Principi bogaćenja i investiranja

Opis kursa

Kurs je posvećen tome da polaznici steknu osnovna znanja o upravljanju ličnim finansijama i principima koje mogu koristiti da se obogate, napreduju i investiraju u budućnost. Detaljnije je objašnjeno pravljenje mesečnog budžeta, imovine i obaveza, koje će polaznici moći da koriste za lično planiranje. Između ostalog, objašnjeni su pojam štednje i načini na koje se može štedeti uspešno.

Takođe, objašnjeni su i pojmovi investiranja, investicionih fondova i ostali oblici investiranja. Deo kursa posvećen je proaktivnosti kao jednoj od navika koju svaki uspešan čovek mora da poseduje.

Cilj kursa

Cilj kursa je da se polaznici upoznaju sa principima vođenja ličnih finansija, da budu svesni svojih prihoda i rashoda, kao i mesta na kojima mogu da uštede. Proaktivnost je jedna od navika koju treba razvijati kod sebe i upravo u ovom kursu cilj je da polaznici uvide značaj ove navike i da krenu na razvijanju i učenju iste.

Pored finansijske uspešnosti i bogatsva, cilj je da se polaznici upoznaju sa svim ostalim aspektima bogatstva, odnosno da znaju da najpre moraju raditi na sebi, a tek onda očekivati uspešne rezultate u drugim sferama života.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde