Kursevi administracije u Kragujevcu

Na ITAcademy imamo sveobuhvatne kurseve IT administracije koji su savršeni za one u Kragujevcu koji žele da unaprede svoju profesionalnu karijeru u tehnološkoj industriji i steknu nove veštine. Ukoliko želite da svoju strast prema tehnologiji iskoristite da ostvarite uspešnu karijeru, kursevi IT administracije su idealna prilika da to postignete!

ITAcademy pruža sveobuhvatno obrazovanje iz administracije koje osnažuje pojedince iz Kragujevca, pomažući im da steknu veštine koje su neophodne za dobijanje međunarodno priznatih sertifikata. Ovo obrazovanje značajno povećava mogućnosti karijernog napredovanja i omogućava pojedincima da ostvare svoje ciljeve u poslovnom svetu.

U današnjem poslovnom svetu tehnologija je ključna za uspeh i potreba za obučenim IT profesionalcima sa specijalizovanim administrativnim iskustvom brzo raste. Bez obzira na to da li ste iskusan IT profesionalac koji želi da unapredi svoju karijeru ili ste nedavno diplomirali, obuka IT administracije u Kragujevcu pruža osnovna znanja i veštine potrebne za napredovanje u ovoj dinamičnoj oblasti.

ITAcademy nudi širok izbor programa za IT administraciju koji obuhvataju Microsoft, Linux i mrežnu administraciju. Kursevi pružaju polaznicima kompetencije neophodne za efikasno upravljanje i održavanje računarskih mreža, servera i operativnih sistema.

Da li više volite pohađati kurseve tradicionalno ili onlajn?

Naša Distance Learning platforma pruža mogućnost polaznicima iz Kragujevca da uče iz udobnosti svog doma ili bilo koje druge lokacije. Ova fleksibilna opcija učenja omogućava pojedincima da prilagode svoj raspored učenja svojim obavezama i dostignu svoje karijerne ciljeve. Bez obzira na to da li više volite atmosferu Velikog parka ili jezera Bubanj, naša Distance Learning platforma omogućava vam da pratite nastavu na svom laptopu ili mobilnom uređaju, što vam omogućava da ostvarite svoj puni potencijal u oblasti IT administracije.

Za one koji više vole tradicionalno okruženje ITAcademy nudi moderne učionice opremljene najsavremenijom opremom koja obezbeđuje besprekorno iskustvo učenja. Pored toga, polaznicima je na raspolaganju pristup računarskim laboratorijama, bibliotekama i LINK Leaders Parku – prostoru za saradnju dizajniranom za promovisanje umrežavanja i razmenu ideja među kolegama.

Naša sveobuhvatna podrška i moderna infrastruktura obezbeđuju vrhunsko obrazovno iskustvo, prilagođavajući se različitim stilovima učenja i preferencijama.

Kursevi administracije na ITAcademy su raspoređeni na 3 različita programa

ITAcademy nudi raznoliku ponudu kurseva iz oblasti IT administracije za Kragujevčane, uključujući mrežnu, Microsoft i Linux administraciju. Ovi kursevi su namenjeni polaznicima koji žele da unaprede svoje veštine u upravljanju računarskim mrežama, serverima i operativnim sistemima, a koji su ključni za uspešno funkcionisanje savremenih poslovnih sistema.

Naši kursevi su pažljivo osmišljeni kako bi polaznicima pružili neophodne kompetencije za efikasno upravljanje i održavanje sistema i kako bi ih pripremili za izazove koji ih očekuju u dinamičnom IT sektoru.

Network Administration

Na ITAcademy naši kursevi mrežne administracije su osmišljeni da pruže polaznicima sveobuhvatna znanja i veštine potrebne za projektovanje, implementaciju i upravljanje računarskim mrežama. Naš program obuhvata teme kao što su instalacija i licenciranje Windows operativnih sistema, konfiguracija i održavanje rešenja MS Azure i drugih ključnih komponenata neophodne za efikasno funkcionisanje mreže.

Takođe, obrađujemo metode za rešavanje problema u mreži, praćenje performansi mreže i obezbeđivanje mrežne bezbednosti.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte naš Network Administration program.

Microsoft Administration

ITAcademy kursevi Microsoft administracije su dizajnirani da pruže polaznicima sveobuhvatno znanje i osnovne veštine za efikasno održavanje Microsoft Windows servera i klijentskih operativnih sistema i upravljanje njima. Program obuhvata širok spektar tema, uključujući konfiguraciju i upravljanje korisničkim nalozima i dozvolama.

Kao rezultat, učesnici će razumeti sve aspekte Microsoft administracije i biti u stanju da se nose sa izazovima iz stvarnog sveta. Naši kursevi su pažljivo osmišljeni tako da pruže praktične veštine i znanja koji su neophodni za uspešno vođenje i održavanje Windows okruženja u bilo kojoj organizaciji.

Ukoliko vam Microsoft administracija deluje kao odličan izbor, pogledajte naš Microsoft Administration program.

Linux Administration

Kursevi Linux administracije na ITAcademy su osmišljeni tako da polaznicima pruže neophodne veštine i znanja za efikasno upravljanje i održavanje operativnih sistema zasnovanih na Linuxu. Program obuhvata različite teme, poput instalacije i konfiguracije Linux servera, upravljanja korisnicima i grupama, mrežnih usluga i primene bezbednosnih mera.

Završetkom ovih kurseva polaznici stiču stručnost potrebnu za uspešno upravljanje složenom Linux administracijom, što im omogućava da se izdvoje u svom profesionalnom radu. Naši kursevi pružaju impresivno iskustvo učenja sa praktičnim vežbama, scenarijima iz stvarnog sveta i upotrebom industrijski standardizovanih alata. Sve to priprema polaznike za uspeh u današnjem brzo razvijajućem tehnološkom svetu.

Voleli biste da se oprobate u Linux administraciji? Pogledajte naš program Linux Administration.

Obezbedite sebi karijeru radeći ono što volite!

Otkrijte šarolik niz programa koje nudi ITAcademy, koji su dizajnirani da vam pomognu da razvijete svoje talente i otključate svoj puni potencijal. Upis na naše programe vam omogućuje razvijanje neophodnih veština za uspeh u vašoj karijeri, uz dodatnu prednost konkurentne plate i fleksibilnosti u izboru radnog okruženja.

Da biste započeli proces upisa, ključno je da odaberete program i skup veština u skladu sa svojim karijernim ciljevima. Istaknite se u industriji IT administracije prateći naše kurseve u Kragujevcu i istražite detaljno svaki program koji nudi ITAcademy. Naš sveobuhvatni jednogodišnji program je odličan izbor za vaš profesionalni razvoj. Razmislite o prednostima koje nudi svako odeljenje i pridružite nam se na putu ličnog i profesionalnog rasta!

Kako upisati kurseve IT administracije u Kragujevcu?

Kako biste se prijavili, možete popuniti prijavu na ovom linku ili kontaktirati sa nama telefonom na +381 (0)11/40-11-200 od ponedeljka do petka, od 9 do 20 časova. Nakon podnošenja prijave, naš savetnik za upis će vam pružiti sveobuhvatne smernice na vašem obrazovnom putu.

Uz ITAcademy, otvorite vrata ka svojim profesionalnim aspiracijama i postignite uspeh u oblasti koju odaberete! Naš tim stručnjaka je spreman da vam pomogne u ostvarenju vaših ciljeva.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Kako je rok za upis ograničen, preporučujemo da što pre proverite dostupnost željenog programa i podnesete prijavu kako biste osigurali svoje mesto. Na ITAcademy cenimo vaše profesionalne ambicije i posvećeni smo pružanju obrazovanja i resursa koji su ključni za postizanje vaših ciljeva. Ne propustite priliku da se istaknete u svojoj karijeri – podnesite prijavu već danas!

U nastavku je dat pregled dostupnih mesta po odeljenjima:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Jesenji upisni rok je u toku. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što se pre upišete, cene školovanja su niže.

Prepoznajemo i nagrađujemo odlučnost i posvećenost. Imate priliku da birate između tradicionalnog ili onlajn učenja koristeći našu platformu za učenje na daljinu. Bez obzira na to koji način učenja odaberete, naši programi dizajna u Kragujevcu zadovoljavaju visoke standarde pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda je do 750 evra ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
30.11.2023.*
Puna cena 12 rata 14 rata
Online školovanje 1749 2500 154 134
Tradicionalno školovanje 1799 2500 158 137

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2023/24 počinje ovde