Najbolji IT kursevi u Užicu

Unapredite svoje znanje i školujte se za najtraženije poslove današnjice. IT kursevi u Užicu su korak u pravom smeru ka dobro plaćenom poslu

Završite ITAcademy preko interneta i steknite međunarodno priznate sertifikate i to sve učeći na daljinu, iz Užica.

Želite da promenite nešto u svom poslovnom životu, ali vas sprečava to što su najbolje škole i obuke za tražena IT zanimanja uglavnom daleko od vas? Zahvaljujući jedinom pravom e-learning sistemu za učenje na daljinu koji se koristi u našoj zemlji, sada su vam najkvalitetniji IT kursevi u Užicu na dohvat ruke, možete ih završiti iz svog grada, preko interneta.

IT kursevu u Užicu dostupni su online i predstavljaju vašu šansu za napredak u karijeri

Ako ste već zaposleni i želite sami da organizujete svoje slobodno vreme, onda je ITAcademy prava škola za vas. Svoje obaveze moći ćete da uklopite sa predavanjima i da učite onda kada je vama najzgodnije. IT kursevi u Užicu dostupni su vam od kuće, na poslu, dok se odmarate na Trgu partizana, šetate pored Đetinje ili provodite mirno popodne na tvrđavi Užice. Jedino što vam je potrebno jesu dobra internet konekcija i računar. Preko Distance Learning platforme predavanja su vam dostupna u trenutku kada se održavaju putem Live streama, ali ih možete pogledati i kasnije, kada to poželite.

Obrazujte se za najtraženija zanimanja današnjice učeći po principima najvećih svetskih univerziteta. Steknite zvanja Microsoft, Oracle, Cambridge i dođite u priliku da polažete za neke od najznačajnih međunarodno priznatih sertifikata kao što su ZEND PHP, ATC Android, CIM, Cisko i mnogi drugi.

Sve vreme ste aktivni učesnik predavanja

Predavanja su organizovana tako da svako može aktivno da učestvuje u njima, završavao ITAcademy na tradicionalan način ili online. Ako učite preko interneta, sva pitanja postavljate predavačima preko Distance Learning platforme i oni vam odgovaraju u najkraćem mogućem roku. Nema straha da ćete na taj način manje naučiti.

Ako ipak želite da program savladavate na tradicionalan način, dobrodošli ste u naše prostorije, koje su opremljene najmodernijom opremom i sadrže sve što vam je neophodno za kvalitetno školovanje, ali i za odmor između predavanja. Više o našim prostorijama pogledajte na ovoj stranici.

IT kursevi u Užicu za sticanje lako naplativih veština

Tražimo ambiciozne Užičane željne znanja i napretka u poslovnom životu. Jedno od najvećih zadovoljstava je da radite ono što volite i da vam to donosi dobru zaradu. Zanimanja u oblasti IT-ja su danas na ceni i sve uspešne firme imaju potrebu za takvim profilom ljudi. Izaberite kurs programiranja ili, na primer, kurs web dizajna i steknite znanja i veštine koje ćete sa lakoćom moći da unovčite.

Java kurs u Užicu omogućiće vam da savladate programiranje u ovom programskom jeziku, koji spada u najzastupljenije, a sve veću popularnost duguje i svojoj primeni u kreiranju Android mobilnih aplikacija. Ako želite da postanete Java programer, na ovoj stranici pogledajte sve što vas zanima o ovom kursu.

Na PHP kursu programiranja u Užicu naučićete da kreirate kodove u PHP jeziku, koji je jedan od najpopularnijih, jer je na stotine miliona web sajtova napravljeno pomoću njega. Postanite uspešan PHP programer i steknite mogućnost polaganja za ZEND PHP sertifikat, koji je jedini međunarodno priznati sertifikat za ovaj jezik. Sa planom i programom kursa upoznajte se ovde.

Želite da se bavite web dizajnom i da uspešno kreirate web sajtove? Kurs web dizajna u Užicu je pravi izbor za vas. Naučićete sve što je potrebno da samostalno izrađujete atraktivne web sajtove, da ih postavljate i održavate. Ako ste zainteresovani da postanete uspešni u ovom poslu, o kursu možete da se informišete ovde.

Izaberite neki od programa koji su raspoređeni u šest odseka

Otkrijte svoje želje i ambicije i odlučite se da svoj talenat razvijate tako da postane naplativa veština. Program na ITAcademy podeljen je na šest odseka, a vi birate između programiranja, administracije, dizajna i multimedije, 3D dizajna i CAD-a, IT poslovanja i kreiranja mobilnih aplikacija.

Programiranje

Odsek Programiranje podeljen je na sedam programa, a od vaših afiniteta zavisi da li želite da se usavršavate u kreiranju kodova na različitim programskim jezicima, web developmentu ili softverskom inženjeringu.

Ako ste zainteresovani da naučite da kreirate i razvijate Windows aplikacije, onda je Microsoft Windows Development program pravi izbor za vas, a kursevi HTML5 with JavaScript and CSS3 i Desktop Application Development samo su neki od kurseva pomoću kojih ćete savladati ovaj program.

Administracija

Ako želite da se bavite administracijom IT sistema, veoma unosnim zanimanjem koje postoji u svakoj ozbiljnoj kompaniji, na ITAcademy možete da birate između tri programa: Microsoft Administration, Linux Administration ili Network Administration.

Na Linux Administration programu kroz kurseve Linux Operating System i Email Server Administration (Postfix), ali i mnoge druge, naučićete da potpuno samostalno instalirate, konfigurirate, projektujete i održavate mrežu pod ovim operativnim sistemom.

Dizajn i multimedija

Ako svoju kreativnost želite da upotrebite u digitalnoj formi, onda je neki od programa na ovom odseku pravi izbor za vas. Birate između Web dizajna, Grafičkog i print dizajna, Video i Sound produkcije i New Media dizajna.

Kursevi After Effects i Premiere samo su neki od kurseva na programu Video i Sound produkcije, gde za samo godinu dana možete da postanete profesionalni montažer videa i zvuka.

3D dizajn i CAD

Ovaj odsek namenjen je Užičanima koji su talentovani za crtanje i žele taj talenat da upotrebe tako da im donosi zaradu. Zahvaljujući CAD programima naučićete da u digitalnoj formi nacrtate baš sve što zamislite. Steći ćete najtraženije veštine u oblasti dizajniranja, crtanja i projektovanja pomoću računara. Ako izaberete neki od programa sa ovog odseka, možete postati dizajner enterijera, dizajner proizvoda i arhitektonski dizajner.

Program Arhitectural Design namenjen je sadašnjim i budućim arhitektama, a njemu pripadaju i kursevi AutoCAD i 3ds Max Visualisation.

IT poslovnje

Proniknite u sve tajne online poslovanja. Ostvarite veći profit tako što će vaš posao biti prisutan na internetu i saznajte šta je sve potrebno za to. Ovaj odsek podeljen je na 9 programa, a naučićete i koliko su digitalni marketing i PR, SEO optimizacija i dobar marketing plan važni za IT poslovanje.

Pomoću kurseva Online Content Creation & Distribution i Social Media, koji su deo programa Online PR and Comunity Manager, saznaćete koliko je za svaki posao važna uspešna komunikacija na društvenim mrežama.

Kreiranje mobilnih aplikacija

Ako ovladate veštinama i znanjem da sami kreirate različite aplikacije za mobilne uređaje, nećete morati da brinete o tome da li ćete pronaći dobar posao. Ovaj odsek podeljen je u tri programa: kreiranje mobilnih aplikacija za Android, IOS ili Windows Phone platforme.

Ako želite da kreirate aplikacije za IOS platformu, onda bi program IOS development trebalo da bude vaš izbor. Kursevi Core Data i Funkcionalno programiranje u Swiftu deo su ovog programa.

Na koji način možete da postanete polaznik ITAcadamy iz Užica?

Sve što je potrebno jeste da popunite prijavu putem linka ili da nas pozovete telefonom na broj +381 (0)11 4011 200 radnim danima od 9 do 20 časova. Sa vama će kontaktirati naš savetnik za upis i vaše školovanje može da počne. Nastava na ITAcademy traje godinu dana i predavanja su organizovana u dva semestra.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Neka IT kursevi u Užicu budu vaš izbor. Potrudite se da obezbedite svoje mesto na ITAcademy na vreme. Proverite broj slobodnih mesta i donesite odluku da napredujete u karijeri. Proverite da li ima slobodnih mesta na odseku koji vas interesuje:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Letnji upisni rok je u toku. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže.

Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Izaberite da li želite da se školujete u učionici ili na daljinu, upotrebom Distance Learning platforme preko interneta. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 800 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
31.7.2024.*
Puna cena 12 rata 15 rata
Online školovanje 1699 2500 150 132
Tradicionalno školovanje 1799 2500 158 139

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde

IT kursevi u Užicu | Upis u toku | ITAcademy   Kliknite na ovaj link da se prijavite na ITAcademy »»»