IT kursevi u Smederevu

Želite da napravite korak napred u svojoj karijeri? Školujte se na ITAcademy za neka od najplaćenijih zanimanja današnjice.

Postanite eksperti u svom poslu, steknite međunarodno priznate sertifikate učeći preko interneta, iz Smedereva.

Da biste napredovali u svom poslu, morate konstantno da se usavršavate. Odlučite se da napravite veliki korak ka boljem i dobro plaćenom poslu. IT kursevi u Smederevu Vam omogućavaju da unapredite svoja znanja i učinite ih naplativim. Ako ne želite da vreme provodite sedeći na predavanjima, onda je e-learning sistem na ITAcademy pravo rešenje za vas.

Ponesite mobilni uređaj sa sobom, odmorite se u Spomen-parku „Tri heroja” ili na klupicama ispod Karađorđevog duda, ili se osamite na Smederevskoj tvrđavi i pustite predavanje preko interneta. Sve što vam je potrebno jeste internet konekcija.

Učite online, onda kada vam najviše odgovara

Zahvaljujući Distance Learning platformi predavanja su vam dostupna kada god vi to poželite. Na vama je da izaberete da li ćete ih pratiti u direktnom prenosu ili ćete ih pustiti u nekom drugom momentu, koji vam više odgovara. Jedno predavanje možete gledati više puta, što je dobar trening da proverite svoje znanje.

Ceo sistem online učenja organizovan je po principima pet vodećih svetskih univerziteta, predavanja su interaktivna – i vi učestvujete u njima, i svaku svoju nedoumicu možete podeliti sa profesorima, koji će vam na svako pitanje odgovoriti što je pre moguće. Sve što uče polaznici koji su izabrali tradicionalan pristup i vama je dostupno – demonstrira vam se na ekranu, pa nema bojazni da ćete, ako izaberete online pristup, manje naučiti. Preko DL platforme dostupni su vam multimedijalni materijali, testovi, snimci predavanja i sve ono što vam je neophodno da svoje znanje testirate i utvrdite.

Steknite međunarodno priznate sertifikate i postanite IT eksperti

Ako se odlučite za neki od programa na ITAcademy, moći ćete da se školujete u Smederevu, a da steknete znanja i veštine koji su priznati širom sveta. Dobićete priliku da steknete Cambridge, Oracle, Microsoft i Adobe zvanja i šansu da na kraju školovanja polažete za međunarodno priznate sertifikate kao što su ZEND PHP, ATC Android, AutoCAD i mnogi drugi, i to sve preko interneta.

Ako ipak odaberete tradicionalno školovanje, poželećemo vam dobrodošlicu u naše moderno opremljene prostorije, koje pružaju sve kako biste mogli neometano da učite. Više o prostoru u kojem se odvijaju predavanja možete pogledati ovde.

IT kursevi u Smederevu su pravi izbor za Vašu karijeru

Programeri su danas veoma traženi na tržištu rada i nećete pogrešiti ako vaš izbor bude da se školujete baš za ovo zanimanje. Na kursu PHP programiranja u Smederevu naučićete da pomoću ovog programskog jezika pravite dinamičke web stranice. PHP programski jezik spada u najjednostavnije, pomoću njega napravljene su stotine miliona web sajtova i veoma je popularan među programerima. Ovde se možete detaljnije informisati o ovom kursu programiranja.

Ako želite da naučite kako da kreirate, postavljate i održavate zanimljive i atraktivne web stranice, onda je kurs web dizajna pravi izbor za vas. Pretvorite svoj talenat u kreativno zanimanje i od toga dobro zarađujte. Detalje o ovom kursu pogledajte na ovoj stranici.

Još jedan kurs programiranja privlači veliku pažnju polaznika. Reč je o Java kursu u Smederevu. Oni koji savladaju osnove Java programskog jezika uglavnom lako nalaze zaposlenje, a što je još važnije, odlično su plaćeni za svoj posao. U Srbiji plate Java programera idu od 600 do 2.400 evra mesečno, dok je ta cifra u inostranstvu znatno veća. Šta sve sadrži ovaj kurs možete pogledati ovde.

Izaberite neki od programa na ITAcademy, koji su raspoređeni u šest odseka

Razmišljajte o tome da svoj talenat razvijate tako da postane isplativa veština. Školovanjem na ITAcadmy dobijate upravo to – praktična znanja za rad u oblasti IT-ja. Izaberite jedan od ukupno 33 programa, koji su raspoređeni u šest odseka. Na raspolaganju su vam: Programiranje, Administracija, Dizajn i multimedija, 3D dizajn i CAD, IT poslovanje Kreiranje mobilnih aplikacija.

Programiranje

Odsek Programiranje podeljen je na sedam programa, a na vama je da izaberete da li vas više zanima programiranje u različitim programskim jezicima, web development, software development ili želite da postanete softverski inženjer.

Kursevi Wordpressa i HTML-a samo su dva iz bogate ponude kurseva koji vas očekuju na ovom odseku.

Administracija

Posao administratora operativnih i mrežnih sistema veoma je cenjen, i za ljudima takvog obrazovnog profila vlada velika potražnja. Izaberite da li želite da savladate znanje koje je potrebno da biste održavali mrežne sisteme ili Microsoft i Linux operativne sisteme i bićete u mogućnosti da birate posao i visinu zarade.

Na ovom odseku, između ostalih, srešćete se i sa kursevima MySQL i Server Administration, ali i mnogim drugim koji će vam pomoći da u potpunosti steknete administratorske veštine.

Dizajn i multimedija

Ako volite kreativan rad, na ovom odseku naučićete kako da ga pomoću računara i dizajnerskih tehnika pretvorite u isplativo zanimanje. Ako se odlučite za neki od četiri programa sa ovog odseka, savladaćete napredne metode i tehnike obrade digitalne slike, zvuka, videa, tehnike ilustrovanja, animiranja i komponovanja interaktivnog multimedijalnog sadržaja.

Kursevi Photoshopa i grafičkog dizajna samo su neki od kurseva sa kojima ćete se sresti na ovom odseku, a koji će doprineti da postanete multimedijalni umetnik.

3D dizajn i CAD

Ovaj odsek namenjen je Smederevcima koji su talentovani za crtanje, a žele svoj talenat da unaprede. Pomoću CAD programa naučićete da nacrtate u digitalnoj formi šta god poželite. Na kraju jednogodišnjeg školovanja bićete u prilici da polažete za prestižni AutoCAD sertifikat. U zavisnosti od toga koji program sa ovog odseka odaberete, svoje znanje moći ćete da primenite u arhitekturi, prostornom planiranju, dizajnu enterijera i prostora i u oblasti industrijskog dizajna.

Kursevi CAD i Indesign samo su dva od mnogobrojnih kurseva koji vas čekaju na ovom odseku.

IT poslovanje

Programi na ovom odseku bazirani su na sticanju znanja iz oblasti elektronskog poslovanja, online marketinga, biznisa i menadžmenta. Izborom nekog od devet programa naučićete šta je sve potrebno da jedan posao dobro funkcioniše na internetu. Upoznaćete se sa osnovama online PR-a, SEO optimizacije, digitalnog marketinga i svega što je neophodno da biste savladali elektronsko poslovanje.

Kurs SEO i internet marketinga dva su od mnogobrojnih kurseva na ovom odseku koji će vam pomoći da proniknete u tajne uspešnog online poslovanja.

Kreiranje mobilnih aplikacija

Naučite da kreirate mobilne aplikacije i nećete morati da brinete da li ćete uspeti da se zaposlite. Bilo da ste zaposleni u nekoj kompaniji ili želite da budete freelancer, izaberite jedan od tri programa na ovom odseku: kreiranje mobilnih aplikacija za Android, IOS ili Windows Phone platformu i steknite cenjene i tražene veštine.

Kursevi Android i iOS neki su od kurseva sa ovog odseka koji će vam dočarati ovo izuzetno zanimljivo zanimanje.

Kako da postanete polaznik ITAcademy iz Smedereva?

Sve što je potrebno jeste da popunite prijavu putem ovog linka ili da nas pozovete telefonom na broj +381 (0)11 4011 200, radnim danima od 9 do 20 sati. Sa vama će kontaktirati naš savetnik za upis i pomoći vam oko svih eventualnih nedoumica. Posle toga vaše školovanje može da počne. Upisni rok je počeo, proverite da li još uvek ima slobodnih mesta na željenom odseku:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Letnji upisni rok je u toku. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže.

Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Izaberite da li želite da se školujete u učionici ili na daljinu, upotrebom Distance Learning platforme preko interneta. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 800 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
31.7.2024.*
Puna cena 12 rata 15 rata
Online školovanje 1699 2500 150 132
Tradicionalno školovanje 1799 2500 158 139

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde

Upiši IT kursevi u Smederevu | ITAcademy   Kliknite na ovaj link da se prijavite na ITAcademy »»»