IT kursevi u Sremskoj Mitrovici

Budite i vi uspešni poput brojnih Mitrovčana koji su se posvetili karijeri IT stručnjaka. Upisom na ITAcademy u Sremskoj Mitrovici napravićete prvi korak ka odlično plaćenom poslu.

IT kursevi u Sremskoj Mitrovici nude vam mogućnost da steknete međunarodno priznate sertifikate koji će vam otvoriti vrata profitabilnih poslova.

Maksimalno iskoristite fleksibilnost koju nudi najmodernija Distance Learning platforma na ITAcademy. Ako vam izbor budu IT kursevi u Sremskoj Mitrovici moći ćete da učite iz svoje sobe, senke kafića na Promenadi ili u miru fontane Kameni cvet. Pripremajte se za buduće zaposlenje u ritmu koji vama najviše odgovara – sve što vam treba za učenje jesu računar i internet.

Izaberite neki od programa na ITAcademy koji vam pružaju mogućnost da nakon školovanja steknete Adobe, Microsoft i Cambridge stručna zvanja, kao i prestižne, svetski priznate sertifikate – Cisco, Autodesk, Oracle, ZEND PHP, MMAD ili CompTIA.

IT kursevi u Sremskoj Mitrovici najbrži su put do isplativih veština i znanja

Sa razvojem IT industrije otvaraju se mnogobrojna odlično plaćena radna mesta. IT kursevi u Sremskoj Mitrovici su odličan prvi korak ka napredovanju. Odaberite i način školovanja koji vama odgovara. Ukoliko vam je potrebna fleksibilnost u učenju, za vas je najbolje rešenje online učenje.

Sve što vam je potrebno od gradiva – lekcije, materijali, testovi i snimci live predavanja – dostupno vam je 24 sata dnevno na platformi za učenje na daljinu. Na ovaj način možete sami da organizujete svoje vreme i učite kada i kako vama najviše odgovara. U slučaju da vam bude potrebna pomoć u savladavanju gradiva, u svakom trenutku možete da se obratite profesorima koji će se potruditi da vam maksimalno pomognu.

Ukoliko vam više odgovara tradicionalno pohađanje nastave, možete da se školujete na ITAcademy tako što ćete dolaziti na predavanja u naše moderno opremljene prostorije. Pogledajte ovde gde nas možete pronaći. Na vama je da odaberete način učenja koji vam najviše odgovara. Prvo što treba da uradite je da odaberete program.

Izaberite IT kurs u Sremskoj Mitrovici i započnite uspešnu karijeru

Jedan od najpopularnijih IT kurseva je Java kurs u Sremskoj Mitrovici, pre svega zbog širokog spektra znanja koje pruža. Svestranost je veoma cenjena osobina programera, a savladavanjem ovog višenamenskog kompjuterskog jezika bićete izuzetno konkurentni na tržištu. Više detalja o ovom kursu možete pronaći ovde.

Ako vas više interesuje kreiranje dinamičkih web stranica ili aplikacija, biće vam veoma interesantan PHP kurs programiranja u Sremskoj Mitrovici. Ono što izdvaja ovaj jezik u odnosu na druge jestu njegova jednostavnost i velika popularnost među programerima. Više o ovom IT kursu pogledajte ovde.

Ako imate talenat za umetnost a zanima vas IT industrija, kurs web dizajna je verovatno najbolja opcija za vašu buduću karijeru. Kombinujući estetiku i nova znanja koja ćete steći na ITAcademy postaćete veoma cenjeni i traženi profesionalac. Više informacija o ovom kursu pogledajte ovde.

Steknite profitabilne veštine upisom jednog od programa na ITAcademy

ITAcademy nudi veliki izbor kvalitetnih programa, a na vama je da u skladu sa svojim afinitetima izaberete pravi. Ukupno 33 programa podeljena su u šest odseka tako da nema sumnje da ćete doneti pravu odluku.

Na raspolaganju su vam: Programiranje, Razvoj mobilnih aplikacija, Print, web ili video & sound dizajn, Sistemska ili mrežna administracija, 3D Design i CAD ili IT poslovanje, a nakon školovanja imaćete zvanje eksperta uz mogućnost sticanja dodatnih sertifikata.

Programiranje

Naučićete više o programskim jezicima, korišćenju brojnih alata i razvoju algoritama, što će vas učiniti veoma konkurentnim na tržištu rada. Odsek sadrži sedam programa: PHP programiranje, Java programiranje, Microsoft Web Development, Microsoft Windows Development, Microsoft Development, Software Development i Software Engineering.

Ukoliko se odlučite za Microsoft Development, očekuju vas mnogobrojni kursevi kao što su Software Engineering kurs, Microsoft Data Access kurs ili SQL kurs, koji će vam pomoći da se bolje upoznate sa osnovama projektovanja, implementacije, razvoja i izrade aplikacija.

Administracija

Održavanje mreža i IT sistema je veoma odgovoran posao u svakoj kompaniji. Iz tog razloga, na ceni su uvek školovani stručnjaci iz ove oblasti. Ako i vi želite da postanete IT administrator, preostaje vam samo da izaberete pravi program za sebe. U okviru ovog odseka na ITAcademy možete da birate Network Administration, Microsoft Administration i Linux Administration program.

Ukoliko je vaš izbor Network Administration, upoznaćete se bolje sa funkcionisanjem mreža kroz kurseve kao što su Computer Networks kurs i Cisco Network Administration kurs.

Dizajn i multimedija

Ovaj odsek je kao stvoren za vas ukoliko posedujete sklonost ka dizajnu. Nakon uspešnog školovanja na ITAcademy u Sremskoj Mitrovici postaćete stručnjak za najsavremenije računarske dizajn alate, što se izuzetno ceni kako u domaćim kompanijama, tako i u celom svetu. Ostaje vam samo da odaberete pravi program, a na raspolaganju su vam Web Design, Print & Graphic Design, Video & Sound Production, kao i New Media Design.

Odabirom Video & Sound Production programa upoznaćete se bolje sa načinima montaže kroz kurseve kao što su Premiere kurs i Video Media Environment kurs.

IT poslovanje

Informacione tehnologije su veoma unosna industrija, pa je razumljivo da postoji velika potreba za menadžerima specijalizovanim za ovu oblast. Na ITAcademy upoznaćete se sa funkcionisanjem elektronskog poslovanja, online marketinga i drugih oblika IT biznisa.

Ako izaberete E-Business & Internet Marketing program, kroz kurseve kao što su HR Management, IT in Business i Internet Marketing savladaćete sva neophodna znanja.

3D dizajn i CAD

Savladajte 3D dizajn i korišćenje moćnih AutoCAD programa. Spojte svoj talenat za crtanje sa modernim tehnologijama. Nakon školovanja u Sremskoj Mitrovici moći ćete da se bavite arhitekturom, prostornim planiranjem, automobilskom industrijom, dizajnom rasvete, industrijom video-igara ili drugim granama 3D dizajna.

Ako je vaš izbor program Architectural Design, kurs Descriptive Geometry and Perspective, kurs 3D AutoCAD Modeling i kurs Architectural Elements pomoći će vam da bolje razumete osnovne rada na arhitektonskim projektima.

Razvoj mobilnih aplikacija

Ovo IT tržište ima sjajnu perspektivu i samo će se dodatno razvijati popularizacijom aplikacija koje koriste sve prednosti telefona nove generacije. Sve su to razlozi da izaberete ovaj odsek i odlučite se između specijalizovanja za Android, iOS ili Windows operativne sisteme.

Ukoliko odaberete Android Development Program susrešćete se sa kursevima kao što su Android Animation and Game Development kurs i Data Driven Android Application Development, koji će vam pomoći da bolje razumete razvoj aplikacija za mobilne telefone.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Upisni rok je počeo, napravite pravu odluku za sebe i svoju karijeru. ITAcademy u Sremskoj Mitrovici vam nudi sticanje novih veština kroz praksu i stručno osposobljavanje za rad na računarima.

Mnogi polaznici iz Sremske Mitrovice već su završili IT kurseve na ITAcademy. Postanite i vi jedan od uspešnih polaznika odabirom nekog od programa. Pogledajte tabelu slobodnih mesta i požurite sa prijavom, jer su mesta ograničena:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Kako da se prijavite?

Svoju prijavu možete da pošaljete putem ovog linka, a možete nam se obratiti i telefonom na broj +381 (0)11 4011 200, radnim danima od 9 do 20 časova. Nakon što se uspešno prijavite, kroz razgovor sa savetnikom za upis detaljnije ćete se upoznati procedurom upisa. Kad savetnik da odobrenje za upis, dobićete svu potrebnu dokumentaciju za zvaničan upis i bićete spremni za učenje! 

Letnji upisni rok je u toku. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže.

Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Izaberite da li želite da se školujete u učionici ili na daljinu, upotrebom Distance Learning platforme preko interneta. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 800 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
31.7.2024.*
Puna cena 12 rata 15 rata
Online školovanje 1699 2500 150 132
Tradicionalno školovanje 1799 2500 158 139

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde

IT kursevi u Sremskoj Mitrovici | Prijava i školovanje | ITAcademy Sremska Mitrovica  Kliknite na ovaj link da se prijavite na ITAcademy »»»