Kursevi administracije u Kragujevcu

ITAcademy nudi kurseve IT administracije za sve Kragujevčane koji žele da steknu sveobuhvatno obrazovanje koje donosi veštine neophodne za međunarodno priznate sertifikate u oblasti IT administracije.

Ako ste u Kragujevcu i želite da unapredite svoju karijeru u IT sektoru, ovi kursevi predstavljaju idealnu priliku za vas! Naši kursevi IT administracije ne samo da povećavaju vaše šanse da unovčite svoja interesovanja već vam i omogućavaju da osigurate sebi karijeru u traženoj industriji.

U svetu gde tehnologija igra ključnu ulogu u poslovanju, potražnja za stručnjacima sa specijalizovanim znanjem iz IT administracije kontinuirano raste. Bez obzira na to da li ste već iskusni IT profesionalac ili ste tek zakoračili u ovu oblast, ITAcademy vam nudi fundamentalna i napredna znanja koja su vam potrebna za staranje o informacionim sistemima raznih kompanija.

Programi obuhvataju različite aspekte IT administracije, uključujući Microsoft, Linux i mrežnu administraciju, osiguravajući da polaznici steknu neophodne kompetencije za upravljanje računarskim mrežama, serverima i operativnim sistemima.

Ako želite da svoju ljubav prema tehnologiji transformišete u uspešnu karijeru, ITAcademy kursevi IT administracije pružaju vam priliku da to ostvarite, omogućavajući vam da steknete praktične veštine koje su direktno primenljive u profesionalnom okruženju.

Naučite IT administraciju bez napuštanja zone komfora!

Naša Distance Learning platforma pruža mogućnost polaznicima iz Kragujevca da uče iz udobnosti svog doma ili bilo koje druge lokacije. Ova fleksibilna opcija učenja omogućava pojedincima da prilagode svoj raspored učenja svojim obavezama i tako dostignu svoje karijerne ciljeve. Bez obzira na to da li više volite atmosferu Velikog parka ili jezera Bubanj, naša Distance Learning platforma obezbeđuje vam da pratite nastavu na svom laptopu ili mobilnom uređaju, što vam omogućava da ostvarite svoj puni potencijal u oblasti IT administracije.

Kursevi administracije na ITAcademy su raspoređeni na 3 različita programa

ITAcademy nudi raznoliku lepezu kurseva iz oblasti IT administracije za Kragujevčane, uključujući mrežnu, Microsoft i Linux administraciju. Ovi kursevi su namenjeni polaznicima koji žele da unaprede svoje veštine u upravljanju računarskim mrežama, serverima i operativnim sistemima, koji su ključni za uspešno funkcionisanje savremenih poslovnih sistema.

Naši kursevi su pažljivo osmišljeni kako bi polaznicima pružili neophodne kompetencije za efikasno upravljanje sistemima i održavanje sistema i kako bi ih pripremili za izazove koji ih očekuju u dinamičnom IT sektoru.

Network Administration

Kursevi našeg jednogodišnjeg programa mrežne administracije su pažljivo strukturirani kako bi polaznicima omogućili da steknu obuku neophodnu za efikasno upravljanje računarskim mrežama. Program pokriva ključne aspekte kao što su instalacija i konfiguracija rutera, prekidača i drugih bitnih komponenata, osiguravajući glatko i efikasno funkcionisanje mreže.

Oblasti kao što su mrežna bezbednost, metode rešavanja problema i praćenje performansi mreže takođe su obuhvaćene našim kursevima, pružajući polaznicima sveobuhvatno razumevanje i praktične veštine koje su direktno primenljive u realnom svetu mrežne administracije.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte naš Network Administration program.

Microsoft Administration

Kursevi programa Microsoft administracije stvoreni su s ciljem da obuče polaznike za održavanje i vođenje Microsoft Windows servera i klijentskih operativnih sistema. Program pokriva različite teme, uključujući upravljanje korisničkim nalozima, dozvolama i smernicama grupe, pružajući polaznicima sveobuhvatno razumevanje svih aspekata Microsoft administracije.

Kroz ovaj program, polaznici će biti opremljeni da se efikasno suoče sa realnim izazovima u upravljanju Windows okruženjima unutar bilo koje organizacije, budući da su naši kursevi pažljivo konstruisani da budu što praktičniji i direktno primenljivi u profesionalnom kontekstu.

Ukoliko vam Microsoft administracija deluje kao odličan izbor, pogledajte naš Microsoft Administration program.

Linux Administration

Kursevi jednogodišnjeg programa Linux administracije osmišljeni su tako da polaznicima obezbede znanja i veštine potrebne za efektivno upravljanje Linux operativnim sistemima.

Program pokriva širok spektar podoblasti, uključujući instalaciju i konfiguraciju Linux servera, upravljanje korisnicima i grupama, mrežne usluge, kao i implementaciju bezbednosnih protokola.

Kroz ove kurseve, polaznici razvijaju stručnost u oblasti kompleksne Linux administracije, čime se ističu u svojoj profesionalnoj karijeri. Kroz praktične vežbe, realne scenarije i korišćenje alata koji predstavljaju industrijski standard, polaznici se pripremaju za uspešnu karijeru u dinamičnom okruženju Lunux administracije.

Voleli biste da se oprobate u Linux administraciji? Pogledajte naš program Linux Administration.

Obezbedite sebi karijeru radeći ono što volite!

Otkrijte šarolik niz programa koje nudi ITAcademy, koji su dizajnirani da vam pomognu da razvijete svoje talente i otključate svoj puni potencijal. Upis na naše programe vam omogućuje razvijanje neophodnih veština za uspeh u vašoj karijeri, uz dodatnu prednost konkurentne plate i fleksibilnosti u izboru radnog okruženja.

Da biste započeli proces upisa, ključno je da odaberete program i skup veština u skladu sa svojim karijernim ciljevima. Istaknite se u industriji IT administracije prateći naše kurseve u Kragujevcu i istražite detaljno svaki program koji nudi ITAcademy. Naš sveobuhvatni jednogodišnji program je odličan izbor za vaš profesionalni razvoj. Razmislite o prednostima koje nudi svako odeljenje i pridružite nam se na putu ličnog i profesionalnog rasta!

Kako upisati kurseve IT administracije u Kragujevcu?

Kako biste se prijavili, možete popuniti prijavu na ovom linku ili kontaktirati sa nama telefonom na +381 (0)11/40-11-200 od ponedeljka do petka, od 9 do 20 časova. Nakon podnošenja prijave, naš savetnik za upis će vam pružiti sveobuhvatne smernice na vašem obrazovnom putu.

Uz ITAcademy, otvorite vrata ka svojim profesionalnim aspiracijama i postignite uspeh u oblasti koju odaberete! Naš tim stručnjaka je spreman da vam pomogne u ostvarenju vaših ciljeva.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Kako je rok za upis ograničen, preporučujemo da što pre proverite dostupnost željenog programa i podnesete prijavu kako biste osigurali svoje mesto. Na ITAcademy cenimo vaše profesionalne ambicije i posvećeni smo pružanju obrazovanja i resursa koji su ključni za postizanje vaših ciljeva. Ne propustite priliku da se istaknete u svojoj karijeri – podnesite prijavu već danas!

U nastavku je dat pregled dostupnih mesta po odeljenjima:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Prolećni upisni rok se zatvara. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što se pre upišete, cene školovanja su niže.

Prepoznajemo i nagrađujemo odlučnost i posvećenost. Imate priliku da birate između tradicionalnog ili onlajn učenja koristeći našu platformu za učenje na daljinu. Bez obzira na to koji način učenja odaberete, naši programi dizajna u Kragujevcu zadovoljavaju visoke standarde pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda je do 900 evra ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
31.5.2024.*
Puna cena 12 rata 17 rata
Online školovanje 1599 2500 142 110
Tradicionalno školovanje 1699 2500 150 116

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde