IT kursevi u Kraljevu

Želite da radite na poslu gde vas cene i odlično plaćaju? Izgradite svoju karijeru u IT industriji.

Upišite ITAcademy u Kraljevu i steknite nova znanja i svetski priznate sertifikate koji će vam pomoći da brzo pronađete zaposlenje o kakvom ste maštali.

Ako želite da u potpunosti upravljate svojim vremenom dok se školujete, da učite tempom koji vama najviše odgovara i da sve to radite sa bilo kog mesta – moguće je, i to zahvaljujući ITAcademy i Distance Learning platformi za učenje na daljinu. Ponesite računar sa sobom i učite u parku Svetog Save, u nekom od kafića u Ulici kralja Milana ili od kuće. Sve što vam je potrebno jeste internet konekcija.

Nakon uspešnog završetka školovanja na ITAcademy imaćete mogućnost da steknete Adobe, Microsoft i Cambridge stručna zvanja, ali i prestižne, svetski priznate sertifikate, kao što su Autodesk, Cisco, Oracle, CompTIA, ZEND PHP ili MMAD.

Školujte se online po najvišim standardima svetskih univerziteta

Da biste postali vrhunski IT stručnjak, ne morate da napuštate Kraljevo kako biste pratili predavanja. IT kursevi u Kraljevu pružaju Vam mogućnost da učite na daljinu. Sve što vam je potrebno nalazi se na Distance Learning platformi, koja vam je dostupna 24 sata dnevno.

Online učenje na ITAcademy organizovano je po najvišim standardima svetskih univerziteta, tako da ne morate da brinete da li ćete steći dovoljno kvalitetno znanje. Ovaj način pohađanja nastave pruža vam dodatnu fleksibilnost – da učite onda kada to vama odgovara. Ukoliko naiđete na poteškoće, uvek možete da kontaktirate sa predavačima, a odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku.

Ako vam više odgovara tradicionalno pohađanje nastave, možete da se školujete na ITAcademy tako što ćete dolaziti na predavanja u naše moderno opremljene prostorije. Pogledajte ovde gde nas možete pronaći. Na vama je da odaberete način učenja koji vam najviše odgovara i pripremite se za edukativni trening.

IT kursevi u Kraljevu pružaju Vam primenjiva znanja i veštine

Ako vas privlači programiranje, Java kurs u Kraljevu će vas na pravi način upoznati sa jednim od najzastupljenijih programskih jezika. Ovaj jezik se sve više koristi pri izradi Android aplikacija i video-igara, pa je i potreba za kvalitetnim kadrovima sve veća. Više detalja o ovom kursu možete pronaći ovde.

Ukoliko se odlučite za PHP kurs programiranja u Kraljevu, naučićete da kreirate kodove u jednom od najrasprostranjenijih programskih jezika pomoću kog je kreirano stotine miliona sajtova. Njegova široka primena otvoriće vam vrata mnogih kompanija kojima su uvek potrebni svestrani IT stručnjaci. Više o ovom kursu programiranja pogledajte ovde.

Kreativne Kraljevčane će sigurno zainteresovati kurs web dizajna, koji savršeno spaja umetničke afinitete i stručna znanja. Na ovom kursu naučićete o načinima izrade i postavljanja internet prezentacija i sajtova, kao i o programima koji vam to omogućavaju. Više informacija o ovom kursu pogledajte ovde.

Odaberite neki od programa na ITAcademy i postanite cenjeni IT stručnjak

ITAcademy nudi veliki izbor modernih IT programa, a vama ostaje samo da izaberete onaj koji je najbolji za vas. Ukupno 33 programa podeljena su u šest odseka, tako da nema sumnje da ćete napraviti pravi izbor.

Na raspolaganju su vam: Programiranje, Administracija, Dizajn i multimedija, IT poslovanje, 3D Design i CAD, Razvoj mobilnih aplikacija, a nakon školovanja steći ćete zvanje eksperta, uz mogućnost sticanja dodatnih sertifikata.

Programiranje

Programeri su veoma traženi na tržištu, što je dodatni razlog da se posvetite ovoj veoma isplativoj profesiji. ITAcademy u Kraljevu na raspolaganju ima sedam programa: PHP Web Development, Java Development, Software Development, Microsoft Web Development, Microsoft Windows Development, Microsoft Development i Software Engineering.

U okviru ovih programa očekuju vas mnogobrojni kursevi, a ukoliko se odlučite za Software Development program, više o programiranju naučićete kroz kurs SQL programiranja i uvodni kurs iz C# programiranja.

Administracija

Održavanje računarskih mreža i sistema predstavlja veoma odgovoran ali i odlično plaćen posao, koji mogu da rade samo pravi stručnjaci. Pohađanjem ITAcademy u Kraljevu postaćete cenjeni IT administrator koji će moći da bira buduće zaposlenje.

Kurs Server Administration, kurs Advanced Services i kurs Information System Security samo su neki od kurseva koji će vam pomoći da usvojite sva znanja neophodna za održavanje mreže.

Dizajn i multimedija

Ukoliko volite umetnost, iskoristite mogućnost da na najbolji način unovčite svoje talente. Na raspolaganju su vam programi Web Design, Print & Graphic Design, Video & Sound Production, kao i New Media Design.

Video Postproduction kurs, Digital Photography kurs i Illustrator kurs pomoći će vam da efikasnije savladate sve izazove kako biste uspešno započeli uspešnu karijeru.

IT poslovanje

Moćnu IT industriju ne čine samo programeri već i menadžeri koji se brinu da kompanije u savremenim uslovima budu profitabilne i dobro organizovane. Upišite ITAcademy i naučite više o elektronskom poslovanju, PR-u, online marketingu i mnogim drugim segmenatima.

IT marketing kurs, Internet Marketing kurs i HR Management kurs pomoći će vam da bolje razumete sve segmente vođenja uspešnog IT biznisa.

3D dizajn i CAD

Ukoliko volite da crtate, unovčite svoj talenat i započnite unosnu karijeru izborom jednog od programa sa ovog odseka. Na ITAcademy u Kraljevu možete da se odlučite za Computer Aided Design, Architectural Design, Interior Design ili Product Design program.

Stečena znanja iz CAD programa i 3D dizajna moći ćete da primenite u oblastima automobilske industrije, arhitekture, prostornog planiranja, dizajna rasvete, industrije video-igara i mnogim drugim oblastima.

Kurs History of Design, kurs 3D AutoCAD Modeling i kurs Architectural Visualization pomoći će vam da bolje razumete proces od skice dizajna do njegove realizacije.

Razvoj mobilnih aplikacija

Razvijajte aplikacije za smart telefone sa Android, IOS ili Windows operativnim sistemima. U okviru ovog odseka nalaze se Android Application Development program, IOS program i Android Application Development program.

Kurs Introduction to Android Application Development upoznaće vas sa osnovama razvoja Android aplikacija, dok ćete uz kurs Android Animation and Game Development naučiti kako da pravite video-igre za mobilne uređaje.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Pravo je vreme da se odlučite za program koji će vam najbolje pomoći da unapredite svoju karijeru. Školovanjem na ITAcademy u Kraljevu steći ćete znanja koja će vam omogućiti brzo pronalaženje odlično plaćenog posla.

Mnogi polaznici iz Kraljeva završili su IT kurseve na ITAcademy i već rade na novim poslovima koji su odlično plaćeni. Pridružite se mnogobrojnim uspešnim polaznicima i upišite neki od programa koji garantuju znanja koja ćete moći da primenite odmah. Pogledajte tabelu slobodnih mesta i požurite sa prijavom, jer su mesta ograničena:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Kako da se prijavite?

Prijavu možete da pošaljete putem ovog linka, a možete nam se obratiti i putem telefona na broj +381 (0)11 4011 200, radnim danima od 9 do 20 sati. Nakon što se uspešno prijavite, kroz razgovor sa savetnikom za upis detaljnije ćete se upoznati sa programima i uslovima upisa. Ako savetnik da odobrenje za upis, dobićete svu potrebnu dokumentaciju za zvanični upis i bićete spremni za učenje! 

Letnji upisni rok je u toku. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže.

Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Izaberite da li želite da se školujete u učionici ili na daljinu, upotrebom Distance Learning platforme preko interneta. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 800 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
31.7.2024.*
Puna cena 12 rata 15 rata
Online školovanje 1699 2500 150 132
Tradicionalno školovanje 1799 2500 158 139

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde

Upišite IT kursevi u Kraljevu | ITAcademy  Kliknite na ovaj link da se prijavite na ITAcademy »»»