IT kursevi u Čačku

Steknite znanja i veštine poput mnogih uspešnih Čačana i postanite deo IT industrije koja je stalno u potrazi za stručnim kadrovima.

IT kursevi u Čačku vam omogućuju sticanje praktičnih znanja i svetski priznatih sertifikata koji će vam pomoći da brzo pronađete odlično plaćen posao.

Sjajna vest je da sva znanja možete da steknete iz udobnosti svog doma, na obalama Zapadne Morave ili u nekom od kafića na Gradskom šetalištu. Zahvaljujući ITAcademy i Distance Learning platformi za učenje na daljinu, sve što vam je potrebno su internet i računar.

IT kursevi u Čačku vam omogućavaju da steknete Adobe, Microsoft i Cambridge stručna zvanja, ali i prestižne, svetski priznate sertifikate, kao što su Autodesk, Cisco, Oracle, CompTIA, ZEND PHP ili MMAD.

IT kursevi u Čačku za vrhunska IT znanja

Da biste postali IT stručnjak, ne morate da napuštate svoj rodni grad kako biste išli na predavanja. Spremite se za najvažniji trening znanja koji ste do sada imali – ponesite laptop ili smartphone sa sobom i gde god da se nalazite IT kursevi u Čačku su vam na raspolaganju. 

Na ovaj način sami birate kada ćete učiti, jer su vam lekcije, materijali, testovi i snimci live predavanja sada dostupni 24 sata dnevno. Profesorima možete u svakom trenutku poslati pitanja kako biste rešili sve nedoumice u vezi sa gradivom.

Ukoliko ste pristalica tradicionalnog pohađanja nastave, možete da se školujete na ITAcademy tako što ćete dolaziti na predavanja u naše moderno opremljene prostorije. Pogledajte ovde gde nas možete pronaći. Na vama je da odaberete način učenja koji vam najviše odgovara.

Odlučite se za kurs u skladu sa svojim željama i pripremite se za uspešnu IT karijeru učeći iz Čačka.

Izaberite IT kurs u Čačku i postanite uspešan programer

Ukoliko se odlučite za Java kurs u Čačku, postaćete cenjeni programer, čija su znanja veoma tražena u Srbiji, ali i u svetu. Java jezik je veoma popularan, pre svega, zbog svoje svestranosti – njegov kod je moguće primenjivati i izvršavati na većini uređaja. Više detalja o ovom kursu pogledajte ovde.

PHP kurs programiranja u Čačku je pravi izbor za vas ako ste zainteresovani za kreiranje sajtova ili aplikacija. Glavna karakteristika ovog programskog jezika je njegova jednostavnost, zbog čega se mnogi odlučuju za njega prilikom kreiranja web stranica. Više o ovom kursu programiranja pogledajte ovde.

Dobitna kombinacija znanja i talenta

Posao web dizajnera spaja najbolje od umetnosti i nauke. Iskoristite svoje talente i stečeno znanje na ITAcademy u Čačku kako biste radili ono što volite i bili odlično plaćeni.

Sve što treba da znate o ovom veoma interesantnom zanimanju naučićete na kursu web dizajna u Čačku. Osim svog talenta, po završetku školovanja posedovaćete i stručnost koja je neophodna za ovo kreativno zanimanje. Za više informacija o ovom kursu pogledajte ovde.

Šest odseka koji pokrivaju najznačajnije i najplaćenije IT oblasti

ITAcademy u Čačku ima veliki izbor programa, među kojima ćete vrlo lako pronaći onaj koji odgovara vašim interesovanjima i talentima. Ukupno 33 odeljenja je podeljeno u šest odseka, tako da nema sumnje da ćete pronaći oblast koja vam najviše odgovara.

Na raspolaganju su vam: Programiranje, Administracija, Dizajn i multimedija, IT poslovanje, 3D Design i CAD, Razvoj mobilnih aplikacija, a nakon školovanja steći ćete zvanje eksperta i mogućnost sticanja dodatnih sertifikata.

Programiranje

Pripremite se za jedno od najtražnijih zanimanja u svetu. Sve što vam je potrebno za uspešnu programersku karijeru i odličan posao naučićete na ITAcademy u Čačku. Naučićete više o programskim jezicima, korišćenju brojnih alata i razvoju algoritama i tako spremno dočekati prvu ponudu za posao.

Školovanje na ovom odseku sadrži sedam programa: PHP programiranje, Java programiranje, Microsoft Web Development, Microsoft Windows Development, Microsoft Development, Software Development i Software Engineering.

C# kurs, SQL kurs i kurs objektno orijentisanog programiranja pripremiće vas za izazove koji vas mogu očekivati u budućoj karijeri. Napravite već danas prvi korak ka uspešnoj karijeri u Čačku, ali i u svetu.

