Najtraženiji IT kursevi u Valjevu

Želite da napravite pravu stvar za svoju karijeru? Da steknete znanja i veštine koji će vam doneti ponude od najboljih poslodavaca?

Najbolji IT kursevi u Valjevu pomoći će vam da unovčite svoj talenat, postanite međunarodno priznati stručnjak, i to tako što ćete učiti iz svog grada


Da li ste i vi među onima koji žele da unaprede svoja znanja i veštine školovanjem, ali su vam prilike za kvalitetno usavršavanje promicale jer ne živite u glavnom gradu, u kojem se održavaju najkvalitetniji kursevi? Onda imamo odlične vesti za vas.

Zahvaljujući najmodernijem ITAcademy e-learning sistemu za učenje preko interneta, sada IT kursevi u Valjevu omogućiće vam da steknete šansu da polažete za međunarodno priznate sertifikate učeći iz Valjeva!

Prođite kroz školovanje na ITAcademy i za samo 12 meseci steknite Micfosoft, Oracle ili Adobe zvanja, postanite ponosni vlasnik svetski priznatih sertifikata iz oblasti IT-ja, kao što su PHP ZEND, ATC Android, CISCO, a sve to po programu koji je urađen po zvaničnom ovlašćenju ispitnog odeljenja Cambridge univerziteta.

ITAcademy u Valjevu ima najbolje kurseve za vas

Sami birate na koji način i gde želite da učite. Ako zbog posla ili privatnih obaveza ne možete da uskladite vreme i idete na predavanja, ili jednostavno ne želite da budete u zatvorenom prostoru – ni to nije problem. Nastavu možete da pratite dok uživate u Parku Pećina, u nekom od kafića na Trgu Živojina Mišića ili u Tešnjaru. Jedino što je potrebno jeste da imate internet i mobilni uređaj sa sobom.

IT kursevi u Valjevu pružaju mogućnost školovanja preko online platforme koja je organizovana je po ugledu na pet vodećih svetskih univerziteta, pa nema bojazni da ćete manje naučiti nego da tradicionalno pohađate nastavu. Predavanja su interaktivna, možete učestvovati u njima i direktno preko Distance Learning platforme postavljati pitanja profesorima u vezi sa svim eventualnim nejasnoćama.

Sve što predavači demonstriraju i vama je prikazano na ekranu. Predavanja možete pogledati ponovo, testove i zadatke rešavate online, a dobijate i multimedijalne materijale u okviru svih lekcija, što sve zajedno predstavlja dobar trening za sticanje praktičnog znanja.

Ako ste ipak pristalica tradicionalnog učenja, dobrodošli ste u naše moderno opremljene prostorije, gde su vam obezbeđeni svi uslovi za neometano praćenje nastave, ali i za odmor u pauzama predavanja. Pogledajte ovde gde se nalazimo.

IT kursevi u Valjevu su pravi izbor za vašu karijeru

Prepoznajte svoje talente i nadogradite ih. Ako vas interesuje kreiranje web sajtova, kurs web dizajna u Valjevu je odličan izbor. Naučićete kako da koristite alate za kreiranje web prezentacija, da samostalno pravite zanimljive i atraktivne web sajtove, da ih postavite i, na kraju, da ih održavate. Ako ste zainteresovani za ovaj kurs, detalje pogledajte ovde.

Poznavanje PHP programskog jezika i kreiranje kodova na ovom jeziku predstavljaju znanje uz koje nećete morati da brinete o nezaposlenosti. Stotine miliona sajtova kreirano je upravo na ovom programskom jeziku, što ga čini jednim od najpopularnijih na svetu. Kurs PHP programiranja u Valjevu dobar je izbor za građenje uspešne karijere u IT oblasti. Ako želite da saznate nešto više o ovom kursu, pogledajte ovu stranicu.

Prema podacima TIOBE Coding Standard kompanije, koja se bavi istraživanjem indeksa popularnosti programskih jezika, od nastanka pa do danas, Java programski jezik već osam godina drži vodeću poziciju. Stoga je Java programski jezik odličan izbor za ulazak u profesionalni svet programera. Ako ste zainteresovani da kreirate kodove pomoću ovog jezika, više o ovom kursu programiranja u Valjevu pogledajte ovde.

Izaberite neki od šest odseka na ITAcademy i steknite naplativa znanja

Na osnovu svojih interesovanja izaberite neki od programa koji su raspoređeni na šest glavnih odseka. Na raspolaganju su vam programiranje, administracija, IT poslovanje, Dizajn i multimedija, 3D crtanje i CAD, kao i kreiranje mobilnih aplikacija. Školovanje traje godinu dana, podeljeno je u dva semestra i na kraju stičete diplomu ITAcademy, ali i mogućnost da polažete za sertifikate koji su međunarodno priznati, pa posao možete tražiti kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Programiranje

Ovaj odsek na ITAcademy je podeljen na sedam programa, a prema svojim afinitetima izaberite da li vas zanima stvaranje kodova na različitim programskim jezicima, web development programi ili software engineering. Posao programera veoma je tražen na tržištu rada pa ćete školovanjem na nekom od ovih programa obezbediti sebi lepu budućnost.

Ako ste zainteresovani da naučite da razvijate softvere, kroz savremene kurseve MySQL Programming and Administration, Windows Application Development i mnoge druge na programu Software Development steći ćete sva neophodna znanja i veštine za ovaj više nego isplativ posao.

Administracija

Školovanje na ovom odseku podrazumeva savladavanje rada u savremenim IT okruženjima sa posebnim akcentom na sistemsko i mrežno administriranje i što efikasnije korišćenje mrežne infrastrukture kao jednog od najvrednijih IT resursa danas. Na raspolaganju su vam tri smera: mrežna administracija, Microsoft i Linux administracija.

Server Administration i Cisco Network Administration su samo dva kursa od mnogih koji vas očekuju ako se odlučite za program mrežne administracije.

IT poslovanje

Svaki uspešan biznis mora da postoji na internetu. Nema velikog profita ako nisi online, a ako želite da vaš posao cveta, onda morate biti obučeni za razne aspekte elektronskog poslovanja. Birate između devet ponuđenih programa, koji pokrivaju različite aspekte IT poslovanja.

Advertising i Internet marketing su samo dva od mnogo savremenih kurseva na programu Digital Marketing Planer, koji će vam omogućiti da saznate sve o marketingu na internetu.

Dizajn i multimedija

Kreativni Valjevci koji svoj talenat žele da pretvore u unosno zanimanje odlučiće se za neki od programa na ovom odseku. Kao posebni programi, na raspolaganju su vam Web dizajn, Print i Grafički dizajn, New Media dizajn, ali i program za Video i Sound produkciju.

Kursevi Illustrator i Premiere samo su deo programa New Media Design, koji vas uvodi u svet multimedijalnih umetnosti, TV, radio i internet produkcije.

3D crtanje i CAD

Ako ste talentovani za crtanje i želeli biste dobro da unovčite svoj talenat, upišite neki od programa na ovom odseku. Dizajnirajte sve što zamislite pomoću moćnih Autodesk alata i steknite priliku da polažete za međunarodno priznati Autodesk sertifikat.

Kursevi 3D AutoCAD Modeling i 3ds Max Modeling samo su dva od mnogo kurseva na ovom odseku koji će vam pomoći da se zaposlite kao Autodesk stručnjak, dizajner i tehničar, i obezbedite sebi visoku platu.

Kreiranje mobilnih aplikacija

Naučite programske jezike i alate specijalno dizajnirane za iOS, Android ili Windows Phone operativne sisteme koji danas pokreću praktično sve mobilne uređaje poput smart telefona i tableta.

Android i Android Animation and Game Development samo su neki od kurseva koji vas čekaju na ovom odseku, a obučavaju vas da kreirate aplikacije za mobilne uređaje bazirane na Android platformi.

Postanite polaznik ITAcademy iz Valjeva

Sve što je potrebno da uradite jeste da popunite prijavu putem linka, ili da nas pozovete telefonom na broj +381 (0)11 4011 200 radnim danima od 9 do 20 časova. Nakon toga sa vama će kontaktirati naš savetnik za upis od koga ćete dobiti sve informacije o školovanju na ITAcademy. Ako savetnik da odobrenje, sa učenjem možete početi odmah. ITAcademy traži samo ambiciozne polaznike iz Valjeva, ljude koji su odlučni u nameri da svoj poslovni život unaprede i stave ga u službu uspeha i dobre zarade. Budite i vi jedan od njih!

Obezbedite svoje mesto na vreme

Napravite prvi korak, proverite da li ima mesta na željenom programu i uštedite novac ranim prijavljivanjem. Ako se upišete već danas, ostvarujete pravo na popust. Proverite slobodna mesta po odsecima:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Prolećni upisni rok se zatvara. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže.

Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Izaberite da li želite da se školujete u učionici ili na daljinu, upotrebom Distance Learning platforme preko interneta. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 900 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
31.5.2024.*
Puna cena 12 rata 17 rata
Online školovanje 1599 2500 142 110
Tradicionalno školovanje 1699 2500 150 116

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde

IT kursevi u Valjevu | Upis nove generacije polaznika | ITAcademy Valjevo   Kliknite na ovaj link da se prijavite na ITAcademy »»»