Najbolji IT kursevi u Vranju

Želite da se oprobate u IT oblasti? Onda izaberite obrazovanje za najtraženije poslove današnjice koji će vam doneti visoku zaradu.

IT kursevi u Vranju pomoći će vam da steknete međunarodno priznate sertifikate i to sve učeći online, iz Vranja.

Ako želite nešto da promenite u svom poslovnom životu, da unapredite svoje znanje i veštine kako biste mogli lakše da pronađete zaposlenje koje će vam donositi bolju zaradu, IT kursevi u Vranju su pravi izbor. Nedostatak vremena za odlazak na predavanja neće vam predstavljati problem jer je ITAcademy preko e-learning sistema za učenje na daljinu organizovala nastavu tako da možete učiti iz Vranja i steći zvanje stručnjaka, sa sertifikatima koji su priznati širom sveta.

IT kursevi u Vranju imaju veliku prednost jer učenje možete organizovati kako vi želite. Ponesite računar ili mobilni uređaj u Gradski park, sedite u blizini spomenika čuvenom Borisavu Stankoviću ili napravite izlet na Markovo Kale i negde u hladovini pustite predavanje online. Sve što vam je potrebno jeste internet konekcija.

IT kursevi u Vranju po standardima najboljih svetskih univerziteta

Iskoristite priliku da se školujete iz Vranja, a da znanja i veštine koje steknete možete da primenite svugde u svetu. Steknite zvanja Cambridge, Oracle, Microsoft, polažite za međunarodno priznate sertifikate kao što su ZEND PHP, ATC Android, CIM, Autodesk i mnoge druge.

Online nastava organizovana je po standardima pet najvećih svetskih univerziteta, pa nema bojazni da znanje koje steknete učeći na taj način nije podjednako kvalitetno kao i da ste tradicionalno pohađali predavanja.

Nastava je interaktivna – i vi učestvujete na predavanjima

Zahvaljujući Distance Learning platformi omogućena je interaktivna nastava. I vi ste aktivni učesnik predavanja, postavljate pitanja profesorima preko interneta, a oni vam odgovaraju u najkraćem mogućem roku. Sve što se demonstrira na računarima – vidite i vi na svom monitoru, telefonu, tabletu. Čeka vas pravi trening znanja, a ako propustite neko predavanje, ono vam je dostupno na internetu i možete ga pogledati kada god vama odgovara. Online su vam dostupni i multimedijalni materijali sa predavanja, tutorijali i zadaci preko kojih možete proveriti sve što ste naučili.

Ukoliko ste ipak pristalica tradicionalnog oblika školovanja, dobrodošli ste u naše moderno opremljene prostorije, koje pružaju sav komfor za učenje, ali i za uživanje i druženje sa kolegama između predavanja. Više o tome gde se nalazimo pogledajte na ovoj stranici.

IT kursevi u Vranju za karijeru priznatog stručnjaka

Svako želi da radi ono što voli i da od toga, ako je moguće, i dobro zarađuje. Pretvorite svoj talenat u profitabilno zanimanje. Kurs web dizajna u Vranju omogućava vam upravo to. Naučićete kako da kreirate, postavljate i održavate atraktivne i zanimljive web prezentacije. Ako vam to zvuči zanimljivo i ako biste se pronašli u tom poslu, više o ovom kursu pročitajte ovde.

Programeri su jedno on najtraženijih zanimanja današnjice. Znanje i veštine koji su potrebni za kreiranje kodova u raznim programskim jezicima veoma su isplativi. Na Kursu PHP programiranja u Vranju savladaćete PHP programski jezik, koji spada među najpopularnije i najzastupljenije jezike. Pomoću njega napravljeno je nekoliko miliona web stranica, jednostavan je za korišćenje i zato je izbor mnogih. Detalje o ovom kursu programiranja pogledajte na ovoj stranici.

Kurs Java programiranja u Vranju omogućiće vam da savladate ovaj programski jezik, čija je jedna od glavnih prednosti to što nije striktno vezan za operativni sistem i kod mu se može primenjivati i izvršavati na većini uređaja. Java platforme imaju široku upotrebu u programiranju i primenjenim softverskim rešenjima, od digitalnih uređaja, mp3 plejera, mobilnih telefona, pa sve do kompleksnih web servera i korporativnih aplikacija. Više o Java kursu pročitajte ovde.

Izaberite neki od programa podeljenih u šest odseka i steknite zvanje IT eksperta

Razmišljate da svoj talenat pretvorite u zanimanje od kojeg ćete dobro zarađivati. Prema svojim interesovanjima izaberite jedan od 33 programa, koji su raspoređeni na šest odseka. Na raspolaganju su vam programiranje, administracija, dizajn i multimedija, 3D dizajn i CAD, IT poslovanje i kreiranje mobilnih aplikacija.

Programiranje

Izaberite da li želite da se bavite kreiranjem kodova u različitim programskim jezicima, web, softverskim developmentom ili softverskim inženjeringom. Ovaj odsek podeljen je na sedam programa, a vi birate koji vam od ovih programa deluje najinteresantnije.

Kursevi HTML-a i Wordpressa samo su dva od mnogo kurseva koji vas čekaju na odseku programiranja.

Administracija

Administrator mrežnih sistema spada u zanimanja koja se visoko kotiraju na tržištu rada i ljudi koji imaju znanje iz ove oblasti lako pronalaze zaposlenje. Na ITAcademy ovaj odsek podeljen je na tri programa: administriranje Microsoft i Linux operativnih sistema i administriranje mrežnih sistema.

Na ovom odseku, između ostalih, srešćete se i sa kursevima MySQL i Server Administration, ali i mnogim drugim koji će vam pomoći da u potpunosti steknete administratorske veštine.

Dizajn i multimedija

Stavite svoju kreativnost u službu zarade. Izaberite jedan od četiri programa na ovom odseku: web dizajn, print i grafički dizajn, video i sound produkcija i new media design. Odaberite oblast u kojoj biste mogli najviše da se razvijate i, u skladu sa tim, školujte se za neka od najtraženijih poslova današnjice.

Kurs grafičkog dizajna i Photoshopa samo su neki od kurseva sa kojima ćete se sresti na ovom odseku, a koji će doprineti da postanete multimedijalni umetnik.

3D dizajn i CAD

Ovaj odsek namenjen je Vranjancima koji su talentovani za crtanje, a žele tu svoju veštinu da unaprede toliko da od nje dobro zarađuju. Savladaćete korišćenje CAD programa i naučiti da u digitalnoj formi sve vaše ideje sprovedete u delo. U zavisnosti od toga koji program odaberete, svoje znanje moći ćete da primenite u arhitekturi, prostornom planiranju, dizajnu enterijera i prostora i u oblasti industrijskog dizajna.

Kursevi CAD i Indesign samo su dva od mnogobrojnih kurseva koji vas čekaju na ovom odseku.

IT poslovanje

Odsek IT poslovanje podeljen je na devet programa. U zavisnosti od toga koji vas segment zanima, naučićete, između ostalog, sve o e-trgovini, pokretanju posla online, veštinama digitalnog marketinga i PR-a, kao i o SEO optimizaciji.

Kurs SEO i internet marketinga dva su od mnogobrojnih kurseva na ovom odseku koji će vam pomoći da proniknete u tajne uspešnog online poslovanja.

Kreiranje mobilnih aplikacija

Za kreiranje mobilnih aplikacija potrebno je stručno znanje, koje će vas, ako ga steknete, dovesti u poziciju da birate za koju platu ćete da radite. Bilo da ste zaposleni u nekoj kompaniji ili želite da budete freelancer, izaberite jedan od tri programa na ovom odseku: kreiranje mobilnih aplikacija za Android, IOS ili WIndows Phone platformu i steknite cenjene i tražene veštine.

Kursevi Android i Introduction to Programming in C# neki su od kurseva sa ovog odseka koji će vam dočarati ovo izuzetno zanimljivo zanimanje.

Na koji način možete da postanete polaznik ITAcademy iz Vranja?

Ako ste odlučili da postanete jedan od Vranjanaca koji su uzeli karijeru u svoje ruke i zahvaljujući znanju strečenom na ITAcademy napravili kvalitetan pomak u poslu, potrebno je samo da popunite prijavu putem linka ili da nas pozovete telefonom na broj +381 (0)11 4011 200, radnim danima od 9 do 20 sati. Naš savetnik za upis pomoći će vam oko izbora programa i da što lakše prođete kroz upisnu proceduru. Nakon toga vaše školovanje može da počne.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Postanite međunarodno priznati stručnjaci. Neka IT kursevi u Vranju budu vaš izbor. Upisni rok za novu generaciju je počeo, a broj mesta na odsecima je ograničen. Proverite da li na vašem odseku još uvek ima slobodnih mesta, i napravite prvi korak. 

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Letnji upisni rok je otvoren. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže.

Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Izaberite da li želite da se školujete u učionici ili na daljinu, upotrebom Distance Learning platforme preko interneta. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 900 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
16.6.2024.*
Puna cena 12 rata 16 rata
Online školovanje 1599 2500 142 117
Tradicionalno školovanje 1699 2500 150 124

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde

IT kursevi u Vranju, upis| ITAcademy Vranje   Kliknite na ovaj link da se prijavite na ITAcademy »»»

Kliknite na ovaj link da se
prijavite na ITAcademy »