testovi, skripte sa predavanja, online knjige i sve što je neophodno da biste na pravi način savladali gradivo.

Predavanja su interaktivna – vi ste njihov aktivan učesnik. Sve ono što predavači pričaju uživo vama je dostupno na ekranu. U svakom trenutku možete postaviti pitanja profesorima i odgovor će stići u najkraćem mogućem roku.

Upišite ITAcademy i steknite međunarodno priznate certifikate

Upišite ITAcademy i moći ćete da steknete znanja i vještine priznate širom svijeta, učeći u Bihaću. Dobićete priliku da steknete Cambridge, Oracle, Microsoft i Adobe zvanja i šansu da na kraju školovanja polažete za međunarodno priznate certifikate kao što su ZEND PHP, ATC Android, AutoCAD i mnogi drugi, i to sve preko interneta.

Onima koji ipak više preferiraju tradicionalnu nastavu poželjećemo dobrodošlicu u naše moderno opremljene prostorije, koje sadrže sve što vam je neophodno da neometano učite i završavate školovanje. Više o tome kako izgleda prostor za učenje pogledajte ovdje.

Završite neke od najpriznatijih IT kurseva u Bihaću

Izaberite neki od najtraženijih IT kurseva, školujte se u svom gradu i moći ćete da birate koji posao želite da radite.
Ako želite da naučite kako da kreirate, postavljate i održavate zanimljive i atraktivne web stranice, onda je kurs web dizajna u Bihaću pravi izbor za vas. Pretvorite svoj talenat u kreativno zanimanje i od toga dobro zarađujte. Detalje o ovom kursu pogledajte na ovoj stranici.

Zanimanja u oblasti programiranja takođe su visoko rangirana na tržištu, i uspješne kompanije imaju stalnu potrebu za kvalitetnim programerima. Završen kurs PHP programiranja u Bihaću omogućiće vam da zbog usvojenog znanja za kreiranje kodova u jednom od najpopularnijih programskih jezika, na kojem je napravljeno na stotine miliona sajtova, lako pronađete dobar posao. Više o ovom kursu programiranja pogledajte ovdje.

Java programski jezik veoma je popularan među stručnjacima koji se bave programiranjem. Danas je jedan od najzastupljenijih, posebno u izradi Android aplikacija za mobilne telefone i tablete. Ako vam Java kurs programiranja u Bihaću zvuči zanimljivo, detalje o ovom kursu možete pogledati ovdje.

IT kursevi u Bihaću su raspoređeni u šest odsjeka

Školovanjem na ITAcadmy dobijate praktična znanja za rad u oblasti IT-ja. Izaberite jedan od ukupno 33 programa, koji su raspoređeni u šest odsjeka. Na raspolaganju su vam: Programiranje, Administracija, Dizajn i multimedija, 3D dizajn i CAD, IT poslovanje i Kreiranje mobilnih aplikacija.

Programiranje

Odsjek za programiranje na ITAcademy podijeljen je u sedam programa, pa polaznici biraju između PHP i Java programiranja, Software Development, Microsoft Web Development, Microsoft Windows Development, Microsoft Development i Software Engineering programa.

HTML i CSS kurs i kurs Wordpressa samo su neki od kurseva koji vas čekaju na ovom odsjeku.

Administracija

Administrator mreža i operativnih sistema jedno je od najtraženijih zanimanja u IT sferi. Onaj ko se odluči za neki od programa na ovom odsjeku neće po završetku školovanja imati mnogo muke oko pronalaženja posla. Vi birate između administriranja Microsoft i Linux operativnih sistema i administriranja mrežnih sistema.

Na ovom odsjeku, između ostalih, srešćete se i sa kursevima MySQL i Server Administration, ali i mnogim drugim koji će vam pomoći da u potpunosti steknete administratorske vještine.

Web dizajn i multimedija

Upotrijebite svoj talenat da postanete stručni za kreativna IT zanimanja. Na ovom odsjeku naučićete da sve svoje ideje i kreacije sprovedete u djelo pomoću računara. Na raspolaganju su vam web dizajn, grafički i print dizajn, video i sound produkcija i new media dizajn.

Kursevi Photoshopa i Grafičkog dizajna samo su neki od kurseva sa kojima ćete se sresti na ovom odsjeku, a koji će doprinijeti da postanete multimedijalni umjetnik.

3D dizajn i AutoCAD

Ovaj odsjek namijenjen je onima koji su talentovani za crtanje, a žele svoj talenat da unaprijede. Pomoću CAD programa naučićete da nacrtate u digitalnoj formi šta god poželite. Na kraju jednogodišnjeg školovanja bićete u prilici da polažete za prestižni AutoCAD certifikat. U zavisnosti od toga koji program sa ovog odsjeka odaberete, svoje znanje moći ćete da primijenite u arhitekturi, prostornom planiranju, dizajnu enterijera i prostora i u oblasti industrijskog dizajna.

Specijalistički Adobe kursevi, kao što je Illustrator ili kurs 3ds Max Modelinga, samo su neki od kurseva koji vas čekaju na odsjeku 3D dizajna i AutoCAD-a.

IT poslovanje

Ako želite da usavršite znanja iz oblasti elektronskog poslovanja, online marketinga, biznisa i menadžmenta, ovo je pravi odsjek za vas. Izborom nekog od devet programa naučićete šta je sve potrebno da jedan posao dobro funkcioniše na internetu. Shvatićete zašto je važna SEO optimizacija, koliko je bitan digitalni marketing i sve što je potrebno za uspješno elektronsko poslovanje.

Ako vas zanimaju projekti na webu, Social Media kurs i Web dizajn za menadžere samo su jedan dio Web Project Manager programa, za koji se možete odlučiti.

Kreiranje mobilnih aplikacija

Školovanje obuhvata tri programa – kreiranje aplikacija za Android, IOS ili Microsoft Windows operativne sisteme. Koji god program da izaberete, naučićete da samostalno razvijate napredne aplikacije za sve popularne smart telefone i tablete.

Kursevi Android i iOS neki su od kurseva sa ovog odsjeka koji će vam dočarati ovo izuzetno zanimljivo zanimanje.

Kako da postanete polaznik ITAcademy iz Bihaća

Sve što vam je potrebno jeste da popunite prijavu putem ovog linka ili da nas pozovete telefonom na broj +387 (0)51 303 520, radnim danima od 9 do 20 sati. Potom ćete kontaktirati sa našim savjetnikom za nastavu koji će vam dati sve potrebne informacije i pomoći u izboru određenog programa ako je to potrebno. Cilj je da što lakše prođete proceduru upisa. Nakon toga, vaše školovanje može da počne.

Obezbijedite svoje mjesto na vrijeme

Upisni rok je u toku. Provjerite da li ima slobodnih mjesta na vašem željenom odsjeku i prijavite se za školovanje koje će vam donijeti status priznatog eksperta u oblasti IT-ja.

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
Design and Multimedia Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
Administration Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
IT Business Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
3D Design & CAD Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
Mobile Development Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku

Prolećni upisni rok se zatvara. Cijene za upis će uskoro biti povećane.

Što prije se upišete, cijene školovanja su niže.

Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Izaberite da li želite da se školujete u učionici ili na daljinu, upotrebom Distance Learning platforme preko interneta. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svjetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 900 eura, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
31.5.2024.*
Puna cijena 12 rata 17 rata
Online školovanje 1599 2500  142 110
Tradicionalno školovanje 1699 2500  150 116

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cijena je dodatno umanjena. Sve cijene su navedene u eurima. Obezbjeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije, te za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 033/788-525.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbijedićemo vam finansiranje 20% cijene školovanja.

Saznajte uslove ovdje »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cijenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vježbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i certifikaciju - u zavisnosti od odsjeka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management certifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network certifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i njemačkog jezika;
 • besplatno korištenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 mjeseci;
 • jedinstven paket profesionalnih vještina u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • certifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak certifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK certifikata za engleski i njemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savjetnika za pomoć u učenju i Savjetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovdje

IT kursevi u Bihaću | ITAcademy   Kliknite na ovaj link da se prijavite na ITAcademy »»»