Administracija

Održavanje mreža i IT sistema je odgovoran posao za koji morate da imate zavidno znanje. Na ITAcademy u Čačku naučićete sve što je neophodno da znate kako biste ovaj posao obavljali na stručan način. Nakon školovanja bićete spremni za sve izazove ove profesije, što će vaš budući poslodavac izuzetno ceniti.

U okviru ovog odseka možete da birate između programa: Network Administration, Microsoft Administration i Linux Administration. Na ovim programima očekuju vas kursevi kao što su: Server Administration, Network Server Services i Exchange Server.

Dizajn i multimedija

Iskoristite svoj talenat i savladavanjem nekog od programa na odseku Dizajn i multimedija naučite kako da, koristeći računar, unovčite svoje veštine. Odsek obuhvata grafički i print dizajn, web dizajn, programe za obradu slike i zvuka, kao i dizajn u medijima.

Kurs Packaging Design, kurs Corporate Identity Design i kurs Special Effects Design (After Effects) pomoći će vam da uspešno usvojite nova znanja koja će vam biti neophodna za rad u budućnosti.

IT Poslovanje

Savremeno poslovanje podrazumeva stručno snalaženje u oblasti informacionih tehnologija. Sticanjem znanja iz oblasti elektronskog poslovanja, online marketinga i drugih oblika IT biznisa bićete spremni za odlično plaćene poslove u najsavremenijim domaćim i svetskim kompanijama.

Kurs Financial Management, kurs Business Fundamentals i kurs E-Banking samo su deo bogate ponude kurseva na ovom odseku.

3D dizajn i CAD

Za ovaj odsek je potrebno da imate sklonosti ka crtanju. Svoj talenat spojte sa znanjem o 3D dizajnu i korišćenju programa AutoCAD na ITAcademy i spremite se za svoju buduću uspešnu karijeru.

Kroz savremene kurseve usavršićete svoja znanja, koja ćete moći da primenite u oblastima arhitekture, prostornog planiranja, dizajna rasvete, industrije video-igara, auto industrije ili u drugim granama poslovanja koje zahtevaju vaše talente.

Kurs Theory of Design, kurs Architectural Visualization i kurs 3D AutoCAD Modeling pomoći će vam da bolje unapredite svoju karijeru novim znanjima iz oblasti dizajna.

Razvoj mobilnih aplikacija

Mobilni uređaji su sve popularniji, a njihove mogućnosti sve veće. Zato ćete napraviti dobru odluku ukoliko se odlučite za kreiranje aplikacija za Android, IOS i Windows operativne sisteme. Nakon uspešnog završetka školovanja postaćete stručnjak za mobilne aplikacije uz mogućnost da, zahvaljujući svom znanju, birate posao.

U okviru ovog odseka nalaze se Android Application Development program, IOS program i Android Application Development program. Kurs SQL Programming and Administration, kurs Service Communication Application i kurs Data Driven Android Application Development samo su neki od kurseva koji vas čekaju na ovom odseku.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Upisni rok je već počeo, zato požurite sa donošenjem odluke o najboljem programu pomoću kog ćete unaprediti svoju karijeru. ITAcademy u Čačku vam nudi sticanje konkretnih znanja koja ćete steći kroz praksu i stručno osposobljavanje za rad sa kompjuterima.

IT kursevi u Čačku bili su izbor za mnogo vaših sugrađana. Budite i vi jedan od uspešnih polaznika i upišite neki od programa koji garantuju znanja za odlično zaposlenje. Pogledajte tabelu slobodnih mesta i ne čekajte sa prijavom jer su mesta ograničena:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Kako da se prijavite?

Prijavu možete da pošaljete putem ovog linka, a možete nam se obratiti i putem telefona na broj +381 (0)11 4011 200 radnim danima od 9 do 20 sati. Nakon što se uspešno prijavite, kroz razgovor sa savetnikom za upis detaljnije ćete se upoznati sa programima i detaljima upisa. Ako savetnik da odobrenje za upis, dobićete svu potrebnu dokumentaciju za zvanični upis i bićete spremni za sticanje novih znanja! 

Letnji upisni rok je u toku. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže.

Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Izaberite da li želite da se školujete u učionici ili na daljinu, upotrebom Distance Learning platforme preko interneta. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 800 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
31.7.2024.*
Puna cena 12 rata 15 rata
Online školovanje 1699 2500 150 132
Tradicionalno školovanje 1799 2500 158 139

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde

IT kursevi u Čačku | Prijava za kurseve i školovanje | ITAcademy Čačak  Kliknite na ovaj link da se prijavite na ITAcademy »»»